Resultat nyklippt ;)

Måndag!

Goddagens!


Varit nere och frissan och fått mig en helt ny frisyr. Riktigt läckert! ;D

Nu ska jag strax käka lite sen kallar jobbet. :)

Helgen!

Hejsan, nu kommer lite uppdatering om helgen..


Fredag: Jobbade till 13, därefter hämtade jag upp Sara på stationen. Vi hade en mysig eftermiddag, la ansiktsmask och slappade innan det var dags att tagga inför Personalfest, det blev en galen & lyckad kväll! :)



Underbara ansiktsmasker.


Denna bjuder vi på!


Lördag: Hände absolut inte för mycket, följde med Daniel & Sofie till skyttebanan för att kolla Pappa när han sköt i en tävling, därefter blev det Sibylla! :) Haha, kvällen avnjöt jag och älskling med film och godis. ;)


Söndag: Svärfar har varit här och fixat det sista inför poolen, så i veckan är det dags att sätta upp den. Har tyvärr inte varit jätte stabilt väder idag ju :( Menmen, sen körde vi till svärföräldrarna och hade lite morsdag fika, det var trevligt. :) Nu är vi hemma igen och ska strax börja på morsdagmiddagen! Kommer bli en mysig kväll med trevlig sällskap ♥


Grattis älskade och bästa Mamma på morsdag! :)

Hejhopp!

Hello allihopa som läser!!


Orkade inte gå upp imorse när klockan ringde, världens segaste har jag blivit på senaste tiden! :O Aja, väl uppe blev det kaffe och sedan en lång skön dusch, väntar på Sara nu, vi ska luncha innan det är dags för ett kvällspass på jobbet. :)

Är sjukt taggad inför personal festen imorgon, som ni kanske läst ska vara här hemma hos mig och Thobias! Mycket trevlig, blir grillning & lite lekar! Tror det kommer bli en super bra kväll, hoppas att vädergudarna är på vår sida, annars jävlar... ;)

Ha en fortsatt trevlig dag!








Idioti!

Sista gången jag satt min fot på Folktandvården i Åstorp, bara luras på en massa pengar! Så jävla dålig stil, är inte nöjd efter dagens besök.. Så nu ska jag leta vidare och byta tandläkare, det är en sak som är säker!! Idioter.


Annars har min dag varit bra, blev en dunder och brak storhandling. Nu är här mat så det räcker och blir över, kom billigt undan oxå. Tack Willys! :)


Har precis ätit en väldigt enkel men jäkligt god kvälls mat, älskling är ute och gräver till poolen medans jag tvättar och fixar lite :)


Imorgon blir det lunch med bästa Sara innan jobb! ♥



Älskar min underbara och absolut bästa Thobias, du betyder allt!

Fullbokad dag!

Vaknade upp redan vid halv åtta tiden, tog mig en kopp kaffe och försökte piggna till :) Har varit nere och fixat mina naglar och väntar på att klockan ska gå, vid ett är det dags för ett besök hos tandläkaren, inget roligt!
;( Men efter det ska jag och älskling köra och storhandla, ska bli gött! Fylla kyl & frys. Kanske kanske om det hinns med ska jag ta en fika med Sara i eftermiddag, annars finns där en morgondag oxå! Hehe.


Nä nu får jag nog försöka äta något, lite pirr i magen inför tandläkar besöket.



Ha en bra dag!

Poolbygge!

Godmorgon!

Igår började vi gräva till vår pool, kommer bli så najs! :) Stack en runda till Åstorpsdata efter hjärtat slutat jobba, dem var våra räddare i nöden, råkade bränna vår sista laddare till datan.. Ops! Men som tur var så hade dem en hemma, hahaha. Drack en kopp kaffe och fikade, mums! Sen blev det hem, jag renade lite bland mina väskor.. Puh, har ju hur mkt som helst. Blää! I helgen ska jag ge mig på mina skor.. Skönt när man fått rensat ut lite.


Dagens förmiddag blir lugn, blir jobb ikväll! Svensson ska sova här inatt, :)


Hoppas vårt kära HIF tar hem vinsten mot maff ikväll, hade ju varit underbart! ;)

På fredag laddar vi för vår årliga personalfest som ska hållas här hemma hos oss med grillning och lekar, så jäkligt mkt fram emot detta!! :)

Trädgårdsarbete!

Hejsan!

Jobbat 8-13 idag, sen när jag kom hem började jag direkt med trädgårdsarbete. Så nu är jag äntligen färdig! Puuh, vilken dag.. Ska avnjuta en lååång dusch nu sen blir det lördagsmys med min älskade! ♥


Uppdatering!

En liten försenad uppdatering ang rensningen, blir att fortsätta mitt projekt imorgon eftermiddag, det tar ju aldrig SLUUUT!!! ;)

Ska strax ta en dusch sedan kommer Sara hit och lunchar innan jobb =)


garderobs rensning....



Ska strax ge mig på en jäkla brak rensning i garderoben, ut med allt onödigt skit!




HEJA MIG!

Väla!

Gokväll!

Mot eftermiddagen stack jag till Väla med Sofie, tog en Caffelatte med vitchocklad. Mums, sen shoppade vi lite. Mycket trevligt, hemma igen fixade jag kvällsmaten. Nu ligger jag på soffan, mätt och utslagen ;) Haha! Längtar efter mitt hjärta, han slutar inte jobba förrens kl 22! :(


Imorgon sticker jag & Malin Svensson till Billesholm och hälsar på Sandra! :) Ska bli mycket trevligt, kaffe & skitsnack. Efter det blir det jobba kväll.


Ha en fortsatt trevlig kväll!



Tråkväder!

Hejsan!

Min sista lediga dag för en vecka framåt, har städat och fixat här hemma. Ska strax köra till Väla med Sofie, slinker nog ner en god Vanillalatte! Lovely. Har haft en mysig helg med gott sällskap. :)


Ha en bra dag!



Leo leker med vatten i lördags! :)

Soliga onsdag!

Godkväll!


Kaffebesöket hos Sammy var helt underbart, alltid lika roligt & behövande att träffas, synd att det blir så sällan. Får bli ändring på det! ♥

Efter det så körde jag och överraskade Mamma, tog en kopp kaffe & snackade lite. Därefter inom Familia och köpte mig en efterlängtad milkshake ;) I eftermiddag har jag och tobbe solat lite och fixat i trädgården, lagom trötta nu. Ska ge mig på att göra lite kvällsmat nu sen kanske kanske vi tar oss en härlig promenad!


Imorgon är det jobb 8-15, och 13-15 är det vår årliga brandutbildning. :) Efter jobbet ska jag vara barnvakt till söta lilla Leo, får se om vi åker en runda till Hembygdsparken eller vad vi hittar på. :) På kvällen blir det Tacos med Tobbe & Robin :) Låter som en fartfylld torsdag va? ;)


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Long time, no see!

Godmorgon!

Rubriken stämmer bra, ska strax köra till min älskade & saknade vän Samantha Thell och dricka kaffe! ♥

Sedan tar jag dagen som den kommer, kanske kör till min älskade Mamma en runda och hälsar på.



Redo för kaffe dejt! ;)

Måndagsmys!

Godkväll!

Då var jobbehelgen över, det har gått fort :) Hann med någon timme i solstolen, det var nice.

Nu ska vi invänta BB sen blir det sängen, jobbar natt imorgon! :)

/ E

Vänskap



Vänskap.
En riktigt vän är den som finns där för dig dag som natt,
som är vid din sida och delar glädje, sorg och skratt.
Den vännen lämnar dig aldrig.

Tycker det är synd att vänner som man verkligen tycker om glider längre och längre bort. Hör aldrig av sig längre eller visar att dem bryr sig om en. En riktig vän hade aldrig gjort det, så då kommer ju tanken att det är kanske inga riktiga vänner? Tragiskt men sant.. ♥ 

Städedag!

Hejsan!

Min morgon gick åt till att städa och tvätta :) Skönt att ha det gjort. Sen körde jag hem till Pappa, fikade och därefter körde vi till CG, massa roliga grejor till ett billigt medlemspris och lite gratis grejor! ;) Nu ska jag ta det lite lugnt är rätt trött, sen blir det grille hos Pappa! Mysigt.


Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa.


GRATTIS SOFIE PÅ DIN DAG!!

Ny vecka!

Hejsan!

Nu är min ledighet över, blir jobb ikväll :) Känns rätt bra att komma tillbaka till verkligen igen, haha. Men har haft en underbar ledig vecka, Stockholms semestern med Mamma var oslagbar. :)

Ska strax hoppa in i en dusch sen lite ärende innan det är dags att vara på jobb!



I LOVE YOU!


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0