Buzzador

Jag är en buzzador, fick vara med att buzza eucerin in shower lotion. Ska bli spännande att prova. Mina prover är utdelade och nu väntar vi med spänning på resultatet! Intresserad av att buzza olika produkter? Gå in på www.buzzador.se

Egentid.

Egentid hos bästa frissan :) Färg & klipp sedan avslutar vi med att fixa ögonbrynen. Underbara fredag. <3 

Vårkänslor!

Efter en jobbig omgång med ännu fler sjukdomar som slagit undan benen på en så börjar jag få ny energi... Nu får det vara slut med sjukor här! Sjukskrivning denna veckan ut sedan är det dags att börja jobba igen =) 

Igår och idag har jag tagit mig ork till att vara ute i det fina vädret. Vi har fått gjort en del.. Igår städade vi uterummet och planterade lite olika fröer. Tog även en liten promenad och Nellie hade sin balanscykel. En perfekt dag som avslutades med grillning. =)

Idag tog vi oss ut i trädgården, Nellie lekte av sig och jag tvättade av hennes vagn vilket behövdes. Nellie och Tobbe tog sig en längre cykelrunda medans jag fixade med nya fräscha gardiner och lampor därinne. Fick även upp mitt trollhassel.. Sedan lunchade vi på Sibylla, satt utomhus! Helt underbart. Hemma igen hängdes dagens tvätt ut i trädgården, vilket för mig verkligen är vår! =) Awesome. 

Sedan körde vi hem till min pappa och tog en fika! Vi har fått så mycket gjort idag. Nu förtjänar jag resten av kvällen på soffan. 

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0