Ingen vanlig dag...

.. för det är MIN födelsedag :)

Vaknde tidigt imorse, gick upp & tog en promenad i detta underbara väder. Riktigt skönt :)
Har redan fått många gratulationer, hihi!

Ska strax ta mig en dusch sedan är det jobba som gäller.

Imorgon vankas det bowling & tacobuffe med familjen ♥


Ha en bra dag allihopa!

Underbart!

Promenaden gjorde susen, fick mycket frisk luft! :) Ska äta lite nu sen cykla ner i byn & fixa ett ärende innan det är dax att jobba! Ha en fortsatt bra dag allihopa.


Måste dela med mig av min bästa present ever. Fick denna underbart varma jackan av mitt hjärta för 2 år sen, fortfarande lika bra :) Fryser inte ett dugg i det kalla vädret! Canada Goose.

22/2

Godmorgon!

Vill inte lämna det den varma sängen, vi har väldigt kallt här. Kan inte elda nu heller pga vi ska måla det sista idag! Hehe. Sen äntligen får vi tillbaka vår organiserade röra ;) Haha!

Ska ta mig upp ur sängen strax, äta frukost sedan ut på en promenad. :) Efter det får jag ta en varm duch innan det är dax att bege sig till jobb!


Ha en bra dag!

En jäkla röra!

Godmorgon!

Håller mig kvar inne i sovrummet med datan, resten av huset är upp & ner pga målningen. Hatar röra! Menmen, det blir ju bra till sist. Ska upp och dricka ett glas proviva sen ut & gå min promenad. Ska bli skönt! Sen mot eftermiddagen ska jag göra till Bauhaus och köpa lite mer färg sen hämta upp älskling! :)

Så ser min måndag ut!

Skogen!

Hejsan!

Upp tidigt denna dag oxå, var iväg och kollade på en bil. :) Sedan hem till svärföräldrarna på fika!
Efter det vidare hem och fortsatte måla i storarummet. Kommer bli så fint när det är färdigt :) Har även mumsat i oss våfflor, hihi! Nu har jag precis kommit in efter en härlig promenad i skogen med Jack. Det var uppfriskande. Blir att fortsätta måla sen slappa med god mat ikväll.

/ E

Härligt väder!

Godmorgon!


Frukosten är nere, planerar en lång promenad nu. Ska bli uppfriskande :)

Ledig helg!

Gick på min långledighet igår, skönt :)

Hade ställt klockan tidigt, blev upp och drack ett glad proviva sen gick jag ut på min 30 minuters promenad! Hemma igen blev det dusch & nu sitter jag och äter en stadig frukost :) Ska strax föna håret och fixa till mig det sista sen kör jag till Ekeby och umgås med Emma ♥

Ikväll blir det god middag med älskling och kanske ett besök av Sandra & Nille :)


En bra start på en bra helg :)


/ E

15/2

Godmorgon!
Kan ju säga att jag ville ikke gå upp imorse när klockan ringde, kallt & tråkigt. Men vill så gärna hinna med en promenad innan jag ska jobba mitt nattpass, så hade inget val ;) Ska dricka mitt glas med proviva nu så jag har något i magen sen blir det ordentlig frukost när jag kommer hem.

Har hela min vecka planerad, rätt roligt. Det händer allid något :)

Imorgon ska jag umgås med Mamma, vi ska till Willys och Ö&B! Blir nog en mysig lunch eller fika oxå. ♥


All min kärlek till min underbara Thobias, tillsammans klarar vi allt! Är så lycklig med dig, forever and ever. <3


Alla <3 dag!

Hejsan!
Är hemma från jobb nu, ska strax på läkarbesök sedan blir det några ärende med älskling i stan :)
Ikväll blir det massa mys <3

Effektiv förmiddag!

Hejsan!
Gick upp i skaplig tid, på med lite värmare kläder och körde ner för att handla frallor. Sen vidare hem till Pappa och mumsade på frallor & kaffe :) Sen tog vi en lång runda i skogen, det var underbart skönt! Nu blir det lite vila innan jobb. :)

Igår körde vi till billesholm, fikade på kanelbullar hos svärföräldrarna :) Sedan vidare ner till Sandra & Nille på lite kaffe & skitsnack. Skulle egentligen promenerat med Sandra men vädret gjorde att vi ställde in! Tar igen det i nästa vecka. Hihi! Hoppas på bättre väder då. :)


Inga ord kan beskriva min lycka, jag har världens finaste pojkvän, en underbar familj & jättefina vänner omkring mig, kan inte bli bättre. All min kärlek till er ♥



LOVE YOU!

Storm!

Hejsan!
Fy vilken storm vi haft i 2 dagar, tråkigt. :(
Men det stoppade inte mig från att ta en skön promenad i förmiddags, det var skönt :) Köpte frallor med hem som vi mumsade på!


Igår var en bra dag, efter jobb stack jag och älskling till Väla och fixade presenter :) Fick även med mig en body butter hem. :) På kvällen fixade vi till en tacogratäng som blev riktigt god. Sen kom Maria, Robin & Leo. Vi kollade film & åt godis :) En perfekt fredags kväll!


Ska strax ta en dusch sedan hämta Mamma på stationen, därefter hem och fixa till oss för att sen köra på kalas i Ausås :)


Ha en trevlig kväll allihopa!


Sundare liv.

Godmorgon!

Igår körde jag ner till Maria & Leo för att gå en härlig promenad. :) Det var uppfriskande. Sedan gick vi inom affären och köpte lite frallor :) Mums! Hem och fikade på det, därefter körde jag och hämta T på jobb.

Efter lite vila & dusch, körde vi ner till Maria, Robin & Leo. Vi var bjudna på middag, en väldigt god Risotto blev det! Därefter en promenad igen, upp till svärföräldrarna och tog en kopp kaffe sedan en promenad ner till dem igen för att hämta bilen och köra hem :) Känns som gårdagen var väldigt nyttig! Ska försöka leva ett lite sundare liv. Ut & röra på mig lite och äta nyttigare. Iaf på vardagarna :)

Inom kort kommer jag köpa ett träningskort i Klippan igen och starta med min älskade träning :)


Nu ska jag fixa till mig, kanske en liten promenad oxå? :) Sedan köra till Familia och äta en god lunch med Sara innan jobb! :)

/E

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0