Mysdag!

Idag har jag varit ledig och haft en mysdag med min fina tös! Vi gick upp imorse och åt frukost, sedan tog vi en runda till Familia och shoppade lite :) Nellie åt sin första hamburgare från McDonalds och det gillades, gud vad hon åt ;) Fina hjärtat! Sen körde vi hem och hon tog en vila, under tiden plockade jag undan lite och tvättade! :) När hon vaknat och ätit lunch tog vi oss ut och lekte lite i trädgården :) Riktigt mysigt! Åt god middag också idag, kålpudding :D Sen körde vi till svärföräldrarna en runda, där bjöds det på rabarberpaj & sockerkaka med rabarber i! :) Mums!! Nu ligger vi i soffan och myser, sängen nästa.. Jobbedag imorgon!

30 års fest!

Ikväll har vi firat Jonas som fyllt 30 år! Har haft en super trevlig kväll, tack för allt! Inte varje gång man festar med Hero från Gladiatorerna ;D Godnatt!!

Sjukstuga!

Hej! Sjukdomarna lämnar inte detta hus. Idag fick vi akut tid till Nellie hos doktorn. Hög feber sedan i lördags, hostar, snorar & till råga på allt så kräktes hon idag! :( Vill inte äta eller dricka! Men det visades vara en virusinfektion i luftrören, så nu ska vi behandla henne med 2 olika inhalationer & febernedsättande! Hon har sovit hela dagen och är lite piggare nu på kvällen! Tobbe är oxå sjuk, mitt vill inte heller släppa :/ Tråkigt!! Jag kom iväg och kunde fixa lite ärende, har hämtar ut våra pass, handlat lite till resan & jagat välling! :) Avslutade dagen med grillad korv och nu mys i soffan <3

Underbara sol

Godmorgon! När jag väl kunde haft sovmorgon och resten av huset sover så vaknar jag kl 7, typiskt.. Men skönt med lite egentid på morgonen ;) Ska jobba ikväll så får väl försöka vila mig lite sen. Om 3 veckor åker vi till Grekland, ska bli så mysigt och härligt! :) Ni får ha en mysig dag i solen!

Happy!

Jag är lycklig, vägde mig imorse och vågen visade -1,2 kg.. Woho! Kan ju säga att det var väldigt längesedan vågade visade det resultatet ;) Blev en runda till Billesholm och fick gjort ve mina naglar hos Michelle :) Så nöjd! Nu är vi hos svärföräldrarna och dricker kaffe! Ha en bra dag

...

Yes i am a strong person but, every now and then i also need someone to take my hand and say everything will be okey!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0