detta.

Hejhallåja.


jag hoppas verkligen ni allihopa inte är som mig. finns nog ingen som slösar så mkt pengar som jag gör. usch! sitter hemma nu med värsta ångesten.. men vafan, man får väl tänka att man är värd det! :)

jag & fia på jobbet gick inom den nya affären och kollade innan idag.. blev lite fynd där. sen hämtade josse & tilda mej vid ett när jag slutade. inom affären igen :) fick med mej 2 par trosor.. alltså fynd igen! haha. sedan begav vi oss till väla. åt mcdonalds. sedan ännu mer shopping! hittade ju massa fint.. då ska man väl passa på att handla, eller hur ?

iaf, haft en mkt trevlig dag.

är väldigt hostig och snorig, vääääldigt jobbigt kan jag berätta. men älskling kommer till mej senare så han får ta hand om mej ; ) tror massa kärlek är ett bra bot. hihi ! älskar honom massa. <3


detta är en saga utan lyckligt slut ? !   ruskigt bra låt!


hejdå på er.

HEJA HIF !

igår blev det fotboll för hela slanten.. åkte in och såg matchen med sara, som aldrig varit på en hifmatch förut ! :) men fyfan vad roligt vi hade. . vi var taggade som fan, skrek & hejade som aldrig förr. vilket gav resultat, är cphes. ;o men vad gör man inte för hif ! men tack för en jättemegarolig kväll, sara ;p    lätt att vi ska göra om det. hahaha !

vaknade upp med min älskling bredvid mej, finns inget bättre ! tog bussen vid 12, åstorp nästa. gick inom och kollade på soffan som jag KÖPTE :) tjoohej.. är superglad att jag äntligen hittat en soffa. malin & fia hängde med mej.. för visst var det allt ett mysterium töser att vi sprang på varandra i bjuv alla tre ;) men roligt såklart. . sen var det upp och käkade en varmpanini. ett måste när man är i åstorp! ! sen fixade jag naglarna. . & hälsade på bror min! :) hängde med malin till hennes mamma i stan och fikade, sen till petri på ett möte.. visst ställer man upp! ;p sen en mkt händelserik och ytterst klantig hemgång.. vi skulle köra ut från sjukhusets parkerings hus men glömmer att betala innan, klanthuve alla tre. haha! stoppar in biljetten men bommen går ju inte upp.. paniiik! den åt biljettfanen med så fick inte tillbaka den juu.. vi är FAAAST .... haha ! jag och malin fick ringa upp jävla kundtjänst innan dem fatta problemet ... aah myyy gaaad! haha. menmen, sånt är det vi löste allt till slut iaf ! ;D   men rätt roligt.. malin följde med mej hem, så nu sitter vi här. tog oss en härlig promenad hem till mej. det var jättegott, hann me d massa skitsnakk på vägen med. ;D hahahaha ! jaja, nu är jag jättetrött... ska packa massa imorgon efter jobb/ väla .. ska ju på äventyr med josse & tilda ! :) ska bli skojj.. sen kommer min älskade thobias till mej.. blir en lugn helg! :) skööööönt..


nej, nu har jag skrivit massor... godnatt på er !

onsdag

är ledig idag & imorgon. :) strax kommer micke och besiktar lägenheten, sen blir det bussen till staden  för att klippa mej :) sugen på något nytt. well see. !  sen ska jag bege mej mot billesholm, hänga runt med sara lite ;p för sen ska vi in och titta på HIF ; D .. heja heja !

sen hänger jag med tillbaka till billesholm och sover hos mitt hjärta. saknar ju honom ! ! ; (


imorgon är det dax för lön & naglar :) ska väl promenera inom brossan en runda med, och snakka lite. passa på när man ändå 'är ute !


fia kom till mej igår, hjälpte mej och mami att packa. uschfy, med saker här är. ;( shoot me. . men nu är typ allt tömt utom garderoben ;p   men den får jag ta i helgen .. hihi ! !


Älskar min thobias mest av allt. finns ingen som honom. jag är världens lyckligaste !

trött.

har varit hos doktorn imorse. rätt så lågt blodtryck, inget bra! ; /  och så är det bara att säga hej & välkommen förskyldningen.. du är så omtyckt....!!! ;( föskyldningen har satt sig i halsen och örat på mej! sug, riktigt jobbigt..

är hemma nu, har ätit lite och nu ska jag slänga igång någon  bra musik och tömma köket .. har faktiskt varit jätteduktig, är i stort sett färdigpackat här :) ;p looovley. .




hallåja.

måndag & ny jobbevecka. . längtar redan till helgen för då ska jag flytta :) tjoho ..


haft en jättemysig helg med min älskling <3


godnatt folket !

lördag.

tobbe sitter och fiser bredvid mej. kan knappt andas.. GE MEJ SYRE !!!




hejdå.

this is your dream.

HELLOOHEJ!


Skadad fredag på jobbet som vanligt. haha :) så jävla roligt. är hemma nu iaf, ska hoppa in i duschen sen kommer natalie en runda.


VET NI VAD ?? idag kommer min älskling :) hihi, massa mys. älskar honom !

sen imorgon ska vi fira nisse . :) festelifest!

hejdå suckers.

the first cut is the deepest.

jaha, onsdag och jag är leeedig hela dagen :) skönt..
ska strax ta mej slappekläder, ner till körskolan sen sola.
senare blir det bussen till hyllinge, möta malin och fixa present till magnus. ;D
fika & snakka skit hinner vi nog oxå med.

usch vad jag längtar till fredag. då får jag äntligen träffa min älskade thobias! saknar ju honom, men så är det när man jobbar om varandra ; / .. älskar dig, hjärtat!


sitter och tänker rätt mkt,  drogerna tog ett liv. vår johan är borta ! det är inte rättvist, världen är fan helt knäpp. det borde vara totalt förbjudet eftersom det är så farligt. ;( han var bara 24 år gammal. hela livet framför sig? lider med hans familj. det kunde varit vi, om inte daniel hade bestämt sig för att ta tag i sitt liv.
 men tyvärr hinner inte många inse det i tid ! !



nej, nu ska jag bara vänta och vänta tills jag får ett svar på lägenheten ! ;D

listen to your heart.

håll alla tummar i hela världen för mej idag :) är lite nervös. min första visning och min första titt utan mami ;o men det kommer gå bra, någongång ska man lära sig och stå på egna ben helt ! !


längtar till helgen. massa mys med min älskling, usch så tomt det är utan honom. ; / 




ÄLKSAR DIG, THOBIAS !

tosingatok.

Heeey !


sitter och lyssnar på joddla nu. haha! så grymma.. är helt trött idag, och har ont i mitt finger igen! ;/ hatar att vara klumpig... suck !!!

idag blir det städning för hela slanten, visning på lägenheten imorgon.. & så ska jag kolla på en lägenhet   = ) yesyes.
saknar min thobias massor.. han är den finaste i hela världen ! älskar dej... <3

Jobb !

Godmorgon folk's !

klockan är 07.44 och jag tvättar.. det suger att gå upp såhär tidigt när man egentligen kunde sovit ! ;o

menmen, ska jobba natt idag & så har vi p-möte. ska nog ner och möta josse innan vi börjar : ) saknar henne.


igår solade jag, fyy vad skönt det var. längesen sist ! ! ; ) sen blev det körskolan en sväng. treklövern ringde och jag ska kolla lägenheten nästa vecka! iih, spännande.

brossan klarade halkan igår. yeeiiijj, GRATTIS ! :D


heejdå!

Morrn Morrn.

Uppe med tuppen.
Jobbar 8-14 idag, sen blir det körskolan en runda.
Måste kämpa nu, vill verkligen ha mitt kort ju.
Sen hoppas jag på att dem ringer ang lägenheten, sökte ju ny igår förmiddes,
& så ringer dem mej på eftermiddagen att dem har en tvåa i centrum, en större tvåa än den jag har nu ;)
yeeeiiijj... menmen, vi får väl hålla tummarna !
Nu ska jag klä på mej & ringa och väcka Ida. :)

Ciaaoo !

Helgen händelser ...

Hejhopp på er !!


helgen är över, har varit hos min älskling sen i fredags.. Underbart !
blev massa mys med film & se.

i lördags var det upp tidigt.. jobbade på klädis 10-13 !
mötte pappa efter, åt en ostburgare på sibylla :)
sen hem till älsklingen igen. duschade & fixade till oss,
sen blev det 20 års fest hos michelin. min tösabit <3 mkt trevligt hade vi ;)
hela söndagen låg jag & tobbe bara i sängen o hade myyys.. tittade på film efter film.

& igår var jag & sara på väla.. fick ett par fred perry skor med mej hem för typ bara 800 kr,
haha lungt, här skiter man juu pengar.. ;O ;) och en handväska, plånbok. najs ! behöver ju absolut inte det ? ;D
men det blev även mcdonalds för oss tjuggeballar & en hel del praaat! mkt trevligt. sen hem, softade..
sen slutade mitt hjärta jobba, så då blev det film med nille & sara... en komedi som ja bara skrattar  åt hela tiden ! tihi.
aja,  mkt trevlig helg.



på fredag är det begravning för johan.. kommer bli svinjobbigt, men tur har jag daniel vid min sida hela tiden. vi får trösta varandra.. älskar dig, brossan! du är guld värd för mig.

Massssor..

tankarna bara snurrar tusenmiljoner varv i huvudet på mej.. men så är det väl ibland, när det händer mkt saker på kort tid ??..


ska jobba kväll idag, med min josefin.. och det ser jag fram emot :) sen tar vi tåget till bjuv och efter det ska jag hem till min älskling! Så mysmys. Blir en lugn helg, med film & så.. Skööönt !



Nu ska jag packa, och lite så.



HEJHEJ ! !


                                                                                                               

CYKELFANSKAP ! !


Idag har jag jobbat med min kära josse... Alltid lika skoj! Tycker om dej gumman.. Iaf, min jobbekompis som heter PER & är ända killen på vårt jobb.. (stackare) ;) fixade min kära cykel idag.. den har klabbat som fan nu sista veckorna, cp! men han var snäll och meckade med den idag & nu funkar den jävlar i det ;p hahaha.. men det värsta är, han plockade bort frambromsen för det var den som var problemet & jag använder ALLLTID den.. mohhaha, så det var rätt roligt när jag skulle cykla hem ;O men jag överlevde ! bra va? hahahahha.. :) rätt skoj.



nu ska jag stryka tvätten sen igår & stordstäda, fyy vad jag är duktig :)



hejdå..

Välkommen till min nya blogg!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0