Jag tackar gud för Thé på morgonen.

Usch ja, eftersom min hals klabbar sådär så är Thé favorit på morgonen just nu :) Hehe! Och sen är det ju underbart gott ändå. Uppe tidigt, blev väckt av alla ungar ute på gården. Ingen sovmorgon här inte! Älskling ligger fortfarande och sover, ska strax in och väcka honom.. Hihi! Så söt. Blir inte så mycket gjort idag, bara att fixa till sig och äta lite. Jobbar natt med Svenne idag, ska bli skojs :) Hihi!


Nej, nu ska jag fixa med annat.

Hejååå.

Hejsan!

Jag är tankspridd.. Väldigt förvirrad just nu!

Eller ja, har kännt såhär ett tag, men tänker hela tiden att det är väl en period eller något. Men det verkar inte gå över utan blir bara värre? Vad är det frågan om liksom? Har jag gjort något?  Menmen.. Man blir ju lite förvirrad !


Annars är det rätt så bra, börjar känna mig lite halvkass. På väg att bli sjuk? Hoppas dock inte det, har inte tid med det nu. Jobbar en hel vecka till sen åker vi ju till Kreta. Vill inte bli sjuk! Får väl försöka kurera mig..

Har varit med älskling på Sibylla innan, det var gott. Och till kvällens tvprogram blir det varmkyckling och ketchup. Mums! Hihi. Imorgon jobbar man natt, segt vill åka till Kreta nu, nu, nu! :)


Ha det bra.


Är det sommar igen?

Haha. Ja, man kan ju undra. Varmt som tusan idag iaf! Har nyss varit och lunchat med Mamma och Thobias på Chaplin. Det var gottit. Tog fläskfile med pommes, sparris, räkor och bearnaisesås. Mums!


Nu ska vi strax åka till Väla med Sara och Malin. Jag ska handla det sista inför resan och sådär. Det närmar sig! Hihi. Blir även växla pengarna, så det är gjort. :) Hihi! Sen ska vi åka till Billesholm och vara där inatt, älskling ska ju klippa sig imorgon.. Hihi!


Nej, nu springer tiden iväg. Höres !

Helgen över !



Fredag: Först blev det Väla med Malin, en stressad förmiddag. Men vad gör man inte för att hinna med allt? Shoppade lite bara. Sedan blev det bussen mot Billesholm, fixade till sig. Sedan kom tjejerna på lite förfest, blev vin och skitsnack. Sedan stack vi in till Helsingborgsfestivalen. Hade superskoj ! Segt med en massa köer in till ställena bara. Men sånt man får ta. Tack för en superbra fredag!

Lördag:
Jag & Älskling sov tills vi vakna, lite sledna faktiskt. Köpte kinamat och kollade tv halva dagen, sedan blev det lite förfest hemma hos älskling med, Sandra & Nille. Trevligt! Åkte in till festivalen igen, satte oss på Stinsen och värmde upp med en cider. Sedan gick vi ner mot Tivoli för att lyssna på Svenska Akademin. Kom ett jäkla ösregn så vi gick vidare. Stannade på hampan en runda och tog en cider, sedan vidare igen. Till sist hamnade vi på Crom Bar, betalade inträde och stannade där tills dem stängde. Hade superskoj :) Tack för en bra lördag.

Söndag: Sov dåligt på natten, kände av en urinvägsinfektion, typiskt nog! Sara körde in oss till akuten, och jovisst.. Nu går man på penicilin.. Så tråkigt! Men vad ska man göra?! Efter akuten blev det Mcdonalds mat, sedan hem och tittade på tv bara och slappade! Min älskling är så underbar, älskar dig.

Igår jobbade jag kvällen med Sara. Alltid lika trevligt, sen hängde hon med hem och sov här eftersom hon började tidigt idag. :) Ska kolla igenom lite grejor senare inför resan, det närmar sig. Längtar som tusan!

Ikväll kommer mitt hjärta hit och sover med mig. Saknar honom <3


Torsdag!

Uppe tidigt idag, härligt! Håller på att tvätta för fullt nu, ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig. Sara kommer med frukost vid 10. Sen ska jag på Massage vid 11, en hel timme. Jag längtar ! Efter det blir det hem och vila ett tag, brukar ju få en huvudvärk som är hemsk. Sen ska jag & Sara luncha innan jobb här i Klippan :) Trevligt !


Josse ringde och bjöd in mig på ett glas vin, hon var hemma hos Ullis. Så efter jag ätit lite och vilat här hemma så traskade jag dit. Men var inte rikitigt på humör, ont i nacke & huvud. Men gick dit ändå eftersom det lät trevligt. Satt där i några timmar och snackade om allt möjlig, tog mig ett halvt glas vin. Himla trevligt! Sen gick jag hem och fixade med mina balkongmöbler. Det har blivit så fint :) Hihi!


Nepp, nu ska jag duscha.!

Dålig uppdatering!

Aoo, har haft alldeles för mycket att göra. Inte hunnit med bloggandet! Hehe. Idag har jag jobbat, vi tog oss en fika på Gästis här i Klippan. Mkt gott, kan jag tala om. Det blir nya stället nu! Haha.. Supermysig uteservering hade dem oxå. Inväntar min bror nu, eller ja han kommer om 2 timmar ca.. Då har han med mitt efterlängtade balkongbord m stolar :) Haha ! Han tar även med 4 kuddar som mamma köpt till mig. Såna som är bra för min nacke & så! Behövs. Sen blir det bara lugnt ikväll, segt. Saknar ju Tobbe!

På fredag blir det en runda in på Helsingborgsfestivalen. Ska bli trevligt ! Sen blir det att vara hos min älskling i helgen. ♥


Imorgon ska jag ha en timmes massage, det ser jag fram mot !


Hej.




 Tog en Daim Brownie med grädde. MUMS !

Ståuppsolarium?

Nepp, inte min grej det. Tyvärr! Håller med om att det är en smart grej, men för en som mig som har panik och inte klarar små utrymmen så är det ingen hit. Har faktiskt testat det men fick helt klart panik! Aja, nu till min lördag. Efter jobbet blev det slappa i soffan ett litet tag. Sen gick jag & älskling bort och handlade lite, blev även en runda i solariet. Hehe, det vanliga liggsolariet ;p .. Härligt ! Väl hemma igen bakade vi negerbollar, mums. Sedan lagade vi lasagne som vi båda älskade! Det är ju bra.. Haha! Nu inväntar vi film på 4an.. Och chips, dippa., Mums ! Ha en mysig lördag.

Kaffe och Dumle?

Det var ett hittepå det. Jag tyckte inte om det, men man vänjer sig kanske? haha. Malin hon kan ; D Nu ska jag strax förbereda mig för jobb, har ju natten idag ! Segt, men jag räknar ner, 8 dagar kvar till min  första lediga dag. Jag längtar ! Hörs imorgon.

Jag har fan överskottsenergi..

Igår efter jag tvättat så tog jag mig i kragen, på med bekväma träningskläder och gick ut en rask promenad / jogga i 45 minuter. Det var underbart skönt! Och när jag kom hem, så blev jag rastlös igen?? Men sån tur va så ringde Sara, vi pratade i över 1 timme ang resan.. :) Vi har fått våra biljetter och så nu, det närmar sig med stooora steg! Underbart. Tihi ! Kom i säng vid lite över 23, somnade gott. Hihi !

Nu kom Malin, vi ska dricka kaffe och snacka skit ;) Sedan ta en lång promenad senare ikväll !


Hörs !

Varmeslag !

Puhh, vilken varme vi fått idag alltså. Riktigt kvalmigt ! ! Efter jobbet gick jag till Ica för att skicka tillbaka ett par skor från H&M, hämtade även ut ett paket med som hade kommit. Det var ett linne & en strandklänning, perfekt och hamstra nu innan resan ; ) Gick även inom Nova och kollade lite, bara kollade.. Dem är så trevliga därinne, så fastnade i 45 minuter och bara snackade, hehe.. Vi kom in på Kreta och hon hade nyss vart där, så jag fick en massa tips & ideér och dem flesta svar på alla mina frågor. Superbra! ;) Hihi, sen var det hem och tvätta som gällde. Är i fullgång nu, det är segt! Börjar få jobbigt huvudvärk på köpet, suck! Men blir en lugn tvkväll för min del :) Jobb imorgonbitti igen. Hörs senare!


Bingolotto !

Japp, köpte mig en lott innan idag och slängde mig i soffan och kollade på Lotta. När det var dax för bingo så var jag koncentrerad.. Haha! Vilket gav resultat, JAG VANN FANIMEJ 50 KR ... Hoho, vad jag blev lycklig.. Skrek här hemma i min ensamhet; JAG FICK BINGO.. Haha! Sedan ringde jag mitt hjärta och berättade. Kände mig som ett litet barn, det pirrade i hela kroppen när jag berättade att jag vunnit 50 spänn! Haha..

Har även varit flitig här hemma, gick och handlade lite mat för det skrek i kylen här. Helt tomt! Sen blev det städning och sådär, har fixat & trixat lite här oxå. Men nu orkar jag inte mer för idag, så kastar in handduken nu! Måste sova, ska jobba imorgonbitti..


Hej hallå!

Måndag idag då, sista lediga dagen för mig. Imorgon börjar allvaret igen. Suck! Hade inte varit fel med 1 veckas semester till? Haha.. Näe, har och göra där hemma med.


Igår blev det lugnt, satt i myskläder till halv 4 kanske. Var seg på att komma igång, tog en låång sovmorgon oxå, älskling väckte mig 12.30! Undra hur länge jag sovit om han inte väckt mig? Haha, helt otroligt. När jag väl fått på mig kläder och fixat till mig, tog jag och cyklade upp till Sara och dem. Satt och snackade ett tag sen körde vi in till Mcdonalds på Stattena, skulle hämta Tobbe & Robin, dem hade varit inne på HIF! Under tiden vi väntade på dem hann vi njuta av en Mcflurry Marängswiss. Mums ! Sen körde vi hem igen, och mot kvällen såg jag & älskling Wallander-Hämnden. Sen somnade vi gott ; p

Virus i Bataljonen

Så heter årets föreställning på Vallarnas frilufsteater uppe i Falkenberg och jag har bara ett ord som kan förklara det hela... UNDERBART ! Förmiddagen startades med att Jag & Sara körde till Åstorp, inom Oj och handlade fika, sedan körde vi till Pappa och hoppade in i Mustangen för att köra och möta upp farmor & Göran. Sedan var det raka vägen till Falkenberg. Efter vi parkerat blev det en mysig fika i gräset utanför. Det är så himla mysigt alltså! Sedan gick vi in och tog en berömd korv och köpte popcorn. Sen var föreställningen igång, vi fick superbra platser detta året med, faktiskt på samma rad som förra året. :) Hihi! Vi skrattade och hade oss, för dem är så himla bra. När det var slut tog vi oss en tur till Båstad för att kolla in tennisveckan, men vi hittade inga kändisar, gled runt nercabbat :) Underbart! Och vi hade tur med vädret, solsken hela tiden fast rätt molnigt! Efter alla mysiga landsvägar tillbaka till Åstorp blev det en smaskig pizza på Rosa Kiosken. Mums! Sen hem och kollade film Wallander-Skulden. Det har varit en riktigt mysig lördag! Men var dock helt slut i hela kroppen när vi kom hem igen, hehe.







Falkenberg Nästa..

Godmorgon, sovit gott?

Jag har sovit som en stock med min älskling bredvid. Igår var vi ju på 40 års kalas/fest. Det var jättetrevligt, har en mycket rolig släkt om man säger så, blev mycket skratt, god mat & snack! Åkte faktiskt hem tidigt, vi hade bestämt oss för det innan och så blev det. Men vi klagar inte, den tiden vi vart där var det skoj! Sara var snäll och hämtade oss vid 21.30. Sen blev det hem och kollade film och åt godis. Mysigt!


Nu sitter jag här, laddad och redo som bara den... Om ca 1 timme bär det av till Falkenberg, ser verkligen fram emot det. Hoppas bara vädret håller sig regnfritt. Nej, nu ska jag ta och hitta kläder som är lagom varma. Huh? Hörs ikväll!


10 Juli

Jaha, då är det fredag. Jag sov länge idag, rätt skönt. Nu tittar jag på Tv och väntar på älskling ska sluta jobba så vi kan äta en gemensam frukost :) Hihi! Mysigt, sen ska jag kanske träffa Sara och hitta på något.. Och ikväll är det dax för Kalas. :) Hörs senare.

Myskväll!

Aa, det har varit en lugn dag. Har försökt kolla klart på Yesman nu i 2 dagar men där kommer alltid något i mellan ;P Haha! Imorgon ska jag nog försöka se färdigt den, fast på morgonen när jag vaknat. Hihi! Gick en runda och tog ut pengar sedan inom MatÖppet och handlade bullar.. Sedan förberedde jag lite "frukost" till min älskling när han slutade jobba. Det var gott, sen kom Sara en runda och snackade, hon lämnade även mina Oriflame grejor jag beställt. Hihi! Fick med mig 2 tidningar från affären oxå, nya Veckorevyn och Chic. Så när hjärtat skulle vila lite så passade jag på att läsa lite i mina tidningar! ; D  Sedan tog vi oss en promenad upp till hans föräldrar och åt kvällsmat, därefter drack vi en kopp kaffe och sen åkte vi hem. Satte igång en skräckis, och plockade fram lite godis, men älskling somnade så jag stängde av filmen, vågade inte kolla själv ju, hehe. ; P Nu kallar sängen faktiskt. Sov gott allihopa.





9 Juli

Känner mig inte riktigt hundra idag heller. Men får försöka vila upp mig, ska ta en varm dusch nu tänkte jag. Piggnar kanske till av det? Hehe. Har inga planer på vad som händer idag heller, tar dagen som den kommer!

Är tvungen att tillägga, vi såg Michael Jacksons minnesstund på TV. Och i ärlighetens namn så började jag gråta, det var när hans dotter pratade, så kom mina tårar och då slog det mig att han verkligen är död! Men det var som hans bror sa när han talade, nu får du vara ifred Michael. R I P !


Så nu var det sagt oxå. :)


Duschen kallar, hejdå!

Kan inte förstå det..

Sara ringde och bjöd upp mig på fika i förmiddags, blev kaffe & kaka. Gott, sen påbörjade vi vår lista till Kreta. Gud vad jag längtar, mindre än 1 månad kvar och tiden kommer gå så fort. Hihi! Efter det slappade vi lite i soffan och sedan blev det kvällsmat där. Men när vi satt och åt blev jag helt konstig, kändes som kroppen och hjärnan inte samarbetade alls. Började skaka i händerna och kallsvettas. Mådde illa och blev yr, helt mystiskt. Blev nästan rädd för mig själv.. Lyckades äta upp och dricka ett glas mjölk, gick sedan in och la mig på soffan för att vila. Men det blir inte bättre, är fortfarande illamående och yr. Tycker det är obehagligt, vet inte vad det är med mig ! ! Känns som jag ska kräkas när som. Isch, gillar inte det... Menmen, får väl ta och krya på mig. Förhoppningsvis sover jag bort det eller så blir det värre. Min älskling är bäst på att ta hand om mig. Min underbara Thobias.

Jag är mesig.

Men det har jag all rätt till att vara oxå, jag hatar åska. Det är något som gör hela mig nervös, rädd och praktiskt taget får jag spaghetti ben. Inte alls roligt, igår när vi hade lagt oss drog det igång igen. Var även på dagen som det kom någon knall! Kröp så närma älskling som jag kunde komma, och riktigt borra mig in i hans famn. Sen låg jag där och pep, stackars älskling, han skulle upp tidigt och jobba! Men vad gör man? Tur att jag har mitt hjärta, han är underbar! ♥ Usch, nej så åska är inget för mig. Kan vi inte få den här sköna, obehagliga sommarvärmen igen? Jag vill, så jag kan njuta den sista veckan innan jobbet börjar igen..

Har absolut inga planer för idag, känner mig rastlös och sugen på att göra något. Men ska ju kanske börja med att äta frukost? Hehe.  Sen slutar älskling jobba vid halv 2. Så får se hur dagen slutar!


Shoppingtur.

Jag & Sara tog oss en lagom eller vad ska man säga, perfekt shoppingtur i förmiddes. Körde till Familia och gick ett varv, hittade lite på rean. Alltid lika roligt :) Sedan käkade vi Mcdonalds och efter det smakade vi den efterlängtade Mcflurry Marängswiss. Den var riktigt god. Sen blev det hem och slappade, ska strax lägga mig hos min älskling och vila sen påbörja middagen. Hehe!


Tack för idag, Sara !




 Supersköna flipflops från Maxi. Dem ska lätt med till Kreta ;D



 Skor från Skopunkten. I love them! (lite kass bild kanske)



 Top & Linne från Ginatricot.



 Mcflurry Marängswiss.

Beröm.

Jag måste berömma mig själv lite. Igår förde jag över mer pengar på mitt sparkonto, det känns jättebra. Ännu mer pengar till Kreta ju, hihi. Det har varit en seg morgon, sov länge idag med. Men solen titar fram lite nu, får hoppas den håller i sig. Svårt att veta vad man ska ta på sig? :o Hehe! Nej, nu kallar duschen.

Några bilder.

SLÄNGER IN NÅGRA BILDER PÅ MINA KÖP SOM JAG LOVADE FÖR ETT TAG SEN..



 
Lite blandat från glitter .



  Bh & Linne från H&M.



  Klänning från Ginatricot.


 Tunika från Ginatricot.



 Klänning från Ginatricot.

Snurrig.

Ja, man är lite snurrig i huvudet av vädret. Lite kvavt och sådär jobbigt!  Idag har det bara varit slappe som gällt, skönt. Ibland behöver kroppen det. Hehe! Åt middag och kollade tv hemma hos hjärtats föräldrar. Mys. Igår fick vi en galen idé, vi "övernattade" hos älsklings föräldrar, hihi. Roligt ; ) Hade hur mysigt som helst, blev en massa godis och så såg vi Repmånad som gick på Tv4. Haha!

Nu är ännu en helg över, och jag har bara 1 vecka kvar på min semster. Vill ha massor med sol för jag känner mig blek igen. Hehe! Får hålla tummarna, vädernissarna kan ha fel ; D Moha! Imorgon efter halv 2 ska vi sticka in till stan och fixa lite ärende, älskling ska hämta sitt pass och lite så. Snart dax, om 4 veckor åker vi på solsemester. Underbart! Man kan nog inte längta mer än vad jag gör? :)

Nej, nu ska jag strax se film på Tvn. Dolt under ytan, en skräckis, tur jag har min älskling brevid ;P



Supervarmt!

Klockan halv 11 och det är redan mer än 23 grader ute! Helt magiskt. Vaknade för en halvtimme sedan, nu ska jag hitta kläder och göra ve mig lite. Sedan ska vi gå upp till Älsklings föräldrar, sen bär det av till sjukhuset för att bli röntgad. Hörs senare!

Svettigt !

Japp, ännu en svettig dag. Jag & Älskling påbörjade vår morgon med att cykla och köpa oss varsin baguette och sedan upp till hans föräldrar och åt. Sedan var det dax för honom att jobba och senare åkte jag med Robin till Väla, han skulle hitta badshorts och flipflop. Hehe! Även jag fyndade en klänning på Ginatricot. Supernajs! Sedan blev det tillbaka hem till Tobbes föräldrar och åt kvällsmat. :) Satt kvar ett tag efter och snackade sen cyklade jag hem och tog en dusch, smörjde in mig med min body butter så jag håller min bränna fin.. Hihi! Sen renbäddade jag, finns inget goare än att lägga sig i en renbäddad säng :) Blev supersugen på kall cocacola, så traskade bort till Ica för att köpa en, och när jag skulle gå därifrån så stod min älskling utanför, han överraskade mig.. :D Egentligen slutade han 22. Men hade fått gå tidigare han är superbäst min hjärta ♥..  Hihi! Nu ska vi fortsätta och titta på filmen på TV6. Godnatt !

Eftermiddag i staden !

Som sagt, blev Helsingborg med Malin. Möttes upp vid stranden och tog sedan bussen ner i stan. Blev lite shopping på rean och det är aldrig fel :) Slänger in bilder sen på mina fynd. Tog oss en mumsig fika på Fahlmans, uteservering. Riktigt gott. Blev en Jordgubbsbakelse och Blåbärs Smoothie. Svalkande i denna sommarvärme! hehe. Efter det kände vi oss färdiga och då tog jag bussen tillbaka till Billesholm, hem till Tobbes föräldrar och åt kvällsmat, blev Kalops. Älskar det! Mums. Sedan stannade jag kvar där, satt ute på verandan och snackade tills 21.30, då cyklade jag till Bjuv för att möta upp Thobias. Fick sällskap av Robin, han skulle vidare sen. Därefter blev det hem och slappade i soffan. :) Mysigt!



  Väntan på bussen ner till staden.



  Jordgubbsbakelse och Blåbärs Smoothie på Fahlmans.

Har inte tid

Helt otroligt, jag har semester och jag har inte tid? Haha. Skriver om min gårdag senare och fixar med bilder.. För nu ska jag ta mig en dusch och sedan njuta av solen hade jag tänkt! :) Hörs ikväll.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0