Godmorgon!

Sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, ska jobba då! Gick upp på tok för tidigt idag, haha. Men sånt är livet. Igår blev det helsingborg en runda, sedan mys med min älskling. Lagade god mat och tittade OTH ! :)

Har förberett det mesta till i eftermiddag, ska hem och duscha efter jobb sedan hem till Cindy på tjejkväll. Ska bli superskoj! :)

Och förresten det blev jättefint i mitt storarum, fast här är lite tomt nu bara. Mer möbler, kanske? :) Haha.


Ha en trevlig lördag allihopa!



Rörigt.

Ja, hela mitt hem är upp & ner.. Grejor exakt överallt! Blä, hehe. Målaren har varit här och spacklat imorse, imorgon börjas det väl tapeseras :) Ska strax hoppa in i en dusch och bli av med huvudvärken innan det är dax att gå till jobb!


Oo vet ni vad? Imorgon fyller jag år ;D

Måndag.

Det blev utgång i lördags med Sandra :) Skitskoj, tack för en rolig kväll. Var lite överallt men till sist hamnade vi på Harrys. Mötte upp Fia oxå lite senare, dansade natten lång! ;)

Igår blev det mat från vagnen och senare Ikea med Pappa, handlade lite smått och gott. Hehe!


Varit inne i stan en runda i förmiddags.. Nu ska jag och älskling gå till Ica och handla/hämta ut mitt paket från H&M. Sedan bär det hem till Kristian på vår säsongsstart av " klockan 6 hos mig " ... Haha ! Ska bli spännande.

Imorgon kommer Målaren hit och ska fixa till mitt vardagsrum, ska bli roligt och se resultatet, men får stå ut med en jäkla röra tills han är färdig. Suck!!




:)

Gårdagens Singstar kväll var superskoj :) Det blev god mat och vin på det. Hehe! Daniel var snäll och körde oss hem, men fy vilket jäkla väder. När jag kom till billesholm gick jag upp till puben och mötte upp dem andra. Sedan blev det lite efterfest, men drack inte mer. Var trött, så det blev lugnt för min del ;)

Idag får vi se vad som händer. Tobbe är på kickoff med fotbollen, ska ringa Sandra om ett tag och höra vad vi ska hitta på ikväll ;D


Ska även hälsa på Cindy och barnen en runda i eftermiddag :)


Hejsålänge..

Tankar..

Livet är för kort ibland, allting är inte en dans på rosor. Man måste vara stark i alla lägen, men ibland är det svårt! Var inne och skrev en rad hos Johan, som är borta. Han har lämnat mycket tomrum efter sig, många frågetecken. Det är jobbigt. Det är mina första ord till honom sen allting hände! Har inte vetat vad jag ska skriva, det finns ju inga ord som kan beskriva smärtan och tomheten. Visst? Därför har jag haft allting i huvudet, men nu vet han om att det är många som saknar honom och som önskar att allting var annorlunda. Alla pratar om att du led, men jag undrar om man kan formulera det så? Det passar inte in, ingenting passar in. Alla vill ha svar och det enklaste är att låta bli att söka svar. Tänker på dig, livet är smärtsamt och orättvist! Vi ses på andra sidan någongång, det lovar jag.


Det finns många tankar kring mycket, men ibland måste låta bli att vara stark och bara känna att allting rasar. Annars kan man inte bygga upp det igen och känna av den styrkan. Så är det!


Jag är glad att livet har sina bra "stunder" oxå, annars hade jag inte varit den jag är idag och jag vet att livet hade sett annorlunda ut.


/ Elin

Bokat resa!

Yes, igår bokade jag & älskling resa till Kroatien. Det bär av den 11 juni, ska bli så underbart mysigt :) Längtar som en galning redan.


Vi tittade även färdigt på vår sista OTH box, dax att köpa dem två sista? JAA.. ;D


Nu ska jag strax möta Mamma, vi ska gå och fixa lite ärende i byn. Ikväll är det dax för singstar kväll ! :) Skoj. Tror vi kommer gala för hela klippan, haha! Och senare på kvällen bär det av mot billesholm, får se vad som händer där. Skönt med ledig helg iaf! :)


Mickis kommer hem från Thailand idag, hon har varit borta en månad. Ska se om jag hinner träffa henne i helgen, hade varit skoj. Saknar dig, vännen!


 Kroatien/Rabac.

Onsdag.

Har gått av mitt nattpass, men om någon timme bär det av till helsingborg. Ska luncha med Mamma och lite så! Ner i stan och shoppa en runda. :) Även lite andra grejor. Ikväll blir det lugnt, är inte hemma förrens sent ;( Jobbigt! Men då blir det massa mys med mitt hjärta och en påhälsning hos Sara :) Ha det bra.


Hello!

Är dålig på att uppdatera, jag vet. Men har knappt tid och lust nuförtiden, man har sådana perioder oxå, visst? Menmen.. Allting rullar på, jag är jättetrött om dagarna men kämpar på!

Igår provade jag på akupunktur för första gången, läskigt! Sedan fick jag fixat mina naglar och sist fotmassage, det var underbart. :) Väl hemma igen så var vi hundvakt, fick fixat lite mat. Sedan OTH race resten av kvällen. Haha!

Morgonen börjades med tvätt och städ. Skönt att ha det gjort, har pluggat lite och det känns bra :) Ska strax hoppa in i en varm dusch sedan jobba natt..


Kommer sakna min älskling ju :/

Söndag.

Fredag: Älskling bjöd ut mig på restaurang, Rackis! En grekisk restaurang här i Klippan, jättegott. Det blev lite alla <3 dag firande. Fick OTH:s fjärde säsong av älskling, tack :) Efter det var vi hembjudna till Pappa, det blev lite vin & biljard. Daniel och Sofie var oxå där! Trevligt.


Lördag: Jobbade morgon, sedan blev det hem och tittade lite OTH. Sen var det hög tid att fixa till sig, hem till Mamma på middag kl 18. Tobbes föärldrar var oxå bjuda! Tack allihopa för en trevlig kväll. :) Det blev god mat och lite vin till det. :)

Söndag: Idag jobbar jag natt.

Torsdag.

Igår kom min älskling hit, det var jättemysigt att ha honom bredvid mig!

Allting annat flyter på jättebra, sista dagen imorgon. Jag kommer nästan sakna det? Folken där är ju så himla roliga och lätta. Men som sagt försvinner ju inte helt därifrån, inte än! :) Känns lite som att man gått i ide, ingen kontakt nästan med folket runtomkring. Lite tråkigt, men snart är jag tillbaka i verkligheten igen!


Har en sån underbar lyckoskänsla i hela kroppen, detta har jag längtat så efter :) 


Åkte ner till stan innan, gick och handlade en alla hjärtans dag present till min älskade thobias. Hihi! Imorgon blir det massa mys.

Hittade även lite grejor till mig oxå, det är roligt att shoppa! :)


Nu ska jag återgå till Vinterspelen i Åre på kanal 5. Jag diggar dem alltså.

Hejsan!

Jaha då är det tisdag, kom hem för ett tag sen. Lyx idag, fick skjuts! Hehe :) Har slappat ett tag i soffan, ska strax bege mig neråt gymmet och träna en runda med Malin, sen hålla kväll. Blir plugga lite ikväll med, snart läst ut tjocka boken ;D haha!

hörs senare.


bjuder på denna sommarbilden, åh kan inte all snö bara försvinna?

Måndag.

Om man tänkte efter så gick hela förra veckan fort. Tror det är för jag har fullt upp varje dag :) haha! Allting flyter på som det ska, rätt skönt. Inga konstigheter!


Har nyss varit på Väla & Ikea med Mamma och Bosse, shoppat lite nödvändigheter. Alltid lika skoj som sagt! Haha, men dock trött i huvudet nu. Varit en lång dag!


I lördags var det fest för hela slanten, Persson fyllde 25. Hade jättetrevligt & vi fick god mat :) Men tyvärr fick jag ett migrän anfall mitt i allt så vi åkte hem vid 23.30. Typiskt! ;/

Igår blev det god middag här hos Mamma med hela familjen, fläskfile är så jäkla gott alltså! ;D haha.
Trevligt.


Nä, nu ska jag gräva ner mig i pluggandet och sedan dra täcket över huvudet!


Hejhej!

Torsdag!

Vilken härlig känsla jag har i kroppen, onsdagens äventyr var superskoj! Är verkligen stolt över mig själv, i did it :)

Imorgon är det fredag, som jag längtar. Jag ska sooova länge hela helgen, är dödstrött i huvudet efter denna veckan. Men attans vad peppad jag är! :)

Det blev en kall men trevlig tur med Malin i stan i eftermiddes, shoppade lite. Sedan bort till Viking och käkade en pizza ;)

Nu ska jag strax krypa ner och sova, men först lägga fram lite kläder tills imorgon.


Älskar dig, Thobias!

Trött?

jag är helt slut i mitt huvud och det är bara måndag? herregud. har inte gjort ett skit sedan jag kom hem, jo ätit och rökat med malin, inget annat! suck. ska slänga mig på soffan och göra lite uppgifter sedan blir det nog sängen. förhoppningsvis pallar jag gymmet imorgon eftermiddag en runda, ett måste. nä, nu kallar soffan. ciao!

 

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0