Nyårsafton !

Godmorgon. Uppe tidigt, är jättetrött idag faktiskt. Något jävligt idiotiskt hände inatt, vaknar av en jävla smäll? Vet inte vad det var, men störigt. Kändes som hela Klippan höll på att utplånas. Aja, nu ska jag slänga in lite bilder på bilddagboken sen packa väskan, duscha och fixa allt. Gå hem till Josse, käka och få håret uppsatt :) fint. När vi är färdiga med allting åker vi till Billesholm, börjar fixa med allting inför kvällen ! Längtar, känns som detta kommer bli en bra nyår. ;p

Aha, igår var det en redig mysdag. Gick och handlade med älskling så vi kunde göra vår hemmabakade pizza. & vet ni? den blev superjäklagod. :) Mums ! Sen var det dax med Bingo, Josse dök upp vid halv 8. Snakkade och plockade fram godis. tihi ! Vi tömde lite mer än 4 liter CocaCola. haha ! Men gott är det. INGEN vinst för mig & tobbe. Men josse plocka hem 100 kr. Busunge! Vi är väl inte redo för miljonerna än.?

Nepp, nu har jag grejor att göra.



GOTT NYTT ÅR PÅ ER !

Tisdag

Aha du, imorgon är det nyår kan ni förstå detta? Knappt jag. Är fortfarande hostig, men förkyldningen börjar avta, behöver bara näsdroppar till jag ska lägga mej, och det är ju positivt :) Igår när vi kom hem till Klippan, stack vi inom netto och handlade lite. Sen blev det tvn och massa mys. Fixade lite Te till oss o rån/bagateller. Mums, så mys vi hade jag och älskling. Kröp ner under filten tillsammans för jag frös jättemkt. Efter PrisonBreak gav vi upp, var trötta så vi la oss då.

Jag hade faktiskt sovmorgon idag, tro det eller ej. men elva vaknade jag. :) skönt. nu ska jag strax tvätta, mindre roligt! men sånt är livet. Som sagt ikväll blir det Bingo Lotto för hela slanten, josse kommer oxå & spelar med oss. Tänkte jag skulle fixa ngt gott att bjuda på. Vet redan vad ;p

puss.

Färdigplanerat,

Lagt ner massa med energi idag för att komma på något till Nyår och vi lyckades :D Men kämpigt var det. Stack iväg senare till Bjuv och Hyllinge för att inhandla allt. Massa med alkohol och massa med mat ! Deeejligt. Så skoj det kommer bli. Nu ska strax jag & tobbe åka hem till mej i Klippan, mysa lite ikväll bara. Sen upp och tvätta imorgon vid 12. Skönt att ha de gjort liksom. :)

Imorgon ska vi spela BingoLotto & hoppas på miljonerna ;P hahaha..


Pusshej.

Måndag

Hostar snart upp mina lungor och allt annat man kan tänka sej ha i sin kropp! Fyfan för denna förkyldning. Näsan rinner, huvudet värker och det är snart nyår? Snälla, lite bättre kan jag väl få bli. Väla vistelsen igår var jättemysig, kom in lite efter 10, värsta flytet fick en parkering direkt nära ingången dessutom :) perfekt. Inget folk alls, hade väntat oss värsta kaoset ju. Gick inom Ginatricot, hittade ett par jeans :) behövs. Sedan gick vi faktiskt bort och åt mat, och det gjorde vi helt rätt i, nada folk. Så härligt! Sedan blev det ännu mer kolla runder, vi hittade vårt topp/överdel till nyår nu både jag & josse. Kanonbra :) Så nu kommer vi vara jättefina, haha. Efter Väla körde Josse mej till Billesholm igen. Mös lite med min älskling, sen kom Daniel och hämta oss. Körde hem om mej för att fixa lite grejor, sen till Pappa och åt Tacos. Mums, det satt som en smeck. ;p Efter middan blev det film & godis. Sen tillbaka till tobbe och somnade gott.


Idag blir det kanske lite skridsko i helsingborg :)

Nu Jäklar . .

Uppe tidigt, tog mej en dusch. Inväntar Josse nu, vi ska ut på Väla och trängas, kolla in rean lite :) tihi. Mysmys ! Förhoppningsvis käkar vi ngt gott, och shoppar ännu mer. Hehe! Sen blir det hem till älskling igen och ikväll ska vi äta med Pappa och Daniel. :) Ha en trevlig söndag allihopa.

Hejhej!

Lördag

Igår hände inte för mkt, blev en myslördag istället. Vaknade upp med min älskling, duscha, åt frukost. Sen gick vi med Batte en runda i skogen. :) Sen blev det lite Wii, och kaffe. Mot kvällen blev det godis och film hos Preve och Mikkis ! En skräckis, och en annan bra film som jag halvsov till. Hehe ! Var jättetrött ju, förkyldningen är inte borta än och hostan är värre än någonsin. ; / Rätt så jobbigt. Menmen, gick hemåt vid halv 12, sen somna vi gott.

Puss.

Hela julen

Ja, ska försöka göra julen kort.

Julafton; Daniel hämtade mej vid halv 1, hem till honom och fixade resten. Håret osv! Han latade sej mest tills klockan blev halv 3.
-Då kläcker jag ur mej; ska du inte duscha, danne? 
- Daniel; joo, vaddå?
-Jag; Klockan är halv 3 vi ska strax vara hos Janet. Vi skulle liksom vara där runt kvart i tre. Grattis ! !
- Daniel; Faan, varför ska allting alltid vara så stressigt, du skulle juu sagt till mej innan.

Men hallåja jag hade tjatat på honom sen halv två. Hahaha ! Menmen, vi hann till och med dela på en påse nudlar och kom till släkten prick till Kalle Anka började :) bra tajming.

Åt god julamat, fick många julklappar och hade mys. Tack allihopa ! Sen hämtade Sara, Tobbe och Robin mej. Firade lite med dem i bjuv :) jättetrevligt. Tack för allt !


Sen hem och sov, upp tidigt och jobba i torsdag. Värsta förkyldningen och allt, men vafan ska man inte kämpa för? Visst, dagens slut vid 15, lagom trött. . Mötte upp Josse, vi två smarthuvud ville ha Pizza men allt var såklart stängt! Aja, sen hämtade Pappas oss. Körde till Billesholm, hem till min älskling först. Sydde mitt linne ;) sen körde Sara oss upp till Nille där förfesten  va. Hade jätteskoj :) Sen åkte vi in till stan.. Ut lite överallt. Sen hemgång, var jättetrött. Haha ! Men tack vare förkyldningen. :) Igår hände inte för mkt, jag och älskling kolla film efter film, åt pizza och ostbågar. Mysigt !

Såja

Alla julklapparna inslagna. Nu ska jag fixa fram vad jag ska ha på mej, sen hämtar Danne mej sen jäklar ska man gama julmat, kolla kalle anka och dricka glögg :)

GodJul På Er Allihopa !

Julafton!

Igår jobbade jag natt med Linkan. Vi åkte ut till Väla och åt kvällsmat, verkligen en myskväll. Sen halv elva släckte jag lampan, var jättetung i huvudet och ont i halsen. Isch ! När jag vaknde imorse, genomföskyld, slemhosta. Usch, jag vill inte vara sjuk. Det är ju faktiskt julafton! Nu är jag hemma, ska strax börja slå in dem sista julklapparna. Vadå, ute i sista minuterna? Ja vafan, har ju tid på mej. Sen ska jag ta en vaarm go dusch, om inte ett bad kanske? Hade ju varit mysigt såhär på julaftonsmorgon. :) Ska ringa Pappa nu och höra om han vill hämta mej sen så jag hinner träffa honom lite ju. Sen runt tre ska vi till släkten, fira där som vanligt :) Sen hämtar Sara mej ikväll så ska jag fira lite med tobbe & familj. Mysigt ! Får se om jag kan jobba imorgon, är verkligen helkass. Det är första julen jag är sjuk. Orättvist ! Aja, nu ska jag sluta gnälla. Ha en jättemysig Jul allihopa. Puss&Kram !

Lillejulafton <3

Igår blev det som sagt Familia med Josse :) Jättemysigt. Shoppade lite, Cubus hade smällmkt rea typ. Weii! Sen åt vi fedemad på Mcdonalds och gott var det. Tills sist fylldes hela Familia med 1000 tals människor, alla hade kommit för att titta på Idolerna.. Märks man "växt"upp lite om man kan uttrycka sig så! Småtöser överallt, skrivit i huvudet och skrek som aldrig förr. Men hallåja? Så farligt är det väl inte att träffa en kändis, men tydligen. Efter dem sjungit vars en låt gick jag & josse ut.. När vi står där ute kommer tre töser, bölar som fan och skriker ; HAN RÖRDE MEJ, ÅHHH ! Jo, då hade väl kevin, eller robin rört dem och dem bara böla och skrek. ?! ; O

Jaja, förmodligen så det är nuförtiden. . Efter allt skrik och ståhej i hyllinge körde vi till Billesholm, hämtade upp min Älskling som följde med mej hem igår <3 .. Underbart ! Vi hade mys och kollade film, jag hann även slå in lite julklappar :) Nu är jag uppe med tuppen idag, håller på att tvätta. Suck ! Men alltid skönt när det är klart.


Finns inget bättre än att vakna upp med min älskling. Det är underbart ! Och idag är det lillejulafton. Så mysigt. Älskar dig, Tobbe. Mest i hela världen ! <3


josse och jag <3



älskar dig <3

Tjock i halsen

Är hemma från jobb nu, blev lite senare för Mamma kom en runda. Träffar ju sällan henne så vi snakkade lite. Ska strax hoppa in i en dusch, sen hämtar Josse mej, ska till Familia och handla lite sen uppträder Idol-Kevin och resten av gänget där ikväll så vi ska kolla på dem oxå :) trevligt. Vaknar på jobb imorse och är helt jävla tjock i halsen, jag hatar det rent ut sagt ! Vill fan inte bli sjuk nu till jul, helvetes skit. ; / Men ska inom Apoteket idag och handla hem lite grejor, får hoppas det hjälper. Sen ikväll blir det slå in lite julklappar, och kolla en film jag fick låna av Malin G på jobbet. Ska ha en sån tycka-synd-om-mej-själv-kväll ! :) låter underbart. Yesyes, imorgon är det lillejulafton, fyy vad tiden går fort asså. Men det är ju så mysigt. Jobbar natt imorron, men goa pengar!

Jag saknar min Thobias massa. ;( Älskar dej !

Jag gillar det !

Sittter hemma hos mej nu : ) ,,, Är med Josse och Tobbe, i love it ! Mina favortier .. Oxå är Sara värd att nämnas ! <3



Tycker om  mina vänner !




Hejdå!

Musik ; ]

Fixat hem lite härlig musik.

Ted Gärdestad - För kärlekens skull.

Den är så fin..


Brandy -  Tomorrow

Verkligen bra.


Nej, jag börjar faktiskt bli trött och det är bra för jag kan inte sitta uppe halva natten när jag ska jobba imorgonbitti. Ska väl strax hoppa i säng. Godnatt på er !

Tvmys

Allting slutade med hemmakväll framför tvn. Hade ingen ork till alkohol idag ! Sparar mej tills imorgon :) haha. Gick bort och sola en runda innan, usch vad jag brände mej. ;O Helt röd i facet nu typ! Aja, sånt man får leva med. Sen promenerade jag hem och började rensa i garderoben och har strukit en massa. Duktigt, Elin! ; ) Nu sitter jag i soffan och tittar tv med en kall go cocacola. Hihi, mysigt !

Öl eller film?

Ja, det är en svår fråga. Blev jättesugen på en kall go öl ikväll, typ. Men alla andra ska typ göra annat ! haha ^^
Henke var oxå sugen på en öl ikväll, joinar kanske han? :) Men orkar inte ta mej så långt eftersom jag börjar jobba 8 imorgon. Får se hur kvällen slutar ; P  Köpte ett par byxor och en kofta idag på Nova ! Supernajs. Ska nog ha jeansen imorgon när jag och josse ska dricka vin ! Längtar supermycket .. Först väla, sen hem till mej byta julklappar och göra ve oss, sen börja svina med vinet och sen kanske möta upp älskling och nille och festa vidare med dem ! Skoj. Aja, nu ska jag kolla vidare vad som händer och sker typ. Något skoj blir det alltid. ; P Om jag så ska se film och äta ostbågar ! Moha.


Höres!

Tjohej på er!

Pigg och vaken innan klockan ringde imorse! :) Aldrig fel. Har duschat och nu fixar jag till mej ska ta bussen till Åstorp om trekvart. Får se vilket resultat det blir idag. Spännande! Sen hem till min älskling. Imorgon är det jobb som gäller igen. 8.30-13.00 ! Seeyaaa.


Fylld med julmat typ..

Hemma igen och har mat ända ner i tårna känns det som. Usch, behöver inte äta på en vecka nu! Men gott som fan måste jag få säga. Och så fick jag träffa min efterlängtade josse! Miss her. Vi hade även julklapps byte och så med. Jag fick två jättefina ljus som doftade choklad & vanilj. I like! Men något jag blev väldigt chockad över var att Josse hade dragit mej, vi lottade liksom ut vem vi skulle köpa till. Och den lilla busen har klarat att inte säga något till mej, så söt hon är ! Det hade dock inte jag fixat typ. Haha ! Massa trevligt. Var även hos frissan idag, Mamma och Malin var oxå där. Mys! Jag blev jättenöjd som vanligt. La i lila slingor denna gången men syns inte så bra eftersom vi "testade" oss fram. Hade inte så mkt tid på oss. Blir ordentligt gjort nästa år så det syns ;) Haha ! Jag längtar tills imorgon, ska fixa naglarna vid 11 och lämna urinprov innan. Se om urinvägsinfektionen är borta ! I hope. Sen ska jag ta tåget till min älskade Thobias. Jag saknar dej, hjärtat ! Sova hos honom  <3 Myspysigt.  Nu sitter jag här med min cola och Veckorevyn, ska strax lägga mej känner mej mätt & trött. Nya tag imorgon ! Sov gott.

   
resultatet från frissan

      
    just me.


min kväll idag.



dessa mumsiga ljus fick jag.

Ingen Reklam, TACK !

Helt tossigt, jag har verkligen en rolig arbetsplats och roliga arbetskamrater.. Ibland! Ida, hon är så söt och kastar fullt med vatten på mej igår..Orkar inte förklara hela händelsen så ni kan tyvärr inte skratta med mej ! haha^^
Fick åka med Mamma hem igår till staden. Härligt, malin åkte oxå med. Hälsade på hennes Mamma en runda :) längesen ju. Sen följde Malin med upp till Mamma och sov här :) Vi titta film P.S i love you, men somnade. Svintrötta ! Haha. Nu ska vi strax ta bussen till frissan, en liten makeover i vintermörkret är aldrig fel. =) moha! Sen till klippan och ha julbord på jobb ikväll. Mums! Ha det bra, hörs senare

Ändrade Planer!

Malin ringde innan och frågade om hon fick komma en runda idag. Javisst, lagade lite lunch och så käka vi tillsammans :) Ska ner i byn sen, fixa några ärende sen jobba. Ikväll tar vi tåget in till stan ihop. Skoj med sällskap! Nepp, nu ska jag duscha, men först kolla lite kläder på HM! :D hejhej.

Allvarligt?

Jag blir sur på mej själv och får värsta ångesten? ! Förfan, Elin ta tag i din träning. Tjänar ingenting till om jag slappar bara! Jag håller på att tvätta sista maskinen, den är nog färdig nu, så ska springa ner och ta den sen invänta vaktmästaren som kommer halv 11. Dem ska täta mina fönster, sen ska jag bara byta om till träningskläder och bege mej ner.. MÅSTE OCH VILL ! ! Börjar inte jobba förrän 15, så där finns gott om tid. Och i väntan på den nissen ska komma, ska jag torka golven och göra lite hemmaträning. Uppvärmning kanske ni andra kallar det ! ;D

Ikväll åker jag hem till Mam's efter jobb. Ska sova där, ner till frissan imorgon och därefter ta en fika. Sen blir det hem, Malin ska hänga med mej så ska vi fixa till oss här innan vi ska gå till julbordet på jobb :)

Tjaadå.

- jag ska ta träningen på allvar nu. . dem dagar jag hinner, jobbet går ju såklart före !

Hemma igen!

Aa, det är man. Inte haft någon direkt teckning därute på landet i Billesholm! ^^ hehe. Blev inget vin i lördags, alla var jättetrötta så vi kolla 2 filmer istället  ; P  Igår blev det sovmorgon kan ni tro. Sen upp, tobbe och robin gick med hundarna och jag dammsugade. Sen blev det en dusch och därefter ner på kaffe och middag hos Älskling. Sara hade köpt ett Wii, så vi tog oss någon runda bowling, boxning och golf :) trevligt. Jag ska nog oxå införskaffa mej ett sådaant. Love it ! Yes, sen stack vi tillbaka till hundarna. Sara hängde med, och så kom Preve en runda. Snakkade lite gamla minnen, vad man hitta på för skit när man var mindre. haha ^^ Sånt är rätt roligt att prata om..  Blev även någon runda Guitar Hero. Så skoj ! Skaffar jag ett sånt oxå, lär jag aldrig vara rastlös :) moha ^^

Sen somna vi tidigt. Skönt!


Då ska man strax vandra till jobbet. Hejdå!

! ! ! ! !

Har blivit utmanad av ; http://saaranilsson.webblogg.se/


Reglerna är:
* Publicera reglerna på din blogg.
* Svara på de sex 8-sakerna.
* Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram
One Three Hill
Våra Bästa År
Simpsons
Miami Ink
Två Och En Halv Men
Efterlyst
Bones
Sjukhuset

8 saker jag gjorde igår (Söndagen 14/12)
Dammsugade
Kollade Tv
Åt middag hemma hos Älskling
Spelade Guitar Hero
Snakkade med folk
Myste med Leon och Wilma
Pussade på Tobbe
Duschade

8 saker jag ser fram emot
Julafton
Mellandagarna
Nyår
Semester med Älskling
Körkort
Utomlands
Min födelsedag
Sommaren 2009

8 favoritrestauranger
Big Buddha
Rackis
Mcdonalds
Graffitti
Burger King
Chaplins
21an
Oasen

8 saker på min önskelista
Mixer
Presentkort Ikea/Väla
Pengar
(kommer inte på mer)


8 personer jag utmanar:
ingenaning.

Lucia

Hejhej.

- Personalfesten igår va rolig. Hade jätteskoj med Frida och Ida på förfesten. Mkt trevligt, blev några rundor guitar hero, kortspel, grönsaksdip och härlig musik :) Tack. Tog bussen ner till Teaterkatten, mötte upp dem andra fick varsin fördrink. Sen åt vi jättejättegod mat, oxfile med potatisgratäng. MUMS ! Men sen blev jag helt off, kände mej illamående och så, ville bara hem o lägga mej tror det var för jag åt försent. Fick ju iinte in maten förräns vid 21. ;/ yesyes, pappa hämtade mej runt 23, eftersom Danne fick något emellan. Åkte till Billesholm, till min älskling. Snackade lite och satte igång en film.. Mys! Och nu sitter jag här. Tobbe duschar , ska vänta på Robin nu sen ut med dem söta hundarna :) (tobbe passa ju som sagt nilles hus & hundar) hehe. Sen hem till älsklings familj och äta lite. ;) Ikväll blir det kanske lite vin och så, fira Lucia ´:) mysigt.. Nepp, nu ska jag klappa hundarna lite, sen hitta kläder ;) hejdå!

hey!

Hemma från jobb, haft en jätterolig kväll. Men är riktigt trött nu, skrattat som en dåre ! ; )  Imorgon är det dax för personalfest. Och jag har fortfarande samma jäkla problem, vad ska jag ha på mej? isch. Men ska rota igenom min garderob och packa innan jag lägger mej. Men det kan ju ta sin lilla tid så får börja efter jag bloggat klart ! hehe. Slutar halv 1 ska möta upp Frida då, så ska vi ta tåget in till Ida. Lite förfest, sen ner till Teaterkatten och käka, möta upp resten av ligan. : ) Skoj! Men blir tidig hemgång för mej, danne är söt och hämtar mej. Åker hem till min baby då! Massa mys.

Jag har nog världens bästa bror, så himla omtänksam. Han ringde till jobb innan och lät jätteorolig. Liksom vad är det frågan om? Då hade han hört om den hemska olyckan i hyllinge och ville kolla så det inte var jag!  Men ingen fara med mej så han pusta ut. <3 Kärlek till dej min bror.

Saknar Thobias jättemycket, önskar verkligen han var här hos mej så jag kunde fått krypa ner bredvid honom och få sova gott. Gör bara det när jag har honom nära, känner mej trygg i hans närhet! Jag har verkligen en underbar pojkvän, är jättelycklig med dej, älskling. Du är mitt allt !

Nej, nu kallar garderoben på mig!

Hejdå!

learning to fly

Det blev en god pizza innan baket började och kan säga att den satt fint. Våra planer var att baka kladdkaksmuffins & lussekatter. & så blev det ! Hade jättejätteskoj. :) Men som vanligt blev det mjölkrig som startades av min kära pojkvän. haha ! mjöl på hela oss i stort sett och hela mitt kök.. hahaha ;p men roligt hade vi ! Vet inte vad som är blev så fel med våra lussekatter, men smaka skit gjorde dem och var stenhårda, typ som att man kunde mörda någon. Japp, så illa blev det. Men känner inte mej så jätte skyldig eftersom jag aldrig bakat det innan ;) så jag vet ju inte. hahahaha ! Jag bröjar fundera på om jag är psykisk sjuk eller har damp? För när jag, josse och sara stod på balkongen och röka så blev jag förbannad på mina klämmor jag hade i håret och bara helt plötsligt uttrycker jag mej; JÄVLA KLÄMFITTA .
Josse och Sara började genast skratta, och jag bara jaha? hehe.. Men sen fatta jag det roliga, hur ofta är det man kommer på såna konstiga ord? ;S aja. haha, jag är dock inte som alla andra ! Men tack, tobbe, sara, josse och malin för en helrolig kväll :) ni är underbara.


Är hemma hos älskling nu, ska åka hem senare, jobba ikväll ju. ;( men imorgon är det fredag och då blir det personalfest för hela slanten. Jag ska dock tat lungt, går på penicilin tyvärr ! Efter kvällen åker jag hem till älskling, han ska passa nilles hur så det blir ju dit danne kör mej. . Aaa, massa mys med min darling ! <3 älskar dig.


hejhej.

Julbak !

Härliga lediga onsdag :) haha. Sov till tio minsann, inte ofta. behövde nog det.. ska strax bege mej ner i byn och sola, sen hem duscha.. ska möta mamma och josse vid tre på jobb, ska köra och fixa mina sista grejor ! ! skönt. sen hem och invänta tobbe och sara, ska ju julbaka ikväll. mysigt!

Höres senare kanske.

Ljuva tisdag.

Ingen vanlig Tisdag för mig idag.. Började morgonen med att tvätta 7.00 ! Suck, snoozade mellan varje tvätt fram till nio. haha. Latis! Men det var skönt, sen ringde Malin och sa att hon kom hit med frukost. Mysmys! Så vid tio krängde vi nya bullar och sånt gott. Vi har fixat med lite julmusik och så med. :) Jag hann även slå in lite julklappar imorse med, så nu ligger dem så grannt under granen ! ;D härligt.. Nu ska vi dricka kaffe, sen blir det dusch för min del :) Roligt med lite sällskap under dagen, tack malin för en trevlig förmiddag! Älskar dig.


Ska jobba kväll idag. Sen blir det hem och sova. Är ledig imorgon och då blir det julbak med josse, tobbe och sara skulle jag tro :) myspys. tihi! Blir nog att jag åker med älskling hem och sover där. Saknar ju honom !


Hejdå!

Måndag

Ny vecka, nya tag.


Helgen har passerat fortare än vanligt faktiskt.

Fredag; Åkte in till helsingborg vid halv tre, mötte upp Sara. Stack till Gecko, hon piercade tungan :) Sen körde vi inom Familia och kollade läget. Blev lite handling på City Gross. Därefter till Billesholm, käkade kvällsmat sen körde Sara mej och Tobbe till Klippan. Blev mys med min älskling på kvällen, idol och film :)

Lördag; Upp tidigt, jobbade 8-15. Sen hem och kollade lite prisonbreak med mitt hjärta. "Varvade ner lite". Sen tog vi oss en härlig promenad till Storköpet och handlade lite. Det var skönt och gå en lång runda. Sen blev det hem, danne hämtade oss vid halv sju. Körde in till Mams och åt mat, massa mums. ;p Började även kolla Stjärnor på is. Drack kaffe efter maten och snakkade lite, hämtade även hem lite skidkläder som jag får låna av mamma :) snällt. På vägen hem körde vi inom Pappa. Hämtade julgranen o så! Sen orkade vi inte för mkt jag och älskling.. Var hemma halv elva typ! Kollade en film, sen in o la oss. Vaknade tio i fyra av att jag grät, skitont när jag kissar. Första tanke, urinvägsinfektion igen. Typiskt ! ! Slutade inte göra ont och tårarna bara kom. . Thobias tog verkligen hand om mej, ringde danne han fick köra oss till Akuten.. Väl inne där hände inte för mkt, dem skicka hem oss igen för jag prioterades inte som ett "akutfall".... Sjukt, pissar man blod så är det väl förfan akut ??? Jaja, hemma halv 6 igen efter Mcdonalds mat. Skulle egentligen åkt in vid 8 på morgonen igen , till vårdcentralen brevid akuten. Men sket i det, kurerade mej hemma så gott jag kunde ! !

Söndag; Jag och älskling vaknade på soffan eftersom jag inte kunde sova direkt, så vi kolla film o somnade där. Sött. Gick upp och började fixa med granen, den blev gudomligt fin :) Vi var verkligen ett bra team . . haha ! Sen bakade vi pepparkakor och hade mjölkrig ; D hehe, så mysigt. drack julmust gjorde vi oxå ! gott. sen blev det en promenad i byn och hämtade kinamat. stack hem och åt, sen begav jag mej till jobb. hade natten! gick bra trots smärta ! ! ! !


Och idag ;

Slutade jobba ett. Gynundersökning tjugo i två, gick jättebra. Sen gick jag hem, packade upp nattväskan. Begav mej till jobb igen. Mötte upp Josse, hon var så söt idag och följde med mej till doktorn, fick en akutid idag liksom. Fick penicilin, jovisst var där urinvägsinfektion och helt kasst att inte akutmottagningen kunde hjälpa mej? ;S yeye. Efter allt i Åstorp ställde vi in kursen mot Väla. Mitt lilla ljushuvud kom på den smarta idén att fixa lite fler julklappar :) Hon är smart dendär Josephine... :D Det första vi gjorde var att kränga donken. Mumsii! Sen gick vi sisådär tre timmar, men mycket goda resultat. Hittade många julklappar, skönt som tusan. Sen hittade vi lite till oss själva med ;p hehe! En jätterolig Välatur med josse. Tack goms ! Nu är man hemma och sitter här. Ska upp tidigt imorgon, tvätta klockan sju. puhh! sen jobba halv tre till tio.. kämpigt! menmen, nu ska jag göra annat. Hejsvej !

Älskar dig, thobias!

härliga lördag

Hejhej. Är hemma efter mitt jobbepass. Riktigt skönt ! Nu tittar jag och tobbe på prisonbreak, ska strax ringa danne så vi kunde fixa med granen och det. :)


Uppdaterar mer senare kanske. Hejdå!

Fredag!

Hemma från jobb, slutade halv 12. Har precis dammsugat och det var verkligen nödvändigt. Fullt med stenar och dammråttor ;O haha! Jupp, så är det. Ska hoppa in i en dusch nu, sen bege mej till bussen. Ska in till stan möta upp Sara. :) Sen ikväll kommer min älskade Thobias. Saknar honom! Blir massa mys hela helgen. Ska se om Danne vill hämta oss sen så ska jag hem och hämta massa julagrejor hos Paps. Fick en JULGRAN :) och pynt därtill. hur mys som helt. :D *överlycklig* hahaha.

Min älskade lilla josephine har kört upp till finspång och ska vara där hele helgen :( Saknar henne redan. . Men hon kommer ju tillbaka på söndag :D Igår när vi jobba kom jag på ett smeknamn till som jag ska kalla henne för. Jag är allt påhittig :) haha. Men hon tyckte inte det var lika roligt ! moha. Älskar dig min lilla fjäder ! Är glad att du är min vän ska du veta.

Nej ni, nu måste jag duscha !


Tjaaadå!

hoobaloooba :)

hajhaj.

har inte så mkt tid på mej att skriva. ska liksom iväg nu typ. ska ner till gynmottagningen och sedan möta josse :) måste inom och handla cola och cigg med. *verkligen MÅSTE* ... Jaha, jobbar natt idag som sagt. sen imorgon är det juu fredag, slutar halv 12. härligt ^^


nej, ha en bra dag.

älskar min tobbe <3

Gokväll

Då var man hemma igen. Blev storhandling med Mamma istället =) Köpte massa mat och andra roliga grejor. Som jag håller på och fixar med nu.  . Och såklart spelas det julmusik :) hihi! så mysigt. Det ända som saknas är min älskling ju ;( 
Åkte iväg och hade varmvatten bad med jobb idag. Under tiden hann jag med att simma 12 längder. Känner mej duktig, fast det bara var "12" längder liksom , men har man inte så mkt tid så. :)

Imorgon jobbar jag natt, och josse har kvällen. Läääängtar! Och så är det personalmöte med vinlotteri, kan ju hoppas man vinner ;p fast helgen blir hur lugn som helst. ska jobba, så det blir hemma mys istället. ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med annat.


Hejdå!

free falling

Aaa, hemma efter jobbat kväll. Stressigt som fan kan jag berätta ! Menmen, det är nu man ska andas ut. Puuuuh! Såja, precis kollat igenom mina bilder sen i lördags.. Och fyfan som jag skrattat.. Ni skulle sett dem asså. Hahahaha! ! Men det är ju ett verkligt bevis på att vi har så jäkla roligt. Superhjältarna är verkligen bäst ! Och alla ni andra såklart, finns inget härligare partygäng. ; p   underbart!

Jaha imorgon jobbar man dagtur. 8.00-14.00! Ska kanske ut med Pappa på City Gross en runda vid sex tiden, storhandla. Kanske brossan oxå hänger med! Hade varit skoj. :)

Nepp, nu ska jag kämpa med att få in lite bilder.

Hejhopp & godnatt.

Hejhopp!

Sitter hemma hos min älskling och kollar runt på datan.. Han åkte och jobbade imorse och jag ska hem sen ; / kommer sakna honom jättemkt!

lördagens fest blev helt lyckad. ännu ett galet äventyr för superhjältatarna ! najs.
i söndags vaknade jag och älskling vid 14. helt färdiga! men tog oss upp och julpynta och begav oss ut på "julmarkanden i klippan" vågar fan inte uttrycka mej så nästan, var ju inte ett skit att glo på. haha ! jaja, hem och myste till OTH, sen fixade vi mat. Åkte hem till tobbe vid 19, sara hämtade oss. orkade inte för mkt, somnade rätt tidigt.

igår begav jag och sara oss ut till Väla. hittade lite julklappar. *tackar gud för detta* hahahha. jag är ju med i jehovas nu enligt min darling så får lov att skriva så. :) sen åt vi bakad pära och snakkade massa. trevligt. men som vanligt när jag och sara är ute på äventyr så händer alltid något. en galen kille som jobbade på jack & jones kom fram till mej och sara på H&M .. och som han såg ut ! hahahaha, riktigt roligt. han hade pyntat sej själv, med handväska, sjal, fina brills och massa mer. vi båda skratta så tårarna kom! sen är sara måttligt förvirrad ibland, jag skulle precis gå till kassorna när en mobil började ringa, Sara diggade för glatta livet till denna signal eftersom hon "kände" igen den. hahah! men det roliga var det var hennes egen mobil som ringde :D hahaha. japp, så roligt har vi när vi är på väla ! :p

sen blev det hemåt med alla julklappar, tobbe, jag och sara fixade till maten. jäkla teamwork faktiskt :) gottgott. sen gick vi ner och hyrde film. skönt med en uppfriskande promenad efter man krängt ! :) sant..

idag är det jobba kväll som gäller. tråkigt nu när man varit ledig i 3 dagar! aja, bit ihop och se glad ut. mitt motto!
ska se om jag kan kidnappa josse en dag i veckan, saknar henne. kanske kan laga middag och bjuda hem henne? :) jaa det låter bra.

tack allesammans för en underbar helg.
& thobias jag älskar dig.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0