Onsdag

Väldigt fint väder när jag vaknade imorse, men nu blåser det massvis! Tråkigt. Ska alldeles strax ta mig en dusch sen fixa till mig. Blir tåget med älskling vid ett tiden, sen ska jag & sara ner till CenterSyd och kolla läget lite. Hihi! Sen blir det nog slappa hemma hos älskling. Ska sova där inatt! Mysigt.

Nej, hörs imorgon gott folk!

Dålig uppdatering.

Förlåt. Men ibland hinner man inte med riktigt..

Iaf, överlevde cykligen. Haha! Tog oss 6 timmar att cykla, men gnäller inte för vi hade superbra väder. Solen sken som aldrig förr. :)  Sen fredag-söndag åkte jag iväg med jobbet på "semester". Det var trevligt, men kan ju berätta att jag har aldrig förr varit så trött som i söndags när jag kom hem. ; / Men Tobbe kom till mig, vi köpte pizza och hade mys. <3

Igår efter jobb åkte jag & Tobbe till Familia en runda, blev lite shopping och mat :) Myspys!


Jobbar kväll idag, men ska tvätta kl 12. Har ju tvätt till en oändlighet. ;( Suck. Men min älskling hjälper mig, han är så söt. Imorgon åker vi hem till honom, grabbarna skulle nog se fotboll. Och så kanske jag & Sara ska ner till Center Syd. Hihi!

Ha det bra.

Top Model..

Ïgår njöt jag av min sista lediga dag & värmen in i det sista. Jag & Älskling gick upp och handlade frallor och mumsade i oss. Sedan tog vi en promenad hem till hans föräldrar, satte oss ute i solen några timmar, underbart. Sen begav vi oss hemåt och lagade till Lasagnette. Gottit! Sen orkade vi inte göra för mycket, blev tvn resten av kvällen.

Började prata om Kreta igår, jag längtar som en galning. Vill bara åka nu ju, men tror vi kommer få en underbar vecka där nere & skapa en massa fina minnen. Kan vi inte trolla och få augusti i en vecka bara? <3

Just nu sitter jag och tittar på TopModel, det hade fan varit en dröm att få prova på och vara med i det programmet. Men såklart utan dem här reglerna, för smal, tjock och längden m.m Nej, utan bara vara som man är. Jag hade fan velat det alltså! Hehe.


Ska strax åka hemåt, jobba 14.30-22 ikväll. Segt, men man måste. Sen efter onsdagens arbete ska jag & josse ta våra cyklar och åka tåg till bjuv för att sedan cykla därifrån till Billesholm. Vi ska ju såklart med och cykla på torsdag. Hahaha :) Yesyes, det innebär att jag hinner träffa mitt hjärta lite mer innan jag åker iväg hela helgen ; /

Hörs senare.

måndag

Igår blev det som sagt kvällsmat hemma hos Tobbes föräldrar, mycket trevligt. Därefter köpte vi hem lite godis och kollade en film. Men tråkig som jag är så somnade jag i älsklings knä som vanligt. Haha! Mår inte så bra idag, ont i halsen och allmänt seg. Kan inte förstå varför? Har ju precis varit sjuk, orkar inte åka på en omgång till. Ska nog åka hem imorgon, måste ha en tvätt tid. Åker ju till Sävsjö nästa helg, måste ha kläder då.. Hehe! Får se vad vi orkar hitta på idag, vi snackade om att gå en långrunda, men vi får väl se. Hörs sen.

Söndag

Hade en trevlig kväll igår, kanske blev lite för mycket vin. Haha, men sånt man får räkna med ; )  Idag har vi inte gjort så mycket, städat undan här och varit ute en runda :) hehe. Nu tittar vi på tv, alla repriser från veckan. Senare ska vi hem till Tobbes föräldrar och grilla. Det ska bli gott! Sen händer inte för mycket, blir tvn hela kvällen med lite godis. Hihi!


Tack för igår allihopa. var mycket trevligt :)

Lördag

Uppdaterar hemifrån Tobbe. Helt slut i kroppen & hjärnan just nu.

Igår när jag kom till Billesholm så var Tobbe hos Nille en runda och festade lite grann, stack inom en runda. Men duktig som jag var drack jag cocacola & vatten ;) haha! Efter ett tag gick vi upp till puben en runda, typ inget folk. Men vårt gäng fick ett bra ös där iaf som vanligt ;) Spelade lite dart och så. Sen gick vi hem halv 2 ungefär. Efter 4,5 timmars sömn gick vi upp imorse vid halv 8, för att hjälpa Tobbes mormor & morfar att flytta. Det gick bra :) Nu har jag slängt mig i soffan och ska försöka vila lite, sen blir det duscha & fixa till sig. Vin ikväll med ett härligt gäng : P


Ha det så bra.

Underbart väder

Tänk att man vaknade till ett strålande väder. :) Solen skiner som aldrig förr. Men jag är jättetrött fastän jag sovit ut, konstigt. Aja, ska ta mig en dusch nu sen fixa till mig & packa väskan jag ska ha med till Tobbe. ; P
Jag & Josse ska luncha vid ett tiden. Ska bli trevligt, längesen vi bara satt ner och snackade liksom. Sen är det jobb för oss ikväll. Men lite annorlunda fredag än vanligt, vi ska nämligen grilla hos en av våra jobbekompisar ikväll. Trevligt värre, sen ska brossan hämta mig & mamma och köra oss. Han är så underbart snäll min kära bror <3 Nepp, nu kallar duschen för tiden springer iväg. Ha en underbar helg !


Puss & kram

Melon & Tv !

De är det som gäller för mig resten av denna kväll. Så mumsigt, honungsmelon är min favvo! : )

Massagen gick bra, mycket smärta men så är det. Efteråt tog jag mig en härlig promenad, gick inom och solade. Det var skönt. & väl hemma igen fixade jag med melonen och hällde upp ett glas kallt vatten, tog även ett glas proviva, bra för magen. haha! gott. Nu är jag bosätt i soffan tills det är dax att lägga sig. Hehe! Upp i lagom tid imorgon, packa, duscha, göra ve mig och sådant sen ska jag & josse luncha på något trevligt ställe här i Klippan innan jobb. Myspys, längesen jag träffade den där busen ju!  ; P


Har fått nys om en bra låt som jag lyssnar på som en galning hela tiden, haha !

Keri Hilson - Knock You Down.



Musikvärlden

Japp, just nu är jag borta i musikvärlden. Haha! Varit ute på några ärende efter jobb, skit tråkigt väder att vara ute i, man vill ju gräva ner sig. Mer sol, sol, sol! Aja, förhoppningsvis blir det bättre väder till helgen, jag är ju långledig. Skönt! Ska strax dra igång och städa kåken här, men drar mig för det. Hur roligt är det att städa liksom? Självklart känns det bra efteråt. Haha! En spark i röven hade behövts på mig idag, seg som ett helvete. Men får tänka att det väntar något gott efteråt, ska nämligen till Marie och få massage vid 18 tiden. Härligt ! Sen köpte jag melon som jag ska äta ikväll till tvn. Mums.

Nähe, om man ska lägga upp lite bilder på allt jag fick av Mamma igår. :)



 Väska & Plånbok från Åhlens. ( fast plånboken orkade jag inte fota )


Lite blandat från Maxi :)


 en superbra produkt som jag köpte hos frissan. love it!



  tunika från ginatricot.


 jeans från ginatricot.

Hejsan!

Hemma om hos Mamma en runda nu, ska dricka kaffe & ta en snabbdusch. Varit hos frissan, blev färgning och klipp :) Hur nöjd som helst. Slänger in en bild på det imorgon. Sen gick vi ner i stan en runda, fick jeans, tunika, väska & plånbok av mamma. <3 Så fint så, slänger även in en bild på allt det imorgon. Nepp, nu ska vi strax bege oss till Maxi. Hörs imorgon. Puss!

Tisdag

Är hemma igen, har sovit hos min älskling. Igår kom Malin & Sara en runda, drack kaffe & fikade. Trevligt! Sen stannade Malin hos oss, så vi hyrde film & handlade godis. Blev en promenad oxå, härligt! Tog bussen hem imorse och nu ska jag strax följa Malin till Marie för hon ska få massage, sen blir det hem en runda igen och sen jobba natt. Full rulle, men nu är jag på bättringsväg iaf :) Skönt. Segt att vara sjuk ju! Imorgon är det frissan som gäller, får se hur jag ska göra med mitt hår, haha. Alltid lika spännande! Sen ska jag & Mamma äta middag och sova i båten, mysmys. Ha det så bra, hörs senare kanske.


Hejdå!

Godmorgon

Mår lite sisådär. Febern ligger på 37.7 och jag har fortfarande ont i kroppen och halsen. ; S Igår blev det pizza & tv för hela kvällen med min älskling. Orkade inte göra någonting! Men så är det ju när man är sjuk.


Häromdagen slängde jag hemma dessa underbaringar från H&M.


Det är så typiskt.

Som jag skrev igår kände jag mig inte riktigt bra. Efter middagen så tog jag tempen och hade 38 graders feber. Inte konstigt jag mådde dåligt : (  Fick ringa och sjukanmäla mig på jobb & lämna återbud till Ida. Det är så typiskt att jag ska bli sjuk bara så. Aja, finns inte mycket att göra mer än vila och försöka bli frisk. Så idag blir det lugnt med älskling! Hörs senare.

8 Maj

Hejhej.


Äntligen fredag som man säger, men jag vetifan har inte längtan till denna helg. Kan bero på att jag jobbar och känner mig kass som fan. Tryckande huvudvärk, typ som början till min jävla migrän. ; /  Får ta två tabletter när jag bloggat färdigt. Hann knappt komma hem från jobb idag förräns jag & älskling somnade till en timme. Helt slut ! Sen tog vi en promenad, inom ICA och handlade cocacola & hyrde en film till ikväll. Blev en thriller. Gick även inom Sportaffären och köpte oss varsin stegräknare, nu jäklar ska vi ut och gå, vi har kommit fram till att tävla. Under några veckor ska vi skriva upp våra steg / per vecka. Sen se vem som gått mest och och den som vinner får ett pris :) Skitskoj, man blir mer peppad till att röra på sig. Hehe! Det ända som saknas just nu är ett par bra skor, vi kollade på ett par som dem skulle ha erbjudande på imorgon 399 kr, inte så illa pinkat tyckte jag. Kanske slår till imorgon ; D Yesyes, nu är maten på gång här.. Ugnstektfalukorv med potatismos och grönsaker. Jättegott, men tyvärr har jag ingen aptit ;( Men får försöka. Ha en bra kväll, jag ska mysa massor med min älskling ♥


Tips, lyxa till det.

Mitt tips till en lyxig vardag.


Jag har lyxat till det nu på kvällskvisten, tog mig en lång varm dusch. Fixade hårinpackning sedan noppade jag ögonbrynen och har krämat in hela mig med min bodybutter cocos. Dooftar underbart! Det lilla kan göra en hel kväll för mig. :)    Men imorgon ska jag lyxa till det lite mera, då blir det ett mysigt bad med älskling, & så tänkte jag lägga ansiktsmask, fixa mina naglar även måla dem. Och ha lite fotbad ! Helt underbart.
 


Älskling & jag gick ut och åt på Chaplin innan. Riktigt gott alltså! Jag tog en hamburgertallrik och tobbe sin "vanliga" pizza :) Sen gick vi och unna oss lite fusksol i några minuter, underbart. När vi kom hem spelade vi en runda yatzy. & nu tittar vi på grannfejden. ;)


Ha en trevlig kväll.

Kämpar redlöst..

Japp, helt otroligt vad flitig jag är. Mitt i städningen kände jag för att blogga lite, alltid roligt. Haha! Har dammsugning & torka golv kvar. Sen kan jag pusta ut & känna mig superduktig :) Visst är det märkligt att lite städning kan få en att känna sig så bra? Jag njuuter.

Yesyes, nu ska jag återgå till städningen och fånga in dammråttorna.

Vårstädning.

Igår var jag sleten. Men jag & malin tog oss ork till att vårrensa min garderob, det behövdes. Slängde en hel säck och så fick Malin lite kläder oxå. Hihi! Hon är bra att ha med när man rensar :) Sedan slängde vi oss i soffan med lite godis och kollade tv.

Idag ska jag Vårstäda hela lägenheten, hann inte det igår. Så det kommer bli skinande rent här. ;p


Senare kommer min älskling oxå, längtar så <3 Blir massa mys hela kvällen. Älskar dig, Tobbe <3





   tjejligan ;D <3

Hej hej!

Tandläkaren gick väl bra, tråkiga besked. Hade 2 hål, kommer bli ruinerad ; / Jäkla skit! Men var jätterädd, hon tog inte det så jätteförsiktigt heller. Menmen, överlevde iaf! Väl hemma igen blev det handling och matlagning, lagom sleten nu. Ligger i soffan & latar mig. Men jag & malin får se vart våra ben bär oss senare, om vi orkar göra något ikväll ; D

Ha det så bra.

Tandläkarskräck ...

Usch, tycker inte om denna dagen riktigt. Ska till tandläkaren runt två tiden, vill verkligen inte. Har sån tandläkarskräck så det finns inte alltså. ; / Men jag överlever säkert. Får intala mig att detta går jättebra! Fungerar förmodligen fram tills jag sätter min fot innanför deras dörr och känner lukten. Blää!

Annars så hade jag tänkt och storstäda hela kåken, hade varit skönt att få det gjort. Jaga alla dammråttor, slita tills allt blänker. Så känner jag idag. Trevligt va? Får väl påbörja det ikväll...


Jag är ledig idag & imorgon. Det är nästan lite lyx, men har ändå massvis med saker att göra. Så de så! Nu ska jag försöka göra något vettigt, snart våra bästa år på tv ju.... HAHA!


Låg och tänkte på en sak igår innan jag somna... 
Efter alla motgångar så reser jag mig upp och är ännu starkare!
Allt tack vare mina underbara vänner. <3

Ibland är det skönt att bara vara.

Godkväll.

Har jobbat min kvällstur och är jättetrött just nu. Ligger reda i sängen och ska läsa min tidning efter jag bloggat lite!

Får berätta lite om vår derbykväll...

Började med att vi tog tåget in vid 16 tiden, inne i stan kryllade det av poliser och ett gäng malmösupportrar som verkligen förde väsen. Isch! Jag & Sara gick och satte oss på Crom och avnjöt några kalla cider. Mkt trevligt. Sedan begav vi oss upp mot Olympia, under den lilla promenaden skrattade jag så fruktansvärt mycket. Vi hade bara så skoj och taggade till max. Innan vi hittade till 25an så snurra vi runt lite överallt, köpte korv m.m. Sen satte vi oss bekvämt och började heja. Men vi kom fram till en rätt bra grej när vi suttit i några minuter, vi passar inte in på sittplats utan vi ska stå. Så enkelt är det. Vi gapade och skrek som två galningar medans alla andra som satt runtomkring bara höll käft. Man går väl inte på HIF och bara sitter? Aja, hädanefter ska vi stå så vi kan skrika av oss rejält. Blev iaf en underbar vinst för vårt kära Helsingborg ! Efter matchen åkte jag hem till min älskling och sov där. <3

Tack, Sara för en superlyckad kväll. ♥



 södra stå.



 haha, så söta vi är.



  inga kommentarer, haha. Sjukt skoj! :)


4 Maj

Grattis till mitt hjärta för han fyller 25 år idag. Älskar dig, Tobbe ♥



Uppe hur tidigt som helst idag, hade bara velat somna om. Men det går inte, ska strax gå och jobba! Segt. Sen efter jobb blir det tåget in till staden med Sara. Derby match nästa.. HIF - mff ! Har längtat till detta som fan, och ikväll krossar vi malmö..

Jag & Sara ska hitta någon mysig uteservering vi kan sitta på innan matchen, snacka skit och bara finnas ;D



Hejhopp!

1 Maj

Hemma efter mitt jobbepass. Nu är det äntligen helg och jag är ledig. Underbart! Ska strax hoppa in i en dusch sen packa väskan och göra ve mig. Vi ska på kalas hos mina släktingar i Änghelholm ikväll, trevligt. Sen ska vi spendera resten av helgen hos älskling. Imorgon är det även ett kalas för Mammi, myspys! Yes, nu ska jag & älskling äta något. Ha en bra helg allihopa.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0