Förberedning....

Japp dagen lär gå åt till att städa, baka & fixa inför Nellies kalas imorgon! :) Snart blir vår lilla prinsessa 1 år, helt otroligt! :)

Ikväll får vi gäster, Sara, Richard & Julia kommer på middag :) Ska bli himla trevligt!

Igår jobbade jag förmiddag sen blev det kalas hos finaste farmor! :) Hade en trevlig kväll. Hemma igen somnade vi gott! :)

Andra grillningen...

Igår blev det en del ärende på förmiddagen, tvättade bilen, hälsade på svärföräldrarna, handlade, provade ut Nellies första skor, var och la blommor på Tobbes morfars grav.. Sen avslutade vi kvällen med grillning i sällskap av Robin, Lina & Leo! Mycket trevligt :)

Idag blir det bara lugnt, har fått ont i halsen.. Typiskt, har inte tid med detta!!! Så ingen träning idag :( Ska försöka få ordning i uterummet, vill ha lite vår känsla där ute :)

Bullbak!

Idag har jag bakat lite till Nellies kalas :)

Yes!!!

Av egen ren vilja och träning har jag tappat 1,3 kg på en vecka! STOLT :)

050313 <3

Det är med sorg och saknad vår älskade mormor Iris har lämnat oss idag! Chock beskedet kom imorse och allting förändrades hastigt! Tårar och minnen finns kvar. <3 Vi saknar dig!

050313, du är och kommer alltid ha en speciell plats i våra hjärtan fina du! <3

Ostbricka, vin & mello

Dags att sova efter en underbar dag! Kvällen spenderades hemma hos oss med Sara, Richard & Julia. Vi åt ostbricka, drack vin och kollade mellon! Givetvis blev det en massa härliga skratt. Tack fina ni för en riktigt mysig kväll <3

Ligger här och tänker... Att vara en positiv, ärlig och glad person kan göra livet mycket enklare. Jag är så otroligt stolt över mig själv, hur långt jag har kommit i livet.. Allt man gått igenom och den människa jag är idag! Har världens bästa familj och vänner, aldrig utan er. Livet är underbart och jag tänker ta till vara på varje dag framöver! Carpe Diem <3

Födelsedags frukost hos bror!

Vår morgon började med födelsedags frulle hos Brossan :) Goda frallor och bebis mys! Perfekt morgon, sen blev det hem och fixa lite. Nellie tog lite vila och jag passade på att noppa brynen, färga håret, ansiktsmask, raka benen och en varm go dusch som avslut! Underbart :) Nu är vi snart redo att köra på kalas hos Tobbes släkting och ikväll blir det mys till mello och köttfärsfyllt fransbröd. Mumma, kanske det slinker ner ett glas vin oxå! ;) Ha en trevlig lördag.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0