Söndag

Är väldigt väldigt trött idag. Jobbade imorse och efter jobb kom Mamma och hämtade mig, körde till Åstorp och hälsade på Daniel, Sofie & Jason! :) Sedan vidare till Familia för lite shopping, hittade lite blandat. Älskar att shoppa, det är verkligen livet, haha! Efter det körde vi till Willys och handlade mat, mat, mat. Och sist blev det hem och fixade mat, vrålhungrig!

Jaha, imorgon börjar allvaret. Är jag peppad?! hum. Vet faktiskt inte, ibland känns det så men ibland inte! Men jag ska ge mig fan på att klara det så jag SKA vara peppad tills imorgon.


Nu ska jag bege mig ut till soffan och titta på en annan del av köping.


Och förresten glöm inte att jag är en stadsbo i 2 veckor nu framöver, haha. Det känns konstigt! ;S Men man vänjer sig väl!


Puss sålänge.

Robinsonfinal :)

Har varit en lång dag på jobbet, besökt familia i timmar för lite shopping. :) Sedan var det hem snabbt och vila i tio minuter, sedan var det dax för mig & älskling att äta och bowla. Hade jättemysigt, hihi. Sedan gick vi inom ICA och hyrde film som skall ses efter Robinsonfinalen.

Imorgon är det jobb på morgonen sedan hem till Mamma och stanna där i 2 veckor. Mysigt!


Pusspuss.

Tjena!

Igårkväll blev det ett hårt och svettigt träningspass med kristin & cindy, men fan så skoj alltså :) kan lätt göra om det, eller ja rättare sagt ska lätt göra om det!

efter träningen gick jag & älskling hem till samantha och drack kaffe och snackade länge länge :) är så glad att vi hinner ses så mkt mer nu, gumman.

nu ska jag ta tag i väskan och packa upp den för sen är det dax för doktorn, affären och jobb.


puss.

Måndag!

Det blev upp i lagom tid imorse, promenera upp till älskling föräldrar och tvättade lite :) Sedan tog vi bussen till Familia, gick där ett tag. Shoppade lite grann ;) haha! Sedan åkte vi med Lotta hem, sitter och väntar på min älskling ska komma tillbaka. Han är iväg och tränar. Ikväll är det min tur, ska på ett pass i Ekeby där Kristin är ledare, häftigt :) Senare ikväll ska vi hem till Samantha en runda. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, jobba och stå i! Men en dag närmare tills tatuering, på onsdag gäller det. Längtar som en galning.

Hörs kanske senare!

Gokväll!

Besöket hos frissan var lika trevligt som alltid. Blev en fräsch förändring, en bit kortare och lite mörkare :) snyggt! Vi har redan planer till nästa gång. :) haha! Efter besöket där hamnade jag på gina, fick med mig ett linne & en tshirt hem, ska nog ha något av det imorgon när det är dax för tjejkväll, då jävlar ska vi slå klackarna i taket! :) Nu har vi ätit god kvällsmat hemma hos älskling föräldrar, ska strax bege oss hemåt. Ska inom Samantha en runda och även träffa Sandra och planera :) Och senare ska vi bänka oss framför lets dance. En mysig fredagskväll helt enkelt ;)


Ha det så bra.

Godmorgon!

Kändes segt att gå upp innan, en sådan morgon som man hade kunnat sova bort hela dagen :) haha! Träningsvärken har kommit igen, hehe. Det hade varit konstigt om där inte kommit någon efter gårdagens pass :) Visst, sandra? haha. På det imorgon igen, gött!


Nu ska jag byta om och fixa till mig sen ta bussen in till hbg :) och efter frissan blir det väl inom ginatricot en runda :) hihi!


puss.

Svettigt pass!

Nyss kommit hem från ett svettigt S.A.S pass med Sandra. Härligt som tusan, det känns i hela kroppen alltså! Tack för ikväll, vännen. :) Nu ska jag krypa ner i soffan hos min man och bara mysa.


Hörs imorgon, då är det frissan som gäller :)

Tränat.

Japp, masade mig bort till gymmet och körde stryka/kondition. Fyfan vad jag känner mig duktig! :) Och förresten börjar jag tro på dehär med att träna bort träningsvärken? Är inte lika öm längre. Gött! Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa till mig, får snart besök av Malin & Carina. Trevligt! :) Sedan bär det iväg med Sara till Väla, bråka lite med telenor. Hoppas dem inte glömmer att "kunden har alltid rätt"... 

 
Nä, stereon på max och en spark i röven!


Hej..


- ibland känns det som att hela världen vilar på ens axlar och att man bara vill stanna upp ! -

Hejsan!

Redan onsdag, veckan har gått snabbt! Gick av mitt nattpass 08.30, sitter och försöker samla kraft att gå till gymmet, har sån jävla träningsvärk ju. Bäst att gå dit och träna bort den, haha! :) Sedan blir det hem och fixa lite, ska med Sara till Väla efter 15 tiden. Och därefter till Åstorp, träffa Fia. :) Till sist ikväll blir det mat & film hos brossan. En fullproppad onsdag med andra ord. Nu ska jag försöka få tag på Malin, planera allting till helgen, girlsnight då ju! Hehe.


Puss & Kram.


Vill tillägga att jag har världens finaste & underbaraste vänner, ni finns alltid där för mig och är evigt tacksam för det <3..

Älskar min underbara pojkvän med hela mitt hjärta, han är ljuset i mitt liv! Vet inte vad jag skulle gjort utan honom, har hittat mitt livs kärlek. Vi förevigt, hjärtat! ♥

...

Nu ska jag ta tag i dammsugaren, sedan duscha och packa nattväskan!


Hörs imorgon..




JAG ÄLSKAR DIG, FÖRALLTID!

Tisdag!

Vaknade och det smärtar i nacken som fan, hatar det! Älskling fick smörja in mig med thaibalsamet, får hoppas det hjälper. Känner lite träningsvärk idag, haha! Får hoppa gymmet idag, ont om tid till det. Men imorgon direkt efter jobb ska jag dit :)

Jag & Älskling fick en bukett tulipaner av hans Mamma igår, så gulligt :) Vi var nere och hälsade på Sara en runda mellan tvättvarven ;) Hehe.

Och så blev det en film som avslutade vår måndagskväll, surrogates. Kan ju bara säga att det inte var en film för mig, massa robotar och sånt!

Imorgon ska vi nog hem till brossan och fixa hemmalagad pizza och kolla film :) Trevligt.


Hörs senare.

Måndag.

Jobbade till 13.00, blev hem och byta om sedan vidare till gymmet. Råkade dra igång rätt så hårt, chockat kroppen. Inte bra men det känns att man rört på sig iaf och skönt var det! :) Dax imorgon igen, nice.

Sedan blev det inom ICA och handlade till maten ikväll, blir skinkschnitzel, potatis & brunsås. Mums! Ska börjar tvätta om en timme ungefär, men just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och sova en runda, kroppen orkar inte bära mig. Haha! :) Men har en underbar pojkvän som hjälper mig med allt, Älskar dig Thobias! <3


Ikväll blir det massa mys, ;P

söndag.

Hade en trevlig kväll hos Sara igår, åt pizza, drack vin & spelade Wii :)


Nu ska jag strax duscha sedan packa nattväskan.

Lördag!

Jobbat färdigt för idag, nu ska jag hålla lördag! Sara var här nyss och tog en cigg, planerar kvällen lite, blir lite vin och tilltugg.. Kanske lite Wii och sådant med :) Alltid trevligt! Nu ska jag & älskling gå och handla sedan fixa till oss lite. Hörs imorgon!

15 januari

Dra på trissor, urinprovet visade helt normalt. Alltså ingen urinvgsinfektion, fan vad skönt! Ska fortsätta med mina c-vitaminer och dricka mycket! :) Nu ligger jag och älskling i soffan och tittar på tv, sen är det dax för en dusch och vidare till Mok för att fixa naglarna och älskling ska få massage :) hihi! Sen har vi lite ärende att fixa innan jag ska jobba, har kvällen!



Tack för pratstunden och kaffet igår, samantha :) Alltid lika trevligt.

Hallå!

Vet inte vad det är med mig, sov till 12.30 idag! Herregud. Haha! Men det behövdes förmodligen.. Ska till doktorn imorgon bitti, förmodligen urinvägsinfektion igen. Suck! Jag som hade klarat det länge nu tack vare c-vitaminer och mycket vätska. Schi fick jag!

Nu ska jag byta om och fixa till mig sedan ska vi bort till Sammy en runda och dricka upp hennes gudomliga kaffe :) Hihi!


Hörs senare.


Onsdag!

Förmiddagen gick åt till att sova länge, vakande vid 12. Härligt! :) Sedan kom Sara upp på en cigg. Efter det gick jag & älskling ut och mötte Mamma, in till Mok och beställde tid för naglarna, dax att fixa till dem och ny design :) Åkte sedan till Billesholm, har precis ätit lite mat. Lasagnette- MUMS! Nu kollar jag runt lite till min tatto, dax den 27 januari ju. Blir någon med text tror jag, ska bara hitta något som passar mig :) Svårt de där!

Blir film och mys ikväll.

& imorgon är det dax att dricka kaffe med Sammy ;P

Tisdag!

Ännu en helg som gått, var en trevlig sådan. Blev lite fest på lördagen som sagt :) Sedan i söndags kom Vanezza upp till oss och kollade Alvin & gänget, hon är för söt :) Sedan bar det av till Klippan för ännu en jobbevecka. Har kvällen idag, sen är jag ledig ons-tors. :) Härligt! Tvättar för fullt nu på morgonkvisten med Sara, vi boka upp dubbla tider så vi har hela eftermiddagen på oss att tvätta. Haha! Men det behövs, jag hade ju tvätt till en oändlighet. Blä!


Fick goda nyheter igår av Mamma, nu jävlar händer det grejor :)


Ska strax in och väcka liv i min älskling, sen gå bort till treklövern och välja tapet i storarummet.

Skridsko :)

Förmiddagen tillbringade vi hemma hos Sammy & Tomas med kaffe & supergod rulltårta. Jättegott :) Sedan stack vi hem och klädde på oss massor med kläder, ner till Cindy & Jimmy och sedan vidare till isen för att åka skridsko. Skitskoj, men det märks att man inte är van :) Haha! inte direkt så stabil. Efter det blev det hem & käka pizza, nu ska jag byta om och sedan invänta folket :) Blir några glas vin ikväll.


Let´s dance premiär!

Det blev Maxi med Sara igår efter jobb, handlade lite i matväg och så! ;) Sedan vidare till Billesholm, har alltid lika roligt med Sara, igår skrattade jag så jag grät! Då förstår ni kanske. Du är guld värd, hjärtat! :)


Mot kvällen blev det kinamat och Let´s dance. :)



jag börjar bli förbannat trött på vissa folk.. men börjar ha en anledning snart faktiskt!! tråkigt nog.


Nu ska jag dricka te, duscha och fixa till mig sedan hem till Sammy :)


puss.

Ont i magen.

Har konstigt ont i magen, har haft det några dagar nu! Hoppas det går över, kanske kan det vara stressmage? Blä! Har tänkt lite dem tre senaste dagarna.. Vad är vänskap för vissa människor? Tror att riktigt vänskap knappt existerar längre. Alla verkar gå runt i ett skal nuförtiden. Tråkigt men sant! Jag tänker i allafall inte krypa tillbaka och bete mig underligt, jag är mig själv och är tacksam för dem vännerna jag har i min närhet varje dag! ♥


Ska jobba kväll idag, men först lite ärende som jag och älskling ska fixa. Även ett besök från Sara efter hon slutat jobba, hon ska smaka våra fantastiskt goda muffins :) Hehe!


Hörs senare.

Hej!

Gått av mitt 24 timmars pass, skönt. Slängde mig på soffan när jag kom hem, slappade lite. Sen kom Sara på besök :) Trevligt!

Mår inte riktigt bra i kroppen, vill inte bli sjuk.. Har inte tid med det! ;/


Nu ska jag & älskling gå en runda, bort och titta på pappas hus :) Sedan blir det handla lite, jag ska baka muffins i eftermiddag :) MUUUMS!


Jag förstår ingenting ibland?! Förvirrande...


Älskar min thobias, är så lycklig med dej älskling :)

2010

Nytt år, nya tag. God fortsättning allihopa!

Nyårsafton firade vi hos Cindy och Jimmy, jättegod mat och en supertrevlig kväll. Tack allihopa! :)

Har jobbat förmiddag idag, rätt så sleten när jag kom hem. Har fixat och donat här hela eftermiddagen, men det har gett resultat. :) Här börjar bli lite ordning på alla saker nu, tack älskling för hjälpen! Sedan åt vi supermegagod kvällsmat, nämligen tacos! :) mums. Nu ska vi strax kolla film, "Wallander-Skytten" och äta godis, om vi orkar. Haha! Mätt som aldrig förr.


Hörs imorgon, nu ska jag slänga mig på soffan.


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0