Lycklig tjej...

Igår blev det en runda till Väla med Älskling, Brossan & Nellie :) Shoppade lite för mina presentkort jag fick :) Provade jeans, mest nyfiken på vilken storlek jag har nu... Vet ni vad? Jag har gått ner 3 storlekar i jeans.. Så jäkla lycklig :)

Idag passar vi Jason, mysigt att ha en vovve här hemma :)

Födelsedagsfirande!!

Igår fyllde jag 25 år och det firades med öppet hus för hela tjocka släkten :) Alltid lika mysigt att ha alla samlade. Hade en perfekt dag! Tack till alla som kom och gjorde vår dag perfekt. :) Idag ska jag lösa gymkort och hämta vår bil som varit på lagning. Sen blir det återbesök med Nellie på Ängelholms sjukhus :) Ha en bra dag!

Lördag!!

Idag har vi städat hela huset inför morgondagen :) Har även hunnit med en promenad & varit med Nellie så hon har fått gunga lite på lekplatsen. :) Nu ska vi snart äta kvällsmat sen förbereda det sista inför morgondagen... Min födelsedag :)

Ha en trevlig kväll.

Vägning & fredagsmys!

Igår var det dags, vågen visade -2,2 kg & midjemått -1 cm.. Tjoho! Är snart nere på mitt mål jag satte. Denna veckan som kommer ska jag tillägga 100 g protein så igår kväll åt jag kycklingfilé! Mums, äntligen.. Men ska fortsätta med mina Shakes på dagarna så det blir en vägning till nästa vecka sen ska jag klara mig själv! :) Efter vägningen körde vi till Åsen och tog 1 timmes promenad. Riktigt gött! Sen hem och höll fredag <3

https://cdn3.cdnme.se/728549/7-3/pic_511f3fd69606ee266caa1246.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/728549/7-3/pic_511f3fe6e087c344a435bcad.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/728549/7-3/pic_511f3feaddf2b369b1be4efa.jpg" class="image">

Storhandling!

Hej! Idag fick det bli storhandling, har nog aldrig handlat så nyttigt som vi gjort nu. Imorgon är det den stora dagen för mig att börja äta igen! Även mätning & vägning imorgon, ska bli spännande. :) Resten av denna alla <3 dag blir det slappe, just nu kollar vi på Nalle puh filmen.. Nellie deckade i min famn! Lilla hjärtat <3

Ha en mysig dag!

Vinter promenad!

Gokväll! :)

Idag blev det en tur till Helsingborg för att köpa en ny skrivare. Blev en super fin till ett bra pris! Tog även lite andra ärende när vi ändå var ute :) Hemma igen blev det bus med loppan sen kom Pappa/morfar på besök. Nellie blev överlycklig! :) Vid 17 tiden tog vi en uppfriskande vinter promenad med Malin, hela 2 timmar var vi ute och traskade. Gött! :) Nu är ser soffmys som gäller och Nellie ska sova.

Fick en förtidigt alla hjärtans dag present av Mamma <3 Jättefin, tack så mycket!

Resultat.

Hej! Har nyss varit och vägt/mätt mig.. -1,7 kg & -5 cm är veckans resultat! NÖJD. Blir minst en veckas diet till för att sen känna efter om jag är nöjd, sen ev börja lägga till mat & trappa ut sopporna! :) Tjoho!

Igår körde vi till Godbiten för att handla hem lite kakor till vårt kommande kalas! :) Sen blev det att jag fixade de sista på Nellies rum, är väldigt nöjd med resultatet. :)

Idag får vi se vad vi hittar på, kanske kör och hälsar på Mamma en runda! :)

Utflykt!

Hej på er! Idag har vi haft en riktig familjemys dag. Blev en runda till Tupperwares lager i Stävie för att shoppa loss på deras lager tömning. ;) Fick med mig en hel del hem, gött! Sen körde vi vidare till Center Syd, där gick vi i lugn och ro! Blev lite shopping för min älskling.. Roligt! :) Jag väntar med shopping tills jag har nått mitt mål. :) Hemma igen tog vi en kopp kaffe och slappade lite. Sen blev det lite fix & städ här hemma! Underbara dag <3

Imorgon blir det oxå lite äventyr, fast bara till Åstorp! ;)

Nu längtar jag tills fredag, då är det ny vägning & mätning! :D

Tisdag!

Godkväll! Idag har jag börjat möblera om på Nellies rum, den ny målade byrån är på plats och ska fyllas imorgon.. :) Vi har även varit hos doktorn med Nellie... Igen!! Enligt honom är där inget tokigt med henne utan förmodligen är det tänderna som spökar!! Får hoppas det går över snart. Sen har vi bara slappat. Jag & Nellie har precis badat så nu ska hon nanna för natten..
Imorgon åker vi på en familje utflykt! :)

Idag åt vår loppa helt själv.. Gick sådär men övning ger färdighet! ;)

Flitig dag!

Hej! Började morgonen med att köra till ÖB och handla lite. Kom över många fynd och roliga grejor. Så nu är Nellies födelsedags present färdig! :) Hemma igen blev det bus med loppan och somnade hon gott. Då passade jag på att fullfölja mitt projekt. Hann måla färdigt Nellies byrå! Äntligen..
Blev även lite bullbak, så nu har vi nyttobullar & bröd i frysen.. Jag längtar tills jag oxå kan äta igen ;) Avslutar eftermiddagen med massage! Gött. Ha en trevlig måndags kväll allihopa.

Pulka dags!

Har precis varit ute en runda, Nellie fick åkt pulka & gungat lite.. Men upptäckte rätt fort att hon var trött så det blev en kort runda ute! Lilla hjärtat :) Men hon tyckte det var skoj. Hihi! Nu vilar hon gott och jag ska ta tag i tvätten och lite annat :) Ha en trevlig lördag!

Yeeees!!!

Detta får bli kvällens nöje! Kom med posten idag, lycklig tjej <3

Mor & dotter dag!

Godmorgon! Dricker mitt kaffe nu och ska snart göra vid mig, sen kör jag och hämtar upp Mamma. Vi ska till Höganäs en runda, besöka Lager 157 & Saluhallen. :) Sen följer hon med hem och busar med Nellie ett tag! Mys <3

Ha en trevlig dag.

Nellie gungar på sin gunghäst, hon älskar det. Igår kväll gungade hon i 30 min... Blev sur om vi lyfte upp henne! Haha, vår goa tös <3

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0