Vilken dag.. haha!

Jobbade till 13.00, sen vart det hem och byta om snabbt som tusan. Gå till bussen och åka till Familia, tillbringade hela eftermiddagen med Malin där. Jättemysigt! Skrattat, shoppat och fikat.. Har nog aldrig gått på Familia så länge som vi gjorde idag, haha. Men vi sa att det var en stressfri eftermiddag. Vi hade all tid i världen och så sant som det är sagt. Tack för idag, gumman! Hittade massa fint, och slängde över pengar på sparkontot direkt när jag kom hem. Så nu ska jag ligga lågt ett tag. Snåla med andra ord! Behövs nu när det snart är dax för tatto och ny mobil ;D hehe.

Vi spelade lika mot maff idag, jäkla skit. Men med handen på hjärtat, vi är Skånes stolthet! HIF ♥

 

Saknar min älskade Thobias. ; / Så tomt utan honom.. Hoppas veckan går fort så det kan bli min lediga helg. Är inne i dem jobbiga veckorna på schemat nu, bara jobb jobb jobb! Suck..


Nä om man skulle ta och packa upp sina fynd kanske? :) Hihi.


puss & kram.


0,01 % energi kvar.

Godmorgon!

Haft fullt upp sen vovvarna kom igår, inte hunnit blogga något. Har varit en massa mys, bus och skratt! Underbara små liv. Igår köpte jag & älskling en film, Män som hatar Kvinnor. Var ju bara skit på tvn så.. Den var faktiskt bra, inte som jag förväntat mig, men ok! Sedan blev det sängen, vovvisarna sov uppe hos oss. Mysigt! Blev väckt 06.20, då var det kissepaus. Hehe, lagom trött. Men la mig ett litet tag till efter sen kunde jag verkligen inte somna om. :) Ska hitta något att äta strax, sen är det ju jobba natt som gäller. Måtte jag få mig lite energi tills dess :) Puss & Kram.

fredagsmys.

Hej bloggisar!

Äntligen är fredagen här, och jag är hemma från jobb :) Skönt! Ska ta mig i kragen strax och gå till affären sen dammsuga. Inväntar min älskade som ska komma till mig sen. Det innebär en massa kärlek & mys ikväll! Underbart. Blir att vi lagar något gott och hyr en film kanske? :) Hihi. Mys!


Gårdagen blev bra. Jag och Älskling gick upp till Puben och käkade, tog min efterlängtade pasta cabonara. Mums! Efter ett tag kom Preve och Nille dit, spelade lite på maskinerna. Jag stoppade i en 20 lapp för skojs skull och plockar ut 170 kr. Turnylle! Haha.. När Michaela kom hem från jobb stack vi ut till Crossbanan och kollade lite när Nille och Preves bror körde. Riktigt fett, men ser väldigt läskigt ut. Haha! Efter det körde vi tillbaka till Billesholm köpte godis och kollade film, var en supertrevlig dag. :)

Bion får bli i nästa vecka ;P haha...


En massa energi.

Morgonen var lugn, började dagen med att göra en omelett som jag åt till Våra bästa år. Haha! Härligt, sen bytade jag om och fixade till mig lite. Satte på kaffe och därefter kom Sara & Lotta. Vi hjälptes åt med att byta gardiner och fixa här. Blev en lyxig fika på det hela sen oxå. Mums! Resultatet blev skitsnyggt. Vi är så duktiga.

Älskling är hemma från jobb, nu ska vi fixa något att äta sen blir det nog att vi hittar på något med Michaela och Preve. Hihi! Ska bli skoj, jag är jättesugen på bio, men får se om dem andra lockar på det ; ) Annars får det bli bio en annan dag. =)

Nä, nu ska vi äta något smaskigt.


Puss.

Vad roligt vi kan ha!

Åkte med Robin och Lotta hem från Bjuv igår. Tåget var försenat 10 minuter, så segt! Stannade och drack kaffe med dem och inväntade älsklingen. :) Senare blev det kvällsmat, mumsig risotto. Efter det bar det av till Väla med Lotta och Thobias. Blev en glass till efterrätt, ; D Sen tittade vi lite i affärerna, fick med mig ett linne, en tröja och en klocka hem. Nice! Sen var det inom Telia och kolla bredband till hjärtat. :) På vägen hem var vi nog lagom trötta allihopa så vi skrattade som aldrig förr.. Har sagt det innan och säger det igen, min älskling borde bli komiker! Hahahaha... Så jävla roligt.

Michaela ringde mig och hade en glad nyhet, grattis till jobbet, gumman ! Är så glad för din skull.


Idag är det torsdag, ny dag nya äventyr. Ska kanske hänga med Tobbe & Nille in till stan senare, dem ska kolla kläder ;) Hehe. Men får la se vad som händer.

Hörs senare.

Onsdag!

Har beställt ny mobil idag, blev en sonyericsson t 700. Rätt nice! Ska hoppa in i en dusch nu sen fixa till mig och åka till min älskling. Saknar honom ju!

Pratade med Frida igår, nästa vecka ska vi köpa gymkort på badhuset och dra igång träningen på allvar. Är taggad som fan! Ska bli skoj :)

Snart helg, längtar ska bli massa mys med Thobias. Vi ska ju vara hundvakt till brossans hund och hans grannes. Vovvarna är syskon :) Så himla mys. Hihi!


Nej, nu har jag inte tid till detta mer.


Hörs !

Tvättar för fullt.

Japp, hann knappt öppna ögonen sen stod jag nere i tvättstugan ;D Haha! Ska alldeles strax ta tag i att dammsuga med. Är så duktig idag, haha. Sen blir det jobb 15.00-21.30 !


Jag har mycket på gång just nu, men har gett mig fan på att jag ska klara allt. Thats it!

Inom kort kommer träningen igång igen, saknar det som fan. Ska bli värsta biffen, haha eller inte. Men hårdträning ska det bli iaf. Nice!

Nej, nu ska jag springa ner till tvätten sen renbädda :)

Hemma !

Yes, hemma efter jobbat kväll. Är helt trött nu så blir att blogga klart sen sova. Pratade precis med min älskling i telefon. Jag saknar honom! ;( Men det är inte så lång tid tills vi ses. Längtar massor!

Jag & Malin tog oss en tur i Klippan City innan, gick inom Nova och kollade. Fick med mig ett par baggy jeans och ett linne hem :) Najs! Sen tog vi och käkade lite innan det var dax för jobb ; P


Usch, nu kallar sängen. Är jättetrött !


Puss & gonatt.


Godmorgon!

Lika ont i kroppen idag igen, vad är det med mig? Mår som en kratta. Usch! Ska strax hoppa in i en dusch och fixa till mig, ut på några ärende sen jobba 14.30-22.00!


Hejdå!

Jag är duktig.

Hej på er!

Morgonen började lite segt, hade ont i hela kroppen när jag vaknade. :( Älskling var söt och köpte bullar. Sen tog vi oss en promenad upp till hans föräldrar. Fikade, mycket trevligt! Sen kom Daniel och hämtade mig, körde hem till honom.. Jag blev hans städhjälp, snäll som man är.. Städat hela hans lägenhet samt busat med vovvarna. Stack iväg och handlade inför grillandet som väntar :) Är superduper sugen på mat nu, Haha! Sofie kommer strax och hämtar oss sen är det hem till Pappa som gäller, han som står för grillandet ikväll.. Har bjudit med malin oxå, så nu sitter hon här och smaskar mig i örat med sitt tuggumi. ; D Hahaha!

Saknar min älskling massor, är världens lyckligaste med honom <3


Puss & Kram

Superlyckad fredagsfest.

Ja fyfasen vad roligt vi hade igår. Vi försökte få till en favorit i repris och lyckades rätt så bra :) Så jäkla gött. Blev en massa vindrickande, minttu med oboy, dans & skratt. Hamnde även på puben en runda, allihopaq sjöng för Michaela där. Skoj! Sen sjöng jag, sandra & michaela kareoke. Svårt att slita oss när man väl börjat, haha! Sjöng så hela puben gunga ju ; p Härligt! Det var en helt underbar och rolig fest igår.

Mår inte så värst dåligt idag faktiskt. Blev kinamat till frukost sen har jag & hjärtat kollat tv & bara haft mys. Älskar det! Får se vad som händer senare, vi har köpt lite godis iaf & så går där många bra filmer ikväll faktiskt. :)



Kvällen närmar sig..

Japp, blev en hamburgertallrik till mat nu på kvällskvisten :) Älskling är inne och duschar nu sen är det dax för oss att fixa till oss inför kvällens händelser :) Hihi! Vet inte vad jag ska ha på mig? Alltid samma svåra fråga. Haha!

Lyssnar lite på youtube nu, svårt att komma på bra festlåtar bara sådär. Vill komma i stämning här nu juu! ;D

Nepp, ha en trevlig kväll..

Förresten.. Jag & josse såg en kändis inne i stan innan, ingen annan än självaste Henke Larsson kom på en cykel utanför Olympia ; D hahaha! gött.

Äntligen fredag.

Är hemma hos min älskling nu, ska strax ut på lite ärende. Konstigt väder idag, helt jäkla klibbigt! Ikväll blir det lite vin, hihi. Mums! Nej, nu ska jag pussa på min älskling.

Torsdag !

Godmorgon på er !

Jag har sovit jättegott med min älskling. Det är så underbart att få ha honom vid min sida! Ska strax göra ve mig, gå och ta ut pengar och lämna det till Sandra. Sedan ska jag promenera upp till älskling föräldrar och sedan åka hem ! Jobba ikväll 14.30-22.00. Puhh!

Min lediga onsdag var superbra, hade jätteskoj igår. Efter älsklingen kom hem tog vi oss en dusch, därefter mötte vi upp Nille, sen hämtade vi upp Preve och åkte hem till Persson för att hälsa på honom. Drack lite kaffe och snackade! Sedan körde vi hem till Mickis föräldrar och mötte upp henne där. Kom fram till att vi var superhungriga, så vi stack ner till Puben och åt en fläskig pizza. Mums! Satt kvar därute och snackade ett tag efter. Nice! Sen gick jag & älskling hem, strax därefter kom Sandra & Nille, grabbarna skulle spela lite fifa och jag & sandra satt och snackade. Hehe! Efter det somnade jag & hjärtat gott. Haft en jättebra dag!


Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Michaelas födelsedag. GRATTIS VÄNNEN !

Jahapp!

Pendlar mellan tvn & datorn.. Har ingen ork till att göra ve mig eller något heller. Hehe! Älskling kommer hem från jobb strax och jag ska pussa massor på honom! ; )


Älskar dig, Thobias med hela mitt hjärta. Är världens lyckligaste med dig! Vi två föralltid



Jag har ont i min nacke !

Har sovit helt åt helvetes fel inatt, kan knappt röra mig. Hatar det!
Åkte hem till min älskling igårkväll när jag slutat jobba. Daniel var snäll och körde mig :) Supergulliga Jason var oxå med, fast han sov. Hihi!

Min älskling är och jobbar nu, längtar tills han kommer hem. :) Hihi! Jag funderar på att gå och handla, men vet inte vad? Haha.

Godmorgon !

Uppe tidigt och tvättar. Vaknade inatt av ett sjuhelvetes regn och storm typ! Rätt obehagligt faktiskt. Menmen, somnade om sen igen. Idag blir det jobba 15-21.30, sen tänkte jag åka hem till min snutt, saknar ju honom massor!
Ringde Pappa innan och ville ha pris och tips om mobilerna jag är sugen på, så får svar på vilket som passa mig bäst senare. Jag har världens bästa Pappa! <3  Nä, om man ska gå ner till tvätten igen sen se om man kan äta lite frukost. Ha det bra!

Valet i kvalet alltså !

Yes, jag behöver verkligen en ny mobil alltså. Lånar ju Tobbes fortfarande, min andra åkte i väggen ju! Men har hittat två snygga som jag kan tänka mig. Ni kan väl tipsa och hjälpa mig med vilken? :)







                           ELLER ?



Borta bra men hemma bäst!

Hemma efter 1 vecka nere på Kreta. Det har varit helt underbart, vi har skapat många fina minnen tillsammans där nere. Helt fantastiskt. Men som man brukar säga borta bra men hemma bäst. Så är det alltid ! Vi hade fint väder hela veckan, strålande sol, runt ca 40 grader, riktigt varmt. Håller på att slänga upp lite bilder på fb och bdb. Kolla in dem sen eller något. Nice!


Malin har nyss varit här, druckit kaffe och snackat lite. Hon hjälpte mig även upp med lite tavlor och sånt! Hehe. Ska strax gå ut en runda i byn, fixa lite ärende. Sen blir det en lugn kväll !


Hörs.


Hejdå Sverige !

Om ca 1 timme är det dax att bege sig till Malmös flygplats. Därefter går flyget till Kreta, ska bli helt underbart. Äntligen! Sitter hemma hos familjen Nilsson nu, vi målar naglarna och fixar med det sista. Hihi!


Ha det så bra här hemma, ses om en vecka igen.


Hejdå !

Jag är inte som alla andra..

Hade jag fått bestämma va, så hade jag gärna tagit med hela min garderob ner till Kreta. Har hållt på att packa nu i över 2 timmar typ. Eller ja, har ju faktiskt gjort lite annan i mellan men ändå! Men resultatet just nu är allting huller om buller i sängen och så är jag trött. Usch ja, nej jag har inte tid att sitta här nu.. Tvättat färdigt för idag så nu ska här vikas tvätt, suck !

Och efter det får jag väl återgå till den där resväskan...


Sanslöst !

Har Klippan blivit utrotad på tvättpåsar eller?? Ingen affär i byn hade det.. Så typsikt, jag som behöver en, min gamla gick sönder förra omgången och nu är jag i stooort behov av en !! Jaha, det var den lyckan det. Haha! Nä, får väl ta och överleva detta. Är jag tillräckligt smart så kanske, kanske jag kan laga min gamla! Vi får väl se.....

Jag är lycklig !

Det bubblar inom mig, känner ett stort lyckorus. Helt magiskt! Känner att livet är bra, tycker att jag varit duktig på jobbet idag, tar tag i saker så det blir gjort och så. Och vet ni vad, när man känner såhär så ska man berömma sig själv jättemycket. :) Jobbade över 1 timme eftersom jag inte är där på en vecka nu, det behövdes göra lite. Sen gick jag inom Nova och handlade 3 par trosor. Riktigt sköna är dem! Sen blev det hem och städa hela lägenheten, så slipper jag det när jag kommer hem från resan. ; ]  Om cirka en timme är det dax och tvätta undan berget.. Haha! Har ju hur mycket som helst, sedan packa den där resväskan, har stora problem.. Vill ju ha med mig hela garderoben ; O Hum!  Inte lätt, hehe. Och sen kommer kanske brossan med sin supersöta lilla vovve. Hoppas det, vill ju träffa dem innan jag åker! Men vi får la se.


Igår blev det frissan med Mamma efter jobb ju, skönt att få klippt sig. Blev lite blonda slingor och så igen, men nästa gång ska vi lägga i lite mörkt i underhåret. Tror det kommer bli skitsnyggt. Sen blev det en runda i stan med Mamma, vi shoppade lite på Gintricot, fick massa fint av Mamma <3 . Sen åkte vi till Klippan, käkade på Chaplin och därefter hem till mig, satt på balkongen hela kvällen och bara snackade. Älskar dig, Mamma! Du är den bästa i hela världen, vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Det är som du säger till mig; Min dotter, men även min vän. ♥

Jaha, kan ni tänka er.. I övermorgon är vi på Kreta. Helt otroligt, har längtat jättemycket och snart är det dax! Kommer dock vara nervös. Men har två underbara människor med mig vid min sida, så det kommer gå bra!

Ser fram emot morgondagen, ska träffa Michaela då. Längesen nu, saknar dig, vännen !


Det regnade riktigt mkt igår !!!

Fyfan, utanför mig såg det ut som ett hav :) hahaha..

Igår sov Sara hos mig, vi hade riktigt skoj på kvällen. Snackade om allt möjligt! Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge, tack gumman!

Tog lite sovmorgon idag efter Malin hade kommit runt 8.00! Orkade verkligen inte gå upp då. Haha! Nu ska jag käka frallor som Malin köpte med sig. Mums! Sen blir det fixa till sig för att jobba natt !


Saknar min Thobias !

Min näsa svider...

Ja, det är efter allt snytande. Jag blir galen! Har smörjt in den nu så får hoppas det lägger sig. Hehe! Har nyss ätit lite, blev hungrig efter vår tur till Rusta, och så var det planerat en promenad med Josse efteråt men vädret lockar inte så mycket just nu, så vi får avvakta och passa på när det är uppehåll. :) Nu ska jag fortsätta lägga in lite bilder sen helgen.



 Kycklingpanna & knäcke :)

Skitväder.

Har jobbat halva dagen, rätt seg i huvudet. Åkt på en jäkla förkyldning och hosta, störigt eftersom vi reser till Kreta på lördag. Får hålla tummarna att det går över tills dess! Annars rullar det på, fullt upp hela tiden. Jobbar och jobbar typ! haha. Ska strax åka till Rusta och lite sådant med Josse, sedan ikväll kommer Sara till mig och sover här :) Trevligt! Ska försöka packa lite smått nu varje dag eftersom jag jobbar.. Ibland springer tiden iväg för fort!


Malin kommer till mig imorgon, vi ska umgås lite innan jag åker ju.. Vi ska nog ha lite manikyrdag innan det är dax för mig att jobba natt! Trevligt, hihi.


Nepp, nu ska jag platta håret!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0