Ny Människa

Ja, det känns nästan så faktiskt. Jag & Älskling tog bussen till Ä-holm vid 9 tiden imorse. Kom i lagom tid till Viveca, drack en kopp kaffe sen var det dax :) Fyllde i dem jag gjorde hos henne förra gången, blev lika bra som sist! Sen hann vi även med att "renovera" den jag gjorde i Åstorp. Vilken skiillnad det blev alltså! Nu är jag supernöjd med den på benet. Slänger in en före/efter bild på den inom de närmsta dagarna. När vi var tillbaka i Klippan käkade vi lunch, och nu slappar jag lite innan jobbepasset ikväll. Blir inget med att vara kattvakt imorgon, känner att jag kommer stressa alldeles för mkt, och det var ok med Pappa så jag slapp. Skönt, blir mys med min älskling istället. ;p

Nu ska jag vila lite till sen jobba. Höres!

Måndag!

Är helt snurrig i huvudet efter detta jobbepasset. Eller iaf dagen idag har varit stressig, jobbade över till kl 13. Är hemma om nu, ska strax byta om till danskläder och gå till jobb vid 15, möta upp Josse sen ska vi köra och sola innan vi beger oss till Billesholm för att hämta Sara. :) Hihi! Jag ska deifintivt ta det lugnt på dansen idag, fortf ont i nacke och rygg. Tyvärr! Men det går lika bra ändå. Efter dansen följer älskling med mig hem, så myspys! Han ska nämligen göra mig sällskap imorgon, ska fylla i mina tatueringar och kanske göra en ny. ;) Looove it!


* Tanken slår mig ibland, folk gnäller hit & dit för att andra snackar en massa dynga? Tror du att du själv är mycket bättre eller? För det är just där skon klämmer. Du är exakt likadan själv! Klandra inte andra för att dem snackar en massa när du själv är likadan. Stör mig som fan på folk som dig! Tycker det är onödigt överhuvudtaget att snacka bakom folks rygg. Man får ingenting ut av det, eller hur? Saken blir iaf inte bättre av en massa skitsnack. Man ska istället leva livet och inte skapa en massa problem. För till slut står du där helt ensam! Jag har tänkt en del på just livet, man vet inte hur bra man har det, det finns många andra därute som kämpar dagligen för att överleva på ett eller annat sätt. Jag tar vara mer på mitt liv nu än vad jag gjorde för några år sedan! Men det är tack vare dem motgångar jag haft, och varje gång har jag klarat mig igenom allt och stått med båda fötterna på jorden. Det är ett bevis på att man är stark ! Det snackas om att "ensam är starkast" men så är det absolut inte, man behöver sina nära & kära till vilket pris som helst, jag hade aldrig klarat mina motgångar här i livet om jag inte haft, vänner och familj vid min sida. Never! Ensam hade jag gett upp, för längesedan. Därför tack till mina vänner som står vid min sida! Ni är guldvärda, även min familj som finns där varje dag.

Nu till något helt annat ;)  Måste tipsa vidare denna musiken. Josse har mkt bra musiksmak! All Ends, så jäkla bra.

Söndag.

Jag & Älskling hade jättemysigt igår. Maten på Rackis är verkligen en 10 poängare! Sen bowla vi ju och det tog Tobbe hem med bara några poäng mer än mig. :) Sen gick vi hem och kollade på Sverige-Portugal. Massa mys! Älskar honom så himla mycket.

Nu ska jag göra mig iordning till att jobba natt med min underbara josse. Alltid lika skoj ! :)

Hejdå.

Lyckorus

Ja, det kan man lugnt säga. Är så kär i min underbara Thobias! Imorgon har vi 11 månader tillsammans och jag älskar honom mer & mer för varje dag som går. Lyckligast i världen ♥  Fick ett jättefint halsband av honom, blev superglad. Ska ha det på mig ikväll. Hihi!  Ska hoppa in i en dusch nu sen ska vi gå och äta på Rackis ikväll, och därefter bowla en timme. Massa mys, vi får lyxa till det lite ikväll eftersom jag jobbar natt imorgon!

Nej, nu ska jag leta fram kläder :)


Hörs.

In your head !

Vissa folk saknar respekt, förstår inte varför vi människor accepterar det mesta så? Jag har blivit bättre på att säga till om jag inte tycker saker & ting är rätt. Men ändå gör jag inte det alltid liksom? Varför? Jag har ingenting att förlora på det, utan vinner mer på det. Vill bli ännu starkare på den fronten, jag ska bli det. För nu får det vara slut med att ta emot en massa skit, slå näven i bordet och stå på mig! Ska inte låta folk trampa på mig längre. Detta handlar inte om att ge igen utan för mitt eget bästa, bättre självkänsla & självförtroende till foket! That´s it. Många folk som beter sig sådär omoget är oftast ensamma och avensjuka, tyvärr. Men man gör ju det till hur man vill ha det, så är det!


Yesyes, var bara tvungen att få ut detta!


Tjaa!

***

Äntligen fredag. Slappar i soffan nu, helt slut efter denna veckan! Aldrig mer. Måste lära mig att ta hand om mig själv bättre, för det är jag dålig på. Ringt runt till försäkringsbolag m.m innan jag gick hem från jobb! Så nu är det löst och det känns skönt. Ska strax gå och handla sen invänta min älskling. Mysfredag!


Igår var vi och kollade på Hasse Andersson med jobb. Det var skoj, eller iaf jag & Josse hade vääldigt skoj eftersom vi var övertrötta! ; ) galet.

Nu ska jag fixa med annar. Hörs senare!

Runaway..

Godmorgon. Gick upp tidigt, jag & mamma körde till Ä-holm halv 7. Röntgen gick bra, får svaret om ca 2 veckor. Men fy vad obehagligt det kändes, dem spände fast mitt huvud och så skulle jag ligga hur konstigt som helst. Aja, men överlevde. Jag är ju rätt så glad för piercingar & tatueringar som ni kanske har märkt, men det är fan pain in the ass när det gäller röntgen. Jäkla skit, får ju inte av det och så tjatar dem om att det blir störningar på bilderna, men vafan ska jag göra? Går ju liksom inte runt med en tång i väskan! Störigt. Men klarade mig denna gången. Haha! Efteråt körde vi inom Mcdonalds, åt en toast. Det är mums, sen åkte jag med Mamma bort till jobb & drack kaffe. Gott! Nu är jag hemma igen och ska leta fram kläder så jag slipper gå naken. Inte så lyckat dedär! Haha. & packa nattväskan. Ska även hinna duscha. Möta Josse klockan 12 ju! Men det hinner jag, lätt som en plätt. 

Snart landar Daniel & Jim i Thailand. Gottegrisar :)


Hörs imon!

Onsdag.

Idag jobbade jag 8-14. Blev varmvattenbad i Ä-holm, och det var härligt. :) Efter jobbet blev det en snabbis hem och lämna av väskan sen bussen till Väla. Spenderade min eftermiddag där med Malin & Johanna. Mkt trevligt! Vi shoppade non stop och fikade. Mums! Tog bussen hem igen vid 18. Lagom sleten i rygg & nacke då, puh! Kände att jag inte ville hem och sitta där helt själv och uggla så jag gick bort till jobb & var social med alla. Drack lite kaffe och sådär! Trevligt. Kom hem igen vid halv 9, så nu sitter jag här och sneglar lite på efterlyst. Inväntar Sara som ska ta en cigg med mig vid 22. Hon har haft sin första dag på jobbet, hoppas hon trivs :) Sen blir det tidigt i säng, upp innan tuppen. Makalöst! Ska nämligen till röntgen i Ä-holm. Har ju väldiga smärtor i nacken, så den ska röntgas 07.10! Mamma är jättesnäll och kör mig dit. Men får hoppas där inte är något allvarligt!

Imorgon jobbar jag natt & så är det Personalmöte. Ska träffa Josse vid 12.00 och inom systemet, öl lotteri imorgon. Får hoppas på vinst ;p Sen går jag inte av mitt pass förräns 11.30 på fredag! Yeppyepp.


Men nu ska jag slänga in lite bilder på mina köp..



  från ginatricot.




  från veromoda.



  från h&m.

Kväll igen.

Då var man hemma efter en kväll på jobbet. Gick mkt bra, lite stressigt i mellan åt, men sånt man får ta. Som sagt jag jobbade ju med Josse och det gör allt mkt roligare. :) Sitter hemma nu och slappar i soffan, lyssnar på Lars Winnerbäck.. Han är bra! Saknar min Tobbe så himla mycket, längtar tills fredag då blir det mys till Let´s dance finalen & god middag. Sen på lördag har jag bokat en timmes bowling till oss här i Klippan, men innan dess blir det restaurang. Så myspys! Längtar verkligen. Är världens lyckligaste med honom. ♥

Sitter och tänker på mina skor som jag köpt idag och måste tillägga att det är nog dem skönaste skor jag gått i, förutom kawasakii skorna. Men för 59 kr, är dem underbara! Bara älskar dem, funderar på om jag ska köpa ett par i svarta imorgon? :p

Har så mycket som händer runt omkring mig nu, många viktiga samtal jag måste ringa. Saker jag planerat in som jag ska göra. Grejor som handlar om framtiden som jag måste ordna, ja usch kan rabbla upp en hel lista här. Men det tänker jag inte göra. Men förtillfället känns det som jag bara villa gräva ner mig och glömma allt för stunden. Har ingen ork! Men jag måste, vet att det kommer kännas så skönt när allt är avklarat.

Men den jobbigaste grejen som ska hända härnäst är att Daniel lämnar mig imorgon och reser till Thailand i 3 veckor. Dem tre veckorna kommer kännas som en evighet, för han är en del av mig. Kommer gå och sakna honom dag in och dag ut. Fast vi inte ses dagligen så vet jag ändå om att jag i vanliga fall har honom tjugo minuter bort med buss, men det är en annan sak när han är på andra sidan jordklotet. Men han behöver detta, han trivs i Thailand. Han jobbar och kämpar på med livet, så klagar absolut inte för jag är den stoltaste lillasyster som finns. Han är min idol, mitt eget kött & blod. Många tycker kanske detta är löjligt, men hade ni provat på mitt liv för några år sedan är detta ingenting. För dem man älskar håller man varmt om hjärtat & jag älskar min bror med hela mitt hjärta.. Finner inga ord för min syskonkärlek till honom. Han är helt enkelt bäst!

Ja, många tankar i detta inlägget.. Men ibland behövs det!



Slänger in en bild på skorna..

24 mars

Hej på er. Allt bra?

Jag har precis tryckt i mig lite av en färdigmiddag från findus. Är inte det godaste men det är mer för att jag ska ha något i magen. Börjar jobba 14.30-22 idag, med min underbara josse. Alltid lika roligt! Tog bussen från Tobbe vid halv 12 och när jag kom hem gick jag inom Netto och köpte mig ett par skor. Liknar såna converse, i vita :) Hur snygga som helst, för bara 59 kr. Riktigt nöjd med mitt köp! :) Sen har jag fixat och trixat lite här hemma. Ni måste ju hålla med om att det är ett väldigt konstigt väder vi har idag?? Solsken, blåst & snö?? ;O Usch, jag vill ha sommar & vår nu. Tack! Nepp, bloggar ikväll igen när jag är hemma. Ha en bra dag! puss.

Resultat :)

Här kommer en bild på naglarna som jag var och fixade imorse. Blev supernöjd och det är en underbar känsla att ha tillbaka dem ;P





Efter vi varit hos naglarna gick vi och åt på Sibylla, det var gott. Sen bussen hem och vilade en timme. Tänkte bäst jag bloggar nu för snart är det dax för dans med töserna. Underbart! Precis druckit kaffe med Tobbe & Nille för att vakna till liv. Känner mig frusen och trött som bara den. Usch! Ikväll blir det kanske träffa Mickis en runda och sen bara mysa med min älskling till någon bra film. Mys! Ha det bra, hörs sen.

Godmorgon.

Uppe tidigt på min sista lediga dag. Usch, det är tråkigt men vad ska man göra liksom? Vill man vara fin får man lida pin. Som det sägs! Ska vara i Bjuv 7.30 och göra ve mina naglar, älskling är så himla söt och följer med. Älskar honom <3 Sen förhppningsvis blir det hem och sova igen, hade behövt det! För ikväll är det dans ju med Sara & Josse. Denna gången ska jag vara med :) Nej, nu ska jag dricka upp min juice, borsta tänderna sen bege mig till bussen. Puss.

It´s good.

Jaha, då är det söndag igen. Helgen gå alldeles för fort när man har roligt! Gårdagens galaj var superlyckat. Hade riktigt skoj. Blev lite förfest här med Tobbe, Sandra, Nille & Joel. Sen gick vi bort till Preve & Mickis där vi ägnade nästan resten av kvällen. Dansade & hade oss, riktigt skoj! Upp till puben en runda och kollade läget, många man kände. Så det var trevligt. Jag, Sandra & Mickis fick varsin drink av en snubbe där. Haha! Gratis :) Vilket flyt man kan ha ibland. ;D Efter puben gick vi tillbaka igen, och dansade vidare :) Kom nog hem vid 03, lagom trötta. Hihi! Men kvällen hade inte kunnat bli bättre. & jag hade rätt, kände ju på mig att det skulle bli en bra kväll. :) Tack allihopa, detta får göras om. <3

Vaknade lagom tidigt av Tobbes klocka. Han & Nille med flera ska iväg idag, eller ja dem har åkt nu! Så hela morgonen ägnade jag åt datan & kollade på The Hills. Så himla bra! Har snart sett klart första säsongen & fler väntar.. :) Men ska strax hoppa in i en dusch, sen städa undan här lite & bädda. Sen slänga iväg ett mess till Sara, vi ska kränga pizza, se film & snacka skit idag ;D Gillas. Menmen, höres later!


Hejsan!

Stressig dag på jobbet igår :( Daniel hämtade mig lite över tio. Åkte till Billesholm, hem till Mickis & Preve för Tobbe var oxå där. Snackade lite & umgicks. Sen åkte vi hem till älsklingen, orkade inte för mycket så vi somnade rätt snabbt! Vaknade av klockan vid 9. Så var det upp & äta frukost sen hämtade Preve oss, badhuset nästa. Simmade och var duktiga. Men fy vad kämpigt det är, ligger på soffan nu och dricker kaffe med jämna mellanrum. Är helt slut :) haha! Tobbe & Preve spelar fifa för hela slanten. Rätt roligt att lyssna på! Haha. Nej, får vila upp mig ett litet tag innan jag ska börja med maten, blir ungsstekt falukorv med potatismos. Mumsi! Sen blir det duscha & göra ve oss. Festa lite ikväll, vinet är på kylning. Känner på mig att det kommer bli en trevlig & bra kväll. :)

Nepp, några avsnitt The Hills nu. Sen förbereda allt annat, ska hinna stryka min jeans med! ;P


Ses & hörs.

Härliga morgon.

Jag mår så bra när det är såhär fint väder. Helt underbart och idag är det en bra dag. Ska strax gå in och väcka Malin som sovit här inatt, så blir det frukost sen ut i det superfina och helt underbara väder. Jag ska inom systemet och handla tills imorgon. Sen blir det hem igen och packa, för jobbar 14.30-22.00 sen ska jag åka direkt hem till mitt hjärta <3 Blir att jag är där hela helgen. Myspys! Hihi. Nepp, nu ska jag försöka få liv i människan därinne. Wish me good luck.


Hej!

Sällskap :)

Tog mig en härlig promenad som jag skrev i förra inlägget. Efter en 30 minuters runda, solade jag. Det var jätteskönt. Sen slängde jag iväg ett mess till Josse.. Och gick inom henne. Hon passade Tilda så dem bjöd på en mumsig kladdkaka & saft! :) Pratade ett tag, sen gick jag och mötte Malin som ska sova hos mig inatt. Inom Chaplin där Mamma och Gunilla satt och åt. Mamma ska nämligen oxå sova här :) Trevligt. Fullt hus! hihi. Men hon kommer senare! Yesyes, nu blir det tv för resten av kvällen. Ska försöka fylla hela mig med vatten, det är nyttigt! haha.

Glömde skriva innan att jag tycker synd om bror min. Han är sjuker, köpte med mig näsdroppar till honom efter jag vatt hos doktorn. Visst är man snäll? Allt för familjen <3 Krya på dig, brossan!


Höres.

rastlös

Nu har jag suttit i soffan förlänge så ska bege mig ut och gå en runda i det fina vädret sen sola :) tjingeling

På det igen...

Hemma efter min korta visit i Åstorp. Besöket hos doktorn gick som jag trodde.. Kraftig urinvägsinfektion igen, så det blev en ny penicilinkur! ; /  Trötta mig. Men det är bara att bita ihop, fick utskrevet tabletter så jag slipper min täppta näsa från och till. Skönt! Han slängde iväg en remiss till sjukhuset för mina smärtor i nacken. Så nu får jag vänta tills jag får en tid för röntgen.

Nog tjatat om detta nu. Sitter och slappar i soffan nu, blir väl lugnt resten av dagen! Kanske sticker bort och solar en runda, det lockar rätt bra faktiskt. :)


Ha det bra.

Toppendag.

Har verkligen haft en jättebra dag.

Erika kom vid 17 tiden, satte oss och snackade ett tag. Sen började jag på maten, blev jättegott faktiskt. Fick mycket beröm av Erika. Skoj, hon trodde inte jag var den som tyckte om att laga mat och sådär, men ack vad tider förändras :) hihi! Efter maten, blev det lite vin och skitsnack. Har varit en supermysig kväll & det märks att vi inte setts på ett bra tag. Som vi pratade, lär säkert ha kramp i käkarna imorgon. Men vad gör det om 100 år? ;) Vi får ta och träffas oftare gumman.

Nu ska jag krypa ner och sova. Jobb imorgon 8-13. Godnatt!



   erika.


   jag

Fiffigt Elin

Japp, himma igen.. Mamma kom och hämta mig vid 13. Stack upp till storköpet och handlade mat! Det behövdes, kylen skrek. Efter det begav vi oss till Marie för varsin halvtimmes massage! Det var underbart skönt, men fyfan vad stel jag var. & såklart var det lite smärtsamt men på ett behagligt sätt, tills vi kom till nacken. Den är verkligen helkass, men får se vad doktorn säger imorgon helt enkelt. Nu ska jag hänga upp den sista maskinen tvätt överallt i lägenheten.. Allt blev ju lite sent eftersom vi skulle dit. :) Sen ska jag slänga igång en bra skiva och sjunga för grannarna samtidigt som jag ska laga mat så den är färdig till Erika kommer. Myskväll! Sen ska jag bjuda på nachochips med tacosås på, och lite vin till det! Kommer bli hur bra som helst. Nepp, åter till verkligheten. Ses & hörs.

Ååh, jag blir så glad

Värsta vårkänslorna när jag vaknade på jobb imorse. Det är så härligt! Idag ska jag försöka vara ute så mycket jag kan. Tyvärr har jag tvättid 12-16. Men vafan det sköter ju nästan sig själv! ;) Fick även jobba över 1 timme imorse, dem behövde hjälp och såklart ställer jag upp. Men nu e jag hemma igen och ska ge mig på städningen, får ju finbesök ikväll. Min kära erika!

Åhh, vad jag mår bra i min själ idag. Har världens underbaraste pojkvän som jag älskar mest av allt. Har så underbara vänner runtomkring mig och den bästa familjen. Visst är det härligt när man känner såhär?

Nej, dammtrasan kallar... Ha en superbra dag!


Hörs sen. puss!

Storm & Sol

Javisst, värsta stormen men ändå en glad sol :) haha.. Höll på att blåsa bort när jag var i bjuv och vänta på tåget! Sov ju hos min älskling. Efter dansen åt vi pyttipanna med ägg, det är mums. Sen blev det en film på det. Massa mys! Imorse kom Lotta med bullar så åt vi en stadig frukost. Hihi! Trevligt. Sen åkte jag med Sara till bjuv och nu är jag hemma. Ska strax iväg och jobba natt. Segt! Men imorgon händer det lite grejor som jag har att se fram emot. Ska med Mamma och få massage vid 14 tiden, sen kommer min kära Erika. År & dag sen jag träffade den sötnosen, så vi ska bara snacka skit & finnas :) Längtar! Hihi. Nej, nu ska jag slänga in bilder på min bilddagbok. Hejhej!


Hatar Migrän ! !

Jobbade natt igår, slutade klockan 13. Ska hoppa in i en dusch nu, sen bege mig ut på några ärende. Och vid fyra ska jag ta tåget till Bjuv så hämtar Sara upp mig där, dansen nästa. Men vetifan om jag kan vara med, får iaf ta det lugnt isåfall. Sjukt ont i nacken och rygg, och igårkväll innan läggdax på jobb, fick jag ett migrän anfall. FYFAN, rent ut sagt. Har aldrig haft migrän innan, och så bara kommer det sådär. Varje gång jag får huvudvärk nuförtiden är det aldrig någon "vanlig"... Utan mer åt migrän hållet. Hur kan det komma sig liksom? Men måste inom apoteket och handla tabletter mot det för det är verkligen hemskt! :(

Efter dansen ska jag hem till min älskade Thobias. Sova där inatt, saknar dig så älskling  ♥

Blev inte så mycket till fest i lördags, jag orkade inte. Haha! När tobbe hade kommit spelade vi några rundor yatzy och kolla melodifestivalen. Sen ville vi bara hem, så det blev pizza och godis resten av kvällen. :) Mysigt!

Nepp, måste röra på mig annars hinner jag inte med. Ha det bra!

Hejhej.

Kalaset hos farmor var superskoj. Träffade hela pappas släkt och såklart danskarna. Underbart! Saknar verkligen dem. Nu sitter jag hos Daniel, han har lånat ut lägenheten till mig ikväll. Snällt, så det blir lite party. Weei! Men nu ska jag återgå till min päroncider. Hörs !

Zzz..

Nej nu orkar jag faktiskt inte vara vaken längre, ovanpå allting har jag blivit jätte täppt i näsan, inte en omgång till väl?. Ska krypa ner i sängen och läsa lite i min veckorevyn! Men sov gott folk.

Thobias, jag älskar dej mest i hela världen. Är så lycklig med dej! Du är det bästa som hänt mej.




Slänger in en dagens med...

Humör: Trött
Gjort: Jobbat och varit med Josse :)
Planer: Sova
Ser på: Tvn
Lyssnar på: Tvn
Läser: Inget
Dricker: Cola
Äter: Inget
Bästa: Sängen just nu
Sämsta: Saknar Thobias ;/
Väder: Lite kyligt
Kläder: Joggingbyxor, tröja
Vill ha: Sommar...

Fredagen den 13.. Igen..

Adå, nu är man hemma "säkert" igen.. Moha! Måste bara berätta om min dag, jag har verkligen otur. Som förra inlägget så förstår ni nog att det började ju redan imorse när jag skulle ta bussen. Hela jobbepasset gick felfritt. Kom hem, packade väskan för att åka till Landskrona och bada med Josse. Hade skrevet ut en karta som vi körde efter. Jovisst, den visa oss till utebadet vid hamnen.. Så vi snurrade runt i halva Landskrona och båda två lika vilse, vem känner till Landskrona liksom? Ikke vi iaf. Efter många om och men fick vi tag på Marie som guida oss så gott det gick. Vi kom fram efter vårt vilseyrande.. Men vi lyckades köra in på en bussgata med en sån stor grop i mitten ni vet? Haha, ner i den och vände, trodde halva bilen skulle paja, men ack så fel. Tur! Haha. Sen väl framme på badet var jätteskoj. Vi var överallt och testade typ alla grejor. Sen åt vi en hamburgartallrik, mums! Bastade, bubblade och hade oss, hur gott som helst. Sprang även på Lina & Matthias där. :) Nu kommer vi till nästa otursdrag.. När vi hade badat klart och skulle duscha så frågar jag Josse efter nycklen till vårt skåp, och självklart hade hon låst in den. Så där låg den fint i jackfickan i skåpet. Whups! Kläder och allt var ju därinne, så ut i varsin handduk och kalla på en badvakt, så försiktigt föklarade vi vad som hänt oss och skylld på vår dolda hårfärg. Moha! ;) Hon kom med en stor jävla bultsax eller något, klippte upp vårt hänglås.. Men innan dess frågade hon, vad har ni i skåpet och vi bara... Ehh, kläder? HAHAHA! Äe, detta var skoj. Men just i det ögonblicket var det inte lika roligt.. Men vi kom därifrån med alla våra grejor. ;D Vid utgången var det ännu en händelse, vi visste inte hur vi kom ut?? Det ska ju vara värsta hightech möget nu förtiden med glasdörrar som öppnas själv och sådär.. Usch ja! Haha, men vi kom ut efter hjälp av personalen.. Hehe! Kom hem utan att köra vilse, bra va? :) Men efter vi tankat och kört hem till Marie så märker vi att tanklocket är öppet, så josse glömde stänga det efter vi tankat. Men tur va hade ingen bensin rymt ;) Så nu är jag hemma i lugn och ro, inväntar Let´s Dance. Tack Josse för en superbra dag, vi är bäst tillsammans. ♥  

Nu behöver jag väl inte få mer otur detta året? :) hahaha..





Skånetrafiken in my ass.

Måttligt förbannad imorse, sov hos Tobbe så skulle jag ta bussen till Åstorp som skulle gått 07.07.. Väntade till halv 8, inte fan hade där kommit en bussajävel då. Så vi fick ringa Sara, hon var så underbart snäll och körde mig till Bjuv. Tack!
Men det är väl oxå ett jävla sätt? Man förlitar sig helt på bussarna och så kommer dem inte. Jag ska ringa in och klaga bannemej för såhär kan dem inte göra... Arg! Menmen, är hemma från jobb nu slutade 13. Ska bara packa väskan för sen ska jag och Josse till Landskrona och bada :) Det ska bli skoj såhär en fredag. Hihi! Sen ikväll blir det mys & godis till Let's dance. Kommer uppdatering senare, måste packa badkläderna! Ciao.

Myskväll.

Det blev en fartfylld dag trots allt. Jag & Tobbe gick ner och lämnade filmerna vi hyrde igår, sen hem till familjen Nilsson ;P Kollade upp buss och sådär, tog oss in till Väla. Blev en mysig fika på Robert's, jag smaska i mig en brownie & tobbe en kanelsnäcka.. Mums! Sen gick vi en liten runda och jag fick med mig 2 saker från gina. Tycker verkligen om den affären! Hihi. Åkte med Lotta hem, sen gick vi inom Matöppet och handlade till kvällsmaten som vi ska börja med nu. Makaronilåda, det är så himla gott. Sen ikväll blir det mys för hela slanten & det gillas. Ha en trevlig kväll!

Uppe i ottan..

Inte helt likt mig att vakna lite innan åtta. Pigg som en mört, så det var bara att starta tvn lite försiktigt.. Haha! Sen vakande hjärtat efter ett tag, jag är inte så bra på det här med att vara tyst & försiktig. Ups! Menmen, ligger fortfarande i sängen och slappar.. Men röksuget börjar komma nu, så får väl göra något åt det :) hehe! Sen vet jag inte vad som sker idag, ska nog öva med Sara lite på dansen :) hehe. Sen får vi la se..

Vi såg båda filmerna igår.. Sådär nöjd med dem! Hehe..

* Saw 5  .. Skärckis, sådär bra!
* Stephbrothers .. En komedi, men så himla rolig var den ikke.


Höres sen.

Härliga onsdag.

Hej på er!

Början på min dag har varit lite rörig. Gick upp, duschade och gjorde ve mig. Sprang till bussen och åkte till Åstorp, var tidig till doktorn, satt och vänta först 25 minuter, kom in och får reda på att min doktor är ledig idag fast jag hade en bokad tid? Dåligt. Så det var bara till att få en ny tid nästa vecka och gå därifrån. Grh! Gick ner till Pappa & Daniel, hade köpt med mig en baugette och käka den där med dem. Min telefon är tillbaka från lagningen nu, så fick med mig den oxå! Skönt, hoppas bara på att den fungerar nu.. Sen mötte jag upp Mamma vid tåget hon skulle till tandläkaren, så höll henne sällskap ett tag, sen tog jag 11 tåget till Bjuv. Sara hämtade upp mig där, så körde vi hem till dem, snackade lite och drack kaffe. Sen bar det iväg till älsklingens lägenhet, började diska lite och fixade. Sen iväg på lite ärende som slutade med varsin hamburgertallrik, mums. Var superhungrig! Så nu sitter jag här mätt & belåten hemma hos darling. Vi ska slappa här ett tag, sen börja på maten och kränga senare.. För vi ska köra till Citygross sen en runda och handla, så tobbe har lite mat hemma i sin lägenhet ;) hihi! Senare ikväll ska vi hem till Nille och kolla fotboll.. Vi har även hyrt 2 filmer, men får ha dem i 2 dygn så om vi ska kolla dem senare idag eller imorgon får vi la se. Beror nog på när vi är hemma igen :) Men ha en bra dag! puss.

Inte en tisdag som alla andra.

Som sagt uppe i lagom tid. När jag kommer in på toaletten så finns där inget vatten.. Helt skumt, inte fått någon information heller, blir så irriterad på sånt. Men det gick över snabbt, 20 minuter senare var vattnet tillbaka. Haha! Fixade till mig och inväntade Malin igen eftersom hon var färdig med mötet tidigt. I samma ögonblick ringer underbara Josse och undrar om jag är sugen på Väla en runda innan jobb. Absolut, så det blev en tur dit med töserna. Fetade Mcdonalds och shoppade. Alltid lika roligt med presentkort :) Fick med mig massa fina grejor hem. Tack för en trevlig förmiddag <3 Men visst är det lite lyx att äta Mcdonalds två dagar i rad, och som frukost dessutom? Mums. ; P 
Sen blev det jobb 15-21.30.. Gick bra men hade inte alls mycket energi idag, och denna konstiga huvudvärk som kryper fram och sätter sig vid ögonen hade jag klarat mig utan.. Men fick ett tips av en jobbekompis att köpa receptfria migräntabletter så det ska jag göra imorgon faktiskt! Jahaja, annars har dagen varit bra. Nu sitter jag bekvämt i soffan och njuter av mina 2 lediga dagar som väntar.. Ons-tors. Underbart, har fått på mig pyjamasbyxor, plockat fram cocacola och ett lion. Mumsi! Har blivit helt galen i lion chokladen, det är en underbar uppfinnelse. Men dock inte så nyttigt kanske, men skit i det, man lever bara en gång. ;) Blir väl sappa igenom om där finns något roligt att kolla på annars bädda ner mig och invänta morgondagen. Saknar min älskling ;( ♥   Men hörs imorgon, sov gott.

Slänger in lite bilder på mina köp idag. Enjoy!


                                                       
solglasögonfodral                                tröja från ginatricot.                        jeanskjol från ginatricot.   
& pilotbrills ;) från indiska.


                   
midjeskärp från ginatricot.             tunika från ginatricot.

Tisdag

Godmorgon.
Sovit gott?


Känner mig lite lugnare idag, än mitt förra inlägg igår. Har sovit rätt så gott, men såklart saknat Thobias vid sidan om. Sover bäst när jag får sova med honom. Men vaknade av Malins väckarklocka, hon skulle upp lite tidigare och iväg idag. Men var jätteskoj att få träffa henne. Längesen vi umgicks nu ju! Så nu sitter jag och tittar på Top Model, en repris av dem gamla avsnitten.. Men ska strax rota igenom hela min garderob och hitta kläder, (som det just nu känns som jag inte har några) ... Sen ta mig en varm dusch. Ska jobba 15.00-21.30! Sen är jag äntligen ledig ons-tors. Ska befinna mig hos min älskling då för jag saknar honom.

Ska iväg några ärende efter jag duschat och fixat till mig. Vill ha ett svar !


Puss och hej.

DAGENS


Humör: vet inte, blandat.
Gjort: jobbat och varit på äventyr med några av familjen nilsson ;)
Planer: flabba med malin, sova.
Ser på: datan & tvn

Lyssnar på: malin ;D
Läser: detta.
Dricker: älskade cocacola.

Äter: inget, men är jättesugen på något...
Bästa: att jag är tillsammans med världens underbaraste kille.
Sämsta: att jag vill veta...
Väder: kallt
Kläder: pyjamasbyxor, tröja.
Vill ha: onsdag.

Patetiskt...

Snear på alla jävla människor som ska snacka en jävla massa skit som dem inte har någon aning om egentligen. Jag har en bra anledning till att vara sur just nu! Trött mig, förstår inte hur man kan sitta och vara road av att prata om andras liv sådär, och dessutom krydda till det och säga en massa skit som inte är sant. Ren jävla idioti.. Om jag får veta vem det är som sagt detta så vet jag inte vad jag gör, svårt att höra med mig innan man snackar vidare? Nä, så jävla löjligt.. Vågar förmodligen inte stå för vad den/dem sagt. Förhelvete, var är världe på väg? & jag hoppas verkligen inte det är en utav mina vänner, för då kan du/ni dra långt åt helvete..

Nog det.

Sitter hemma med Malin nu, hon kom till mig efter jag slutat jobba. Har snackat konstant sen vi träffades vid 22, så härligt. :) Blir att hon sover här inatt. Tihi! Nepp, nu ska jag slänga in lite bilder sen i lördags på min bilddagbok. Sen fortsätta vara social! hihi.


Älskar dig, Thobias <3

Härliga lördag.

Vaknade vid halv 9 tiden. Sådär pigg, hade nog kunnat sova halva dagen om jag fått! Som vanligt när jag gick upp kunde jag knappt röra mig, har sån smärta i tygg & nacke. Vetifan vad det kan vara, sover väl mycket konstigt! ;S  Åter till verkligheten.. Jag & Tobbe var superduktiga igår, simmade som aldrig förr. & skoj var det. Sen gick vi inom Chaplin och beställde varsin pizza. Den satt som den skulle :) Sen mys till tvn och blandannat let´s dance. Spännande nu när där inte är så många kvar ju.. Nu ska vi strax gå till Apoteket sen sola, vi hann inte det igår. När vi är hemma igen är det full rulle tills vi ska in till Kalaset.. Ha en trevlig kväll !


Fredag

Häärligt. Har längtat efter denna dagen.. Ska strax gå och möta Tobbe på stationen, sen blir det bada, kanske sola och äta en god smaskig pizza. Sen inhandla godis och titta på Let´s dance ; D Verkligen en mysfredag!

Hörs senare.

All alone...

Hejsan.

Är hemma efter en kväll på jobbet. Gick rätt så bra, förutom en dryg huvudvärk som inte ville försvinna. Kunde knappt se något heller, dunka ända fram i ögonen. Hatar när det gör så! Men kämpade mig igenom hela kvällen och många goa skratt blev där ändå. Nu sitter jag i min kära soffa och kollar på två och en halv men, diggar dem som fan. Ska strax krypa ner i sängen utan min älskling. Det kommer vara jättetomt, men får träffa honom imorgon igen och hela helgen. Fick en idé på jobb innan och slängde iväg ett mess till Tobbe. Blev sugen på att bada imorgon nämligen.. Nyöppnat badhus efter en stor renovering. Så han nappa på det, så imorgon ska det plaskas. Haha! Eller nått. Sen kränga en pizza och massvis med godis. Är så himla sugen på chips & dippa! ;p Det är mums. Inväntar lördag som bara den, sexparty hemma hos mig med massa underbara folk. Det är roligt! & så är det kalas för mig & Daniel hemma hos Mamma, träffa släkten är aldrig fel, sällan man gör det ju ; / Och käka smörgåstårta. Oooh ge mig helg nu!

Nej, nu tackar jag för mig. Ska försöka sova nu, åter till jobb imorgonbitti.

& förresten, vaktmästaren lagade min ytterdörr så nu kan jag vara lugn igen... ; ]


Godnatt.

Torsdag

Ännu en ny dag, tiden går så fort. Igår gick jag & tobbe upp till Storköpet, rätt lagom runda. Det var skönt, synd det blåste så mycket bara. Hehe! Jaha, nu får jag nog ta på mig en tröja för vaktmästaren ska komma och kolla på min ytterdörr, den lever typ sitt eget liv. Haha! Hoppas han kan laga den. Hepphepp, sen blir det jobba kväll. Puss & Kram.

Hejsan.

Varit flitig idag, städat och tvättat. Även varit ute och fixat lite ärende! Nu sitter jag i soffan en runda nu, thobias duschar sen ska vi nog ut och gå en runda. Känns som det behövs, vill komma igång med träningen oxå. Bara äter och äter tycker jag. Usch! Haha, men det är väl så när man är kär? ; P Mot kvällen blir det god kvälls mat och en film skulle jag tro. Massa mys!

Hörs.

Härliga Väder.

Godmorgon.

Vaknade och kände att solen sken som aldrig förr. Det är så underbart härligt! Igår jobbade jag kväll, men på dagen
hann jag och älskling med en del oxå. Var ute och åt lunch på spisekammaren, blev lasagne. Mums, den är så himla god där. Sen gick vi inom Nova så hittade jag en top/tunika typ. Ljusblå, den va jättefin :) Och i måndags solade vi sen laga vi makaronigratäng som vi åt efter jag dansat. ;P

Idag är jag ledig, ska tvätta mellan 12-16. Älskling ligger och sover, ska strax väcka han för det är ju bud på en långpromenad när solen lyser såhär :) Sen skulle nog Nille komma på en kopp kaffe. Ikväll ska vi äta kyckling i sötsursås med ris & wokgrönsaker. Mumsi! Nepp, nu ska jag pysa.
Hejhej!

Måndag

Hejhej.

Nu är det ny vecka igen. Tiden går fort! Jobbade natt igår, sluta halv 12. Har fått jobba med min underbara Josse idag :) Alltid lika skoj. Nu ska jag skriva handlelista och bege mig till affären. Sen hem och packa upp min väska och kolla tvätt tid. Har hur mycket smutstvätt som helst! Usch, sen ska jag laga mat som jag kan värma efter dansen ikväll. Josse kommer och hämta mig kvart i fyra, sen kör vi till Billesholm och hämtar upp Sara sen vidare till hbg :) Nepp, nu har jag inte tid att sitta här mer.


Förstår inte hur allting kan bli så fel? Det handlar om sekunder, och så illa det kan sluta. Jag mår inte bra av sånt här! Vill att alla ska må bra, men det enda jag kan göra är att finnas här och ställa upp för det gör jag till tusen procent, verkligen.


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0