Allting återställt!!

Ordningen här hemma är återställd! Mitt hjärta har kommit hem från Skottland och Nellie blev överlycklig av att träffa sin pappa igen och självklart jag med :) Loppan sover middag nu och jag har passat på att lägga ut lite grejor på tradera. :) Det sista är fixat med mäklaren och huset beräknas komma ut idag. Underbart. Vi ska strax köra till svärmor och hälsa på så nu ska jag fixa till mig! Ha en bra dag.

Succé!!

Godmorgon! Var så trött igår därför ni inte fick en uppdatering, babysimmet gick jättebra. Nellie var super duktig och tyckte det var skoj :) Tack Mamma/Mormor för hjälpen. Efteråt hämtade vi en pizza och kollade tv innan vi somnade gott! Idag väntas det äventyr med Mamma och Gunilla. Ha en trevlig dag!

Bebisträff och babysim.

Hej på er!
 
Gick upp i skaplig tid imorse, blev kaffe och morgonmys! Sen körde vi hem till en av mammorna i vår föräldragrupp som bjöd på frukost och så fick bebisarna busa lite. :) Vi hade supertrevligt. Sen körde vi inom Malin och snackade lite sen hem och vila, Nellie sover fortfarande.. Lilla loppan helt slut! Väskorna är packade och snart är det dags för babysim. Spännande! Uppdaterar senare om hur det gick. Ikväll har vi sällskap här hemma av Mamma/Mormor, det ska bli mysigt. :) Hörs sen!

Solmys & Kalops!

Godkväll mina läsare! Idag har vi njutit ordentligt i solen.. Körde hem till svärisarna vid halv tre så det blev skitsnack och kaffe i solen på altanen. Härligt! Nille, Sandra & Nova kom oxå hit en runda på en kopp kaffe. :) Sen blev det svärmors super goda kalops, är fortfarande mätt och belåten. Haha! Vi ska stanna ett tag till och umgås sen kör jag & Nellie hem utan älsklingen för han åker ju till Skottland inatt :( Så vi får vara utan honom i tre dagar.. Men det ska vi nog fixa! :) Kommer sakna honom massor.. Imorgon förmiddag är vi hembjudna till en av mammorna i vår föräldragrupp på fika! :) Ska bli trevligt, sen på kvällen ska vi på babysim. Längtar! Ha en trevlig kväll så höra vi imorgon.

Sorry!

Förlåt för dålig uppdatering.. Igår fick jag hoppa in och jobba extra 8.00-13.00! :) Sen blev det hem och vilade lite för hade huvudvärk deluxe. Jag & Nellie körde in till Barnens hus för att hämta ut en gratis påse! :) Sen blev det inom Harald Nyborg och köpte en brev våg så nu ska här säljas grejor ;) Avslutade med en tur på Väla för att byta Nellies badbyxor sen hem och hyrde film och slappa :)

Storhandling!

Om någon timme ska jag hämta upp Svensson för att bege oss till Willys i Ängelholm för storhandling :) Blir även en runda in på ÖoB.. Nellie ska vara hos Farmor några timmar för Tobbe ska hjälpa Robin med hans lägenhet! Ha en bra dag.

Lunch, fika & bebismys!

Godkväll! Dagen börjades med städning av huset och därefter lunch på Chaplin med Tobbe, Nellie, Malin, Marcus & Tim! :) Mumsigt. På eftermiddagen fick vi besök av Sara & Julia. Det blev fika och massor med bebismys! <3 Underbart. Nu - soffläge och mys med familjen..

Drakflygning & kubb!

Ja eftermiddagen bjöd på drakflygning med Malin, Marcus & Tim! :) Sedan hem till oss på kaffe & fika. Passade även på att spela några rundor kubb :) Skit roligt. På kvällen tog vi en runda till svärisarna på kopp kaffe sen bjöd älsklingen på Chaplin mat, det var mums! :) Nu myser vi i soffan och ska snart krypa ner i bingen. Imorgon väntas det lunch med Malin & Co. sen fika med Sara & Julia :)

Lyxat till det...

Har haft en underbar förmiddag med ansiktsmask, målat naglar och färgat hår! Allt i lugn och ro, det behövs ibland! Underbart! :) Får se vad resten av dagen bjuder på..

Babysim :)

Japp då är Nellie inbokat på Babysim. På tisdag gäller det, hoppas hon tycker det är skoj :) Blev även en promenad med Malin, köpte med oss fika hem och snackade lite. Nu ska jag mysa vidare med min snackesjuka dotter ;D

HIF & Mys!!

... mums, nu myser jag och Nellie ner oss i soffan o kollar fotboll!

Tisdag!

Hejsan! Varit ute på en promenad och hälsade på jobb en runda, Nellie fick fem månaders present av Mormor & Gunilla :) Mycket snällt & behövligt. Hon växer ju fort lilla loppan.. Tobbe ska iväg på fotboll strax så jag & Nellie ska ta en runda på Familia. Sen blir det hem och mysa massor! Kunde inte få upp bilderna på mina grejor igår, mobilen samarbetar inte.. Typiskt men ska se om jag kan fixa det på datan sen! :)

Värmeslag!

BVC besöket gick bra, hon växer så det knakar! :) Även sprutorna klarade hon jättebra så nu slipper hon att få vacc tills hon är 1 år :) Skönt. Efter besöket gick vi och handlade lite nödvändigheter sen hemåt. Fått leverans på det jag beställde när vi var på tavel utställning om ni kommer ihåg? Givetvis kommer bild senare. Är väldigt nöjd med grejorna! :) Håller på att tvätta och rymma undan lite här hemma, men det är föööör vamt. Håller på att få värmeslag, vår lilla loppa har vi naken här hemma nu för hon är oxå varm! Stackare.
 
 
Har börjat kolla upp babysim som vi nog ska anmäla oss till. :) Tror Nellie hade tyckt det var skoj, hon tycker ju om att bada!
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag!

Borta bra men hemma bäst!

Tillbaka till verkligheten igen, jag har njutit som bara den hela helgen på Öland. Ätit gott, shoppat och bara slappat! :) Nellie har varit super duktig, glad och sprallig. Klarade denna mini semestern galant. Vår duktiga tös! Men sen är det alltid skönt att komma hem igen :) Snart ska vi ner till Bvc, väga och mäta loppan sen ska hon få sprutor oxå. Älskade lilla hjärtat har blivit fem månader nu ju. Ha en bra dag!

Shopping!

Hej! Förmiddagen bjöd på shopping och lunch. Fyndade ett par byxor och ett linne :) Nu har vi vilat och slappat lite.. Härligt!

Shopping!

Hej! Förmiddagen bjöd på shopping och lunch. Fyndade ett par byxor och ett linne :) Nu har vi vilat och slappat lite.. Härligt!

Frukost mys!

Frukosten är intagen utomhus! :) Himla mysigt. Snart ska vi fräscha upp oss sedan ta en runda på gågatan och shoppa lite! :) Här är riktigt fint på Öland. Hörs sen!

Öland!

Då var vi framme på Öland sedan någon timme tillbaka, har varit och handlat lite i mat väg och druckit en kopp kaffe på ute platsen! :) Nu ska vi snart fixa till oss sen ut på någon restaurang :) Mysigt!!

Gröt test..

Godmorgon! Hade en pigg tjej som låg vaken strax innan sju imorse, fick snällt gå upp med henne men vi la oss i soffan och mös vidare :) Nyligen har hon fått smaka Nestles gröt som där är en gnutta mjölk i och så får vi se om hennes mage klarar det. Fick tipset av Bvc att prova för den mjölkfria gröten var en aning sötare så nu har vi provat den andra gröten och så håller vi tummarna att hon klarar det ;) Ska snart börja lägga fram lite kläder och packa så smått inför vår Ölands resa imorgon. Ska bli mysigt att komma iväg lite :) Ha en trevlig dag!

... lucky day!

Hej hej! Jobbedagen är över och nu är jag hemma hos mina älsklingar igen. :) Fint väder har vi oxå idag, härligt! Min lilla loppa sover i min famn nu! Mysigt. Idag kom en person från ett företag och skulle energibesikta huset och det kostar ju en del... Men tydligen upptäckte dem att vi redan hade gjort en sådan, förmodligen förra ägarna och den gäller i 10 år. Tjoho, lycklig man blir. Sparar vi några tusen lappar! ;) I eftermiddag ska vi träffa finaste Malin. <3

Bebisträff!

Godmorgon! Nellie väckte oss vid 8 tiden, så det blev upp och myste i soffan och sen fick hon mat! Nu är hon nybadad och ligger och leker lite. Jag ska ta och göra ve mig lite för om ett tag kommer Sara & Julia hit sen beger vi oss till Josse & Hugo för fika och bebismys. :) I eftermiddag ska jag träffa Malin G och Sandra G en sväng! :) Ha en trevlig dag.

Föräldragruppsträff!

Hejsan! Jag och Nellie var på föräldragruppsträff imorse på Bvc, alltid lika roligt och mysigt. Idag fick vi lära oss babymassage, vilket Nellie älskade så här ska det masseras! :) Sen fick vi tips och råd av en sjukgymnast med att bära rätt och lyfta. Mycket bra, sånt uppskattas! Sen avslutade vi med kaffe och kaka. Fick lite råd om mat och grejor oxå! :) Fastnade utanför med två andra mammor där vi pratade en del, jätteskoj. Ser redan fram emot nästa träff. :) Hemma igen kom Farmor och Pappa på besök och busade med Nellie! :) Nu har jag gjort handlelista och ska snart rymma undan det sista här hemma innan fotografen kommer.. Ikväll kör vi en runda till svärföräldrarna och hälsar på :) Underbar start på en ny vecka.

Städ & Jobb!

Goddag! Förmiddagen kommer gå åt till städ inför morgondagen. Då kommer en fotograf hit och ska fota vårt hus inför försäljningen :) Sen blir det jobb i eftermiddag. Igår bjöd Mamma på lunch och vi planerade Ölands resan som väntar till helgen, det längtar vi till. :) Ha en trevlig söndag.

Tjejkväll & utgång!

Dagen är kommen, ikväll slår vi klackarna i taket och släpper loss! Kommer bli riktigt jäkla skoj. Blir middag hos Sandra vid 18 tiden sen beger vi oss mot allihopa! Gamla goda gänget <3 Nu blir det duschen sen ner och handla och därefter invänta Malin! Tjoooho.

Lugn dag.

Varit på kafferep hos Malin tillsammans med Maria på förmiddagen sen gick jag & Nellie ner i byn och gjorde lite ärende ;) I eftermiddags har det varit lugnt, pappa kom på kaffe en runda och älskling jobbar i trädgården. Myser med en trött dotter i famnen nu. Älskade lilla hjärtat. :) Imorgon är det tjejmiddag hos Sandra med töserna och en liten utgång på det. Awesom! ;)

Jobb & danmark..

Gick upp tidigt och begav mig till jobb 8.30, hämtade en av våra brukare för en tur till danmark! Gick och strosade och bara hade det himla trevligt. :) Avslutade med en promenad i stan oxå och lite lunch.
 
Eftermiddagen består av mys med Nellie & Malin! :) Mannen är på fotboll så vi passar på att ha lite tjejmys. I ugnen står vår bacon och broccoli paj som ska avnjutas tillsammans med en god sallad. Sen ska vi ner på tavel utställning i byn. Ska bli spännande, har aldrig varit på något sånt innan! ;D
 
 
Ha en trevlig kväll..

Väla!

Det blev ändrade planer idag eftersom vädret var ostabilt. Mötte upp Sara, Richard och Julia på Väla där det blev en god lunch och lite shopping! Himla trevligt. Sen avslutade vi eftermiddagen med en fika hos Farmor, hon bjöd på sina hembakta kanelbullar.. Mums! Nu är vi hemma och ska snart äta lite sen blir det nog bara mys om jag inte för för mig att baka något ;) Imorgon är det jobb som gäller. Woho! Ha en trevlig kväll.

Tisdag!

Godmorgon! Kaffe och frukost väntar sen ska jag bada lilla loppan :) Vid ett tiden kör vi in till staden och hälsar på Sara och Julia, ska bli mysigt! :) I eftermiddag ska vi bara ta det lugnt, återhämta sig efter helgens slit. Så mycket vi har fått gjort och det är riktigt skönt.. Tack familjen och Malin för all er hjälp! <3

Godmorgon!

Kaffet i handen och sådär pigg... Ska snart lasta ut grejor i bilen sen hämta upp Malin och vidare till tippen :)

Handling!!

Idag ringde klockan halv nio, gick upp och startade kaffet sedan kom bästa Malin hit. Drack en kopp kaffe och gjorde oss redo för en tur till Plantagen i Rydebäck. Köpte utomhus blommor och några inne blommor.. Efter det körde vi hem och planterade och rensade lite ogräs så nu är det fint därute! Sen fick vi fikabesök av Kristin & Jonas, alltid lika trevligt. Nu väntas det städ här inne och imorgon ska vi köra till tippen med massa skit. :) Får hjälp av min fina vän, Malin. Vad skulle jag gjort utan dig? Du är bäst <3 Ha en fortsatt trevlig kväll.

Storstäd av källare!

Som jag skrev innan så har vi haft besök och fått hjälp att rensa och städa bland allt vårt skit i källaren och gud så bra det blev. På måndag ska jag köra iväg med allt skit till tippen och rensa lite mer bland kläderna! :)
 
Imorgon ska vi städa och damma av här hemma och försöka hinna med att städa uterummet.. Måndag eftermiddag får vi ju besök som är betydande! :) Så fint och rent ska här vara..
 
 
Efter allt slit så var vi väl värda en pizza och så blev det. Nu har alla åkt hem och vi har slängt oss i soffan och ska mysa resten av denna kväll med godis och läsk! :)
 
 

Lördag!

Hej på er! Vaknade för någon timme sedan av en pigg dotter som låg och snackade.. Har hunnit med tre koppar kaffe! ;) Idag kommer Mamma och svärföräldrarna hit och hjälper oss att få ordning på våra grejor och fixa lite i trädgården. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få :) Så vår dag lär bestå utav det. Just nu har jag en sovande dotter på bröstet, vilket är så mysigt! Ha en bra dag.

Jobb och grillning!

Godkväll på er! Idag har jag jobbat 8-14.30. Härligt att komma igång lite. Ska även hoppa in och jobba på onsdag, en tur till dk med en av våra brukare. Det ser jag fram mot! :) Efter jobb blev det mer trädgårdsarbete och nu inväntar vi vårt grillsällskap.. Malin & Marcus! Får se om vi tar en tur till ljusfesten i Ängelholm eller stannar hemma och dricker gott. ;) Vi får la se! Ha en trevlig kväll.

Åter...

Japp denna dag bjuder oxå på städ och trädgårdsfix! Lillan vilar nu så det gäller att passa på.. Blev även inringd att jobba några timmar i eftermiddag. Härligt! Ha en bra dag.

....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/728549/images/2012/pic_50199763ddf2b31a850000db.jpg" class="image">

Slutkörd!

Japp efter en hel dag med städ och fix så ligger vi nu i soffan och slappar lite innan det är dags att besöka restaurang 21 i klippan för god mat och fira Pappa som fyller år! :) Sen blir det nog sängen för vår del.. Ha en trevlig kväll!

Flitiga dagen..

Städedag kan man verkligen kalla det.. Började med städning av köket. Mikro och ugn är skinande rent. Torkat av alla skåpsluckor, rensat silen till diskmaskinen!! Toan är skrubbad och även taket och badkaret. Sen blev det putsning av alla fönster utvändigt, rensat ogräs, klippt gräset och rensat bland plattorna. Fortsättning följer... Jag och hjärtat är sååå duktiga! Heja oss.

Fixar dag!

Godmorgon solstrålar! :) Idag är vår fixar dag, ska städas, tvättas och rymma undan lite! Ska även hinna med en promenad och hämta ut mer mat till Nellie. Idag ska hon få prova gröt för första gången, hoppas hon gillar det ;) Igår ringde Mamma och berättade att Öland är bokat, jippi. Det blir vår semester i år, så mysigt! Så om två veckor sticket vi :) Nä städegrejorna kallar..

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0