Torsdag!

Gårdagen blev en superbra dag, jag och Sara började morgonen med en promenad, underbart! Sedan blev det hem och duschade, körde älskling till jobb och efter hämtade vi upp Malin sedan hamnade vi på Familia :) Blev shopping och lunch där. Väl hemma igen blev det middag, rotmos och korv! Bjöd upp Sara på lite mat, trevligt med sällskap. På kvällen körde jag och hämtade älskling sen somnade vi gott :)


Idag blir det promenad och solning innan jobb.



Godmorgon!

Tog mig lite sovmorgon, skönt! :) Nu blir det promenad med Sara, sedan dusch och Familia. Blir nog en berömd milkshake där sen, dem är gudomligt goda! :) Haha.

Ska möta upp Malin oxå på Familia, så det ska bli trevligt!


Bilen gick igenom besiktningen förresten, underbart! :)


Nä, nu har jag inte tid till detta mer, Sara väntar!


kyligt.

Ja, det är inte jättevarmt idag, men överlever ska ändå jobba natt! :)


Igår hade jag och älskling myskväll. Vi hade chokladfondue m jordgubbar, päron, banan! MUMS. Blev något glas bubbel till det, så himla gott.

Blev årest första jordgubbar och dem var helt okej faktiskt. Längtar tills dem svenska goda jordgubbarna kommer :)


Underbart väder.

Har varit underbara varma dagar nu, tyvärr har man varit på jobb och inte kunnat sitta på balkongen och njuta ;) hehe! Men dem har lovat 20 grader imorgon och jag slutar kl 15, så ska nog passa på och njuta.

Jobbade till 13 idag sen var det dax för en halvtimmes massage, underbart! Passade även på att köpa en liten söt väska som passar perfekt till vår Kroatien resa, att ha med när man ska ut! :)

Blev bjudna till Gunilla ikväll, grilla och ta ett glas vin. Trevligt, så nu är det dusch på schemat som gäller sen göra ve sig lite. ; D


Åh vad jag längtar tills vi ska resa, ska ut någon gång i nästa vecka och inhandla lite solkräm och sånt. ;)
Har redan börjat titta på en Weekend resa i slutet av sommaren, hade varit spännande. Upptäcka världen lite. Haha!

Ha en trevlig eftermiddag/kväll.



ny favorit..


nya söta väskan.

Ny vecka.

Dagarna bara springer iväg, var uppe tidigt imorse. Tvätta som står på schemat fram till middag typ! Kämpar fortfarande på med hals & öron. Usch! Ska städa hela lägenheten sen, det behövs. För sen jobbar jag en vecka i streck utan lediga dagar.. Då har man bara ork till att sova typ! :) haha.


Det närmar sig med vår Kroatien resa, lääängtar! Ska bli så mysigt, hihi!


Igår blev det mat & bingo hemma hos Mamma, jättemysigt! :) Men ingen vinst på någon av våra lotter, tråkigt. :/ Hehe!


Nu ska jag gå ner till tvätten.



bild från torsdagens fest :) sara & jag.

Lördag.

Cyklingen 2010 gick bra, lite små sura grejor men livet går vidare. . Jag & Sara hade verkligen jätteskoj :) Innan parken på kvällen blev det förfest hos Nille! :)

Kom hem i lagom tid för man var skittrött. Igår blev det mysdag med film, chips & dippa. Mums ;D

Dagen har att erbjuda träning, sola, god mat och filmkväll! Bara lugnt. Ska köra brossan sen oxå. :)

Nä allesammans ha det bra.


Söndag!

Vaknade och mådde skit, ännu en släng av något i kroppen. Har druckit en kopp te för att lena lite i halsen, blir ett varmt bad strax för att försöka mjuka upp musklerna i kroppen lite! Om det går...


Så resten av dagen bli soffläge och film!

Fredag.

Igår blev det lunch med Sara, alltid lika trevligt. Sedan gick vi bort och hade brandutb på jobb :) Efteråt slängde jag mig i solariet en runda, blev rätt så röd! haha. Tur det lägger sig. Sedan körde jag till Billesholm åt middag, tog en dusch. Sen körde vi in och kollade HIF ta hem vinsten! Gött. :) Första halvlek var lite av en rysare. Haha!


Vaknade för ett litet tag sen, ska strax köra till Klippan och få manikyr såhär på morgonen, skönt :) Sen blir det hem och fixa lite tills det är dax att jobba :)

Min lediga onsdag!

Japp, blir en långrunda med Batte nu på morgonkvisten sedan umgås lite med Fia, köra mamma och fixa lite! Och sist bär det av mot solariet för min del, känner mig blek och tråkig så det är dax för nya tag! :)

Ikväll blir det nog bara lungt, umgås med min älskling och bara finnas! <3



Godmorgon!

Igår hjälpte vi Mamma med att flytta! Slet som ett djur och åt lunch på Mcdonalds, hehe. Fint! Men lägenheten var jättefin och tror hon kommer stortrivas! :) Efter det hem till Billesholm igen och åt lite kvällsmat sedan körde jag till Ekeby, Kristins pass! Så jäkla härligt, väntar bara på träningsvärken :)


Nu ska jag strax fixa till mig sedan köra till Familia innan jobb.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0