Effektiv fredag!

Jag hade planerat en sovmorgon men det sket sig som vanligt. Vaknade 7.50! ;) Började med att tvätta har ett antal maskiner kvar... Blä! Men sen ska jag ta och städa lite oxå för det behövs här hemma!! SKa bli skönt att få allt gjort, blir även bädda rent. :)

Min första lediga dag är rätt effektiv. Haha! ;)


Igår efter jobb körde jag & hjärtat till Billesholm tog en fika hos Sandra, Nille & Nova! Hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll. :) Hemma igen hämtade vi mat och slängde oss i soffan till Idol.


Ha en bra fredag mina vänner!

Längtan!!!

Oh yees, saker och ting börjar närma sig! ;)

Imorgon väntar en film morgon med Malin efter jobb, vi slutar ju 8.30! :) Sedan ska vi försöka sticka till Väla och ta en efterlängtad fika På Bergs! Hehe. Sen vill jag så gärna hinna träffa Mamma med, hon är ju hemma från sin semester resa. Har en sån lääängtan efter henne ♥. Och i helgen väntar en lååångledighet, nice!

På måndag åker jag & mamma till Ullared, hur underbart är inte det då? ;D Wehoo!


Nä nu ska jag äta frukost sen cykla ner till frissan och klippa luggen sen kommer Malin hit så sticker vi och jobbar natt! ;)

Ny vecka!!


Hurra för Klippans Folktandvård, jag är väldigt nöjd efter mitt besök hos min nya Tandhygienist. Kan ju nästan säga att jag med glädje kommer gå dit på mitt nästa besök i december. Helt sjukt! Alla som känner mig vet ju vilken tandläkarskräck jag har.. Och för den delen så blåser dem inte en på en massa pengar iaf!!! Det är ju de bästa. ;)

Äntligen hemma, nu ska jag & min huvudvärk vila lite på soffan så man kanske blir mäniska ikväll igen. Känner att där är någonting på gång i kroppen. ;/


Ha en fortsatt trevlig måndag!!

Lördagsloppis!

Goddag!

Har slutat mitt jobbepass för idag, vi hade vår andra loppis för detta året och det gick bra! :)

Ska slänga mig på soffan nu och vila ryggen, har varit en lång dag! Sen ikväll blir det nog Kinamat och mys med min älskling. :)



Ha en fortsatt trevlig lördag!

Soffjakt!

Yes, denna förmiddag väntar en tur till Ekeby för att titta på soffa, hoppas vi har mer tur denna gången ;)

I onsdag samlade vi tjejerna här hemma och det bjöds på Tacos, en avskedsmiddag för vår älskade Malin! Hade en fantastiskt mysig kväll. Tack alla inblandade! ♥

Gårdagen spenderarde vi i soffan och hade film maraton, helt magiskt för att vara mig! Har ofta myror i benen men det fungerade perfekt och vi behövde nog det! :) Maria, Robin & Leo kom en runda på kvällen och hälsade på. Åh så stor han är lilla Leo, tiden går för fort!


Ha en bra dag, i eftermiddag väntar jobb!

Avskedsmiddag!

Godmorgon!

Tobbes mobil agerade väckarklocka imorse, de ringde från en firma gällande vår häck som ska klippas. Så dem kommer under dagen, skitbra. Det behövs verkligen! ;) Sen kunde jag inte somna om så det var bara till att gå upp och se glad ut. Ska strax trolla fram frukost för sen har jag att göra! Ska städa, handla & fixa här hemma inför kvällen. Tjejerna kommer ikväll och jag ska bjuda på tacos, Malin ska ju flytta så vi passar på att ha en avskedsmiddag för henne! :) Min älskade vän. ♥ Så lite av gamla gänget är bjudna så tror vi kommer ha en fantastiskt rolig kväll med massa skratt och minnen.

Igår klickade jag hem lite behövliga kläder från HM, tror det kommer bli jättebra!

Men som sagt jag har massor av grejor att fixa med så bäst jag sätter fart nu!



Vänskap föralltid!

Måndag!

Jaha då har vi ny vecka, nya tag!

Vaknar som sagt alldeles för tidigt om dagarna.. Tröttsamt! Men det går väl över :) Blir en lugn förmiddag innan jobbet kallar, funderar på att ta en promenad och sedan hem och dammsuga! ;)


Ha en bra dag!

Träning!

Godmorgon!
Ännu en morgon som jag hade möjlighet att sova länge men det fungerade inte.. Är så tråååkigt! Somnar ju hur tidigt som helst på soffan på kvällen. ;/ Men ska försöka vila lite under dagen, kanske det hjälper.

Idag ska jag börja med träning, det blir cyklen i källaren varje dag. :) Och jag ska LYCKAS!! Även börja med mina promenader igen. Känner mig rätt motiverad och ska ta vara på detta tillfället! :)

Igår hade vi en superbra dag, var och kollade på soffa. Hittade en som vi fastnade för, ska bara tänka om den känns rätt :) Sen körde vi hem till Svärföräldrarna, hade köpt med oss fika! :) Mums. Efter det körde vi hem och vilade oss lite för sedan var det dags att bege sig till Farmor för en superdupergod middag. Åhh vad jag njööt! :) Efter en trevlig kväll parkerade vi oss hemma i soffan till en film, men vilket slutade med att jag somnade som en stock! ;) Haha!

Får se vad denna dagen har att erbjuda, blir iaf städa och tvätta! :D

Frösen!

Ja, jag är så frösen! Vaknade upp imorse och har en början till förkyldning, typsikt. Men alla ska väl gå igenom det nu när hösten närmar sig. :) Hade tänkt ha sovmorgon imorse, men ikke. Det funkar inte för mig längre, vaknar hur tidigt som helst! ;/ Trist. Men ska äta frukost nu sen vila lite på soffan. Får se om jag kör ner och handlar frallor först, det är ju såååå gott! Haha. Senare idag kanske vi kör ut och kolla soffa som vi inte hann med igår, hihi! ;)

Ha en trevlig dag!

Ledig helg väntar..

Kompade en timme idag, så nu väntar ledig helg! :)

Om en timme ska vi till banken på möte sen får vi kaffebesök av Sandra, Nille & lilla Nova. Alltid lika trevligt! Och ikväll ska vi bara ta det lugnt, handla massor med godis & kolla film! Lovely. ♥

Tror det blir en runda och kolla på ny soffa, en stooor & bekväm! ;) I like. Ha en trevlig helg allihopa!

Godmorgon!

Även denna dag har vi lite blåst, hehe..


Igår fick vi gjort en del både här hemma och lite ärende, skönt! Sen blev det mys på kvällen för hela slanten. ;)

Idag blir det lugnt på förmiddagen, Sara kommer hit innan jobb så vi ska luncha! :)


Imorgon ska jag & älskling till banken på möte sen ut och titta på soffa, weho! :)

Stormigt!

Ja, denna storm..

Vi tog oss en liten sovmorgon imorse, det var skönt. Efter en god frukost är det lite slappe i soffan sen måste vi ta tag i våra måsten som ska göras idag! :) Sen ikväll blir det en massa mys hemma bara..


Tisdag!

Hejsan!

Har inte hunnit med att blogga på några dagar. Vår helg har varit väldigt händelserik, har inte haft så mycket ork till annat! ;) Men idag blev det sovmorgon och man känner sig rätt så utvilad. Skönt! Ska äta frukost med mitt hjärta nu innan det är dags att bege sig till jobb.


Ha en bra dag!

Torsdag!

Hejhej!

Börjar med gårdagen, efter jobb körde jag till Väla och tog en efterlängtad fika med bästa Malin ♥ Blev även lite shopping! ;) Hihi! När jag kom hem hämtade jag ut mitt paket från H&M, ääntligen! Ska prova allting idag orkade inte igår, haha!


Vilka underbara vänner jag har, Malin är på väg hit med frukost till oss, lovely! :) Sen kommer Sara hit och då ska vi luncha innan det är dags för jobb! ;) Kommer bli en perfekt förmiddag!

Älskar min fina Thobias ♥

Tisdag!

Vädret har vänt igen.. Solsken och blåst idag! ;)

Igår blev en bra dag som vi hoppades på, LYCKA ♥
Mamma kom och åt Chiliconcarne med oss på kvällen, mysigt. Vi fick även en present, tack finaste Mamma! ♥



Nu ska jag äta lite frulle sen ska jag cykla ner till frissan en runda! :)

Höstväder!

Godmorgon, vaknade upp till detta höstväder. Jag bryr mig inte så mycket faktiskt, längtar nästan till Höst/Vinter! :) Hihi!

Blev en massa fixat igår, trädgården är avklarad. Förhoppningsvis sista gången detta året! :) Mamma kom på en fika! Mycket trevligt, och så kollade vi Idol på kvällen.

Idag tror jag kommer bli en bra dag. Ska iväg med Mamma nu på förmiddagen, sen ska jag & älskling in till Helsingborg! :)


Uppdaterar mer senare kanske.

Lyxfrukost!

Vaknade tidigt imorse, men orkade inte gå upp så jag slängde igång en film :) När älskling oxå hade vaknat tog vi och cyklade ner i byn, handlade fransbröd och massor med pålägg. Hemma igen blev det som jag kallar det.. LYXFRUKOST! ;) Love it. Haha!

Idag tänkte vi hälsa på Kristin & Jonas en runda, även Mamma kommer en runda och hälsar på idag! Vädret är ju strålande så får se vad vi mer hittar på, trädgården tog jag mig an igår.. Skönt att ha det gjort! :)


Pappa, Daniel & Sofie kom på middag igår och guuud så god maten blev. Jag lyckades verkligen! Mums. ;)


Ha en bra söndag allihoopa!


Lördag!

Underbara lördagsmorgon, finns fan inget bättre än att få vakna upp med mitt hjärta vid min sida! Åh vad jag älskar dig, Thobias ♥..  Frukosten är nere, blev gröt idag. Det äts alldeles för sällan i detta hem och är ju så gott! ;) Ska ta mig ner i källaren snart och ta en tur på träningscyklen, får fan bli ändring.. Än så länge är detta den onyttigaste helgen på väldigt länge, jag skäms! ;) Men får ju erkänna att skräpmat är ju rätt gott. Hehe! Tänkte ta denna förmiddag till att fixa lite i hemmet, det behövs alltid. Kanske tar jag en runda i rabatterna med, får se hur vädret blir.


Igår körde vi till Osby och hämtade Michelle på hennes skola. Det var mycket trevligt och en väldigt fin skola hon går på. Efter vår roadtrip så begav vi oss till Bjuv för god mat & gott sällskap. Avslutade kvällen med en film.. Fast Five, så skitjävlabra! :) Älskar dem filmerna. Sen körde vi hem och somnade gott! Haha :)

Ikväll får vi kanske lite gäster på middag, tänkte bjuda på Pannkaksrulle och en god sallad. MUMS! =)


Nä, nu kallar hemmets alla sysslor på mig!

Långledig!

Då firar vi in långledigheten nu då... ;)

Får se vad eftermiddagen har att bjuda på! :)

Imorgon ska vi iaf köra och hälsa på Michelle, Tobbes kusin på hennes skola en bit härifrån. Ska bli skoj, tar även med henne hem över helgen ;) Hihi! Sen får vi se vad eftermiddagen har att bjuda på, bli iaf god mat. ;)


Puss!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0