2014-03-31

Livet är en kamp. Trött, utmattad och tom inombords! Trött på folks fördomar och snack. Jag bojkottar allt och alla nu.

Ni är min styrka, mitt allt!
Aldrig utan er.. Nellie & Thobias ❤

Soliga söndag!

Nellies sista kalas är nu avklarat. Tack för idag allihopa! Jag har hunnit städa undan medans loppan vilar gott. När hon vaknar tar vi oss ut en runda i det fina vädret :) Älskar dessa varma sköna vår dagar.

Söndag.

Nu är jobbehelgen slut. Blev en mysig kväll med min lilla familj vi grillade och busade i massor♡







21 mars

Dagen till ära ser ut såhär



Nu är det dags att rensa bort alla energi tjuvar.. Orkar inte med negativa människor, ni är så tråkiga!!!!

Vår älskade prinsessa 2 år

Igår den 18 mars blev vår fina tös 2 år. Helt otroligt vad tiden springer iväg. Minns det som igår när vi fick träffa dig för första gången. Du låg i min famn så liten och oförberedd på vilken värld du kommit till. Min kärlek till dig är starkare än något annat och växer för varje dag. Älskade Nellie, du är ljuset & lyckan i vårt liv. Ditt underbara skratt får mig att glömma allt jobbigt, din busiga blick får mig att smälta och ditt underbara leende gör livet perfekt! JAG ÄLSKAR DIG NELLIE ISABELLA ♡










Storstädning!

Japp har påbörjat en storstädning här hemma. Skönt att se resultat sen! Om några timmar är det dags att jobba men innan dess lite kvalitetstid med min allra bästa vän, Malin ♡

Det finns ett hav av oäkta vänner men du har alltid varit vid min sida och alltid ställt upp. Vi har många års vänskap med skratt, tårar och lycka även motgångar men kvar står vi tillsammans starkare än någonsin! Du är min bästa vän som alltid finns där för mig och jag vet att du aldrig lämnar min sida. Är så otroligt glad att du finns hjärtat! True friendship never ends.
Malin Svensson ♡♡♡


Kalas!

Igår hade vi lite kalas för Nellie som fyller 2 år imorgon. Vår stora prinsessa ♡ Tack alla som kom igår och tack för den fina presenterna.









eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0