30 April.

Godmorgon. Började min morgon med att tvätta lite. Håller på med sista nu det blev bara 3 maskiner. Skönt att ha det gjort. Sen ska jag & hjärtat gå en runda och sola! Härligt. Jobbar 14.30-22 idag, så det blir lugna pucks ikväll. Skönt!



HIF TOG HEM VINSTEN IGÅR. SÅ JÄKLA GÖTT !

Fortsättning...

Haft en supermysig dag med min älskling. Vi åt lyxig frukost tillsammans som jag fixade medans han sov så gott. Tycker om att överraska. :) Sen tog vi oss en promenad i det härliga vädret och handlade lite. Köpte oss varsin munk från munkavagnen innan och fikade på den när vi kom hem. Sen slappade vi på balkongen i solen ;) Nu ska vi åka till Nille för att titta på fotbollen.. United. Ska sällskapa med Mickis under kvällen och avnjuta någon cider. Underbart! Hörs mer senare.

Kärlek.

Idag har jag och min älskade 1 åe tillsammans. Jag kan säga från mitt hjärta att jag älskar honom enormt mycket och har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv. ♥


Nu ska jag fixa frukost sen väcka honom.



Bilder från Steffie´s 20 årsfest





















Godmorgon!

Tänkte ta mig lite sovmorgon idag eftersom jag stressar som fan dag ut & dag in. Men ikke, vaknade halv 9! Så typiskt mig. Men var livrädd igår när jag precis hade släckt lampan efter läst ett antal sidor i min bok, så börjar det blixtra & åska. Hatar ju verkligen det, kände hur hjärtat började slå mycket snabbare. Men kröp ner ordentligt under mitt gosiga täcke och till slut somnade jag. Men önskar att jag hade älskling vid min sida då hade allting varit bra. Känner mig så trygg med honom ju.

Mycket var emot mig igår.. Och då känner man verkligen blandade känslor. Var både arg, ledsen, förbannad men glad samtidigt. Var hos min doktor i Åstorp, fick först vänta 45 minuter innan jag kom in... Drygt! Sen blev det visst en ny penicilinkur mot urinvägsinfektion. Skjut mig! Orkar verkligen inte mer, bad honom snällt att skicka mig vidare till en specialist som kan det här, men nejdå.. " Det är så vanligt med urinvägsinfektioner i dagens läge, så tänk inte på det "  det fick jag till svars.. Men då kunde jag inte hålla käften utan svarade Men har du tänkt på det, är kanske inte ALLA som har det varannan vecka och äter penicilin så kroppen går sönder...... Är så sjukt trött på människor som inte kan lyssna! Men nej, nu har jag sagt mitt, ska byta doktor. That´s it !

Efter doktorn kom min kära Malin och mötte upp mig, behövde avreagera mig lite och hon ställde upp. Gick inom och köpte varsin baguette som vi åt på vägen upp till tåget. Stress som alltid! Men mitt tåg var 30 minuter försenat och där stod jag och hade en tid att passa. Väl hemma i Klippan igen blev det hem och snabbt byta om till dans kläder och sedan bege mig till Josse.

Efter dansen kom brossan och hämtade upp mig, så körde vi till Willys och storhandlade. Sen hem till Mamma och åt god mat, hon fyllde ju år igår  ;) Sen blev det efterrätt med. Mums! Var hemma lite efter 22.. Då slängde jag mig direkt i sängen. Helt slut !


Idag ska jag ut och gå en runda tänkte jag, skönt att röra på sig. Sen blir det jobb 15.00-21.30 ! Men det jag ser mest fram emot så kommer min älskade hit ikväll. <3     Imorgon har vi 1 år tillsammans.

Eftermiddag på Entré i Malmö.

Är helt slut i fötterna, benen & ryggen men fy vad skoj det har varit. Besökte ju som sagt Entré nere i malmö med Josse & Sara! Blev shopping, lunch och skitsnack ;D Underbart. När vi kommit till Klippan igen gick jag inom och solade en runda, det var superskönt. Nu har jag slängt mig i soffan, lika skönt det. Haha! Tittar på talang., haha vissa är inte riktigt kloka. :)

Imorgon är det dax för fest med mina töser <3, läängtar. Ska bli riktigt skoj! & kvällens outfit är typ färdig. ;p

Nu ska jag slänga in lite bilder på mina köp. Enjoy!



 från h&m som jag beställt.



från ginatricot.



från cubus.


från newyorker.


från h&m.


från glitter.

Torsdag.

Igår tog jag & Tobbe som sagt en promenad. Vi hamnade en runda hos Josse och hälsade på :) Alltid lika trevligt. Sen gick vi inom affären och handlade på vägen hem sen blev det tvätta som gällde. Skönt att ha kläder igen! Sen hämtade vi mat från Chaplin och tittade tv. Mysigt!


Har redan packat min nattväska, ska bara byta om sen är jag färdig. Ska följa älskling till tåget och därefter möta upp Josse, hon skulle inom systemet och handla till vin lotteriet vi ska ha på jobb idag sen är hon en ängel och ska följa med mig inom Nova och se hur klänningen sitter. :) Jag tyckte den var superfin men är inte van vid klänning direkt så behöver hennes råd & hjälp! Tihi. Sen blir det som sagt jobb för hela slanten.


Jag längtar som tusan tills imorgon då ska jag, Sara & Josse köra ner till Malmö och kolla in det nya köpcentret. Ska bli skojs! Se om jag hittar något skoj och i bästa fall hittar jag något att ha på mig på lördag när vi ska fira Steffi. ; p

Nu ska jag slänga in räkningar, suck...

22 April

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Men ibland hinner man inte med riktigt! I måndags blev det grillning hemma hos Pappa tillsammans med Daniel & Thobias. Det blev svingott, sen såg vi en film oxå! Igår innan jobb gick jag & älskling inom Treklövern & valde ut tapeter till hallen och sovrummet. Kommer bli jättefint. Sen tog vi oss en runda och jag lyckades skaffa mig skoskav. Verkligen hatar det! Så håller mig till slipin skor nu, haha.. Hoppas solen är gullig och håller sig framme några dagar.  : )   Har jobbat klart för idag, återstår tvätta och en promenad med älskling. Vi är så duktiga så. Gick en runda igårkväll med när jag hade slutat jobba! Skönt.

Jag ska dra med älskling in på Nova oxå idag, har hittat en jättefin fin fin... klänning som jag bara vill HA ! Ska testa den och sitter den bra så lägger jag undan den tills på fredag! Hihi.

Ha det bra allihopa.

Serieledning.

HIF tog hem vinsten igår. Så jäkla gött! Nu leder vi serien, men med Malmö i hasorna på samma poäng tyvärr. Men detta fixar vi. Heja HIF ♥


Är hemma nu, varit på röntgen. Det gick som det brukar göra, in snabbt sen sitta och vänta.. & såklart så skickar dem svaret till min doktor! Yes, så är det. Men det gjorde ont idag, skulle sitta helt konstigt med huvudet hit & dit! Förfan, man är ingen jäkla docka som dem kan vrida hur dem vill. Aja, idag gnällde dem inte på mina piercingar iaf! haha. På vägen hem blev det två toast som vanligt, min Mamma är för söt! Hihi. Nu ska jag packa lite kläder och fixa här hemma. Micke kommer och ska kolla taperterna vid 12. Jag har gnällt nu, dem är jättefula och har massa märke, hur roligt är det liksom? Nepp, nu ska här bli fint förhoppningsvis. ;p Jobbar 14.30-22 idag, med min kära Josse. Alltid lika roligt! Sen blir det tåget till min älskade. Älskar dej, tobbe  ♥


Sitter och lyssnar på Björn Afzelius - Tusen Bitar.. Så underbart bra, för mig betyder denna låten mycket. Tänker på dig, Johan ! Du finns alltid med oss...

Heja HIF!

Välaturen med Josse blev mycket skojig som alltid. Hihi! Hittade äntligen ett par sommarskor. Superlycklig. Fick även med mig hem; Bodybutter med doft av Kokos, Bh och två tröjor. Jättesnyggt!
Är hemma hos Mamma nu, åt hamburgare från kiosken innan. Det var mums! Nu ligger jag i soffan och kollar tv i mellanåt. Ska ju som sagt sova här inatt eftersom vi ska till sjukhuset imorgonbitti, ska röntga halsryggen då. Sen blir det jobba kväll & efter det hem till min älskling! Saknar honom så. Nu återstår min lediga helg, så underbart. Hoppas solen håller sig framme massvis!  :)

Inatt kommer Brossan & Jim hem från Thailand. ; P

Håller tummarna för HIF ikväll..

Ha det bra.

Moving on

Körde till Tobbe igår. När Sara kom hem stack vi till Väla, åt Mcdonalds och gick en runda på H&M. Sen körde vi bort till Rusta & handlade lite där. Sen hem och så åt vi kvällsmat sen gick vi med Batte en runda i skogen, mys. Efter ett tag gick jag & älskling hem till honom. Lånade några filmer av Nille. Blev att vi tittade på Marley & Jag.. Superbra film!

Imorse hämtade Mamma mig, så körde vi & jobbade. Är hemma nu, rätt stressad. Ska duscha & fixa till mig nu, sen möta upp min kära Josefin. Vi ska köra till Väla en runda! Trevligt. Sen ska jag med Mamma hem ikväll & sova där. Känns väldigt konstigt, kommer inte sova hemma en enda gång denna veckan. Haha! ;p Sånt är det ibland. Ska försöka hinna sola ikväll oxå. Känner mig lite blek!


Nepp, nu har jag bråttom.


Sarah Dawn Finer - Moving On.. Har fastnat helt för den låten nu!

Lalalala..

Avsultat mitt pass för idag. Sitter och tar d lungt i min kära soffa nu! Känner mig helt slut i kroppen, frösen & allmänt krasslig. Avbokade min massage idag. Ska ta mig en dusch snart, en varm en. Sen ska jag nog köra till min älskling!


Måste bara berätta om min Mustang tur med Pappa. Vi körde en lång runda, massa landsvägar. Ut till farmen och tog en fika. Pappa är med i motorcykel klubben där! Mkt mysigt ställe. Sen körde vi via Landskrona och in till staden. Sofiero & glass nästa. Gottit! Sen vidare till Billesholm, hem till Tobbes föräldrar & drack kaffe. Sen tog vi oss en sista runda fast då åkte Sara oxå med. & den lilla krabaten fick köra bilen oxå, före mig! ; D Hihi! En helt underbar dag, efter Pappa hade åkt stannade jag kvar & umgicks med Sara. Sen körde vi & hämtade Tobbe och Nille i helsingborg. :) HIF tog hem vinsten ännu en gång, nu ligger vi etta.. Gött! Hoppas vi vinner mot Hammarby på torsdag oxå.


Nej nu ska jag göra något vettigt. Tack & hej!














Mustang Cabe.

Yesyes, nu har jag gjort min jobbehelg. Sköönt! Nyss tagit mig en dusch, det var underbart & smörjt in mig med BodyButter-Mango. Doftar underbart! :)

Ska fixa till mig det sista nu sen kommer Pappa och hämtar mig, vi ska ut & glida Mustang Cabe, lite härligt. ;p Blir en go glass någonstans. Mums! Sen ska jag till Billesholm, hem till min älskling.


Ha en superbra dag!

Ugglor i mossen.

Japp, hemma och inväntar tiden.. Jobba natt idag! Segt, hade velat vara ledig och mysa i solen en massa. Men nej, plikten kallar!

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig.. När vi kom till Billesholm stannade vi hos tobbes föräldrar ett tag och njöt av solen på deras altan. Mkt trevligt! Sen kom Josse & Rickard och hämtade oss, begav oss ner till älskling. Öppnade första ölen, sen gick vi ut för att grilla. Men det var kallt & solen var borta. Så vi sket i det. Gick hem till älskling och lagade maten istället ;P Engångsgrillar är ett jävla skit. Sen kom resten av gänget, drack och flippade lite ;) Alltid skoj. Men jag orkade tyvärr inte alkolisera mig mer än första ölen, var inte så sugen. Var mest trött och åter trött. Vid tolv tiden gick alla vidare och vi somnade gott. :) Får ta igen det nästa helg om det är väder till det!


Blev en mysig frukost med hjärtat imorse och en omgång fifa.


Nu ska jag faktiskt gå till jobb. Ha en bra dag!

Närmar sig...

Aadå, nu är man hemma från jobb. Ska leta fram kläder som jag ska ha på mig ikväll sen duscha! ; D Fast först ska jag leta upp en go skiva och skruva upp musiken på högsta volym.. Tycker vi om!


Ha en mysig kväll!


Hejhej.

Plåga mig, gör det!

Godmorgon. Uppe tidigt eftersom jag jobbar, känner inte för det alls idag. Vill bara gräva ner mig faktiskt! Har så väääldans ont, fått urinvägsinfetion igen. Måste bara måste till apoteket idag, fan ta dem om dem inte har öppet! Då dör jag. Men annars är allt på topp, ser fram emot vår grillkväll enormt mycket. Ska bli skojs! Igår hade jag & älskling en lugn hemmakväll, det är så mysigt. Nepp, hörrni, nu ska jag ta något att dricka sen promenera bort mot jobbet.


Det finns vissa saker jag inte förstår? Men hur skulle livet sett ut om allting var självklart! Hihi.


Hörs..

; P

Underbara väder. Nyss kommit hem från jobb ungefär. Ska strax äta med älskling sen ska vi ut & gå en runda i detta underbara väder. Blir inom affären och ladda upp med godis till ikväll. Hållt mig hela veckan, så duktig så! Blir singing bee och massa sånt ikväll. Hihi! Längtar tills imorgon, då blir det grillning för hela slanten med alla underbara människor. Tycker vi om! Ha de bra.


Förresten så har jag bytat till Halebop nu, och har nytt nr!



                                        VI <3

Solig morgon.

Ja, det är underbart att vakna till. :) Idag ska det hända en massa.. Tvätta 12-17, sen ska jag och älskling gå en jättelång runda & handla till vår goa kvällsmat ! hihi. Ska även ner i källaren och rota fram mina sommarskor, för jag dör ju av värmeslag i dem andra.. Hörs sen!

Godkväll.

Först blev det helsingborg och frissan, träffade mamma där med. Alltid lika skoj att vara där samtidigt. Har världens bästa Mams <3  Sen mötte min älskling upp mig och vi gick en sväng i stan, sen blev det mat på Mcdonalds. ;p Därefter bussen hem till Klippan, så fick vi besök av Malin. Blev kaffe & skitsnack ;) Sen slängde jag & hjärtat oss i soffan helt trötta. Gick ut en runda för att få frisk luft ! Hehe. Nu tittar vi på efterlyst. Myspys!

Ledig imorgon med, det är underbart!


Jag har verkligen den bästa pojkvännen i hela världen. Älskar dig, Tobbe!


Puss & kram.




resultatet från frissan :)

Problematiskt??

Jag är förbannad.. Inatt ringer mobilen 2 ggr, första gången kl 02.40 & andra gången 03. Vad håller ni på med? Det är förfan inte normalt. När jag svarar så säger dem inte något ändå! Jävligt moget. Man hör att där är folk men ingen som pratar... Nu kommer detta fram igen med mitt tålamod, måtte ha gapat in till grannen inatt. Men sånt gör mig förbannad!


Jaja, nu har jag precis klätt på mig, ska strax fixa håret sen gå till bussen. Hörs sen!

Shopoholic!

Hemma efter min jobbekväll. Är helt seg i huvudet! Men nu är jag ledig ons-tors.. Skönt. Gick och hämtade ut mitt paket från H&M innan, ååh vad jag tycker om att shoppa. Tror nästan jag är shopoholic.. Ska pröva dem nya kläderna innan jag lägger mig. Hoppas allt passar! :) Menmen, nu ska jag dricka upp mitt vatten sen slänga mig i sängen och kolla några avsnitt The Hills! Längtar ju så himla mycket tills imorgon så bättre att lägga sig så går tiden snabbt. Blir frissan imorgonbitti sen kommer min älskling in till stan och möter upp mig, kanske tar vi en glass i hamnen och myser? Skriver om det imorgon. Sov gott allihopa!



     är världens lyckligaste <3

Haha

Nu är jag här igen. Har varit duktig som bara den och städat, fick även lagat en omelett. Mums! :) Nu ska jag leta fram lite kläder sen duscha. Bland alla brev som kom med posten idag, var där ett från H&M. Mina kläder har kommit! I love it, får se om jag hinner hämta ut det idag. Hihi! Ha det gottans. Puss & kram!

Skärpning ! !

Ja, nu är det dax för mig att ta tag i mitt liv, om man kan uttrycka det så? Jag ska inte äta en massa onyttigt, röra på mig som aldrig förr.. Gymmet kan jag tyvärr inte komma igång med denna månaden! Får vänta tills nästa löning eftersom dem har höjt priset.. Suck! Men visst kan man röra på sig ändå? Absolut. När det är såhär underbart väder är det ju bara till att promenar en massa. Så idag gott folk, nu blir det ändring för hela slanten! Upddaterar er så gott jag kan om hur detta går. Hehe! Idag ska jag vara flitig att städa hela lägenheten med, känns bra. Sen blir det jobba 15-21.30!


Ha en superbra dag.



Ett ord, en kärlek... HIF !

Vårt underbara Helsingborg tog hem det idag.



Härligt att vakna till sol idag igen.. När älskling kom hem så käkade vi frallor som sagt, gottigott. Sen tog vi vårt kaffe och gick över till Sandra & Nille. Stannade där i några timmar och flabbade! Sen gick vi hemåt och gjorde ve oss. Vi hann även med några rundor fifa, blir helt galen på det spelet ibland. Haha! Men ack så skoj. Sen var det vår tur att få besök, Sandra & Nille kom. Men jag & sandra planterade oss på balkongen och njöt av solen. :) Trevligt! Men kom Sara den underbara och hämtade upp mig, så rörde vi oss mot Klippan. Hihi!

Är hemma nu från mitt jobbepass. Haft en superbra dag,  jobbat med både Josse & Sara :)  Var rätt skönt att komma hem, helt slut i huvudet nu. Tror det är migrän på gång! Så får la ta en tablett sen se om jag ska sova eller sitta här ett tag till. Har ju trots allt sovmorgon imon! ;p   Aldrig fel.

Jag Älskar Dig, Thobias <3


Hörs!

Mer solsken.

Det tycker vi om. Älskar detta fina väder! Just nu sitter jag här och bloggar lite, samtidigt som tvn är full igång. Älskling är ute & går en runda med Preve. Dem är så duktiga så! Tänkte strax sätta mig på balkongen en runda och bara njuta såhär innan man ska jobba.. :)

Nu ringde tobbe precis, han ska komma med frallor :) Han är så söt.

Idag är det premiär på Olympia. Kom igen, HIF !

Måste bara berätta att igår hjälpte Mickis mig, jag ska byta mitt comviq till halebop så ni vet det. Men det lär väl ske i veckan! Meddelar er. Ha en bra dag allihopa!

Mjaaa..



Lördag: Igår var jag rätt trött, men vädret fick mig att vakna till liv rätt snabbt. Vi bestämde oss för att grilla hemma hos älsklings föräldrar. Det var jättegott & mysigt. Slappade i solen! Sen gick vi hem igen, inom Sandra en runda och snacka sen slängde vi igång en film och jag typ somna direkt. Haha!

Idag blev det lite sovmorgon. Mot förmiddagen kom Mickis & Preve en runda, alltid trevligt. Sen åkte jag & älskling med Sandra & Nille till hyllinge. Blev ett varv på familia sen maxi och handlade mat! Har varit en mysig helg & ett stort plus med det fina vädret.

Nu ska vi slappa lite, sen kommer Sara på en ciggeluring. Sen skulle vi nog till Sandra & Nille en runda. Men innan dess ska jag köpa mig en glass, för det har jag varit sugen på sen igår! :) hihi.


Måste bara tillägga att jag har verkligen ett gäng underbara vänner. Är så glad för det!

Puss & kram.

Torsdag.

Ännu en underbar dag. Älskar solen! Har precis duschat, ska strax ta på mig kläder så ska jag & älskling ut och gå en runda innan jag börjar jobba natt. Blir inom systemet och lite sådant nu inför helgen! hihi ;p Hoppas vädret håller i sig hela helgen för då ska jag njuuuta. Nepp, nu måste jag göra mig färdig! Ha en underbar dag. puss & kram

Goda nyheter :D

Åååh vilken underbar dag. Inte nog med det underbara vädret, tjatig jag vet men det är ju så härligt! Gick en runda till jobb och hälsade på nu ikväll. Mamma berättade en god nyhet.. Jag har i några år nu försökt få tag i en familj som jag ofta var barnvakt till förr, men utan resultat! Blev som en i familjen eftersom jag ofta var där. Dem flyttade tillbaka till Danmark och har inte pratat med dem sen dess. Men Mamma hade tydligen sprungit på Brian idag (pappan) och fått deras nummer. Så jag är superlycklig, ska helt klart ringa dem i helgen. Det visade sig att Brian bodde här i Klippan och hade barnen varannan helg! Kan det bli bättre? :D Saknar dem små liven ju. Daniel & Andreas, men dem är ju inte så små längre. 13 & 9 år. Kommer vara jättenervös när jag ska träffa dem men det är det värt! Tydligen minns dem mig rätt bra, mamma berättade att dem pratade om mig hela tiden.. Särskilt Daniel som är äldst. :) superskoj!

Har varit flitig här hemma med min älskling idag.. Städat, ändrat om lite, putsat fönster och massa annat! :) Man känner sig så duktig. Hihi!

Här kommer före & efter bilderna på tatueringen på benet..



  före




  efter.

Alltid lika roligt.

Ja, men så var det spännande över! Grejorna sen sexpartyt anlände för en halvtimme sedan. Det var roligt, eller såg nog rätt roligt ut... Jag & Tobbe dök ner i vår påse som två kåta kaniner typ! Hahahaha.. Men det tog 1 minut sen var det roliga över. ;p Hihi! Nu återstår resten... Jahapp, har varit en härlig förmiddag som jag skrev innan! Ska ner och hämta min tvätt nu. Skönt att fått undan allt! Vi har även hunnit vara ute i det sköna vädret en runda, gick ner till Smörgåskupen och tog varsin baguette till frukost. Gudomligt! Sen inom affären behövde hårspray. Sen blev det hem och snabbt slänga igång några koppar kaffe, fick nämligen besök! Sandra & Nille kom och fikade med oss. Trevligt! Blir en promenad ikväll igen, man får ju passa på att njuuuta. Ha det så bra! Höres sen.

Härliga onsdag

Visst är det underbart att efter en sovmorgon vakna upp till solsken? Åh, jag älskar det. Nu har vi precis sprungit ner med all tvätt. Till och med en dag som denna ser jag fram emot att tvätta? Haha.. Underligt! Ska strax ta mig en dusch sen blir det byn med Tobbe. Vi ska gå och äta en god baguette och sedan några ärende. :) hihi! Nej, nu måste jag skynda mig så jag kommer ut i det underbara vädret! Hörs.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0