GÄÄSP!

Uppe tidigt efter 5 timmars sömn.. Tyskland nästa, weho! :)


Blev en trevlig tur till Familia med Malin, fikade och shoppade! Tack, gumman.


Innan dess var jag och busade med mina kusiner, för himla söta :)


Nä, måste draaa mig, ses i tyskland kanske?

Söndag.

Blev en lugn och trevlig kväll här hemma igår med många skratt :)


Ska väcka hjärtat nu sen fixa det sista inför jobb..

Lördag!

Jobbat färdigt för idag, skönt :) Ska gå och handla lite nu, blir kassler och potatisgratäng på menyn! :) Mumsigt. Ikväll kommer Malin hit, blir lite vin och skitsnack sen får vi la se vad som händer. Jobb imorgon så det blit nog rätt lugnt! ;)

På tisdag bär det av till Tyskland, bussresa. Handla hem lite till sommaren, bra det! :) Haha. Nä, men det ska bli en trevlig utflykt med Mamma och company.

Fixade naglarna hos Mok igår, blev jättenöjd. Provade en ny grej som är det bästa hittills :) Kanon.

Ha en trevlig kväll folk.

Löööördag..

Yes, äntligen! haha.


Igår fixades det mesta hemma hos Pappa, blev även kvällsmat och nya wallander filmen där :) Trevligt.

Slocknade typ direkt när vi kom hem sen. Hehe!


Nu är jag kluven ska jag träna eller inte? Har ca 30 min på mig att fatta beslut ;O Haha


Hörs senare.

Hejsan!

Äntligen torsdag, är långledig nu! Sköööönt.. Har varit och fixat lite ärende idag, mer väntar imorgon.

Blir gymmet på morgonen sedan kommer Malin och sist blir det mat och fixa hemma hos Pappa :)


Nu ska jag och älskling gå en promenad.


puss.

16 mars

Blev ett svettigt gympass såhär på morgonkvisten. haha! Maten är nere i magen och nu väntar, dusch, tvätt och jobb.


Var duktig igår, handlade inte så mycket på aloevera partyt.. Hade lätt kunnat men ikke, spara spara spara. Ska iväg på en massa grejor snart ju! :) Haha. Blev en sån grön aloevera kräm, som man typ kunde ha till allt! Perfekt.

Nä, nu ska jag göra nytta.

15 mars

Jobbehelgen avklarad, skönt. Fick massage efter jobb, det var underbart! Ikväll väntar aloevera party sedan film- mys med älskling. :)


Invääntar redan helgen, kommer bli superskoj.





Godmorgon!

Vaknade upp med värsta förkyldningen igen, men börjar bli människa nu! Hehe. Har nyss ätit frukost, ska hoppa in i en dusch strax sedan gå en promenad innan jobb.


Hade en mysig kväll igår på kalaset, åt god smörgåstårta, kakor och massa annat mums! Sedan titta vbi på en film som avslutning, Svensk Midsommar.. Hyfsat bra film dedär!


Nepp, nu kallar allt annat än datan!

Fredag!

Gårdagen var en superbra dag. Blev helsingborg en runda, med glada och positiva besked! Yeeess. Efter det hämtade Sara upp mig, körde vidare till Väla, blev en lång fika och massa prat. Har saknat dedär! :) Hehe. Sedan strosa vi runt i alla affärer och shoppade lite. Efter det körde vi inom Billesholm, hämtade lite grejor sedan hem till Klippan. Åt lite mat sen stack vi bort till Pappa och fixade lite inför kalaset imorgon :) Hehe.

Gymmet avklarat och frukosten nere idag. Ska strax hoppa in i en dusch sedan jobba!


Ha det bra!

KVÄLL!

Skönt att vara hemma igen, ingen bra dag nu mot eftermiddag. Men man kan inte alltid vara på topp, visst? Älskling hade middagen färdig när jag kom hem och tänt massor med ljus. Så underbar! :) Nu ska jag slänga mig i soffan och inte göra ett skit.

Imorgon blir det helsingborg igen sedan Väla med Sara, fika och lite shopping. Det ser jag fram emot, längesen vi hittade på något :)


Älskar dig, Thobias! ♥

bjuder på lite bilder. enjoy!






hinner inte med fler nu, haha.

Träningsvärk....

Ao, vaknade upp med träningsvärk, skönt ju! Tur jag är ledig två dagar.. Haha! Ska in till stan senare och när jag kommer hem därifrån ska vi äta lasagnette :) mums. Hihi!


Nu ska jag ner till Sara och ta en cigg :)



puss.

Härlig morgon :)

Började dagen med ett svettigt träningspass, det var super! :) Sedan blev det frukost och nu tvättar vi, hehe. Ska strax ta en dusch sedan vänta på Malin, sen vandra bort till jobb! :) Ser fram emot två lediga dagar.. Blir att vi åker till billesholm och fixar lite.


Puss.

Måndag igen..

Ny vecka, nya tag!

Började morgonen med gymmet en runda. Härligt! Skönt att vara tillbaka efter legat på soffan som en halvdö sill. På vägen hem blev det frallor och en god frukost. Har precis duschat, fixa det sista strax sedan jobba kväll!

Puss.

Lördag!

Igår efter jobb åkte jag in till helsingborg, mötte upp Mamma. Gick en snabbis i stan och shoppade lite :) Sedan gick jag vidare till Frissan, blev jättenöjd alltså :) Härligt! Sedan blev det hem, jag och älskling beställde Kinamat. Mums! Sedan blev det Lets dance och sängen. Megatrött! Hade tänkt mig lite sovmorgon idag, men ikke. Vaknade halv 9 ungefär. Roligt ju! Nu blir det bara slappa innan det är dax att fixa naglarna :) Och ikväll är det kalas för mig och daniel.


Puss.

...

Allting börjar ordna upp sig, skönt. Jag längtar tillbaka till verkligheten typ, särskilt träningen. Ska försöka komma ner där på söndag :)

Blev rester ikväll, gott som tusan.


Besöket hos doktorn gick bra. Var som jag misstänkte, hade urinvägsinfektion! Men nu ska jag bannemig bli frisk :)


Imorgon är jag tillbaka på jobb igen, härligt. Sedan blir det helsingborg och frissan :)

Orkar inte vara sjuk mer..

Nä, nu räcker det.. Har inte sovit ett skit inatt, tror jag dratt på mig en urinvägsinfektion. Ska till doktorn vid 11 tiden! Blir även att dem tar sänkan.. Måtte jag bli frisk, vill tillbaka och jobba ju!

Igår kom Arne, Lotta och Sara hit, dem grattade mig i efterskott. Blev middag, daimtårta och kaffe. Trots att jag var kass så blev det en trevlig kväll! Fick OTH sjätte säsongen. Happy! :)


Somnade tidigt och som sagt varit uppe hela natten från och till.. Usch, orkar inte vara sjuk mer!

Tisdag.

Fortfarande kass. ;/ Älskling gick och köpte bullar imorse, han är så söt !


Nu blir det återigen soffan och försöka bli frisk!

Måndag.

Vaknade upp på jobb imorse och mådde inte bra. Så nu har man lyckats bli sjuk oxå, trist! Men har min underbara Thobias som passar upp mig. Han är så söt!

Godnatt.


(tjejkväll hos Cindy i lördags.)

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0