Trött..

Idag är jag trött så blir inget långt inlägg..


Ska strax köra och hämta min älskling sen blir det tvätta lite och ta det lugnt i eftermiddag, SKÖNT!


PAIN !!!

Operationen gick bra men har en himla smärta just nu! Är soffliggande i stort sett, och jag som är en så rastlös själ har det väldigt jobbigt. Men har haft en underbar förmiddag, Sara kom hit med frallor och wienerbröd. Så himla söt! Behövde hennes sällskap ett tag, tack för idag gumman. ♥


Saknar min älskling, inte träffat honom sen igår, det är så tomt utan honom :( BLÄ!


Nu ska jag återta soffan och lägga foten högt.


Välkommen till världen Leo!

Stort grattis Robin & Maria till er fina son. Är så himla glad för er skull!

23 augusti

Underbar morgon, tog en uppfriskande promenad med älskling sedan blev det good frukost! :) Ska slappa lite nu sen duscha och jobba kväll. :)


Tycker inte om att vänta in onsdagen, väntar en operation då. Bläää! Men det ska nog gå bra, Mamma ska vara mitt stöd och det är hon bäst på! :)


Ha en bra dag allihopa.

Underbara söndag!

Har haft en superbra helg :) Var i båten med la familia som sagt fred - lör. På lördag kväll körde jag & älskling till hans föräldrar med film & godispåse. Sov över där! :) Mysigt! Idag blev det besök av svärföräldrarna, planerade lite & fixade i huset. Skoj! :) Sedan blev det våfflor & bingolotto, men tyvärr ingen vinst. Hehe! Ska slänga mig i soffan nu och mysa lite.

Nu har även Kristin kommit hem från Bulgarien, har saknat dig gumman!


Hoppas ni haft en bra helg allihopa.


Freedag!

Yes, det väntar en spännande och mysig fredags eftermiddag. Ska packa väskan nu sen hämta älskling och därefter direkt in till helsingborg, ut och segla med båten till Ven med la familia. Underbart ♥   Ska sova där tills imorgon, hihi!


Ha en underbar fredag allihopa!

Hejsan!

Ännu en ny morgon, härligt!


Har druckit mitt morgon kaffe och slängt in en maskin tvätt. Ska strax hoppa in i en dusch sedan är det dax att jobba kväll. :)


Men innan dess ska jag fixa lite ärende i byn.


Imorgon är jag ledig, då är det dax för frissan sedan ska jag nog köra och dricka kaffe hos Soffi! :)


Nä, nu ska jag ta en dusch.


14 augusti

Leta fram kläder nu sedan ladda kameran en runda och fixa till sig. Ikväll är det kräftskiva hos Emma & Persson. Supertrevligt! :) Ha en trevlig kväll alla!



10 augusti

började morgonen med ett besök på banken, skaffade mig en ny internetbank så jag kan betala räkningar. blä! haha. sedan inom och handlade frallor och åt det med pappa och såklart morgonkaffet :)

annars rullar allting på som vanligt..

blev en trevlig tur till ikea med sofie och sedan lunch på familia, himla trevligt :)


idag börjar allvaret, slut på semestern. skönt att komma igång igen!


ha det bra

....

utan dig vid min sida hade jag gått under, tack älskade ängel för att du alltid finns där för mig!
 ♥






Tider förändras...

Jag vet att tider förändras och vi med den. Men det är fortfarande saker som är oklart för mig, men det är bara att acceptera och gå vidare! Kändes som ett slag under bältet men ska släppa det och leva vidare som vanligt, kanske det förändras, men det tar vi då!


Livet rullar på, jag & älskling trivs i vårt fina hus, det är underbart! Fortfarande grejor överallt, men vi tar det i lugn och ro! Hehe.

Imorgon ska vi till Bobby & Jimmy på fest, ska bli trevligt. Hoppas på fint väder! :) Och på lördag bär det av till Liseberg, ska bli skoj! Kanske ska hinna med och träffa underbara soffi & brossan en runda oxå :)


På söndag ska jag försöka köra ut till Billesholm och ta en långpromenad med underbara Kristin, längesen jag träffade henne!

Ha en bra dag!

Huset!

Yes, igår körde vi det mesta av möblerna till huset. Lite kvar i lägenheten bara! Tack allihopa inblandade för en underbar helg & tack för all hjälp. Har tagit det första doppet i poolen oxå, det var nice! ;) Tur man har semester för imorgon fortsätter mitt packa upp schema, haha =)


Är trött nu, har varit en lång dag. Haft kalas här hemma för Pappa som fyller år idag! :) Grattis hoppas du haft en bra dag.


Godnatt

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0