Söndagsmys!

Igår började vi morgonen med frallefrukost hos Svärföräldrarna vid 10 tiden.. Sen var det bestämt att vi skulle alla hjälpas åt i trädgården och så blev det. En fantastiskt dag med massa mys och samtidigt fick vi mycket gjort! Underbart! :) Hade våra pauser mellan jobbandet då vi grillade, fikade på munkar och myste med barnen. Är så himla roligt att man kan få hjälpa till och de med en massa skratt och glädje! <3
 
 
Idag blir det lugnt, Nellie vilar lite och jag passar på att läsa/plugga lite på TW grejor. Det närmar sig vår första visning och det ska bli så spännande. Ska även ringa runt och boka in fler party! :) Weho!
 
 
Ha en trevlig dag alla.
 
 
Kärleken till dig, Nellie är obeskrivlig. Du är vår lilla prinsessa! <3
 
 

Höganäs Marknad!

Godkväll! Förmiddagen bjöd på en runda till Höganäs Marknad, det blev shopping och mys. Efter några timmars strosande kände vi oss nöjda så det blev hem till svärföräldrarna och fikade på munkar.. Nu har vi precis ätit Kinamat! :) Har haft en super bra dag! Nu håller vi kväll <3

Nu är det igång..

Projekt Tupperware är fixat, nu är både jag och Sara konsulenter vilket känns toppen.. Äntligen! Ser fram emot vårt första party som ska hållas om en vecka. Väntar med spänning ;) Påminner er igen, bara att hojta till om ni är sugna på en visning! :D

Mary Kay party!

Hej på er! :) Inväntar tjejen som ska hålla i ett hudvårdsparty. Det ska bli super skoj! Efter partyt så blir det god fika med gästerna. Ha en trevlig kväll.

Ingen bra dag....

Usch och pi... Dagen började lite bättre, gick upp med loppan och mös lite! Sen somnade hon om gott igen. Då passade jag på att bädda rent, tvätta och tömma diskmaskinen. :) Härligt med energi! Har även hunnit med en promenad och när vi kom hem vände mitt humör bara sådär... Mår konstigt, blev nästan svimmfärdig! :( Ligger på soffan och försöker vila lite sen kör vi och firar Nille som fyller år idag. Och Nellie får busa med kompisen Nova ju! ;) Ha en trevlig kväll!

Sleden...

Godkväll! Ligger i soffan och har en sovande, utslagen dotter i famnen. Mysigt <3 Idag tog vi oss en härlig promenad och postade Nellies dagis ansökan.. Har sökt både här och i Billesholm! :) Sen gick vi och fikade på jobb där Nellie fick busat med Mamma/Mormor och Gunilla. Hon var på riktigt bra bus humör! :) Roligt. Sen promenerade vi hem och åt lite mellis därefter körde vi till babysimmet. Sista gången i denna grupp, vi bokade in oss på fortsättningen så det ska bli skoj! :) Nu ska vi mysa vidare här i soffan.

Tupperware!

Hej mina vänner!

Jag och Sara ska börja sälja Tupperware så hojta till om ni är intresserade av att ha ett party så kommer vi och visar lite produkter! :) Vi är ju nybörjare men vill gärna ge det ett försök så hjälp oss gärna att komma igång. ;)

Ha det så bra!

Längtan..

Hej! Igår körde jag & Nellie till Väla och myste, blev lite shopping oxå såklart. Det var riktigt skönt att åka iväg så bara vi två! :) Avslutade söndagen med kinamat och hyrfilm <3


Idag har vi varit iväg på lite ärende och nu fixar vi med maten ;) Ha en trevlig måndag!

Tröttis!

Godmorgon, Nellie väckte mig för en timme sen så nu är vällingen i hennes mage och vi myser i soffan! Lilla morgonpiggis. ;)

Igår körde vi till svärisarna, tog en lång och härlig skogspromenad allihopa! Super mysigt. När vi kom tillbaka så blev det kaffe och kanel/vaniljbullar. Även årets första pepparkaka! :) Nellie fick smaka en pepparkaka och hon gillade det ;) Sötnosen! Sen blev det god middag och kvällsmys oxå. :) Hemma igen somnade vi gott direkt. En underbar lördag.

Helg!

Hej på er! Var ett tag sedan jag uppdaterade, har inte hunnit med riktigt. Veckan har sprungit iväg som vanligt.. Har hoppat in och jobbat lite, vilket är skoj! I torsdags blev det en härlig skogspromenad på Söderåsen med Malin & Marcus. Vi hade kaffe och frukt med som vi fikade på, 3 timmar spenderade vi i skogen.. Ärligt talat var det super super skönt och jag kan lätt göra om det igen.. Lite mör och öm i kroppen är man både igår och idag! :) Bra motion! Nellie njöt som bara den.. Hihi.

Igår var vi bjudna hem till Zandra, Rikard och Olivia i Höganäs. Vi hade en riktigt trevlig och rolig kväll, god mat och gott sällskap! :) Tusen tack, det får vi göra om snart igen!

Idag ska vi hem till svärföräldrarna på middag och vi ska även hinna med en promenad för det är ju så härligt väder! :) Underbara lördag!

Ladies Night!

I fredags åkte jag med eliten ner till Malmö för att kolla på Ladies Night och sova över på hotell. Det var en härlig upplevelse, riktigt bra. Hade en rolig kväll! Får lätt göras om nästa år, tjejer. :)

Idag har det blivit träning och nu ska jag ta en härlig och efterlängtad dusch!

Mjölkskola och ljusparty!

Hej! Igår körde vi till sjukhus för att gå på mjölkskola med Nellie, vilket var att rekommendera. Många bra tips och svar på våra frågor om allt. :) Vi är verkligen nöjda! Sen på kvällen stack jag och svensson hem till vår kollega Bitte på ljusparty. Det var himla trevligt och det blev många goa skratt. Halleda vad roligt vi hade. ;) Tack för en härlig kväll. Köpte doftljus som vi kan ha när det närmar sig jul. :)

Idag har vi varit på Hermelinen, ett dagis och hälsat på. :) Och nu sitter jag med färg i håret.. Om ett tag kommer Lina och Robin på fika sen ska vi på babysim och mamma ska följa med oss! :D Sen ikväll blir det bara massa mys!

Slut som artist...

Ja nu orkar mina ögon snart inte mer.. Julias dop var super fint och hon var så duktig! :) Sen blev det god fika efteråt. Tack för idag! <3

Vi avslutade kvällen med pizza och soffhäng här hemma. Helt slut som artist nu så ska bädda ner mig i sängen för imorgon är en ny dag. Då blir det träning, sjukhusbesök och ljusparty! :)

Dop!

Godmorgon! Idag ska Julia döpas i Billesholms kyrka, ska bli mysigt. :) Men först bjuder förmiddagen på lite städ och fix här hemma. :)

Igår var det jobb till 13.30 sen träning med Malin. :) Efter det blev de hem och duschade sen körde vi till svärföräldrarna, åt tacos och hade det mys med trevligt sällskap. Svärmor fyllde år så vi firade henne :) Tack för en trevlig kväll.

Jobb & Träning!

Yes nu har jag jobbat färdigt för idag! Ska snart bege mig till gymmet med Malin, härligt härligt! :) Sen blir det fredagsmys med familjen <3

Igår var jag och Nellie på Framtid med Sara & Julia. Fick fyndat lite! Sen körde vi till Väla och tog en fika, hade en jätte mysig dag! :) Tack tjejer <3

Pyssel..

Nellie fick banangröt till frulle, vilket hon gillar skarpt! :) Efter det började jag pyssla lite så nu är det gjort. Kaffet slinker ner oxå, vilken härlig morgon. Är riktigt taggad inför träningen i eftermiddag, längtar. Nu ska jag äta frukost sen blir det slå in Julias dop present :) Hihi! Ha en trevlig dag!

Träning!

Imorgon börjar jag träna på gym och jag ska fan i mig lyckas gå ner mina sista gravidkilo plus lite till.. Är peppar till tusen så detta kommer gå min väg! Tack Malin & Nathalie för att jag får hänga på :)

Jag är djupt besviken, ledsen och arg på vissa människor.. Allt man gjort och ställt upp med betyder tydligen ingenting, jag trodde inte detta om er! Varför? Men just nu skiter jag i allt och lägger inte ner min energi på det. Framtiden får avgöra hur det blir, tack min älskade sambo och dotter för att ni finns i mitt liv och lyser upp mins dagar när andra sviker! Jag älskar er. <3

Ullared!

Var uppe tidigt imorse och hämtade upp Mamma & Gunilla sen körde vi till Ullared för shopping.. :) Blev en hel del grejor inhandlat och jag kan aldrig få nog av den affären. Haha! Längtar redan tills nästa gång vi ska dit ;) Är helt slut i huvud och kropp nu, så det blir sängen!! Natti natti

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0