Jag är nog ingen nattuggla..

Nej, det känns inte så längre. Igår när jag kom hem från middagen med Pappa & Daniel, så satte jag mig ner och kollade lite på dem här värsta bilförare.. Fyfan, dem är ju inte riktigt kloka, till och med jag kör bättre och jag har inte ens något körkort. Förjäkligt! Aja, sen gick jag & Sara ner till Ica, inhandlade ciggaretter och en cola. Det var skönt med en promenad. Sedan slängde vi oss i soffan med varsin filt och kollade på tv! Härligt. Kände riktigt hur jag blev tröttare & tröttare.. Har ingen ork längre och jag som brukar verkligen vara pigg på kvällskvisten! Det kan väl inte vara för att jag är året äldre? Hahaha. Undra då hur det ser ut när jag är 30? :O Mohaha. Skämt & sido. Tror det är för att jag inte är helt kry än.. Vaknar för minsta lilla oxå, hur trött jag än är. För Tobbes telefon ringde imorse och jag sätter mig rätt upp, sen kunde jag fanimej inte somna om.. Det är inte roligt att vara såhär lättväckt.  När jag gick upp imorse kändes det som jag var tillbaka på ruta ett, näsan är snorig, huvudet är tungt & jag är allmänt seg. Usch, jag vill bara tillbaka till verkligheten igen och börja jobba som vanligt. Men inte så många dagar kvar nu.. Söndag går jag på min tur igen efter sjukskrivningen & förhoppningsvis med jätte mycket energi som jag brukar ha! Aja, tillbaka till igår.. Vi halv 12 tiden körde Sara & Jag för att hämta grabbarna i Ängelholm, båda var megatrötta så vi kämpade oss dit. Blev en tur inom helsingborg och mcdonalds för att lämna en kille.. och sedan tillbaka för att sova.. Vi tog med oss "picknick", cocacola & diestive bars. Haha! Allt för att bli lite piggare. Väl i Ängelholm, hämta vi dem vid stationen och ingen risk för att somna då inte. 3 sjungandes killar i baksätet, herregud säger jag bara. Jag & Sara fick skrika till musiken för att överrösta dem! Haha? Galet. Men dem hade haft skoj och det är ju huvudsaken.. Och ännu ett lyckat besök för mig & Sara på Mcdonald's.. Vi hade riktigt roligt därinne. Haha! Yesyes, nu ska jag nog tänka på ett slut här för detta blev jättelångt. Men vi hörs senare. Hejdå!

DAGENS

Humör: trötter
Gjort: varit med sara i bjuv och handlat, ätit middag med Pappa & Daniel.
Planer: kolla tv & slappa
Ser på: dataskärmen

Lyssnar på: tvn
Läser: det jag skriver.
Dricker: ska ta ett glas vann.

Äter: nada.
Bästa: fredag imorgon, massa mys.
Sämsta: att jag är trött.
Väder: regnit.
Kläder: jeans & tröja.
Vill ha: tobbe här nu, men han på hockey så vi ses ju sen ;) hihi!


Haft en jättemysig middag med Pappa & Daniel. Käka på milano i åstorp. Mums! Alla tog Oxfile med stekt potatis, bearnaisesås, sparris & räkor. En riktigt 10 poängare! Sen lämna vi Daniel hemma, så körde jag & paps inom Familia och gick ett varv. Trevligt, sen körde han mig hem till Tobbe så nu sitter jag här. Jag & Sara tänkte solat en runda med tar det imorgon istället :) Härligt. Nu ska jag in till dem andra och vara social. Pusshej!

Runda bubblor

Morrn Morrn.

Vaknade runt halv 11, väckte mitt hjärta sen gick vi ner och åt frukost. Nille & Preve kom på Kaffe så nu sitter dem där uppe och spelar Fifa och för värsta oväsendet, men det är rätt roligt att lyssna på dem. Jag har nyss varit flitig och dammsugat. Sara kom hem för ett tag sedan oxå så frågade jag om hon ville med ut och gå med mig & Batte. Så vi ska ge oss ut, men avvaktar lite pga regn. Men inom kort blir det! Härligt. Sen känner jag hur lockande en dusch hade varit, men ack jag orkar inte, inte just nu iaf. Haha! Blir väl efter promenaden. :) Yesyes, ikväll kommer Pappa & Daniel och hämtar mig, vi ska ut och äta, fira mig lite. Sen blir det tillbaka hit, till min älskling. Men innan dess ska jag & Sara köra och handla oxå. Hihi :) Vi får lyckas få ett besök i en mataffär att vara så himla roligt. Haha! Nepp, nu ska jag göra annat.

Hörs.

Stort grattis till min älskade Josse som fyller 22 år idag. Hoppas du får en underbar dag, för det är du värd.
Älskar dig, vännen!

DAGENS


Humör:
glad
Gjort: varit ute och promenerat, fyller år idag så det har varit massa mys.
Planer: kolla tv med älskling.
Ser på: dataskärmen

Lyssnar på: janet-let go
Läser: det jag skriver.
Dricker: cocacola

Äter: nada.
Bästa: att jag är hos thobias
Sämsta: att jag fortfarande är sjuk.
Väder: lite småkallt.
Kläder: tobbes joggingbyxor och linne.
Vill ha: fredag.


Tack allihopa, ni har verkligen tänkt på mig idag. Man blir så glad! Har haft en jättemysig födelsedag ♥
& Thobias, jag älskar dig med hela mitt hjärta. Du gör mig till den lyckligaste i världen, verkligen!

Solsken.

Det är så härligt när solen skiner. Tog mig en varm dusch i förmiddes, sen gick jag & älskling ut med Batti en lång runda i skogen. Det var underbart! Sen hem och gjorde en varm macka och drack kaffe. & så kom Nille en runda på kaffe oxå, han & tobbe är helt galna ibland. Skratta så tårarna nästan kom, helt otroligt. Hahaha!  :) Nu är det strax kvällsmat, och tobbes mamma har varit jättesöt och köpt princesstårta som vi ska smaska på senare ! hihi. Kanske kolla på fotboll ikväll, det lockar lite faktiskt ; D Men vi får se! Har haft en jättemysig dag hittills och den kan ju bara bli bättre. Hejhej!

24 februari.

Grattis till mina 21 år idag.

Det är inte alls lika kul att fylla år längre, minns när man var liten det var som en dröm ju. All uppmärksamhet man fick, och alla presenter som man bara ville slita upp, för det klia så mycket i fingrarna och hela kalaset i stort sett. Men nu är det inget markvärdigt att fylla år, men tack alla som grattat mig & tack alla mina underbara vänner, ni är bäst.
Stannar kvar i Billesholm några dagar till, så ikväll blir det kanske tårta, tror Sara är rätt sugen på det? ; D


Nu ska jag återgå till verkligheten, ta min penicilin och lira guitar hero med min älskling!


Puss .

Can't let go

Godmorgon.
Idag är det måndag, och jag hostar som aldrig förr, verkligen hatar det! Vaknade upp bredvid min älskling, det finns inget bättre. Älskar dig så himla mycket, Thobias! Blir lugna gatan idag, för jag är öm i kroppen och halvkass. Men vet ni vad? Imorgon fyller jag år,  ; P hihihi, men aldrig lika roligt längre.

haha, ha det bra!

Änglavakt!

Vet inte riktigt hur jag ska börja förklara allting..


I fredags råkade jag och Sara ut för en trafikolycka.. Vi krockade in i ett stängsel och bakom var där ett träd, fick sladd på bilen. Är så lättad att det inte blev värre, och att vi är hela. Vi hade verkligen änglarna på vår sida! Det kunde slutat riktigt illa. Började känna smärta när vi kommit tillbaka hem, så vi körde in på akuten.. Spenderade hela natten där, kom hem 04.30 ! Hade fått en spricka i revbenet, lindrigt skadad med andra ord. Skriver inte detta för att ni ska tycka synd om oss, utan ibland behöver man skriva av sig, detta är ju trots allt som en dagbok om man säger så! Om man drar en slutsats så mår vi hyffsat bra efter omständigheterna, chocken börjar lägga sig men det känns fortfarande nästan som en mardröm. Men så fort man kommer ut och tittar mot bilen som står parkerad på uppfarten så förstår man att det är verkligt. Men vi finns här för varandra och pratar om det när vi känner att det behövs, så det är bra.

Tillbaka till idag, förskyldningen och febern kommer och går som den vill. Penicilinen har inte börjat värka så jättebra! Så typiskt, men är kvar i billesholm iaf. Myser med min älskling! Nu ska jag kila in i storarummet och vara social. Är ju ben på tvn nu sen beck. Eller nej förrästen glömde att först skulle jag & hjärtat ta en varm dusch :) myspys. Vi hörs! hej.

Self Therapy.

Nu är tvätten färdig, skönt ska bara ha ork att vika och lägga in allt. Men det får nog bli efter jag har duschat.. Man får ta lite saker i taget och vila in i mellan. Har inte hur mycket enregi som helst! Ska ha ork ännu en gång och ge mig på dem satans kläderna.. Varför ska jag ha så stora problem? Haha, skrattretande. Menmen, tur är så kommer Sara sen. Hon är räddaren i nöden. Så blir det att jag åker med henne hem, ska vara där i helgen. Mysa med älsklingen! Men imorgon ska vi ner till Malmö och bli fotograferade. Jag måste ha ork till det, så vila hela kvällen för min del. Vill spela Fifa, försöka vinna lite till över Tobbe. Hihi, det är så skoj :) 


 Jag verkligen längtar efter duschen, så förstår inte varför jag sitter här?



Ingen brist på sömn!

Godmorgon. Jag har sovit 11 timmar inatt, det var underbart, behövde verkligen det. Mådde så dåligt igår så vid 20.00 gick jag och la mig. När jag vaknade imorse mådde jag mycket bättre, skönt. Så ska ta mina piller nu, sen gå ner och ta min tvätt..

Förrästen kollade upp kläder igår, men det är fanimej skitsvårt, verkligen. Det står still, hoppas Sara kunde komma och hjälpa mig idag!


Hörs!

Energi tack.

Efter ett tag på sofflocket hade jag energi nog att gå till apoteket och hämta ut min medicin. Tacka gud för det, för nu är det dåligt igen. Går som en berg&dalbana ungefär. Men det värsta var innan, försökte somna men gick dock inte alls bra, var istället jobbigt.. Kunde inte ligga förlänge på ena sidan utan då dunka det alldeles för mycket i huvudet, kunde inte sitta utan det var för jobbigt. Usch nej, jag vill bara återgå till verkligheten. Första pillan är tagen, man kan ju hoppas på att jag fick en mirakelkur så jag kan bli frisk. Det är så himla drygt, inget bra på tv, ingen bra film hemma, usch vad jag tycker synd om mig själv!

Har tyvärr inget annat att skriva om.. Helt nollställd i huvudet, sorry!

Hörs kanske senare, om jag orkar.


Hejdå!



Hejsan!

Nu är man hemma igen, varit hos doktorn för ingenting blev bättre. Mår som en kratta! Hade tid 11.15 gick bra men frisk är jag inte.. Kom ut 13.00 så det var ett långt besök hos doktorn! Fick sjukskrivning till 1 mars, penicilin och hela skitet. Enda botemedlet var vila vila vila. Hur ska jag och min rastlösa själ klara ut detta? Usch. Men vi tar en dag i taget kanske kan jobba nästa vecka någongång. Vill det iaf, orkar inte gå hemma och slöa ju. Har redan varit hemma sen fredags! Men kanske bra att lyda doktorn så man blir frisk för detta är ett rent helvete.. Ska hämta ut mina mediciner senare, har ingen ork nu måste vila. Det tog på krafterna att ta sig hem!

Hörs sen.

Tisdag.

Godmorgon!

Legat ända sen i fredags, tycker inte om att vara sjuk.. Igår hade jag lite energi, tog tåget till Bjuv så hämta Sara upp mig där. Körde in till Väla, betalade första delen av resan och gick ett varv sen hamna vi på mcdonalds. Mums det var gott. Sen körde vi till dansen men den var inställd för det var sportlov. Inga kommentarer på det!!  Vi hade nämligen inte fått den informationen. Så vi körde till Väla igen och åt en god glass, sen åkte vi hem till mig, lagade köttfärssås och pasta. Sen blev det film med älskling, och jag blev dåligare.. ; / När jag vaknade imorse var det ännu värre, mamma ringde och undra om jag kom ner till Nova en runda för dem hade halva rea priset.. Så jag tog på mej kläder mötte upp mamma och fick en massa fina kläder :) hihi! Tack <3  men då såg mamma hur dåligt jag var så vi fick ringt och sjukanmält mej.. Nog lika bäst! Blir det inte bättre i veckan så får jag gå till doktorn helt enkelt. Nu ska jag äta frukost med Tobbe! Hörs senare.

; /

Jag blir arg, förbannad, irriterad på mig själv. Jag vill inte må dåligt, men känns som om jag inte kan kontrollera mina tankar. Är maktlös! Försöker intala mig själv att det är bra, det är ingen fara. Men varför känns det helt tvärtom? Gaah, blir förbannad..


Och sen igår när jag lagt mig låg jag och fundera jättemycket. Det är aldrig roligt att höra en massa saker, mår så dåligt över att inte kunna göra något. Du var som en syster för mig, vi delade hela vår uppväxt. Men vafan, du har kanske inte valt ditt levesätt, men det känns som om det är upp till mig, att det är bara jag som kan prata dig till rätta. Men jag vill inte göra det, vill inte blanda mig med sånt skit. Tänker inte ta på mig detta, men vill inte se dig gå under ju. Är det inte det ena så är det fanimej det andra. Det är aldrig riktigt bra.. Jag kan inte mer än hoppas på att det ordnar upp sig för dig, hade gärna hjälpt dig, men som sagt vill inte blanda mig med sånt. Har kämpat med såna problem en gång och vill aldrig vara med om det igen, och tycker det är konstigt hur du kan hamna där när vi upplevt samma i vår barndom. Att se ens syskon nere i skiten är lika med jordens undergång.. Jag orkar inte ta den smällen en gång till! Men som sagt jag hoppas du tar dig upp på fötter en dag och då finns jag gärna där för dig. Men inte just nu, jag orkar inte.

Alla <3 dag.

Godmorgon, inte sovit så gott. Vaknat flera gånger! ; / Febern är inte borta idag heller, svettas och fryser samtidigt. Det är så jobbigt. Har precis druckit en kopp te och pratat med Josse i telefon. Tack, gumman är verkligen glad att du förstår mig och stöttar mig. Jag finns här för dej oxå! <3

Ska nog slänga igång en film och ta en pilla. Usch för detta ! !

För trött för allt!

Det är verkligen fredagen den 13 idag.. Det märks! Tog bussen till stan vid ett tiden, mötte upp Mamma. Gick upp och fikade med pannkakor på ett mysigt fik, sen begav vi oss ner på stan och shoppade lite. Myspys, detta har inget med min otur att göra för det var hur mysigt och behövligt som helst. Älskar min Mamma! Sen tog vi bussen hem till henne, var väldigt kissinödiga. Hihi, sen körde vi upp till Maxi och handlade mat! Hem och fixade chilikassler med ris, mumsmums. Daniel kom oxå in och åt med oss. Sen tittade vi lite tv och umgicks! Åkte med Daniel hem, men först inom knutan och hämtade upp Sanca & Linn. Supergoa tjejer :) Lämnade av dem på Murphys i Åstorp och nu är jag äntligen hemma. Kånkat upp alla påsarna så dem står och väntar på mig nu.... Suck!


En sak är saker, jag mår som en slagen skit.. Har superhuvudvärk som aldrig förr, ont i halsen, feber och alltmänt seg! Vill INTE vara sjuk. Fick ringa och sjukanmäla mig till imorgon, kan verkligen inte jobba när jag knappt kan röra kroppen. Låg under filten typ hela kvällen hos Mamma. Jobbigt! Så nu är jag verkligen för trött för allt. Ska slänga mig i min stora säng och bara tycka synd om mig själv för det är jag värd. Godnatt, sov gott!

Vi

Vad heter ni?
Elin & Thobias

Hur träffades ni?
Murphys i Åstorp.

Hur länge har ni varit tillsammans?
10 månader i slutet av februari

Är ni förlovade?
Nej.

Bor ni ihop?
Nej.

Har ni barn?
Nej.

Har båda körkort?
Nej, ingen av oss.

Kommer du ihåg er första kyss?
Absolut.

Vem är äldst?
Han.

Vilka stjärntecken är ni?
Fisk & Oxe

Vem fyller först på året?
Jag.

Vem är längst?
Tobbe såklart. Hihi!

Vem sjunger bäst?
Hum, jag kanske? hahaha..

Håller ni i handen på stan?
Ja, självklart.

Har ni någon speciell låt?
Mjaa..

Har ni varit utomlands tillsammans?
Danmark bara, men Kreta i Aug.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Myser.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ja massa pussar.

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Vi bor en bra bit ifrån varandra. ;/

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, inte lätt men det kan ju hända.

Ringer eller SMS:ar ni mest?
SMS:ar.

Brukar nån av er prata i sömnen?
Ja, det är Tobbe rätt bra på! ;D

DAGENS;

Humör: Trött och Irriterad.
Gjort: Tvättat, Varit på Ikea med Josse.
Planer: Kolla Tv, Sen sova.
Ser på: Lyxfällan.

Lyssnar på: Tvn.
Läser: Nada.
Dricker: Inget.

Äter: Inget.
Bästa: Att jag fått träffa Mamma och Josse idag <3
Sämsta: Att jag saknar Thobias.
Väder: Kaaallt.
Kläder: Skjorttunika, leggins.
Vill ha: Lördag, så jag kan mysa med Tobbe.



Snodde denna fråna Sara. Thihi!

Hello!

Hemma från Ikea/Väla. Har varit en rolig tur, fick handlat lite handdukar, lampa & glas ! Så finfint. När jag blev avsläppt och skulle hem så mötte jag mamma och gunilla, dem kom gåendes. Så gick med dem till Chaplin och tog en läsk och pratade lite. Fick en alla <3 dag present av mammi oxå, ett jättefint angel halsband. Tack älskade mamma <3 Nu sitter jag och tittar på lyxfällan...


Tack josse för en mysdag <3

Godäy !

Tvättar som en jäkla galning och har nyss duschat. Härligt! Traskade bort till jobbet innan och lämnade en alla <3 dag present till Mamma. Så ringde hon upp mig innan, så vi ska ut på stan imorgon. Shoppa, fika & bara mysa! Sen hem och äta kvällsmat hos henne så kommer nog daniel oxå. Myspys! Saknar ju Mamma jättemkt, hinner aldrig ses så ofta nuförtiden. ; ( Men längtar massa tills imorgon, längesen man gick i stan med, hamnar alltid på Väla annars! haha.

Nu ska jag föna håret och lite sånt. Hejhej!

Torsdag!

Vaknade av min väckarklocka vid 10. Slängde på mig slappekläder, gick och solade sen på vägen hem tog jag en omväg så jag kom ut en runda. Det var verkligen skönt ! :) Lite kallt om händerna bara, glömde vants ! Brrh. Nu sitter jag här och väntar på att jag ska tvätta 12-16. In i mellan ska jag ta en dusch och fixa till mig, blir Ikea med Josse, Marie & Rasmus sen. Skojskoj! Ska se om jag hittar något fint till mitt hem.. Haha! Sen ska jag höra om Josse är sugen på en promenad ikväll om vi inte är hemma försent ; D ..

Det är inte klokt, jag är så besatt av att se Våra Bästa År nu förtiden. Det är ju så löjligt spännande! Haha ^^ Så hoppas jag hinner se det idag, men det tror jag eftersom tvätten i stort sett sköter sig själv. ; P


Hörs sen, puss.

Underbara du.

Min allra bästa vän Josefin. Hon kom in i mitt liv och vår vänskap växte snabbt till något stort, hon får mig att le fast allt är upp & ner. Hon stöttar mig och finns där för mig dag som natt. Är så himla glad att vi fann varandra och blev så bra vänner. Vi skrattar och har jätteroligt varenda gång vi är i närheten av varandra. Men det jag vill ha ut av allting är att hon är den underbaraste människa på hela jorden. Och jag har tur som får ha henne i mitt liv! Tack ännu en gång för allting, gumman. Du är guldvärd  ♥


Hejsan!

Nu har min data hittat hem igen, det är skönt kan jag ju tala om för er. Haha!  Redan onsdag, rätt skönt vill liksom bara ha helg. Fast jag jobbar, men helg är ändå helg typ! Och så är det ju alla hjärtans dag. Myspys. Idag har jag varit jätteduktig, målat mina två byrå, möblerat om i sovrummet, promenerat med Josse, lagat middag som  jag bjöd brossan och pappa på. :) Och nu sitter jag här. Men det har varit en skojig dag! Hihi. Igår när jag jobba så skicka jag över massa bra musik till min mobil från Ida, tack gumman. Så mobilen har gått varm hela dagen med bra musik =) Härligt, jag överlever verkligen inte utan musik..


Har väldigt många tankar i mitt huvud just nu, finns egentligen inget svar på dem. Jag vet att jag är dum som tänker såhär, men ibland kan man inte styra eller välja.. Så är det bara! ! Men jag ska sluta att tro för mycket på vad folk säger/lovar. För man blir bara besviken, och så känner man sig som en stor idiot. Menmen, hädanefter ska jag vara försiktig...

Pusshej..

Mår som man förtjänar.

Halloj. Då va det söndag igen, hade riktigt riktigt riktigt roligt igår. Fast var nog min sämsta bowling omgång någonsin. ; / Haha! Men det bjuder vi på va. Efter vi bowlat stack vi till Bakom, dansa och tjoa lite där. Sen en runda till Utposten! Mkt skoj. Sen kom Robin och hämtade oss, mer festsugna var vi så Jag & Sara drog hem till Nille och efterfestade med han & Tobbe. Hihi, spelade guitar hero & diskuterade katter ;D hahaha! Somnade gott sen kan jag tala om med min älskling. Hihi! Vaknade halv 3 i eftermiddags, snakka om rekord. Mådde som en apa, fyfasen. Men åkte ändå till Ikea med Älskling, Sara, Lotta & Robin. Kollade lite och så köpte Tobbe en säng :) Själv hittade jag min efterlängtade lampa som jag ska ha i hallen. Its good! Varit i Åstorp och hälsat på Pappa en snabbis oxå. ♥ Nu är det snart dax att slänga fram godiset & colan för det är ju Beck på tvn. :) Sover hos älskling inatt med, har inte haft ork att ta míg hem! Haha.



Jag längtar som bara den tills vi reser.

Såndär On-Off Knapp, tack..

Hejhej. Allt bra med er idag? Själv rullar det på som vanligt. Väldigt trött och seg idag, typ no power. Tänkte blogga lite nu, hinner inte sen, fullt ös idag. Därav en seg & slapp morgon. Älskling är uppe i borås tror jag det var, och ska kolla träningsmatchen som spelas med HIF idag. Det blev så tomt när han gick imorse, men jag kunde somna om. Gick upp vid 11. Håret åt alla håll, värsta morgonlook. Haha! Snackade lite med Sara, tog morgonciggen sen gick vi in och spelade Wii en runda. :) Nu har jag precis ätit en pizzabit från gårdagen och kollat på Sara när hon strykte sina kläder som hon ska ha ikväll. Hihi! Inte många timmar kvar tills tjejkvällen. Ska bli så himla skoj! Jag & Sara ska ta tåget till Klippan vid 16. :) Hörs imorgon!


Puss

Lycklig.

Efter jobb åkte jag till Åstorp, ner om Pappa och lämnade in min data & mobil. Danne visade sin superdupersöta kattunge som han införskaffat sig. Blev helt kär i den, lilla Ozzie :) hihi ! Sen kom Sara, så körde vi hennes Mormor & Morfar till Bjuv & hämtade även upp Tobbe. Sen till Billesholm, har nyss ätit pizza & hunnit öva lite med Sara på dansen till Måndag :) Vi slängde på oss bandana, keps & svettband, rullade ner & slängde igång musik. Mohaha ;D Nu är det snart dax för Let´s Dance. Ska sova här hos mitt hjärta inatt, älskar dig jättemycket tobbe!

Har varit en sväng på Väla & City Gross idag oxå, med Tobbe & Sara. Vi beställde resa, blev Kreta 1 v. Åker i Augusti :) Längtar redan. Sen handlade vi mat till Tacosen imorgon! Så jäkla skoj vi ska ha.


Ha en mysig fredagkväll allihopan. ;D

Så jävla onödigt ! !

Hemma från jobbet. Det har gått bra, men fick värsta attacken av en konstig huvudvärk innan och den sitter i fortfarande. Så jobbigt. Kan knappt titta, gör jätteont ända fram i ögonen typ. Isch! Är väldigt trött med så blir tidigt i säng idag, ska även upp tidigt och jobba imon. Suck, men min lediga helg så man ska inte klaga! Hihi.

Jag är väldigt irriterad på allt som har med det tekniska och göra. Alla jävla ljushuvud som tror ni är smarta, sluta upp. Fick en släng av virus på datan innan idag, så jävla onödigt. Ringde brossan i värsta paniken, och han så till mig att absolut inte göra några typ bankärende över nätet sålänge jag har detta & såna viktiga saker. Men ska ta med mig datan imorgon när jag ska till Åstorp, så lämnar jag in den så får brossan fixa den till mig över helgen. Vafan, jävla idioter som sitter och fixar med virus och skit, har ni inget liv? Grrh... Aja, hädanefter ska jag ha världens bästa virusprogram så jag inte får nått skit alls. Sådeså!

Nog pratat om det då. Imorgon ska jag åka hem till min älskling och sova där, saknar honom så himla mycket alltså. Sen på lördag är det dax för Tjejkväll. Ser jag fram emot. Bjuds på Taco & förfest hemma hos mig, så skoj. Sen in mot helsingborg och nattbowla, sedan utgång. Riktigt riktigt skoj! :) Men det uppdaterar jag för er på söndag förmodligen. Tihi !

Nu ska jag titta lite tv, sen krypa ner i sängen. Godnatt på er!

Torsdag.

Godmorgon. Sovit gott? Jag fick lite sovmorgon idag iaf. Skönt, ska inte göra för mycket nu på förmiddagen, bara finnas. & sen jobba kväll 14.30-22.00! Ska nog bara gå till affären en snabb runda, måste handla vaniljyoughurt med chokladkross i. Det är fan riktigt gott. Någon annan som provat det? Muuums. Nu ska jag forsätta titta tv! Hörs senare. puss.




GRATTIS EMELIE & FREDDE TILL ER SON. <3 
Önskar er all lycka.

Kärlek <3

Elin  ♥  Thobias!

Det är vi, älskling.

Tillsammans är vi starka & klarar allt.


Tjena mos!

Är hemma från Josse nu, gick jättebra att måla. Vi hann även med en fika och massa prat! Tack för idag, gumman. <3

Köpte mej en burk svart färg idag & en pensel så jag kan måla min byrå på toaletten. :) det kommer bli grannt. Kommer upp en bild på den sen när den är färdig. Tihi !

Nu ska jag titta lite på efterlyst.


Sov gott !

HOT STUFF !

Godmorgon kära bloggläsare. Sovit gott? Själv har jag väl sovit sådär, för det första har jag saknat Thobias sidan om :( Hade ställt klockan på 11 för jag tänkte ha lite sovmorgon. Men ikke! Daniel ringer vid halv 9 för att berätta att han har köpt en kattunge, och att jag kanske får passa den när han åker till Thailand nu i mars. Yes, ytterligare ett försök att somna om efter samtalet. Lyckades 1 timme ungefär, sen började några av grannarna borra i alla möjliga väggar som finns och dem håller på fortfarande. Grrh! Jävla skit, så jag gav upp. Nu väntar jag på att jag ska börja tvätta 12. Hade inte så mycket tvätt så det ska gå snabbt idag så jag kan gå bort till Josse och hjälpa henne :) hihi! Ska nog ta en långpromenad ikväll, känner att jag behöver det. Det är alltid lika skönt & uppfriskande! Men jag uppdaterar mer senare hur min dag blir. haha! Mycket kan ske.


Hejsålänge.

Chockerande!

Hej igen, dax att blogga lite. Sitter i soffan nu och kollar tv, inte ett ynka bra program finns det nu. Men är för trött för att slå igång en film så får väl stå ut ska ändå snart sova. Anyway, fick ett ryck innan och knäpp som man är så började jag måla mina garderobs dörrar i hallen, har skullat göra de sen jag flyttade in men det har inte blivit av. Men tydligen ska det behövas sådanahära ryck.. Blev jättefint! :)

Handlade dessa ostbågar på City Gross igår, rätt spännande..




Måste även slänga in en bild på mina nyinköpta stövlar :)




Godnatt  på er, hörs imorgon !

rubrik ?

Aha, hemma från jobb. Allmänt seg och tankspridd som vanligt, det börjar tillhöra min vardag. Aja, nog om det. Sitter och fixar med alla bilder från Kläppen. Funderar på att slänga ut dem på min bilddagbok! Men orka ikväll, där är liksom över 400 bilder minst.. Idag åkte min älskling hem, saknar honom redan! :( Imorgon ska jag tvätta, sen hem till Josse och hjälpa henne att måla. Supernajs! Ska ta med kameran så vi har bildbevis på hur duktiga vi kan vara. Haha! Yes, nu ska jag fixa lite andra saker här hemma, det görs ju inte av sig själv direkt. ; }  hejhej.

He pa de`j.

Ännu en ny dag på denna veckan. Måste berätta lite om gårdagen, vi hjälpte Josse att flytta. Wow, verkligen en läcker lägenhet. :) Efter det gick jag och Tobbe hem till mig, käka och slappade. Sen vid 16, kom Josse och hämta oss. Billesholm nästa, hämtade upp Sara. Sen var det full fart in till dansen... Jag kan ju säga en sak till början att min hjärna samarbetade inte med danslärarens tempo. Allt gick fort och jag bara whaaat? hahaha.. Men efter några om och men så gick det hyfsat bra. Man kan ju inte förvänta sig att sätta koregrafin direkt liksom. Hum! Svettades och helt öm i kroppen när jag gick därifrån men fy vad kul det var, detta är min utmaning... Jag ska klara det!! Efter dånsen, begav vi oss till Hyllinge, jag handlade lite på CG. ;D Sen krängde vi donken, jag vet vi är jätteduktiga. . haha ! & tills nästa vecka ska vi införskaffa oss keps, bandana & svettband. Så man får mer HipHop stil när man dansar, det ville läraren! Så det får vi fixa, tjejer ; D ... Vi hämtade upp Tobbe när vi lämnade Sara, sen blev det hem, packa upp grejorna, Tobbe stack iväg och köpte en kebabpizza. Sen tappa vi upp ett varmt bad, med massa tända ljus och där spenderade vi halva vår kväll! Mysigt. Sen slängde vi igång en film. En helt tokig dag med massa skratt. Jag kan ju berätta att jag saknat min Josse väldigt mycket..

Idag ska jag jobba kväll, men innan dess ska jag & älskling sola en runda :)

puss..

Ny vecka!

Vaknade och kände mig som en zombie rent ut sagt, ont i hela kroppen och trött. Men efter en kopp kaffe & morgoncigg börjar jag bli människa igen. Ska strax göra ve mig lite, sen åka till Klippan. Jag & Tobbe ska hjälpa min kära Josse och flytta :) tihi. Sedan bär det av till helsingborg, danskursen börjar idag för vår del. Längtar som tusan, ska bli intressant och se om man är vig som ett kassaskåp? Förmodligen. Haha ! Ska försöka storhandla idag oxå på något sätt, har ju ingenting hemma. Hehe! Men det löser sig. Ha en bra dag, uppdaterar senare. Hejhej !



      Jag & Tobbe på harrys i Sälen.

Heja Skåne !

Hemma igen efter 1 vecka i Kläppen. Sjukt roligt har vi haft, har provat på snowboard & skidor. Det gick jättebra, förutom helt mör efter första dagen, men vad kan man förvänta sig liksom? Delade stuga med 4 grabbar, gick helt okej. Men visst sakna man tjejkompisarna, det här med tjejsnacket och allt som hör till. Men överlevde! Bilresan var nog det jobbigaste jag gjort på länge, trångt, & nikotin begäret bråkar alltis som mest med en när man vet om att man inte kan röka lika ofta. För jäkligt! Hehe. Men tur man var trött så man sov i stort sett hela resan upp & hem. Inga brötna ben eller hjärnskakningar, klarade oss från allt sånt. Kryss i taket! I veckan hann vi med massa festkvällar, skidåkning, godisgama, slappa, basta & bara ha semester :)  Härligt !

Kom hem natten till idag vid 02, gick direkt upp och la oss. Sov som några stockar :) Alltid skönt att komma hem. Fast är i Billesholm nu, ska hem imorgon. Jag & Sara körde en sväng till Klippan innan så jag kunde få hämta lite grejor och göra ve mig :) Sen blev det kvällsmat och några rundor Yatzy. Och ikväll blir det godis och tvn! 

Puss o kram. 



eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0