Ullared & Loppis!

Igår körde jag och älskling upp till Ullared och shoppade loss. Vi hade en jätte mysig dag tillsammans 💕 

Idag hade jag & Emma en loppis hemma hos oss. Efter det blev det pizza med Emma, Niclas, Minna, Milo, Robin, Lina och Leo! Tack allihopa för en trevlig dag/kväll. 💋

happiness!

just nu är jag bara så lycklig. har mina finaste vänner i min närhet och min bästa familj. jag älskar er!

keep your friends close and youre enemy closer!

Jag blir så trött...

Att folk orkar hålla på med skitsnack, avundsjuka och bete sig som att alla ska svansa efter... Glöm det, jag ser bara svart på sånt! Trodde folk var mer mogna, men ikke. Tur att vi alla är olika. Vissa är ju verkligen så jävla bittra och kan inte må bra med sig själv. Är så glad att jag håller mig utanför den umgänges kretsen för där kan man ju inget annat än må dåligt! Väljer mina nära och kära med omsorg. Dem jag känner tillit, trygghet & respekt till - det är för dem jag öppnar mitt hjärta och pratar med. 
Förstår inte varför folk ska vara så lättpåverkade och bara hitta massa fel hela tiden? Ta vara på tiden och dem människor ni har runtomkring er istället.

Japp nu har jag fått detta ur världen också.

Vitt är inne.

Omväxling förnöjer... Hatthyllan fick sig en färgklick ;) 

Febern fortsätter. .

Vår lilla loppa är inne på sin tredje dag med hög feber, 41 grader. Hon är helt utslagen och sover mestadels om dagarna. Några pigga stunder mellan varven får vi när alvedonen värkar! Stackare. Vi har nyligen varit ute en lite stund så Nellie kunde få lite frisk luft. Vi passade även på att rösta så nu är det gjort! 

Jag ska ev bege mig till en loppis här i närheten och titta lite. Var ju bara inomhus hela dagen igår så behöver ut en sväng idag!! :)

Oriflame

Jag är säljare för Oriflame, vill ni beställa något så tveka inte att höra av er så fixar jag det ni önskar. Skriv en kommentar här så får du min mejl där vi kan hålla kontakten. 

Katalogen finns att kolla i på Oriflame.se

Många bra erbjudande!!

Jag funderar även på att gå en kurs i hudvård & makeup till hösten genom oriflame och lära mig mer om deras produkter :) 

Hoppas vi hörs av. 

Ledig helg 😊

Började min lediga dag med sovmorgon.. Skönt! Sedan kom fina Malin hit på kaffe & skitsnack, love it. Sedan har jag och Nellie bara lekt, bakat och busat hela förmiddagen. När tobbe kom hem gick vi en promenad i det härliga vädret och när vi kom hem slog febern till på Nellie. Hon låg helt utslagen i soffan hela kvällen :/ Trist! Hoppas det går över fort. Synd om vårt lilla hjärta 💕

Ledig dag!

Frukost dejt & lek hemma hos bästa Emma i förmiddags 💖 Tack för idag!

Snart kommer brossan och hämtar oss så ska vi hjälpa till att lämna tillbaka tält, bord & stolar sedan köra och hämta en stooor studsmatta till Nellie. Herregud vad lycklig vår tös kommer bli ;) Hon är värd det bästa!

Ikväll blir det middag och kvalitets tid med min bästa vän, Malin! 

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0