31 mars

Godmorgon eller godmiddag kanske?


Vi har haft en bra natt, lillan har sovit gott :) Allting flyter på bra, vi försöker anpassa oss efter vår lilla skatt. Hihi! Är världens lyckligaste med min lilla familj ♥



Idag har vi inga planer och det är superduper skönt, bara ta timmarna som dem kommer och mysa med vår lilla prinsessa! ♥




100 % kärlek.

Värdefull skatt <3

Söndagen den 18 mars klockan 12.04 kom vår efterlängtade älskade lilla prinsessa till världen. Obeskrivlig lycka och hon är den finaste som finns, en dyrbar skatt. Vi älskar dig, Nellie! ♥


Torsdag!

Igår hade vi ju ett helt fantastiskt väder, älskling var ute och fixade i trädgården typ hela dagen med lite allt möjligt. Jag var ute i omgångar och njöt lite av solen jag med! ;) Pappa kom på fika, mycket trevligt. Efter kvällsmaten tog vi oss en lite promenad, lite kyligare då mot kvällen men det var ändå skönt! :) Sen blev det tvn resten av kvällen.


Vaknade av ett samtal från goboken, dem ville erbjuda ett gåvoset eftersom vi ska ha barn och jag tackade ja vad jag minns av samtalet imorse. Haha! :)


Ska ta en fika med Josse & Hugo runt 12 tiden, det ska bli mycket trevligt! :)


Ha en bra dag allihopa!

Vårsol och nya krafter!

Goddag bloggen!


Har varit en bra dag änsålänge, efter vår handling så blev jag liggandes i soffan ett tag med värkande höfter! :( Trodde jag skulle bli liggandes ett tag men ack vad skönt att det släppte. Älskling var ute och fixade i trädgården och jag fixade med kaffe & frukt som jag gick ut med och så satt vi oss i solen och bara njöt! :) Kände mig ok i kroppen så vi tog en uppfriskande promenad oxå. Det var riktigt skönt ;) Så nu är vi hemma igen och soffan får vara min vän ett tag nu för smärtan är tillbaka förtillfället! Hehe.


Ha en fortsatt härlig dag!

Tisdag!!

Godmorgon! :)

Sovit som vanligt, sisådär. Men det är bara att vänja sig, tror kroppen automatiskt anpassar sig tills det är dags! :) Hehe. Kaffe och frukosten är nere, idag ska vi iväg och handla lite nödvädigheter i kylväg sen blir det nog bara fix här hemma och en promenad i eftermiddag! hihi :)



Ha en bra dag!

Godkväll!

I dryg väntan på BigBrother fick jag starta datan för att hålla mig vaken, haha! Är sjukt trött denna kväll men även galet rastlös, blä. Hade ett fantastiskt besök hos barnmorskan i förmiddags, allting såg jättebra ut och bebis hjärta slog på som det skulle. Alltid lika underbart att få höra, nu närmar det sig med stormsteg sen har vi bebis hos oss. ♥ Längtar!

Efter barnmorskebesöket körde vi till Sara och åt lunch från pastamannen som vi handlat med oss. Mycket trevligt! :) Sen blev det en tur till Ö&B och därefter hem. Slängde mig direkt i soffan för jag var helt slut, värmde rester till kvällsmat. Enkelt och gott! Sen tog vi en härlig liten promenad oxå :)


Tror bestämt att jag ska göra mig en kopp te nu och mysa ner mig i soffan igen!




Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, du betyder allt för mig och det
finns inget som kan göra mig lyckligare än att vi ska bli en liten familj.
Befinner mig i ett lyckorus, du gör mig hel ♥

Ny vecka..

Hejsan!

Ny vecka igen som väntar, kaffe och frukost är på väg ner i magen. :) Det väntas ett besök hos BM om någon timme, lyssna på vår lilla plutt. ♥ Vill bara att tiden ska springa iväg nu så h*n kan komma till oss.


Igår tog vi en härlig promenad i det fina vårvädret, det var skönt. Sen på kvällen var det dags för en middag hos Mamma följt av bingolotto där jag kammade hem hela 100 kr! ;D Vi hade en mycket mysig kväll!


Nä nu får jag avsluta här, ha en bra dag!


Söndagsmys!

Morrn morrn, sovit som en kratta inatt men när jag gick upp och fick se solen skina kände jag att detta kommer nog bli en bra dag trots lite sömn :) Snart frukost och kaffe med mitt älskade hjärta sen tror jag att vi ska försöka oss ut på en promenad i detta underbara väder, blir ju inga långa promenad för min del eftersom man känner sig som en stor, flämtande flodhäst! Haha :) Inte mycket man orkar men försöker ändå. Sen ikväll ska vi till Mamma, äta middag och spela bingolotto. Mysigt!


Under dagen ska det även tvättas och fixas lite :)



Jag längtar som en tok efter vår lilla skatt, hoppas du bestämmer dig för att komma till oss snart! ♥

10 mars!

Godmorgon!

Sovit sådär, magen är tung och måste kissa flera gånger om!! Längtar tills bebis kommer så man kan få mysa i massor, hihi. Idag får vi se hur vår dag blir, kanske ska köra ut och kolla tv till sovrummet! ;D


Igår fick jag lite städryck här hemma, har rensat och plockat undan en massa grejor. SKÖNT! :) Sen blev det en god middag på kvällen och film, vi hann även med en liten kvällspromenad. Har bestämt att vi ska gå en liten promenad varje dag nu fram tills det är dags! :)


Ha en trevlig lördag!

Dryg väntan!

Godmorgon!

Har sovit sisådär och vaknar upp till helt vitt? BLÄ, jag som nästan hade börjat få vårkänslor. Men den tiden kommer, haha! :)


Vi går i väntan och vill att bebis ska komma till oss, längtar gör mig galen! :) Ska fixa lite i barnrummet idag med tavlor och sådant. Myspys! :)  Annars har vi inga planer, skönt!



Ha en bra dag!

Äntligen!

Om en timme är det dags för mig att besöka frissan, åh ska bli så skönt att få klippa sig! :) Längtar verkligen och vi får se vilken förändring det blir! :) Spännande!

Sen blir det lugnt fram tills eftermiddagen då ska vi köra och äta kvällsmat hos Tobbes föräldrar, kalops! MUMS. =)

Imorgon går vi in i vecka 38, helt ofattbart. Kom ut nu bebis, vi längtar efter dig! ♥


Ha en bra dag allihopa!

Mirakel <3

Kan ni tänka er att det närmar sig bf, känns helt magiskt och samtidigt lite läskigt. :) Men längtan har ju funnits i nio månader och helt plötsligt så kan det vara dags, svårt att förstå men gud vad vi längtar. Vill ju inget annat än få gosa med vår bebis snaaaart. ♥ Vaknade tidigt och kunde inte somna om så det var bara till att gå upp, bebis håller mig sällskap genom att knuffas och sträcka på sig där inne ;) Mysigt!

Idag ska vi dammsuga & torka golv, sen har vi hunnit med att storstäda huset innan bebis anländer. Rätt skönt att ha det gjort! :) Sen ska vi köra och handla det vi vill ha med i "mat" väg till BB så väskan kan bli komplett. :) Ska fixa det sista med allt packande idag. Åh återigen känns allting helt overklig men fy vilken lycka!


Nu ska jag slänga i en tvätt sen blir det nog lite frukost och väcka mitt hjärta! :)

BABYSHOWER!

Vilken eftermiddag/kväll jag haft. Sara kom hit runt fem tiden och sa till mig att jag hade femton minuter på mig att byta om och åka med henne på en suprise! Blev verkligen chockad, men satte mig snällt i bilen med ögonbindeln och allt! :P Efter lite körning så var vi framme hos Gunilla och där stod alla fina människor och överraskade mig, blev så chockad alltså.. Så fint gjort! :) Dem hade dukat med Nalle Puh tema, älskar verkligen nalle puh! :) Allting var perfekt, fick massa fina presenter och fick umgås med massa underbara männsikor. TACK FÖR ALLT, NI ÄR BÄST! ♥ Verkligen supermysigt att få bli överraskad med en babyshower, så fint gjort av er. :)



Nalle Puh temat :)



Malin & Jag! ;) (denna bjuder vi på!)

Söndag 4 mars

Godmorgon!

Vi tog lite sovmorgon till halv tio idag, skönt! Frukosten är nere och en kopp te, har fått en djävulsk hosta och är lite snorig. Har absolut inte ork och tid till detta??! Måste ju ha all ork till förlossningen! ;D
Idag blir det lite fix här hemma, det ska renbäddas och dammas lite. Skönt att få det gjort!


Vi har en busig plutt i magen såhär på morgonen, så mysigt! Vi längtar efter dig, bebis ♥


Ha en söndag!

Fest fest fest!

Godmorgon!

Började denna fredag med födelsedagsfrukost hos brossan som fyller 30 idag, GRATTIS ÄLSKADE BROR! ♥ Ska fixa och dona lite här hemma nu sen lite ärende i byn och förebereda det sista inför kvällen. Kalas för mig och såklart fest för brossan ikväll, vi slår ihop det! :) Vilket röj det kommer bli, synd man är höggravid och allmänt sleten bara, men ska kämpa på och försöka hålla mig vaken tills natten.. Haha! :D


Vi ska även en runda till Väla och fixa en present! :)


Igår var vi hos barnmorskan och det gick super bra, tänk endast ett besök kvar (om det hinns med) sen är det dags. Hihi! Vår lilla plutt växer på bra och har fint hjärtljud, den är typ redo att möta världen men kan gott vänta minst 2 veckor till och lägga på sig lite mer hull ;) Hihi! Älskade bebis, vi längtar efter dig.

Igår kväll tog vi oss tid att lägga gips mage, åh så fint det blev.. Den ligger ännu på tork men tog ett foto på det och tänkte visa här, det var inte det lättaste att lägga! ;P


I väntans tider... ;)




eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0