Hatar Migrän ! !

Jobbade natt igår, slutade klockan 13. Ska hoppa in i en dusch nu, sen bege mig ut på några ärende. Och vid fyra ska jag ta tåget till Bjuv så hämtar Sara upp mig där, dansen nästa. Men vetifan om jag kan vara med, får iaf ta det lugnt isåfall. Sjukt ont i nacken och rygg, och igårkväll innan läggdax på jobb, fick jag ett migrän anfall. FYFAN, rent ut sagt. Har aldrig haft migrän innan, och så bara kommer det sådär. Varje gång jag får huvudvärk nuförtiden är det aldrig någon "vanlig"... Utan mer åt migrän hållet. Hur kan det komma sig liksom? Men måste inom apoteket och handla tabletter mot det för det är verkligen hemskt! :(

Efter dansen ska jag hem till min älskade Thobias. Sova där inatt, saknar dig så älskling  ♥

Blev inte så mycket till fest i lördags, jag orkade inte. Haha! När tobbe hade kommit spelade vi några rundor yatzy och kolla melodifestivalen. Sen ville vi bara hem, så det blev pizza och godis resten av kvällen. :) Mysigt!

Nepp, måste röra på mig annars hinner jag inte med. Ha det bra!



Kommentarer
Anonym

Myshelg! :)



Jag får också migrän ;s Köp Zomic Nässpray! :)

2009-03-16 @ 19:06:08
URL: http://tiiniisen.blogg.se/
Hanna

jag lider med dig...verklige.jag har lidit av detta i flera herrans år.Men det tjejer inte vet att om huvudvärken kommer från nacken eller ryggen och sen man får migrän(säå som du beskrev i inlägget) så ska man ta tex en värktablett mot ryggen och nacken som tex ibumentin,ipren eller liknaden.För detta har en inflammationshämmande verkan(då ska du ta full dos).Tar du "rätt" medicin så slipper du ta migränmedicin i bästa fall.Lika så om du får mycket huvudvärk o liknade under mensen beror detta på att du har lite hormon i kroppen.Då ska man röra sig så mycket man kan(ja fast du har ont) för då får du endrofiner ikroppen som är kroppen smärtlindrande "medicin"....jag tar ju smärt medicin varje dag pg av min muskelsjukdom,så när jag får "ont i nacke och rygg" så brukar jag smörja in med en salva(magen är ju känslig mot en massa medicin i onödan)Prova detta innan du slänger ut en massa pengar på migrän medicin=)

(kan tillägga att denna information har jag fått av en specialist på värk och han är överläkare)

2009-03-17 @ 09:58:00
URL: http://sweetlikeme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0