lördag

Godmorgon, vaknade tidigt som vanligt när jag väl har sovmorgon. ; /  alltid så. Tobbe ligger fortfarande och nannar, men ska snart in och väcka honom för josse hämtar oss vid elva tiden då ska vi till Familia, Väla, Systemet, Bjuv! hehe (: massvis med ärende. (: Daniel möter upp oss i hyllinge han ville oxå hänga på! hihi. Sen blir det hem, julpynta lite med älskling. göra ve oss, äta pizza med josse. förfesta hos mej, spela spel o sånt skoj. sen beger vi oss till Åstorp. Yeeiij ! :D
Kommer bli skojjigt ikväll . . Nepp, nu ska jag in och pussa på mitt hjärta och se om han vaknar.

Älskar dej Thobias.

Fredag

Godmorgon. Sovit som en gud inatt. Underbart! Fast saknat min thobias sidan om mej. ; /  Tittar lite tv nu och försöker vakna till. Hehe! Ska jobba 14.30-22.00 idag med min lila fjäder (josse) alltid lika skoj. Hon kommer hit vid två tiden så går vi tillsammans den lilla biten till jobb ;p hehe! När jag kommer hem ikväll är min älskling här, mysmys.


Superhjältarna !  imorgon släpps vi lösa på nytt.

Mysmys.

Hejhej.

Då var man hemma igen, blev en välatur med josse ju. Käkade graffitti (: mums. Hittade såklart inte mer än 1 julklapp :o tråkigt. och absolut inga julsaker ! ! men som det ser ut nu kanske vi beger oss ut på lördag förmiddag igen, i jakt på julklappar. haha! ;p VET NI VAD ? Jag shoppade ingenting till mej själv.. kryss i taket, elin. aja. nog pratat om det! har haft jättetrevligt idag. ;D

Nu sitter jag hemma framför tvn, bytat om till myskläder tagit fram nötterna som jag köpte på tasty house och hällt upp en underbart härlig cocacola. det är livet !


Längtar tills imorgon, då får jag träffa min älskling. Älskar dej, thobias!

& förrästen....

Så jävla fittigt gjort.. Pappa hade inbrott igår i huset ! Vafan är folkets problem egentligen? Oskyldiga människor och ett stackars oskyldigt djur. Massa grejor försvunna, men skit i det finns försäkring typ. Men vår katt? Livrädd för allt nu, tack vare er idioter ! ! ! Så jävla respektlöst. En fet jävla smäll borde ni ha! Ska nog vara jävligt glada att pappa aldrig fick tag på er....


läs hd på internet om ni är mer nyfikna.... (åstorp)



IDIOTI ! hejdå.

Julklappsjakt.

Japp, blir väla med josse idag. ska ut på julklappsjakt (: haha, passande namn! hoppas bara på att jag hittar allt idag. jobbade till ett, är hemma nu och tittar våra bästa år. sen blir det duscha och fixa till sej. sov hos tobbe inatt, så underbart mysigt som alltid! tihi. gick till emma och persson vid 19, dem bjöd på lussekatter och glögg. massa mums! (:  sen åt jag och älskling pizza och hyrde film (; fast filmen var skitkass.. så vi somnade! men det finns inte bättre än att få ligga i hans famn.

livsfarligt.

haha ja det kan man lungt säga. jag håller på att slå halft ihjäl mej när jag är ute och går, halt & jäkligt. hehe! som bambi på hal is ungefär. ;) illa!  jobbade natt igår, innan kvällsmaten tog jag, fia och nina oss en lång promenad var av jag höll på att ramla ett antal gånger. ;p gick inom Nova oxå, klädesaffären här i klippan för er som inte vet ! ! fick med oss vars ett par jeans. skitsnygga för en billig peng. (: sånt ska det va, visst? det blir inget familia med malin, hon är sjuker gumman! snyft. men funderar på att åka ut där en runda ändå, sen tar jag samma buss som  tobbe hem till honom <3 massor av kärlek till den underbaraste killen i hela världen. jag älskar dig.

Nu ska jag skutta in i en dusch (:



hejdå!

Green Street Hooligans !

JAG ÄLSKAR DEN FILMEN ! <3


har nog sett den tusen gånger och kan typ alla repliker. töntigt jag vet. men man kan inte rå för vad man gillar och inte gillar. GSH ! <3



Älskaaar.




- There's your famous GSE !



så jäkla grann ;).



- Stand your ground and fight ! !


Nu vet ni hur mkt kärlek jag har till denna filmen. hahahha !

Terence Jay - One blood.

Yesyes.

Tidigt uppe, vaknade vid 9 tiden. Kan aldrig sova länge när jag planerar det? tråkigt. men idag är det LÖNING, tackar för det. . och så jobbar jag natt ! men tiden kommer nog gå rätt fort om jag tänker på min älskling. ska ju träffa honom imorgon. <3 längtar !  malin liggger just nu och snarkar som en gris, ska väcka henne vid 10. så ska vi ut och promenera en runda. fixa lite ärende ! kan ni tänka er en sak? det är mindre än en månad till julafton nu, tiden går fort. men mysigt är det ! tihi.

Nothing else matters

Nu är det kväll och underbaringen Malin är hos mej. Vi hämtade mat från kinesen och köpte godis. Softat genom dagen / kvällen faktiskt. Sen blev jag jätteglad, Thobias och Sara kom och överraska oss en runda innan. Så gulligt ! (: Fick massor med kramar och pussar av min älskling, saknar honom redan. Det är så tomt utan honom! ;(  men på onsdag ses vi igen ;D men först fika och shoppa med malin en runda på familia. mysmys!  jobbar natt imorgon och jag känner inte riktigt för det. :( men bara att bita ihop och se glad ut sedu. Sov gott folk's !


Malin , tack för allting. du är en sann vän ! jag älskar dig.


Och, tobbe min underbara älskling. du är det finaste jag har, mitt allt.



Hej !

Har precis mött malin, gick inom netto och handlade lite gotte (: mums. ska ha myskväll ! helgen är över, haft en megaskojig helg med töserna. <3

just nu är allting förvirrande, trodde du var min vän ? ! var tog respekten vägen. . . jag hade aldrig gjort så som du gjorde mot mej ! ! men nu är det som det är. och det går inte att få ogjort ? . .


massor av kärlek till thobias. du är mitt allt och jag älskar dej jättemkt ! <3

Äntligen fredag.

Brukar inte säga så ofta ? men idag är det verkligen ÄNTLIGEN FREDAG. har längtat till tusen efter helg. ikväll bär det av hem till Frida. öl & spel med mina töser. underbart! sen imorgon är det ännu MER fest. härligt ^^

känner mej som fjorton svåra år när jag skriver men är lycklig till max. har så underbara vänner ! (: yesyes.

fia är hos mej nu, vi har varit på systemet och fixar en vinare till imorgon. gottit! & så lyssnar vi på joddla. dem är bra dem. (: nepp, nu ska vi mixtra med musik sen göra ve oss. tack och hej !


imorgon träffar jag min älskade thobias. <3 han är underbar min älskling.



jag, frida och josse i somras <3

fixat och klart

snackade precis med min underbara josephine.  ♥  nu är det bestämt att vi ska boka in oss och börja dansa. fettnajs som fan. börjar i vecka 3 ! underbart. fick även en inbjudan imorgon till frida. dricka öl, spela spel. låter inte alls fel! ska höra med fia imorgon så ska vi nog gå dit en sväng. en hel helg med töserna. kan det bli bättre? ni är underbara mina kära vänner. vad är jag utan er?

Tack <3


nu ska jag titta klart på mina simpsons avsnitt sen krypa ner i sängen. *tomt utan min tobbe* ; (


hejhej.

omvandling

japp, för det första så har jag tvättat idag. jobbigt, men det värsta av allt var när jag sprang upp och ner med alla jävla kartonger som stått här sen jag flytta in. svetten typ rann av mej när jag var färdig, så det fick bli min träning idag. haha ^^ smart va? men kände att det gjorde skillnad iaf. när jag var färdig med allt spring så fick jag besök, danne och henke kom hit och åt. jag bjöd dem på mat, spaghetti och köttfärssås. mums! sen hjälpte dem mej att få upp lite tavlor och hyllor med mera. så nu är här jättefint, äntligen. allting tar tid men det har fan tagit månader för mej att fixa detta! haha. men nu är det gjort. underbart ! blev en rejäl omvandling kan jag säga. (: så fint så.
nähe, nu sitter man framför tvn och här, rätt tråkigt. vill ju vara med min älskling, saknar honom så det gör ont. ;( men nu är det bara 2 dagar kvar tills vi ses. och imorgon ska jag jobba 8.30 - 13 ! härligt, sen blir det träna en runda sen kommer fia, så ska vi ha filmkväll. mysmys! jaja, kära vänner nu ska jag fortsätta titta på "du e vad du äter".

ledig

är ledig idag med, men ska tvätta och ha mej halva dagen. tråkigt! har nog vaknat på fel sida känns det som. är inte alls på humör och känner mej kass. men ska försöka vila lite på soffan tills det är tvättdax.
just nu är jag jättesugen på ostbågar, har såklart inga hemma. ; /   hehe !  får väl bege mej ut i skitvädret sen och handla det, haha. trodde fan alla mina fönster skulle blåsa in igår, jäkla storm ! ; S hehe.

nej magen kurrar måste ha lite frukost ! (:







såhär blev resultatet av mina naglar. glittrigt ! (: är nöjd.

....

- Kanske, säger han, är jag rädd för att bli beroende av någon, eftersom jag vet hur farligt det är om den man är beroende av plötsligt försvinner. Då går man antingen under eller så går man in i något slags låtsasvärld där man låtsas att allt är som förut.

trött och huvudvärk.

är jättetrött och har en konstig jävla huvudvärk. ;S
jobbigt. känns tråkigt allting! :(
men jag saknar tobbe iaf,
jag älskar verkligen honom <3


fiabus är hos mej nu, vi har tittat film. GSH ! jättekärlek. älskar den filmen, det gör jag verkligen. (:
ska strax sova, upp och tvätta imorgon. tråkigt, men måste göras. sen blir det förmodligen gymmet om huvudvärken är borta. godnatt !

Åstorp!

just nu befinner jag mej i åstorp, är på pappas jobb (; väntar på fia ska ta bussen från väla och så ska vi hem till mej.
blev lunch med pappa, danne var ute på jobb. men träffar ju honom på lördag (: allt är typ färdigplanerat till lördag nu, blir lite förfest hemma hos mej med töserna. fettbra ! sen tåget till åstorp , sen feeest ;p ska bli skitskoj. vi blir ett riktigt roligt gäng som ska partaja! naajs.. (: var ju inom klädholken och Linda är för snäll, fick med mej en väska, armband och en skjorttröja typ, svårt att förklara. men det var jättefint. TACK ! nu ska jag dammsuga lite på pappas jobb och fortsätta vänta på fia <3 ....


dennis springer här och gnäller varför jag inte skriver att jag åkt runt med honom innan idag, haha ! tönt.. han körde mej upp till vitavillan för att hämta mat sen tillbaka igen för det regna (; HAHA !

btw mina naglar blev jättefina, provade på ngt nytt (: kommer in bild sen.


höres !

home

jobbepasset slut för idag, men har haft skoj. jobbade ju med frida, sandra, ida (: härligt gäng dedär. precis tittat klart på house, bra program. han är ju klart bäst asså! haha.. ska nog fixa något smått att äta, är jättehungrig. eller bara sugen på något? hmm.

whatever, imorgon är det dax att göra ve naglarna. sen efter det städa på pappas jobb, visst är man en ängel som ställer upp gratis? allt för familjen. och så ska jag besöka klädholken en runda, fixa det sista ! blir nog lite lunch med pappa och brossan oxå, passa på när man väl är ledig ju. sen kommer fia till mej på kvällen (: och är även ledig på torsdag men då ska jag tvätta lite. och det bästa av allt bädda rent, finns ju inget härligare än när det är ny/renbäddat! mysmys.

nixpix, magen kurrar. höres !


ÄLSKAR DIG THOBIAS <3

han är underbar min snutte,
snart 7 underbara månader tillsammans.

sol och värme

Morrn Morrn, sitter här i mina egna tankar och just nu vill jag bara åka på en mysig utlandsresa. tänk vad härligt? vill vill vill . . men det får bli till nästa år, sol bad och massa mys. woonderbart! ska ta morgonciggen nu, sen byta om och bege mej till gymmet en runda . . sen blir det jobba 15-21.30 !




då va det kväll

hemma från jobb, tittar lite tv nu och försöker varva ner. önskar min älskling var här, tomt utan honom ju! men får träffa honom på lördag iaf om inte tidigare <3 älskar dig, mitt hjärta !

just nu längtar jag till lördag. (: fest med dem bästa då igen.

imorgon blir det träning innan jobb. härligt !


tack och godnatt !

ny vecka

japp, måndag och ny vecka. ska strax dammsuga sen bär det av till jobb!  älskling åkte hem innan, saknar honom redan. har haft en jättemysig helg (:

no sleep.

hade en jätterolig kväll igår (:  gåsamiddagen var gudomligt god som alltid.
sen begav vi oss hem till malin och drack lite med, sandra, fia, tobbe, fredde & nille.
skitskoj. sen stack vi upp till murphys en runda ! (:  var hemma vi 04, lagom sleten.
men kunde inte sova alls. jättejobbigt ! väckte tobbe lite senare, han gick iväg och handlade lite.
så gulligt. ;p sen blev det film och lite så , nu har vi precis badat. myspys! ska strax börja med kvällsmaten.
tobbe ringde och bjöd hit malin på mat. hehe ! ;)

sen har vi hyrt film, så då blir det lite godis med. hahaha!


hejhej !

lördag

pigg och vaken vid tio tiden (: gick upp, tog på mej , stack iväg och handlade frallor och lite sånt. hem kokade kaffe och dukade , väckte tobbe sen åt vi en jättemysig frukost! nu sitter jag här och fixar med musik tills ikväll. tobbe tittar på film GSH ! asbra. men han har visst somnat i soffan (; så söt. hihi. jag ska strax in i duschen sen göra ve mej, vi ska ta tåget vid 16 tiil åstorp, sen hämtar danne oss. gåsamiddag vid 17 i ausås med släkten ; P yeeiijj. massa mums ! sen blir det fest för mej och tobbe med  mina töser. som jag längtar ! längesen jag vi festade tillsammans, visst? (: sandra, fia & malin. såklart kommer andra med så tobbe inte blir ensam kille, hehe ! ; D


nepp, nu ska jag ta ett bloss och ringa malin. behöver tips till go festmusik.


tjaa !

godnatt!

jobbat til 22, kollat lite tv och nu tackar jag för mej. hör sängen kalla ! blev duktigt irriterad på min jävla internetbank, den kan dra långt åt ..... men nu har jag fått iväg min sista räkning iaf med många fula ord ! ! ! 

jobbar 8 - 13 imorgon, sen är det äntligen min lediga helg.
ska inviga helgen med gymmet efter jobb, sen solning om jag hinner,
annars solar jag nog på lördag. tihi !
thobias kommer när han slutat jobba imorgon,
sen blir det nog en bio vid 19 tiden.
massa mys. <3
sen hem och sova, för på lördag är det gåsamiddag hos min släkt.
alltid lika gott kan jag säga. (:   mumsmums.
efter det ska jag och älskling partaja lite. (: ska bli skoj.


Sov gott !

julmys,

jag är verkligen inne på att det börjar närma sej jul. som jag längtar, åkte bussen från billesholm till bjuv innan när jag skulle ta mej hem. . folk har redan börjat pynta med julsaker! så mysigt. nu är det bara jag kvar som ska försöka köpa lite mer julsaker. men har ju ingen aning vart? hittar inget snyggt. ;(  men iaf här är en som längtar till allt julmys (: tihi.

har precis ätit lite nudlar och tittat våra bästa år. ska fixa lite med kläder nu, sen byta om och promenera bort till jobbet! sen imorgon kommer ju min  älskling. ih ! ♥




come clean. .

godmorgon.
vaknade upp hos min älskling. finns inget bättre!
nu är han och jobbar. och jag ska åka hem om 1 timme typ.
men imorgon kommer han till mej, blir massa mys då <3
ska jobba ikväll, segt som tusan. ; /

men ha det så bra, höres senare !

tråkigt

blev ingen bio med josse idag, sf hade fittat till det tyvärr. . men vi ska kämpa för att kunna se den nästa vecka om den fortfarande går då ):  hoppas.

är hemma hos hjärtat nu, han jobbar men jag & sara ska nog gå med batti en runda sen se om vi hittar på ngt galet kanske, vem vet? (: tihi..

sen ikväll blir det mys med älskling ! <3

nöjd

har beställt jättefina saker till mitt kära hem. fina ljusstakar, lampor, krukor och massa sånt skojjit. desvärre hittade jag inga julsaker som jag är i stort behov av.. haha ! (:   det kommer väl ! annars inte så mkt, har packat min lilla väska, så ska strax bege mej till jobbet och sedan till thobias ikväll. mysigt !


ha en bra dag / kväll . höres !

galenskap

haha, ja så blir det alltid när man är med malin. som sagt vi drack lite vin och hade jätteskoj!   (:   hälsade på brossan en runda innan vi åkte hem oxå !  han hade fått jättefint i lägenheten. .  igår pratade jag med en gammal vän som hållt på med droger och skit. men tydligen har han kommit ifrån det nu, och kämpar för att klara det! när vi pratade så berättade jag hur stolt jag var över att han tagit det steget och att jag är jätteglad för hans skull. för han är verkligen värd ett ordentlig och lycklig liv. när vi pratat klart och lagt på,  fick jag ett sms , verkligen kul att du tycker det, det glädjer mej att få höra det!  här märker man att det uppskattas, min tanke.

aja, slutsnakkat om det. ikväll är det jobb som gäller, sen ska jag åka hem till min älskling tobbe och sova där till torsdag. men imorgon är jag ledig och då ska jag och jossetosse på bio & käka på graffitti. som jag lääängtar ! (:


lalala, nu ska jag göra ngt annat! (:

    

kvällen ,

japp, kvällen är planerad. . ska ta bussen hem till min galning, malin i åstorp. blir dricka lite vin , snakka skit & bara finnas (:    ibland behöver man prata av sig. och det finns inget bättre än att få göra det med en vän som verkligen förstår och stöttar ! vi finns där för varandra lika mycket.  ♥


... och så älskar jag min thobias jättemycket ! det är viktigt. hihi  <3

tankar

just nu är det många tankar i mitt huvud. .
allt är rörigt & förvirrande !



idag blir det lungt för min del, jobbat till 12. sen promenera jag inom bokaffären och köpte mej en rosa bok som jag ska börja skriva lite i, det ska nog hjälpa !  (:   sen hem och nu sitter jag här och dricker coca cola !    pausar lite för sen ska jag bege mej till träningen och därefter sola. ser jag fram emot!   

jag saknar min käre pappa, han kommer hem från prag idag. får ta mej dit i veckan och hälsa på för han är värd en jättebamsekram <3 ... älskar dig !    och min bror har fått lägenhet, så den får jag oxå titta inom när jag är i åstorp nästa gång. hehe ! hela min familj är guldvärd.

nej, nu är det Oprah , handlar om droger ! intressant, en som drogat sen har var 11 år och kommit ifrån. han insåg inte att hans missbruk kunde sluta med döden. . . . . .





                                                                                   

who's that girl

godmorgon.

då är det dax för frukost och sedan en dusch, min älskling åkte för en halv timme sen. han skulle in och se hif ju ! vill oxå, men en annan måste ju jobba ; /   pengarna behövs nu till jul ! får tänka så...
haft en jättemysig helg, bara tagit det lungt. kan ju meddela att det behövdes, mina 4 sjuka hemmadagar har varit en pain in the ass. men ändå givande!? yes, så är det faktiskt. . i fredags när tobbe kom, hängde sara & emma med upp en runda och tog en cigg med mej (: alltid lika trevligt. sen blev det film för mej och älskling och massa mys! det tycker vi om. . (:     och igår jobbade jag ju , efter det hem slappade i soffan . sen hjälpte tobbe mej att tvätta lite. och under kvällens lopp hann vi med att laga middag, gå en runda, och se 3 filmer (: skräckisar, verkligen underbart ! moha . jag är ju absolut inte rädd? ; O men så mysigt att få krypa närmare thobias (; hahaha..  

ikväll ska jag jobba med min svenne (; alltid lika skoj, hon är underbar min malin ! jag tycker om henne, vi har precis samma humor och humör ; P    haha, underbart !   


Ha det bra, nu kallar frukosten. (:

lördag

jobbat mitt pass för idag, skönt ! (:

ikväll blir det massa film mys med min älskling.

fortsättning.

min nybrända skiva dunkar till tusen här hemma,
har precis städat hela skitet (:
är så duktig asså ! 
nu ska jag bara byta om och promenera ner till affären.
sen ta mej en varm & go dusch !  

bokat bio nästa vecka. jag och min kära josefin,
ska kolla high school musikal 3 och käka på graffitti.
som jag längtar !  (:

dreams.

jag tog mej en rejäl sovmorgon idag. och kan berätta att det var jävligt skönt! malin ringde och väckte mej, men det var för hon behövde prata. och såklat ställer jag upp <3  

sen blev det en kopp te & morgonciggen. (:   nu sitter jag här , tittar lite tv för att vakna till ! haha. blev inget jobb idag heller. febern är inte borta! ; /    blir galen. . men ska iaf städa bort alla dammråttor som gömmer sej lite här och var idag. sen det vanliga kolla lite mer tv, duscha och handla så jag kan få i mej lite mat! och godis ska jag nog handla idag med, min älskling kommer ju ikväll och då blir det skräckfilmer för vår del. (: och vad är inte gott till de, jo godis och coca cola! ;  ]    mums.

vaknade först halv 6 imorse, av en jävla dröm. helt skadat ! fattar inte hur man kan drömma så hemkst grymma drömmar, blev förfan rädd för mej själv när jag vaknade ; O hmm..   men som tur va, kunde jag somna om! ^^


                                              
                                            älskar dej  ♥

det går inte över.


tillbaka till detta eviga tjat om att vara sjuk! hur rolig är jag på en skala? men blev hemskickad idag från jobbet, febern är tillbaka . . och jag är allmänt deprimerad ! när man är sjuk är ingenting roligt. så nu ligger man återigen på soffan, och kollar tv. allt detta får mej att längta ännu mer till imorgon när min älskade tobbe kommer till mej ! och det ska bli så mysigt för han har lovat att ta hand om mej. *blink*   han är så gullig.    ♥ 

funderar på att gå till affären och handla något, är jättesugen på allt känns det som !  tycker faktiskt att jag förtjänar något gott. .  (:    visst?


då tackar jag för mej. hej !    .... ω

i wanna.

dricker mitt morgonkaffe nu och har sovit min skönhetssömn. tacka gud, det hjälpte. mår bättre idag ! febern är borta MEN är fortfarande kass i halsen och öronen. ; / jättejobbigt. ska bege mej in till stan om en timme, till frissan. kunde ju inte avboka för då lär jag inte kunna klippa mej på år & dag. yes, så är det ! men sen blir det hem och fortsätta hålla soffan sällskap och knapra panodil typ?. .

vill lägga till att att jag saknar min älskade thobias till tusen. :( du är mitt allt, hjärtat ! älskar dej jättemkt.


och malin, du är en vän som ingen annan. jag kommer alltid ställa upp för dej till hundra procent. tveka aldrig på vår vänskap. den är hård som sten <3

Utkast: det börjar ...

det börjar bli jobbigt att vara sjuk såhär ofta. vaknade imorse, ännu värre med näsan, öronen och halsen. snälla, jag har inte tid att vara sjuk & gnällig?  måste jobba, jobba, jobba och fixa allt annat! 
har även min jättejobbiga vecka då jag jobbar 8 dagar utan en ända ledig dag, inklusiv 2 nätter ! svinjobbigt, och lite förskyldning på det gör absolut inte saken bättre ? usch.

från det ena till det andra, börjar ångra som fan att jag inte följer med mamma och dem till thailand nu i dec, tänk bara 2 veckor med sol, bad & mys? usch, vad jag ångrar mej.. tittar på Top Model nu och dem är liksom i thailand ! svinfint. . men nästa år blir det lätt en resa dit ! förutom vinterresan till kläppen i januari, men det jämnar ut sig! visst? och sen är det nästa lyxigt att åka på två semestrar? ... dax att börja spara pengar, elin? haha !

yes, whatever.. 

det löser sig alltid.


just nu längtar jag till helgen, på fredag kommer thobias. blir att kolla skräckisar och bara vara ! älskar det, finns inget bättre än att få ha honom nära. uppskattar varje minut som jag får vara med honom. han gör mej till världens lyckligaste och det hoppas jag han vet.. försöker visa det och hur mycket jag älskar honom ! för det gör jag verkligen. han är något speciellt! <3

nej, har jag gnällt tillräckligt hur synd det är om mej? usch, jag mår verkligen skitkasst.

hehe.


blev hemskickad av jobbet idag, hann vara där 1 timme, hade feber och mådde allmänt kasst. hela kroppen känns som speghetti typ. tråkigt! så nu är man hemma och ska vara hemma imorgon oxå. vila ut mej, gick inom apoteket köpte mej en temp ! ! och sen inom netto och handlade lite kräm så jag får nåt i magen, har egentligen ingen aptit. menmen, seya !

K I L L M E !

Sjukt trött och sleten efter en heldag på ullared. men vafan gör det om 100 år? fick ju handlat en massa finfina saker till mitt hem :) hahaha.

och nu har jag äntligen fått igång mitt internet så im back ! ! ! hehe..

vill tacka josse för en superrolig dag. <3


nu ska jag mixtra med lite bilder o så som jag inte kunnat lägga in. så kika i bilddagboken !


hejhej på er !

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0