Trötter!

Japp, det kan man döpa mig till idag!

Igår stack vi in till Staden, förfest hos Sara sen ner till festivalen en runda. :)
Fick äta en smaskig nachotallrik, mums!!

Idag blir det kalas i Ausås, ska bli trevligt sen mys kväll med min älskade man.

28 Juli

Hejsan!

Idag är en oplanerad dag vilket jag tycker låter himla skönt. ;)
Bara vara hemma och mysa med min man!

Har inte så mycket mer att skriva men kommer lite bilder istället..



Min mysiga ONEPIECE!


Ännu mer inom det moderna ;)

Yes, har haft en jätte bra dag inne i Staden med Malin! Har shoppat, lunchat och avslutade med en fika :) Riktigt mysigt, fick även träffa Kristin en runda.. Malins moster! Roligt :D

Har hämtat ut paket oxå från Jotex, massor med nya gardiner! ;)


Fick en present av Mamma innan idag, en ONEPIECE! :) Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle ta på mig en sådan, men det var inte så farligt.. Snarare UNDERBART! ;) Hahha, men håller mig inomhus med den på. Skrik rooosa.. Oh yes!


Modernt

Hejsan!

Efter lite shopping och lunch på Väla så stack vi till Åstorpsdata och det slutade med att jag beställde en ny mobiltelefon, det är ju så modernt nu med touch så jag får väl oxå lära mig det! ;)



Denna blir min i slutet av veckan ;) Wish me luck!

Händelserik dag!

Hej på er!

Idag blir det en händelserik dag, jag & älskling ska ut och kolla på massor med grejer! :) Tycker sånt är mysigt, hihi. Ska även in på Väla och luncha med Sara! :)

Ha en bra dag allihopa!




Måndag!

Godmorgon!

Måndag igen, ny vecka nya tag :)

Dags för lite frukost nu sen bege mig till stationen och möta upp Maria & Leo, ska shoppa lite i Klippans mysiga affärer. Kanske tar vi en god fika oxå, tråkigt väder bara.. ;(


Men ha en bra dag allihopa!

Lördag!

Vet ni vad? Jag sket i att städa igår, ingen tar det ifrån mig ändå och jag har ju semester :) Så efter maten blev det soffläge direkt. Så beställde jag hem lite ny gardiner m.m. Kommer bli så snyggt!

Idag blir det stääd sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kalas ikväll iaf! :D

Total lycka!

Detta är ett lyckorus som håller i sig! ♥


Idag har jag varit med Mamma en snabb runda på Ikea och fixat present till morgondagens kalas ute i Farhult :) Sen körde vi inom Engelbrektsboden, faktiskt en rätt så rolig affär :) Haha! Efter det blev jag superhungrig så full gas mot Klippan och hämtade upp Tobbe, sen ner och lunchade på Restaurang Chaplin! Kan verkligen rekommendera deras nya lunch buffé, fyfan vad gott! :) Gjorde lite ärende efter lunchen..

Hemma igen blev det inreda lite i köket, är så nöjd! :)
Ska ta och städa lite nu sen håller vi fredag ♥


Älskar min fina sambo, du betyder allt!

21 Juni

Igår efter kvällsmaten tog jag & hjärtat en lååång cykelrunda, det var skönt. Skulle egentligen spelat minigolf men vi hann inte! ;)

Imorse när jag vaknade kände jag av träningsvärken, den är hemsk efter att ha cyklat ;) haha!

Vi får se vad denna dagen har att erbjuda, kanske Ikea med Mamma, kanske måla? ;)
Ikväll ska vi till Maria, Robin & Leo och äta Tacos, det är underbart gott!



Oh happy days!

Godmorgon!

Det börjar bli skönt de här med att inte ställa klockan, idag vaknade jag innan 09! :)
Startade en maskin tvätt, ska strax ge mig på att hänga in allt det andra som är tvättat.. Tror att jag tar mig en rensare då oxå, funderar på att ha lite försäljning här hemma i slutet av sommaren, kan vara roligt att prova på! :)

Igår var vi på middag hos svärföräldrarna, sen hyrde vi 2 filmer när vi kom hem :) Svinalängorna & The Rite!


Idag har vi ingenting bestämt, tar dagen som den kommer! Kanske spela minigolf & äta glass? :)

LYCKA!



DET ÄR TOTAL JÄKLA LYCKA, GÅR INTE ATT FÖRKLARA!! ♥

Borta bra men hemma bäst!

Så sant så!

I fredags åkte jag, tobbe, daniel & sofie på en minisemester till Jylland där mina släktingar bor. Stannade till söndag, helt underbart att få träffa alla igen efter sju år! Mysigt. :)

När vi kom hem i söndags var det bara till att packa om för vi åkte till Göteborg i Måndags med ett gäng. Var på Liseberg och sen stannade vi kvar och sov i tält. I tisdags gick vi på tropikarie, hur häftigt som helst. Men var rätt trött, blev rätt intensivt dessa dagarna. :) Men skoj hade vi iaf!


Trodde jag skulle sova länge idag, men ikke. Vaknade självmant vid 9 tiden! Men idag ser vi vad denna dagen har att erbjuda :)

Semester!



Dagen är kommen, jobbade mitt sista pass idag. Nu är det semester, den kommande veckan har vi fullbokat med massa roligheter men sen är det dags att bara njuuuuuta! :)

Ursäkta röran, vi målar om

Japp, så kan man säga.. Vi är fullt igång med att måla i sovrummet, är färdiga med taket idag! Längtar tills vi kan börja med väggarna, kommer bli så fint. :)


Igår stack vi till Ekeby på musikfest med Emma, Niclas & Minna! :) Det var mycket trevlig, käkade nachotallrik och lyssnade på livé band. Himmlen öppnade sig ordentligt så det blev hemåt efter det. Haha!!


Inget stekande idag för min del, ska bege mig till jobb nu!


Ha en bra dag!

Kärlek!

Kärlek är något av det finaste en människa får ta del av i livet. Utan kärlek i livet är nog allt mörk, att vara älskad är den bästa känslan som finns.. Det går inte att förklara med ord utan måste upplevas!

Jag har en så otroligt stark kärlek till min underbara Thobias. Han är ljuset i mitt liv, utan honom hade jag varit vilsen. Han förgyller mitt liv, ger mig den kärleken jag alltid drömt om! En underbar känsla som jag aldrig vill ska ta slut. Idag, imorgon, föralltid älskling! ♥


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0