Julklappsjakt...

Puh, det närmar sig jul nu kan ni tro! Tiden kommer gå så himla fort, ca 3 veckor kvar.. Åkte med Sara in till stan en runda, in och kollade på Lagerhaus. Fick med mig en bok hem, har blivit en läslus kan ni tro. Precis påbörjat Mia Törnbloms tredje bok "Så Dumt".. Åh, kan knappt sluta läsa! ! :) Sedan hamnade vi på Väla, tog en fika och sedan spanade vi efter lite julklappar så man har lite hum om vad man kan köpa! Hehe. Har såna problem förstår ni... usch! Jaha, då är det sista kvällen av min långa ledighet.. Åh, tillbaka till verkligeheten. Men det positiva med allting är träningen, here i come! :)

Nä, nu ska jag pussa på min älskling och mysa massor..

Lussekattsbak :)

Igår kom Sara och hämtade mig, stack till Maxi och storhandlade lite :) Där var några stånd med lotter, köpte oss några stycken. Jag vann en jättefin dörrkrans & en chipspåse :) Turnisse.. Sedan körde vi hem till Sara, påbörjade baket.. Det tog ju några timmar, men var värt allt stök för fytusan vad goda dem blev :) Blev att vi beställde pizza och käkade det, ingen plats i köket att laga mat när vi bakade ju! haha. Sedan blev det kvällsfika med våra goda lussekatter :) Tack för en superbra dag.


Tomt..

Uschja vad tomt här blev, Daniel hämtade precis lilleman.. Och efter bara 3 minuter känns det redan tomt! Ingen liten mysvovve som kommer och kelar. ;( Hehe! Men vi sa till Daniel att nästa gång det behövs hundvakt finns vi här gärna :) Det är så mysigt!

Sitter fortfarande och funderar på vad som händer ikväll, är väldigt sugen på ett/några glas vin men ingen annan är hemma typ.. Tråkigt! Men man vet aldrig vad som väntar, annars får jag & tobbe mysa till det rejält bara vi två. Aldrig fel det heller ;) Hihi!


Hörs senare kanske..

Trött.

Ja, det blev en lång runda i skogen med älskling, sara, jason & batte :) mysigt! Är rätt så lagom trött nu. Vi får se vad som händer ikväll?! ...

Lördag!

Tandläkarbesöket gick bra, men satan vad öm jag är i munnen ; / Hehe. Tack alla för era tankar. Hihi! Efter tandis åkte jag till Billesholm, hem till min älskling. Somnade direkt på soffan och sov i stort sett hela dagen. Helt slut efter lustgasbehandlingen, ska dit igen om 2 veckor samma procedur och laga det sista hålet sen är jag färdig :) Skönt. Vid halv 4 tiden åkte vi med Sara till Bali, fixade present till Robin :) Sedan blev det hem och slappa, daniel & sofie kom med Jason vid halv 7 tiden, så käka vi kinamat och kolla idol. Hihi! Har haft honom här inatt, han är så mysig :) Ska strax hoppa in i en dusch och fixa till mig och sedan kanske gå en långrunda med Jason. Love it! Får se om det blir lite vin ikväll kanske? :)


Hörs senare.

ledig helg.

Yesyes, jobbat färdigt för idag och har 4 dagars ledighet framför mig :) göttmos. Ska slänga på mig träningskläder nu och bege mig mot gymmet ett tag, sedan kommer Mamma hit ska fixa middag och så sover hon här. Mysigt! Fick köpt mig ett fotoalbum idag så ska sätta in massor med foto ikväll, hihi. Imorgon åker jag hem till min älskling, längtar efter honom!


Hörs ikväll!

puss.

...

håller på och tvätta det sista, har en maskin kvar. är jättetrött nu, kommer somna som en slagen hjälte! upp tidigt imorgon och jobba, sista jobbedagen sen ledig i 4 dagar. det ska bli superskönt.

blev ett svettigt träningspass och en runda i solariet. :) like it.

puss & godnatt!


                                  

Hohojaja..

Jäklar vad jag är flitig idag alltså. Nu är här julstädat & julpyntat, helt done. :) Har varit ute i byn en runda, men glömde hälften jag skulle ha, så får ge mig ut igen! Hehe. Men det gör inte så mycket, skönt med frisk luft. Har en sån positiv känsla i kroppen, peppad till tusen... Är det kanske för det snart är jul och jag har fått ordning på allt?! haha.

Men dagens höjdpunkt är fantomme ikväll när jag ska träna, längtar! ;)


Kom nyss att tänka på tandläkaren som jag ska besöka på fredag, där dog den positiva känslan... blä!

hej..

Härliga Onsdag.

Gick av mitt nattpass 08.30. Skönt, att komma hem och ha hela dagen ledigt :) Slappar lite nu, ska lägga in räkningar och så. Sedan blir det julstäda hela lägenheten och plocka upp julpyntet från källaren, ska dock inte pynta så mycket men ändå :) hehe. Sedan ska jag spendera en timme eller mer i gymmet, lääängtar! Hade vilodag igår, känns konstigt man vill bara träna träna träna hela tiden :) haha. Tror det blir en runda i solariet efter oxå, det är så härligt! =)

Imorgon kommer Mamma hit och ska sova här, jag älskar min familj mer än allt. ni finns alltid där för mig! alltid.

Hundvakt i helgen åt lille Jason, jag lääängtar.. ;P


love you, thobias.


hörs senare..

Tisdag!

Tog mig en härlig sovmorgon idag, det behövdes! Nu är fönsterputsaren här och fixar mina fönster, perfekt inför julpyntet ska upp :) Men får se om jag pyntar till det här idag eller imorgon, hehe. Sen är det dax att jobba natt.

Helt okej VIPkväll på Nova, hittade ett lila långt linne och 3 par trosor. :) Trevligt, vi smällde en ballong och fick 20%. Inte illa! Hehe. Sen blev det tvprogram resten av kvällen för mig & Mamma. Mysigt!

puss.

Underbart!

Fy vad jag är duktig, har verkligen tagit min träning på allvar igen. Kom nyss hem från ett svettigt pass och en runda i solariet :) lovley. Ska strax hoppa in i en dusch sedan kommer Mamma hit. Blir VIPKVÄLL på Nova med Mamma, Malin G & Gunilla. Sedan en bit mat någonstans, trevligt :)

Sedan blir det en lugn kväll, behövs.


Jag längtar jättemycket tills Sara flyttar till Klippan. Det närmar sig, gumman :)


Lördag kväll..

Gick av mitt nattpass 14.oo idag, traskade bort till Ica och hämtade ut mitt paket från HM. Behöll strumparna och ett par trosor, resten åkte tillbaka :) hehe. Sen kom min älskling hit, gick och handlade till vår goda kvällsmat som ska bestå av potatiskroketter, bearnaiesås, ost/skink kotlett. Mums! Vi ska strax gå och sola en runda, sedan förbereda maten och tända massa ljus. Mysigt! Blir nog någon film ikväll, eller Robinsson kanske?!..

Ha en mysig kväll!

Fredag!

Vilken underbar start på morgonen, ett svettigt träningspass med Frida :)


Gårdagens Väla/Ikea tur med Sara var händelserik :) Fyndade en massa för mina presentkort, hehe. Hittade även ett oanvänt presentkort på Väla = 700 kr. Happy Me! Har nog inte shoppat loss såhär på länge. Underbart! Blev en god Mcdonalds lunch oxå, hihi. Tack för ditt sällskap, Sara <3


Nu ska jag börja fixa med alla mina grejor jag köpt sen jobba natt..


puss.

Godmorgon!

Uppe i lagom tid idag, skönt! Fyfasen vilket busväder det var igår, isch. Nu ska jag strax hoppa in i en dusch sedan ringa Sara för att bestämma hur det blir idag :) Hörs senare. 

Julkänsla.

Sara kom som sagt på besök, hon hade med sig vår favorit, mjuk pepparkaka! Mums. ;) Tycker den påminner om julen, så nu sitter jag här lyssnar på julmusik & längtar till jul. Haha! Tänk vad tiden gått fort alltså? Men ska inte klaga för jag tycker om julen. Det är så mysigt! Ska alldeles strax fixa till mig & byta om sen åka hem till älsklings föräldrar och äta med dem :)

Och imorgon är det dax för mig & sara att besöka Väla/Ikea, jag har lite presentkort där som jag tänkte handla för :)


Hejhej!

Sitter här och lyssnar på musik och tänker tillbaka, kollade nyss nyårsbilderna från förra året.. Vilken minnesvärd kväll! Vi hade verkligen så himla roligt. Önskar vi kunde få till en kväll som den igen! :)

Väntar på sara en runda nu, vi ska snacka, dricka cola & röga :) Hehe. Alltid lika trevligt med hennes sällskap, hon är min ängel! ♥

 

Hörs sen.

Tisdag!

Träningsvärk idag, men det är bara skönt. Haha! Har precis ätit frukost, kryss i taket för att vara mig! Ska kolla våra bästa år snart sedan bege mig till gymmet. Träna bort träningsvärken, yes äntligen har jag börjat komma igång :) Får se kanske blir det en runa i solariet med, sen hem och duscha för att jobba kväll. Och dagens höjdpunkt är att jag åker till min älskling ikväll, saknar honom så!

puss.

Svettigt..

blev ett sjuhelvetes svettigt gympass, detta behövde jag :)

sen solade jag en runda, och det var superskönt.

har precis ätit, blev knäckemacka och lite omelett, mums!

nu sitter jag här och saknar min älskling ; / men vi ses ju imorgon, längtar mycket! ♥

jag ska bannemig masa mig ner till gymmet imorgon igen, är peppad nu and i like it!

puss.


Måndag!

Ny vecka igen och nya tag !!


Kom hem för ett tag sedan, fick besök av min ängel ett tag. Finns alltid här för dig, Sara! ♥ Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv, ska bege mig mot gymmet snart sedan inom och sola en runda. Är trött på att feta alla onyttiga grejor hela tiden, blä! Får se om orken finns, isf blir det en promenad ikväll kanske innan alla bra program börjar :) haha!

 

Gåsamiddagen var utsökt som alltid. Åt tills jag sprack nästan, men det är så det ska vara! :) Efter det åkte vi hem till Daniel och tog några glas vin och var sociala :) Rätt så tidig hemgång för mig och älskling, men det är skönt ibland.

Yesyes, nä byta om sen gymmet here i come!

höres sen..

Lördag.

blev mycket mycket mys igår :) det gillas.


hörde en tråkig nyhet igår, så får se om det blir någon gåsamiddag ikväll. vi vill så gärna!

nä, nu ska vi duscha och fixa till oss. :)

Trötter!

Tackar gud för att det är fredag och att jag är ledig tills på söndag. Skönt med en lugn helg! :) Behövs. Jobbade kvällen igår, sedan följde Sara med mig hem och sov här, trivs så bra i hennes sällskap. Vi är så lika! Blev en sen kväll som alltid, haha. Imorse kom målaren vid halv 8, så nu är där målat och fint i mitt badrum! Så nöjd. Är hemma från jobb nu, ska slappa ett tag nu sedan ta ett ryck med dammsugaren. Roligt!! Sedan blir det att invänta min älskling och ha myskväll till Idol m.m! Imorgon är det dax för gåsamiddag, MUMS säger jag bara.


puss sålänge..


Sleten..

Ja, mår inte alls bra. Feber till tusen och kämpar med tvätten! ;/ Men pratade precis med Malin, hon är så söt och kommer till mig nu och sover här, lite obehagligt att sova själv när man har hög feber. :S Du är underbar, gumman! Nu ska jag lägga mig ett tag igen och kolla bonde söker fru. Puss!

Min ensak!

Tog sprutan igår, känns bra! Men är så trött på alla jävla skriveri om det och alla diskutioner. Mitt liv, mitt val! Ingen annan behöver kommentera det. Vi är alla vuxna människor och kan ta egna beslut. Jag tog sprutan för mitt eget bästa & för att inte smitta alla andra runt omkring mig. Sådeså! Nu är det avklarat, men armen värker lite idag iaf :) haha!

Precis varit nere och rensat i källaren med Mamma, fan med skit jag har, varför lär man sig aldrig att RENSA när man flyttar? Slänga det skit man inte använder. Haha! Uschja.

Nu ska vi strax ut i byn och fixa lite ärende, inom Apoteket och sådant!


Älskar min familj och min underbara Thobias ♥ Ni betyder allt.

Och får inte glömma mina närmsta vänner, ni är guldvärda!


Tisdag!

Vaknade i lagom tid idag, men här är jättekallt hemma. Brr! Tog mig en kopp te och kolla tv nu, ska vänta på Mamma sen. Blir nog att ta svinsprutan idag! Sen är det dax att jobba kväll, hehe. Igår fick vi rensat massor hemma hos Pappa, skönt! Sen lagade jag min egen korvstroganoff, den blev smaskens. :) Nu är här ordning och reda hemma, det var en befrielse. :) haha!


Nej, nu ska jag kolla våra bästa år!


Ny vecka, igen!

Helgen har gått lika fort som vanligt..


Fredag: Det blev Idol, pizza & massa mys hemma hos mig.

Lördag: Jobbade 8.15, sedan blev det en runda i solariet. Sedan hem och duscha, fixa till sig. Frida kom och hämtade oss och sen var det dax för 20 årsfest hos Sandra. :) Mycket skoj hade vi. Kom hem i skaplig tid, men fyfasen vad trött jag var. hehe! :)

Söndag: Såg dem 2 sista Johan Falk filmerna och åt Kinamat :) Ringde och grattade Pappa på farsdag såklart.


Idag är jag ledig, mot eftermiddagen ska vi till Åstorp allihopa och äta middag hos Pappa :) Tycker om när hela familjen är samlad :) Sen blir det hemåt, har en jäkla röra som jag får panik på! ;/ isch!

Aj min rygg..

Det har varit en lång lång dag för mig. Är helt trött i rygg, nacke, ben & fötter! Hehe. Jobbade 8-14, sedan tåget in till helsingborg med Malin, in till frissan.. Adjöss med det blonda, nu är det höst! Riktigt nöjd med min frisyr & färg. Sedan blev det vidare till Familia, fixade ett ärende och gick och kollade lite. Mysigt! Hann med en fika där oxå, såklart. Haha! Nu sitter jag hemma hos Tobbe och väntar på att han ska komma hem från jobb. :) Nej, nu ska jag kolla lite tv.

Tisdag!

Vaknade imorse och mådde jätteilla :( Åkte med Sara till Klippan, hann bara hem och slänga mig på soffan sen somnade jag om. Inte likt mig! Hum, vaknade 2 timmar senare och har fortfarande sån konstig känsla i magen, blä! Men försöker komma på fötter igen, ska ju strax jobba och innan dess få undan alla grejor från Ullared och även hinna med ett ärende i byn. Usch, vill bara ligga i soffan hela dagen och inte göra ett skit!

Ikväll kommer Mamma hit och sover, hihi! :)


Nä, disken kallar.




( halloweenfesten i lördags! ) 

Hejsan!

Lördag: Upp tidigt och åkte till Ullared, hittade massor med olika saker.. Det är alltid lika skoj att gå där, får aldrig nock! ;) Haha. Sedan blev det hem och stressa som tusan för att hinner med lite förfest innan det var dax för Halloweenfest på puben. En mycket trevlig kväll :) Tack allihopa!


Söndag:
Mådde som jag förtjänade, soffan var min vän hela dagen ska jag säga! Blev god kinamat på kvällen.


Och idag fixade jag & älskling mat innan han skulle till jobbet, köttfärslimpa, sås och potatis :) Mums, dock kryddade vi det lite för mycket. Hahaha! Sedan kom Sara så stack vi till Ikea en runda, sedan hem till Pappa och sorterade lite grejor inför hans flytt. Fyfan, säger jag bara... Har ju hur mycket som helst. BLÄ! Menmen, nya tag på fredag.. Sen åkte jag med Sara hem och käkade lite, och nu sitter jag här och väntar på min älskling ska komma hem från jobb! :) Längtar så.


Imorgon är det dax för jobb, slut på ledigheten.. Men lite positivt i det hela, Mamma kommer och sover hos mig imorgon :) Hihi!

 

Puss, älskar min thobias!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0