Jobb & Shopping.

Började dagen med jobb och äntligen har min fina bästis kommit tillbaka efter sin semester. :) Du har varit saknad! Sedan körde jag & Nellie och hämtade Pappa för att köra vidare till ÖB, Väla och Ikea. Blev en del shopping :) Mötte upp Sofie och fasters prinsar också, blev givetvis engod fika. Tack för idag :)


Jävligt glad!

Ursäkta rubriken men det är sanningen, dagen började skit bra. Jag är glad, jävligt glad! 💕

Som ni kanske vet är semestern slut började jobba i måndags, kändes helt ok förutom att jag fick en sjuhelvetes förkylning och halsont så hela veckan har gått åt till kurering, har inte tid att vara sjuk nu bröĺlop imorgon ju för Robin & Lina!

Det är helt okej att jävlas med mig men en sak är säker, en vacker dag kommer jag att ge tillbaka och då är jag full laddad med ilska. Jag är jävligt duktig på att hålla saker inom mig men till sist exploderar jag.

Pizza häng & fredagsmys.

Igår blev det pizza hemma hos oss med bästa sällskapet. Vi är så tacksamma för att ni finns! :) Det var full fart på barnen hela kvällen, roligt att se dem ha så roligt tillsammans.








Idag ska vi besöka Ljungbyheds marknad och åka lite karuseller med Nellie. :) Sen väntas god middag hos mamma ikväll med brossan och co. :) Underbart!

Minikräftskiva 😊

Kvällen igår bjöd på en trevlig minikräftskiva hos fina vänner med många härliga skratt och god mat! Barnen fick leka av sig och det är så härligt att se. Tack fina ni för en perfekt kväll 💖



Njuter.

Kom hem från Kreta natten till i tisdags, har haft hur mysig som helst, varmt och gott! :) Ville knappt åka hem. I tisdags blev det 3 maskiner tvätt och kvalitets tid med min saknade bästis! <3 Igår tog vi tåget med Malin till hbg, gick och shoppade lite, åt glass och Nellie fick leka av sig lite :) En mysig dag.






Idag blev det frallefrukost med pappa för att fira honom i efterskott :) Sedan kom Malin hit och så åkte vi på en liten shoppingrunda och avslutade med grillning till lunch hemma hos Pappa :) En perfekt dag!


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0