Torsdag!

Gårdagen bestod av stress och väntan ;/ Suck!

Men den slutade bra ändå, fick hämtat bilen mot eftermiddagen. Sara följde med och hjälpte mig. Sedan bjöds det på min hemmalagade korvstroganoff, mums! Och vi syndade igår med chips, dippa och lösgodis till Efterlyst. Haha! Fasen så gott det var.

Sen somnade jag och älskling gott.


Nu blir det tvätta färdigt, duscha sedan in till Hbg. Sara följer med mig så det blir ett äventyr, skoj :)

Hörs imorgon.

La bamba..

Hey!


Igår blev det kalas hos Fia en runda, sedan inom Billesholm. Efter det hem till Pappa och grillade med Sofie & Daniel. Senare blev det spela spel och chips m dippa. :) Satt i det inglasade uterummet hela kvällen så mysigt. Hihi.

Morgonen började med halva familjen på frukost, frallefrulle. :) Gottit! Nu har jag slängt in alla räkningar, ska strax hoppa in i en dusch sedan jobba natt.

Den kommande veckan har många händelserika dagar, längtar :)

Onsdag!

Jobbade till 14, sen blev det ut på ärende i byn med Sara och Thobias! :) Efter det hem och fixade lite mat och efter matsmältningen blev det en promenad. Mot kvällen körde vi hem till Fredrica, hälsade på! :) Sen inom Brossan och lämnade lite grejor. Nu ligger vi båda pall i sängen! Hehe. Blir upp i tid imorgon, städa och fixa lite här hemma innan det är dax att jobba natt.


Sov gott!


Derby tisdag!

Yesyes, ikväll spelar HIF-malmö... Jag jobbar kväll men ska uppdatera mig genom text tv! :) hehe! Ett måste ju. Vaknade lika förkyld och hostig idag, nästan värre. Usch! Vill bara bli kvitt skiten alltså. Igår körde jag, Sara och Thobias till Billesholm, lämnade några lådor som Sara skulle ta dit. Köpte med oss glass och åt med Lotta och Robin, det var mums :) Sedan smet jag och Sara till Familia en runda, reafyndade lite faktiskt :) hehe! Tillbaka igen fick vi god mat hos svärföräldrarna!


Ska strax hoppa in i en dusch, sedan köra Tobbe till Billesholm! Efter det blir det promenad sedan jobba. :) Ikväll efter jobb blir det in och hämta grabbarna!


Ha en bra dag/kväll.

Underbara fredag!

Blev en tur till Äholm i förmiddags, älskling skulle fylla i sin tatto :) Sedan körde vi och handlade. Nu blir det duschen sedan börja på maten, gäster ikväll! :) Trevligt, och lite vin på det hela. Underbart! Ha en trevlig kväll allihopa. Puss.

KÖRKORT!

Idag klarade jag mitt körkort, så jävla underbart. Har väntat på detta ögonblicket hur länge som helst! Jobbade till 21 ikväll, sedan körde jag, sara och thobias till billesholm. Hem till svärföräldrarna och åt tårta, sedan till Åstorp, hälsade på brossan och sofie =) Och nu är vi hemma, har varit en lång dag.. Men skit i det, jag är lycklig.


hejhopp!

Underbar dag!

Jag får nog kalla detta lite av min turdag, love it! :)


Ikväll blir det grillning hos Pappa, helt underbart väder ju.



jag & malin, tjejkvällen i mars.

Tisdag!

Blev en liten promenad imorse, inom affären och så. Fixade lite ärende! :) Säger bara fy fan vilken träningsvärk jag har alltså. Hahaha!

Nu ska jag tvätta mina smycke och hoppas på att dem blir som nya :) sedan gå till jobb.


ha det bra.

Måndag.

Gick upp vid 9 tiden, tog mig en promenad och följde älskling till tåget. :) Men fy vilken träningsvärk jag har alltså. Köpte en tidning igår där man fick en hemmtränings dvd till, så blev rätt hårt igår. Först gymmet sen den! haha.


Resten av förmiddagen gick åt att plugga, nu ska jag äta lite nudlar sedan fixa till mig och gå till jobb.


Ha en bra dag!

Söndag.

Igår hade vi god mat och gott sällskap här hemma. :) Trevligt. På kvällen blev det Twilight filmerna, jag älskar dem! Hehe. Vet att vi är sena med att se dem, men har aldrig gillat sån filmer innan liksom. Hehe!

Vaknade med ont i halsen, jäkla skit. Dricker lite varm nyponsoppa nu sen blir det gymmet en runda. :) Hoppas på fint väder senare, isf tänkte vi grilla hos Pappa. Hade varit underbart! Ikväll blir det Bingolotto och hoppas på miljonerna! hahaha. :)


Ha en trevlig dag/kväll.



jag längtar till sommaren..

Fredag!

Redan fredag, skönt. Är riktigt sugen på att göra något ikväll, men vad? Vi har några ideér men får la se.


Ska nog på med promenadskorna och ut en runda sedan ta en go dusch. :) Låter härligt va?


Nu ska jag lägga bubbelvinet på kylning. ;)


Hejdå.


Bjuder på en bild, lite vårrensning i garderoben.. Visst är jag duktig?



Stress.

Japp, blev en runda till hbg imorse. Och hem igen! Haha.. Slängt i en maskin tvätt, ska strax ner till Sara och äta lunch sedan ska vi jobba ikväll.


Imorgon väntar en dagtur sedan ledig helg, skönt som tusan!


Och tysklands resan gick jättebra, har handlat hem massa gott nu, hehe! ;)


Ha det bra och glad påsk på er.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0