Nyårsafton!

Då har man jobbat färdigt för detta året :) Nya tag imorgon, hehe! Ska ta mig upp till Ica en runda och handla det sista tills ikväll sen blir det hem och vila en runda och sen fixa till sig inför kvällen. Är bjudna hem till Pappa med brossan och sofie för god mat och spelkväll. Kommer bli en kanon bra kväll, rätt skönt att vara på hemma plan! :) Har haft en tuff vecka ju..



Tack för en riktigt trevlig kväll igår, Sara och Richard! :) God mat och spel, många goa skratt oxå. Det får vi göra om snart igen :) Hihi!



ÖNSKAR ER ALLA ETT GOTT NYTT ÅR!

30 december!

Det blev ingen vinst på bingolotto igår! Attans, hade ju suttit fint med någon miljonvinst såhär i december.. haha! Jaja, den dagen....

Vaknade med världens stelaste nacke imorse, har lyckats sova på båda mina kuddar samtidigt! Smart. Menmen, det går över. :) Dricker min varma oboy nu och njuuuter. Sen blir det kanske en runda till brossan och hälsa på. :) Och ikväll är vi bjudna till Sara och Richard, blir mat & spel! Trevligt :)

Imorgon är det dax för jobb igen, har haft min semester nu!! :)



GRATTIS VÄRLDENS FINASTE JOSSE TILL ER POJKE SOM KOM TILL VÄRLDEN INATT ♥

Biltvätt...

Änsålänge har dagen varit lugn, har tvättat undan lite och små fixat här hemma. Sen körde vi ner för att tvätta bilen, behövdes efter allt salt från vägarna. :) Nu skiner den så fint, hihi! Ligger i soffan nu och slappar till en film ska strax ta mig ork och göra något till här hemma sen lägga mig och vila igen.




Vi på lillejulafton!




Älskling är duktig och tvättar bilen :)

Torsdag!

Godmorgon, har äntligen lyckats sova lite inatt. Gud vad skönt det var! :) Bara några kissepauser, hihi.

Gårdagen blev absolut inte som planerat men riktigt skönt att det inte var något allvarligt. Ångrar absolut inte att vi kollade upp det! Det var värt de 5 timmarnas väntan.. ♥ Så nu har jag order om att ta det lugnt och bara njuta, ska försöka! ;D


Nu är det dags för kaffe & frukost med min älskling!

Magbild!!

VECKA 27, du är så efterlängtad bebis! ♥

27 december!

Sovmorgon till kl 10 idag med, skönt som tusan! Har gjort lite varm oboy till min tjocka hals, hoppas det går över. Har inte tid att bli sjuk igen!! Men tur jag är ledig några dagar till :)

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda! :)


Åh vad bebis är aktiv i magen, det är så mysigt. ♥ Ska se om jag kan ta en bild idag och lägga upp, vi är ju inne i vecka 27 nu, känner mig väääldigt stor redan nu! haha..

Juldagen!

Godmorgon!

Det blev en lagom sovmorgon efter 2 dagars julfirande. Det tar på krafterna att äta och fixa och dona.. ;) Hehe!


Igår hade vi julen hos Familjen Nilsson, även Arne fyllde 60 år. Så det var överrasknings moment och hela köret. Han blev väldigt chockad och glad för sin present, en fotbollsresa. :) Han är så värd det! Tack allihopa för en riktigt bra dag/kväll. Vi är så nöjda med alla julklappar både från lillejulafton och julafton. Fick massa fint, både till bebis och oss själva. ;D


Idag blir det lugnt, slappa på soffan och kolla film.
Nu serverar älskling mig varm choklad och hembakta bullar, vilken lyx jag har! :)

Julafton!

Godmorgon och GOD JUL TILL ER ALLA! :)

Har tänt lite ljus och kokat kaffe till oss på julaftonsmorgon, ska även äta mina hembakta bullar till frukost. Mysigt! ♥


Sen ska vi fixa till oss för vid 13 tiden bär det iväg för julfirande med Familjen Nilsson :)


Vi hade en riktigt bra jul igår med Mamma och släkten, god mat och fina klappar.. Hihi! =)


Nu kallar frukosten, ha en trevlig julafton!


ETT STORT GRATTIS PÅ DIN DAG, ARNE!  :)

Lillejulafton!

Tog oss en mysig sovmorgon såhär på lillejulaftons morgon :) Nu blir det kaffe & frukost sen återstår det lite grejor att fixa. Ska även hinna med att färga håret! :)


Ikväll ska vi hem till Mamma och fira jul. ♥

Tjejträff!

Godmorgon, gick av mitt nattpass 8.30 så nu har denna tjej lite mer än en veckas semester. :) Dejligt! Malin är här hemma hos mig oxå, vi ska slänga oss i soffan och vila en stund.. Blev inte många timmars sömn inatt. Sen väntas det en tjejträff i Helsingborg med dem bästa, lussefika och snacka skit. Precis vad vi behöver! ♥ Eftermiddagen kanske kommer bestå av lussebak & färga håret med, Malin och Tobbe! :) Trevligt!


IMORGON PYSER JAG & MALIN TILL ULLARED! Tjoho. ;P

20-12-11

Såja, nu närmar det sig jul och vi är inte riktigt färdiga med alla julklapparna!! :O Men ska iväg till Ullared på torsdag med min kära vän, Malin. ♥ Ska försöka hitta dem sista där uppe då och självklart ska jag handla lite mer till bebis som vi har på vår lista, sen tror jag inte att jag orkar gå där uppe efter december månad... Bara 3 månader kvar till beräknad förlossning, tiden springer iväg men det gör absolut ingenting :) Åh vad vi längtar.


Har precis tagit mig en varm dusch, det behövde mina muskler kände jag.. Helt stel när jag vaknade imorse! Puh.. Men ska snart hitta något ätbart sedan kommer Malin hit innan jobb :) Har mitt sista nattpass sen är det semster dags för denna tjej. Skönt ska det bli.. Kommer vila upp mig rejält så jag orkar jobba min sista månad! :)


Ska göra mina sista sjukgymnastövningar nu...

Ha en bra tisdag!

Fjärde advent!

Lite sovmorgon såhär på söndagen innan jobb :) Varm oboy, frukost och fjärde ljuset tänt. Mysigt! :)


Igår var vi en snabb runda på Väla/Ikea med Mamma, där var kaos.. Hur mycket folk som helst och vissa människor visar verkligen ingen respekt! Blä...



Senare på kvällen blev det bakad potatis till middag och därefter kom Daniel, Sofie & Vovvarna på kvällsbesök. Det blev en trevlig lördag! :)


Nu ska jag fortsätta med frukosten. :)


Vi är inne i vecka 26 nu, tiden får gärna springa iväg lite. Hihi! Vi lääängtar efter dig, bebis. ♥

Fredag!

Godmorgon, kaffe och frukost dags. :) Sedan ska jag hem till Pappa och hjälpa honom med frukost, därefter ner till sjukgymnasten och prova ut ett bäcken bälte och få lite övningar till mina onda höfter/rygg.. Sen blir det möta upp Malin, ska följa med henne på en lägenhetsvisning i Klippan sen blir det kanske en fika innan jobb :)


Igår efter vi fikat hos Sandra, Nille och Nova så körde vi till Bauhaus och köpte vår fina kungsgran :) Blev även lite glögg och pepparkakor hos brossan och Sofie på deras jobb. Beställde även hem ett babylarm :)


Hemma igen blev det lasagne till kvällsmat sedan klädde vi granen, det blev så mysigt :D Har fått lite mer julkänsla nu!


Vecka 26 är vi inne i nu, bebis rör & möblerar där inne :) ♥

Tröttast!!

Godmorgon!

Hade av någon konstig anledning ställt mitt alarm på 8.30 när jag är ledig?? Hum, märkligt och hade svårt att somna igår.. Senast jag kollade klockan var hon 02! Stressmoment.. Men lyckades somna till sist och är tröttare än tröttast idag! Men har inga planer på förmiddagen, ska jobba xtra ikväll och åka iväg på hockey. Den extra slanten kommer komma lagom till jag går på min mammaledighet i januari. :) Kan ni tänka er att jag jobbar bara en och en halv månad till ungefär, kommer kännas konstigt! ;) hehe. Men ska absolut komma och hälsa på busarna för lär ju sakna dem otroligt mycket.


Igår efter jag jobbat färdigt vid 21.30 så stack vi hem till brossan och sofie en runda på kvällskaffe och kanelbulle. Det var himla trevligt! :)


Nu ska jag surfa vidare efter lite julklappar! :)

Lucia!!

Godmorgon, redan Lucia då ja.. Tiden bara springer iväg ju, men det gör absolut ingenting! ;) Får bli lite luciakaffe såhär på morgonkvisten och även såklart lite frukost. :)


Bm besöket igår gick jättebra, bebis hjärta slog på bra och jag hade växt bra, lite på + men vad gör det, bara bebis mår bra :) Nästa gång om 3 veckor är det dags att dricka glukosbelastningen, puh! :) Men det ska nog gå bra.


Fick ett samtal av brossan imorse, oturen förföljer vår familj. Nu är det Jacks tur för ett besök på djursjukhuset, förmodligen en stukning el spricka i sin fram tass... Va fan, när ska det vända????!


Ha en trevlig Luciadag! :)

Måndag 12-12-11

Godmorgon, ska hinka i mig lite kaffe nu så man piggnar till.. Sen kör vi in till BM för ett besök, åh vad man längtar! Ska bli så mysigt att få höra bebis. ♥  Sen blir det jobba kväll. :)



Var inne och hälsade på Pappa igår, stackare. Han har pain, men köpte med oss en ask med Haribo mix :) Den ska nog piggna upp honom lite.. Får se om han får komma hem idag, hoppas!


Ha en trevlig måndag allihopa!

Tredje advent!

Godmorgon! Sov till halv 10 idag, skönt. Men ont i hela kroppen när jag vaknade, får bli en varm dusch sen. :) Hostig och slemmig i halsen oxå. Jäkla skit! Idag är jag ledig, sista dagen på denna helgen får se vad vi hittar på. Kanske mamma behövde hjälp med att införskaffa sig en julgran :)


Stackars Pappa, han ramlade igår och har nog brötit smalbenet... Vi har inte hört mer efter ambulansen hämtade honom igår. JOBBIGT! :/ Men han ringer nog under dagen får jag hoppas. ♥


Imorgon ska vi till barnmorskan, åh vad jag längtar efter att få höra bebis igen! :)


Nu ska vi äta söndagsfrukost och tända det tredje ljuset.

Julfest!

Goddag!

Hemma från jobb nu, ska något ärende sedan vila upp mig lite innan diskokläderna åker på.. Sundspärlan ikväll med mina kära kollegor, julmat & show! :) Kommer nog bli en toppen kväll! 


Det väntar en ledig helg nu, ska bli skönt. Vila och ta det lugnt bara, kanske ut på Väla en runda och kolla efter dem sista julklapparna. :) Vi får la se!


Ha en trevlig kväll allihopa!








Detta köpte vi hem för ett tag sen, ska bli spännande att göra gips senare. ♥ 

Uppe i ottan!!

Vaknade vid 7 tiden, kunde inte somna om så bäddade ner mig i soffan med täcke och kudde och satte igång filmen GSH!!! :)


Ska försöka vila lite för sen blir det ett besök hos Kiropraktorn sen väntar jobb!

Onsdag!

Godmorgon folket! Igår vid sänggående återkom smärtan i ländryggen/ballarna.. Så sjukligt ont, kunde inte somna förrens många om och men... :/ Tur att jag ska till Kiropraktorn imorgon igen för såhär kan jag inte ha det! :( Hoppas han kan hjälpa mig mer..

Efter en liten sovmorgon är det dags för frukost sedan tänkte jag köra till Familia en runda och shoppa lite :) Är ju ledig idag, skönt. Efter det kanske vi ska besöka Nille, Sandra och Nova en runda.. Men får se först hur älskling mår när han vaknar, har nog smittat honom med det skitet jag hade :/ Stackare! Annars så kommer Malin hit i eftermiddag innan det väntas julbord på jobb med alla underbara, längtar! :)


Nä, frukosten kallar.. Ha en bra dag!

Snöfall!

Godmorgon, igår hade vi vårt första snöfall i Skåne. Rätt mysigt faktiskt! :) Det närmar sig julafton med stormsteg ju. Men det gör ingenting, tiden får gärna springa iväg till Mars månad ♥

I eftermiddag är det äntligen dags för jobb igen, fyfan för denna omgång med förkylning. Den slog verkligen knockout på mig! Blä, men nu är den nästan över. Bara lite snorig men det kommer ju hålla i sig ett tag tyvärr!


Imorgon är det dags för den årliga Julfesten på jobbet, ser fram emot det! :)



VECKA 24 ♥  

Måndag!

Ny vecka och nya tag som man brukar säga. Det började bra, har kunnat sova hela natten och sov minsann till halv 11, det behövde nog min kropp. Så skönt! Nu ska jag fixa frukost sen slänga mig i soffan och kolla en sleten film. Imorgon är det äntligen dax för jobb igen, som jag längtar.. :) Det är en hädelserik vecka detta, längtar tills på Onsdag då ska jag få träffa min älskade vän Malin och så är det Julbord på jobb, mums! :D


Ha en trevlig dag alla.

Jag ger upp!!!

Denna jävla förkylning gör mig helt utmattad och inte fan blir det bättre?? Jag orkar inte må såhär mer nu vill jag bli frisk och komma tillbaka till verkligheten igen.. Men soffan lär vara min vän någon dag till iaf!!! ;/ Sömnlösa nätter, halsont, hostar, nyser, fräser & är orklös! Grrh...

Kiropraktorn!

Akuttiden hos Kiropraktorn är nu avklarad, han knäckte rätt mina stela höfter & töjde ut musklerna. Fy vad ont jag hade, stel som en pinne.. Men hoppas hoppas det blir bättre nu, ska dit om en vecka igen! Nu bäddar jag & förkylningen ner oss i soffan igen och försöker bli frisk.. Dryga, dumma snuva!!


1 December.

Ja nu är vi inne i December månad, helt otroligt!! Men vädret är ju inte att hurra för.. Började känna mig dålig igår på jobb och vilket resulterade i att idag är jag SJUK.. En rejäl förkylning, halsont & huvudvärk. Blä, men får hoppas den ger med sig snart. Nästa vecka händer det ju roligt grejor, Julbord & Personalfest ju, blandannat! :D


24 veckor gången och bebis rör sig mer tydligt för varje dag. Det är så himla mysigt! Vi längtar efter dig. ♥



eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0