Fredag!

Vaknade upp bredvid det finaste i hela världen, min älskling. Så underbart! Ska strax fixa till oss sen gå en runda i det härliga vädret, mysigt! Sen blir det nog en utflykt eller något sånt, jag vill iväg och sola en runda iaf :) haha! Och ikväll massor med skräckisarna på schemat, för vi ska upp tidigt imorgon och åka till Ullared !


Puss, hörs senare!

Trött!

Ja, just nu är jag jättetrött. Tvättat färdigt nu, har även hunnit med en runda i solariet. Det var skönt! Är lite småhungrig men har inget gott hemma att tugga på!  ; /

Ska kolla lite till på komediprogrammet på 5an nu.


Onsdag

Kom nyss hem från jobb. Fick stanna kvar och jobba lite xtra, aldrig fel! Men dock trött nu, sånt man får ta. Haha! Gick direkt ner med all tvätt, så min eftermiddag kommer bestå av att tvätta. Skoj! Men när allt är klart ska jag gå bort och steka ett tag i solariet, det förtjänar jag. Fick ett nytt sängöverkast av Mamma igår, smällfint :) Love it. Tack Mami! ♥

På lördag snackas det om Ullared med Mamma, Daniel, Sofie & Thobias. Mysigt! Upp och kolla läget lite. Hihi :) Sen på kvällen är det dax för Halloweenfest, längtar som tusan. Nepp, nu ska jag ringa Sandra !

 

Hejsan!

Blev en lång dag igår, stack till Väla med Malin & Fia. Gick och kollade i lite affärer, tog en god fika och kolla lite till. Fick med mig lite grejor hem :) Sedan följde Malin med mig hem, vi gick inom kinesen och handlade med oss lite kinamat, det satt som en smeck. Sen fixade vi våra naglar, vi köpte ett sånt gele-kit, så vid nattetid var vi färdiga med det, aldrig mer. Hahaha! Men rätt så nöjd ändå. Hehe!


Vaknade imorse och kände att jag ville sola en runda, men det kunde jag ju glömma. Dem har stängt av varmvattnet i husen här, och jag vill ju inte duscha kallt. Får spara det tills imorgon :) Jobbar natt idag, segt känner jag. Men det ska nog gå bra :)


Saknar min älskling.

Helgen..

Fredag: Det blev god mat och bowling på personalfesten, en riktigt lyckad kväll :) Tack allihopa.

Lördag: Bjöd hem Pappa på middag, det var mums. Fick gosat lite med Jack oxå :) hihi. Sedan var det dax för fest, firade Nille & Joel. Blev en lång kväll, men attans vad skoj vi hade. Riktigt ös !

Söndag: Jobbade natten..


Jaha, nu är det redan måndag.. Gick av mitt pass för en timme sedan, ska hoppa in i en dusch nu sen ta bussen med Malin & Fia till Väla. Blir en god fika och lite shopping! :)

Hörs ikväll.

Fredag

igår gick jag upp till sara & lotta på förmiddagen, vi stack till åstorp och handlade gräddbullar, sen vidare till godbiten. köpte massor med kakor. i like! sedan blev det god köttfärssoppa till mat, mums. efter det stack jag & sara till bali för att fixa en födelsedagspresent. efter det tillbaka hem igen, slappade och kollade tv. :) så i stort sätt har min dag bestått av mat, kakor & cocacola. ibland får man synda ;D haha!


idag är det fredag. väntar på malin ska komma, så blir det lite frallor och så. sedan inväntar vi sara för att fixa till oss. och vid 5 tiden blir det tåget in till staden och dax för personalfest. =)


Torsdag

Har varit en lång dag idag. Åkte med Sara hem till henne, åt middag med allihopa. Sedan hjälpte jag henne med fredagens outfit och vi var allmänt rastlösa. Kom fram till att enda botmedlet var Familia! Haha. Blev en runda dit, fyndade ett linne. Nice! Sen tog vi oss en god Mcflurry på donken. Kom nyss hem till min älskling, ska slänga mig i soffan nu och kolla vidare på efterlyst. Massa mys när han kommer hem från jobb, Jag Älskar Dig, Thobias !


---

Kommer aldrig på någon bra rubrik, vilken tråkmåns jag är! Men iallafall, Malin följde med mig hem igår efter jobb. Skulle hjälpa henne och nätshoppa lite :) Men kräsen som hon är gick det inte så bra. Haha! Vaknade för ett tag sen, slappar till tvn nu. Ska alldeles strax ta en varm dusch sen packa mina kläder, åker till Thobias i eftermiddag! Myspys, saknar honom jättemkt.


Nej, nu ska jag fixa med annat som sagt!

Tvättar.

Är i full gång med att tvätta, segt idag! Orkar inte egentligen.. Ska kolla lite tv och ta det lugnt nu sen kommer Malin en runda, köpte frallor innan som jag tänkte bjuda på och snacka lite skit. Sen är det dax för oss att jobba kväll! Men ser fram emot 3 dagars ledighet sen. Nice!

Skulle egentligen vaccinerat mig imorgon, men har lite feber och är krasslig så ska avvakta! Det är fan inget lätt beslut att ta, men nu sa läkaren att jag skulle vänta så då gör jag det.

Ha det bra.

Tidig morgon.

Japp, det blev det idag! Uppe vid 7 tiden, fixade till mig sen blev det bussen hem. Segt! Men gick inom Ica och handlade lite mat och hämtade ut mitt paket från Only. Väskan åker tillbaka, den var ju jättestor. Haha! Inte min smak direkt. Så ska jag och lämna in den sen innan det är dax att jobba natt! Är duktigt trött idag, ville inte lämna den varma goa sängen där min älskling låg och sov.. Saknar ju honom!


Stack hem till Mickis en runda igår, snackade lite & röga. :) Alltid lika trevligt. Sen stack jag hem och tände massa ljus och hade kinamaten framme tills mitt hjärta kom hem från jobb. Hihi! Mysigt med lite överraskningar.


Nej, nu ska jag ta och fixa en varm macka och ett glas oboy. ; P

Sleten söndag.

Japp, blev några glas vin hos sammy igår. Vi hann även med och shotta lite, men hade riktigt trevligt. Har saknat henne massor! Tack för gårdagen.

Idag har inte hänt för mycket, legat på soffan och kolla på alla skitprogram! Tobbe åkte till jobbet innan, tomt utan honom ju. Men ska strax hoppa in i en dusch sen upp till hans föräldrar och äta mat där :) Trevligt.


Imorgon är det dax för jobb igen, helgen går för fort...


Lördag

Japp, redan lördag.

Igår blev det Idol med Älskling, Sandra & Nille. Sedan gick vi upp till puben en runda. Blev trött rätt snabbt, förkyldningen attakera mig igår så jag blev helt stopp i näsan :( Jobbigt. Så vi gick hem och la oss istället!

Varit på Familia en runda med Tobbe & Sara idag, sen blev det pizza. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan bege oss bort till Sammy och ta ett glas vin :) trevligt.


puss.

Billesholm = pizza...

Jag har ett sätt att alltid bli sötsugen när jag hamnar innanför Billesholms gränser. Det är helt otroligt! Haha. Igår när Sara lämnade av mig hos Thobias så tog det inte lång tid förrens vi satt med varsin pizza framför oss.. Och hade köpt lite godis till dem 2 Johan Falk filmerna vi tittade på! Fyfasen vad bra dem är, vill lätt se dem 2 sista nu. Så jäkla bra! Men då åt jag bara ett lion till för jag var mätt, haha. Men saksamma, har alltid det begäret när jag kommer hit, sött ska det vara.

Vaknade för ett tag sen, ska strax hoppa in i duschen sen träffa Sara och luncha innan jobb! :) Alltid lika trevligt.


Beställde lite grejor igår,


Massage!

Har inte så mycket att uppdatera, mer än att snart är det dax för massage, det ska bli skönt! Sen dammsuga och åka till billesholm..

Morgonkaffet!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe med Malin nu, hon sov här inatt ju! :) Ska strax hoppa in i en dusch sen bege mig mot jobbet. Fick hoppa in och ta en natt idag! Går av kl 8.00 imorgon sen bär det av till massage, skönt. Därefter vila lite sen åka till min älskling. Längtar massor!


Hörs imorgon.

Tandläkarskräck!

Japp, jag verkligen hatar tandläkaren.. Blev ett besök dit efter jobb idag, skulle borrat 2 hål men blev bara ett, orkade inte. Det var jättejobbigt för mig eftersom jag är så rädd för det!! Underbara Mamma följde med mig, hon är bäst. Fick en ny tid för dem andra hålen, fast ska ha lustgas! Isch, men bara det hjälper och jag slipper sprutor och skit och mög.. Blää! Menmen, efteråt gick vi ner och hälsade på pappa & daniel och vovvarna. tihi! Sen åkte jag och malin bussen till klippan, gick till chaplin och delade en pizza. Mums! Sedan blev det några ärende och hem. Har haft film maraton med kategorin skräckis. Haha! Och nu kollar vi på The Hills maraton på Mtv, yes. Gick förresten inom Nova och fick med mig en kofta hem, även 2 längre linnen. Jag är nöjd! :) 


blir att invänta vi hollywoodfruarna och lite popcorn!


/...

Kärlek.


Fredagen den 9 oktober är en speciell dag för mig & thobias. vår förlovningsdag! jag är världens lyckligaste som får dela mitt liv med dig, älskling. du är mitt allt & jag älskar dig med hela mitt hjärta. <3



 love.

lördag

jaha, hemma från jobb.

ska gå och sola en runda med älskling nu sedan blir det duscha och bio ikväll :)


hejhej.

Hejhåå!

Full rulle hela dagen. Pappa ringde i sista minuterna och frågade om jag kunde ställa upp och vara hundvakt i en timme medans han skulle ett ärende och självklart ställer man upp! Inte en lugn stund med Jack :) haha! Fick bli en rätt så lagom promenad direkt när han kom och har precis kommit hem, nu ligger han och tuggar på sitt ben. Haha! Kallar honom för en liten huligan för det är han verkligen. :)


Ska snart påbörja maten så den är färdig tills min älskling kommer, blir massa mys ikväll. & jag är världens lyckligaste :) tihi !


puss & kram

godmorgon!

snooozade ett bra tag imorse, ville bara inte gå upp! haha. men nu sitter jag i soffan med min varmoboy! mums. ska strax börja stryka sen kommer micke och kollar på mitt badrum, har ju planer på att fixa om lite därinne :) hörs sen kanske.

Hej!

... som sagt, det har städats, tvättats, renbäddats & fixats! jag är så duktig. har även hunnit laga en mycket enkel middag oxå, pasta & korv! haha. traskade bort till chaplin för ett litet tag sedan och pratade med pappa, daniel & sofie en runda. dem satt och käka där efter valpkursen. och såklart gosade jag med vovvisarna! :) underbart söta. nu är jag trött ska ni veta! helt jäkla utslagen, men har dock tvätten kvar att vika & hänga in. sen vet jag en som kommer somna gott. haha!


fixade mina naglar innan här hemma med, :) så fina så!


nä, nu ska jag ge mig på tvätten!

Tråååk!

jag ska börjar tvätta nu sen... hum!! jo just det, städa. bläää! känner inte alls för det. men förhoppningsvis kommer jag in i städvalsen sen! aja.

tisdag

vill ha heeelg.. fast jag jobbar, men ska mysa massor med min älskling! saknar honom till tusen.

mamma hämtade mig i billesholm imorse, körde till åstorp. inom pappa & daniel på jobbet och hälsade på, gosade med vovvarna. när mamma var färdig hos tandläkaren åt vi lunch allihopa! :) tihi. sedan blev det hem och vila en snabbis för att sedan jobba. är hemma nu och helt trött, känner mig inte riktigt bra än. ; / mår skit i mellanåt. vill bara bli frisk!!

ska väl strax slänga mig i sängen, upp tidigt och jobba imorgon. sedan blir det tvätta & städa på kvällen! tråkigt men ett måste...


älskar min thobias!


Kanelbullens dag...

japp, vaknade upp med min älskling imorse, alltid lika underbart! sedan åkte jag med Lotta & Sara till hyllinge efter vi lämnat tobbe på jobb.. blev Maxi & Familia. En trevlig runda! sedan hängde jag med dem hem och käkade kvällsmat och tittade tv. vi fikade på lite kanelbullar och massoooor med kakor. snacka om att jag är fet nu? japp... haha! men mums vad gott det är. :) kom nyss hem och väntar på min älskade ska komma. lääängtar!


godnatt! ♥

Lördag!

Blev förfest hos sandra/nille vid 6 tiden med Malin, Sandra, Fia & så kom Sara ett tag :) . Spelade mitt nyköpta kortspel " jag har aldrig ". rätt så skoj faktiskt! sedan blev det bussen till bjuv därefter tåget in till stan. var lite överallt & hade jättetrevligt. tack allihopa för en rolig kväll! vi avslutade med mcdonalds sedan körde daniel oss hem. :)


idag blir det lugna puckar, ska hem till tobbes föräldrar och äta god mat sedan kolla en film :) så mysigt!


hörs.

Äntligen fredag!

yesyes! somnade helt underbart igår med min älskling bredvid. tog mig lite sovmorgon idag :) skönt. men vaknade och hostade som fan, och rätt så förkyld! men här ska det bannemig vilas under dagen. för det blir utgång med tjejerna ikväll, förfest hos sandra med guitarhero och lite kortspel :) nice!


snart kommer älskling hem från jobb. längtar!


nu blir det tvn..

torsdag

japp, jobbade 8-15 idag. därefter blev det husvisning med pappa & daniel. ett mega maffigt hus här i klippan som pappa nog ska köpa :) love it! gissa om jag kommer vara där & basta? ;D moha! sedan körde pappa mig till billesholm. är hos mitt hjärta nu! vi ska strax och hämta mat, en smaskig hamburgertallrik. det är jag värd! :) smällhungrig.. sedan blir det idol & inlåst


imorgon väntar en utgång med tjejerna. :) skoj!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0