Goda & onda människor!!

Aaah, vilket underbart skönt besked! :) Bland alla onda människor vi stött på har vi äntligen hittat ljuset, fyfan vad skönt! Nu siktar vi mot en bättre framtid & nya möjligheter. Fan vad livet blev lättare! Älskar underbara människor som ger en bättre möjligheter och har en mycket positiv inställning. Banken, släng dig i väggen!!

Nu ska jag fixa till mig sen kommer Sara, så sticker vi och jobbar!


Ciiaoo!

Helsingborg!

Morgonen började med kaffe & gratis NST! Inte helt fel ;) Sedan körde jag in till Helsingborg, Sara bjöd på frukost. Mycket mysigt. Efter det gick vi ut på en härlig promenad, hade ju helt fel jacka på mig.. Inget bra med vinterjacka i detta väder!!! Vi avslutade vår förmiddag med en lunch ;) Har haft en superbra dag! Tack underbara, Sara ♥

Körde till Bjuv och hämtade upp älsklingen, inom Findus affären och köpte lite grejor, billigt ;) Nu är vi hemma igen och ska byta om, blir en powerwalk för min del! :) Kan inget annat än älska detta väder!


Ha en fortsatt bra dag, vänner!





Sara & Jag förra sommaren!

Inget solsken..

Idag verkar det vara grått och trist! :/ Ska bara ta det lugnt nu på förmiddagen, blir en dusch sen jobb!

Igår efter jobbet körde jag och hämtade Tobbe, därefter in  till staden, gick en liten runda vid hamnen. Men det blåste som tusan  :/ Efter det körde vi till Väla, handlade lite och tog en fika. Mysigt!


Gårdagens köp:



Fin fina skor.




Min älskade BodyButter kräm med Shea!



En underbar mandel olja till händerna.

Vår!

Underbart väder idag oxå, tog cyklen till jobb imorse! :) Härligt. Har precis städat och fixat här hemma, funderar på en powerwalk nu sen får jag besök i eftermiddag av Emma & Sara, kan inget annat än bli miljoner goa skratt igen! :)


Har tänkt på en sak... Jag är väldigt trött på vänner som kör dubbelspel! Vad tjänar det till?! Ingenting.. Som jag sagt innan, ska sluta lägga ner massa energi på människor som inte förtjänar det. Energitjuvar! !

MEN ÄR JÄVLIGT TACKSAM FÖR DEM FINA VÄNNER SOM FINNS VID MIN SIDA! ♥

Vårkänslor!

Yes, det kan man lugnt säga! Graderna stiger här i Klippan, lovely.  Ska försöka hinna med en promenad innan jobb. :)


Träffen med Sara & Emma igår var helt lyckad :) Fick mig många härliga skratt, vilka galna minnen vi har. Stannade och käkade middag där, mums! Vi har bestämt träff imorgon igen, då kommer dem till mig. Ska kolla igenom min hårddisk med gamla foto. Kommer nog bli lika roligt :) Underbara människor! ♥


Nu ska jag skynda mig så jag hinner njuta av detta fantastiska väder.



Bilden är bevis på vår/sommar..

Måndag!

Ny vecka, det innebär endast 2 veckor tills jag & emma sticker till Ullared! LOVE IT. :)

Ska strax köra lite ab, och kanske dansa ett zumba pass :) Sedan blir det duschen och fixa till sig, vid två tiden kör jag till Åstorp och hälsar på Sara! Det var år och dag sen vi sågs, ska bli skoj. Fika & snacka skit!

Ha en bra måndag mina vänner!


Söndag!

Aao, var uppe tidigt och körde Thobias. Sen blev det hem och sova :) Ska strax hoppa in i en dusch, sen köra till Väla en runda. Hihi! :)

Pratade lite med Sara innan, blir ett besök hos henne i Åstorp imorgon! Var verkligen jätte jätte längesen vi sågs. Så det blir fika & skitsnack imorgon :) Trevligt!

Ha en trevlig söndag!

Underbara lördag!

Dagen har varit super bra, blev en tur till Biltema för att inhandla lite trädgårdsredskap! :) Därefter hem till svärföräldrarna och kolla HIF! :) Härlig vinst idag.
Har hunnit med att tvätta bilen oxå! Den skiner som en diamant. Haha!

Nu inväntar vi Daniel & Sofie, ska bjuda dem på ostbricka och vin! :)


Home!

Hemma igen, IKEA & Maxi avklarat med bästa Pappa! Handlade lite olika grejor, alltid lika skoj. Även kvällens mat är fixad nu, skönt. Ska strax köra och hämta mannen i mitt liv sen blir det fredagsmys! ♥







Bjuder på lite egobilder ;)

Minnen!

Kollade igenom lite bilder från förra sommaren, många minnen från roliga kvällar med underbara folk! Längtar bara tills denna sommaren, kommer nog bli lika roligt! :) Hoppas bara vi får en kanon sommar med mycket sol.

Idag var det tänkt en heldag med Pappa, vi skulle åkt över till Helsingör och kolla lite affärer, men tyvärr satte vädret stopp för det! Tråkiga snö..

Men vi ska tänka ut ett gott lunchställe & se om vi hittar på något annat, är bara tom på ideér! :( Men får försöka tänka ut något. :)

Ledig helg nu, får se vad som händer kanske blir en kväll imorgon med god mat & sällskap av brossan & sofie! :) Vi får se!

Pappa ringde nyss, vi sticker en runda till IKEA och kollar lite! :)


Ha en bra fredag mina vänner!

Torsdag!

Godmorgon!

Jobbar mitt sista pass för denna veckan, 8-14.30! :) Sedan är jag lite långledig.
Blir soffan för min del när jag kommit hem, känner mig krasslig! Halsen gör ont och huvudvärk från och till. Blä!

Ha en bra dag!

Fullbokad!

Yes, är fullbokad idag med grejor! :) Ibland önskar man att man kunde klona sig. Haha! Gick av mitt nattpass 8.30 imorse, sedan blev det kaffe med älskling. Därefter åkte dammsugaren fram & slängde in en tvätt, ska fortsätta med lite städning innan det är dax att möta upp Pappa & Daniel för en promenad! :) Sedan kör jag till Ängelholm, ska besöka Ö&B en runda.. Därefter blir det middag på en mysig restaurang & bio :).. Vi ska kolla på Odjuret! Har läst lite om den och den verkar intressant. Så som sagt, jag är fullbokad idag! Jag vet en som kommer däcka ikväll... Haha!



Denna filmen ska vi se ikväll!

Update

Följde Tobbe till tåget & sedan blev det en promenad/joggingtur hem! :) Härligt väder, kan inget annat än GILLA det. Hemma igen blev det olika övningar på ab circle pro! Love it. Nu ska jag ta en efterlängtad dusch sedan packa nattväskan och cykla till jobb!


Tisdag!

Godmorgon!

Vaknade med träningsvärk, blev ju ett Zumba pass igår & fick även med mig en ab circle pro maskin hem :) Det var nog den som gjorde susen.. ;) Hehe! Tack för igår, Emma!


Nu blir det mer kaffe & soffan ett tag, sen ska jag försöka träna lite här hemma innan det är dax för jobb! :)

Ha en bra dag!

Lyckorus!

Ja, det kan man säga :) Allting är så jäkla underbart, har världens finaste sambo & dem bästa vännerna. Man kan inget annat än att vara lycklig!

Jag tror våren närmar sig, tror på min magkänsla! ;)

Har kommit hem från jobb och ska slänga mig i soffan och invänta kvällen. Vid 18 tiden sticker jag till Ekeby, hem till Emma ett tag sen är det dags för mitt första Zumba pass! Ska bli spännande, wish me luck! Haha..

Åhh, om tre veckor blir det Ullared med bästa Emma! Längtar som en galning, shoppa non-stop! Känner att det kommer bli en toppen dag.


Regnigt!

Godmiddag!


Så grått & trist ute, men det hindrade inte mig & Sofie för en härlig promenad i skogen :) Ska bara slappa lite nu sen bege mig till jobb!

Jag gillar Nicke Borgs - Leaving Home. Rätt bra låt faktiskt!

Lördag :)

Har jobbat 8.oo-14.3o..

Sedan blev det hem och fixade i trädgården, skönt att påbörja det :) När Tobbe kom hem efter gymmet så körde vi och handlade till kvällens middag. Det kommer bli fläskfile, hasselbackspotatis & grönpepparsås. Mums! Så kvällen kommer bli fylld med mys ♥

Ha en mysig lördag allihopa.


Underbara fredag!

Började morgonen med en promenad i byn med Brossan & Jason! :) Underbart! Sedan var det dax att fixa naglarna. Nu blir det skruva upp musiken och dammsuga :) Sara kommer hit en runda vid 13 tiden och snackar lite skit med mig, sedan blir det hämta Tobbe och hem för att duscha och fixa till sig. 50 års fest ikväll, men jag ska köra! :) Vi ska ha lilla Leo inatt, mysigt!

Ha en jättebra dag!


Tråkväder!

Efter en halvtimmes massage känner man sig som en ny människa! :)

Ska ta och dammsuga lite nu sen baka :) Finns inte så mycket att göra i detta tråkväder. Skjuter upp Zumba träningen tills i eftermiddag, vi ska på möte med banken 15.30!

Ha en bra dag allihopa!

Uppdatering!

Fan vad jag älskar detta... Känslan man har efter att träna, äntligen!!


Dagens träning:

Zumba express 20 min.
Hantlar 10 min.
Crosstrainern 10 min.


Jag är sjukt nöjd, får ju börja lite försiktigt. Så man inte chockar kroppen!


Nu ska jag duscha sen kommer Sara =)

Sluta gnälla...

Godmorgon!

Dags att sluta gnälla och träna bort träningsvärken. :) Ska drick upp mitt kaffe sedan blir det dansa zumba & köra lite med hantlar! :) Looove it.


Vid 11 tiden kommer Sara hit, vi ska luncha inna jobb ♥


Träningsvärk!!

Godmorgon!


Direkt när jag gick upp från sängen kände jag hur det strama i hela kroppen. Så välkommen träningsvärk :) Haha, tror jag skakade ordentligt till Zumban igår. ;)

Ska dricka mitt kaffe nu sen blir det nog att köra till Citygross, dem hade erbjudande på rullebör/skottkärra. Endast 99 :-.. Alltid bra att ha när man har hus! ;P

Ny vecka, nya tag!

Godmorgon!

Ska leva upp till min rubrik denna veckan.. Blir helt nya tag med mat & träning, ett sundare liv helt enkelt! :)

Min morgon kommer börja med att dansa Zumba sedan en go dusch och därefter en promenad till jobb. Ska bli skönt att komma igång igen! :)

Ha en bra måndag allihopa.

Här kommer någon bild från gårdagens grillning:





Årets första grillning.

Hejsan!

Kom hem för ett litet tag sedan, varit iväg och grillat för första gången detta året i Mölledammarna med Emma, Niclas, Minna & Leon :) Gjorde upp en egen brasa och letade pinnar till korvarna. Så det var proffsigt gjort! Men ett tag trodde jag & emma att det skulle sluta med pizza.. Haha, inte världens lättaste att göra en eld själv! Fast till nästa gång ska vi ha med en engångsgrill fall i fall ;D Så blev en mysig skogspromenad idag oxå, inte helt fel! Nu ska vi inta soffan & spela bingolotto, miljonerna är välkomna ikväll! :P


Kommer lite bilder imorgon!

Solen skiner..

Ja vilken underbar morgon att vakna till.. Synd man har lite att göra annars hade det blivit en låång promenad :) Men ska försöka hinna med det fast lite senare. Ska hoppa in i en dusch nu sen köra och hämta Mamma i Ängelholm och vidare till systemet och inhandla det sista till ikväll, kalas för hela släkten då ju! :) Ska bli trevligt.

Imorgon ska vi ha frukost här hemma för Tobbes familj :) Sen på kvällen kör vi till Ekeby och umgås med Emma & Persson. Ser vi fram emot!


Ha en underbar lördag.


Zumba!

YEEES!!

Mitt Zumba har anlänt idag, så jävla gött.


<3

Ännu en dag med tusenmiljoner tankar.. Men det går inte att kontrollera, man behöver ju tänka! Tycker det är positivt & bra, för jag vägrar stänga in mig.. Det behöver komma ut av en eller två anledningar. Visst?

Nu ser vi framåt med en massa positiv energi & ny kraft, man kan inte hänga upp sig på saker & stanna kvar.. Det fungerar inte i längden, tro mig! Men det kommer alltid finns kvar i ens undermedvetna och det är okej att skänka en tanke åt det ibland. Att aldrig glömma det, för det går inte!

Jag har alltid sagt att det som inte dödar, det gör en starkare! Så är det denna gången oxå.. Varje motgång man klarar av stärker en så otroligt mycket! Och jag är den sista människan i hela världen som någonsin skulle ge upp, det finns inte i min värld.

Men hade aldrig klarat det utan mina nära & kära för ni är fanimig det bästa som finns. Aldrig utan er! ♥

03-03-11

Ibland tror man att man har någon slags superkraft, varit iväg i 9 timmar och när jag kom hem fick jag slänga mig i soffan och vila med en ibumetin! Magen klabbar, smärtar & beter sig konstigt.. Men förhoppningsvis går det snart över. Men resterande dagar av denna vecka kommer bli LUGNT.. Måste vila kroppen & som sagt inte tro att man inte är ömtålig!


Nu ska vi hem till brossan på lite kalas :)

Makeover :)

Var hos frissan en runda i eftermiddags, eller ja det blev ett antal timmar :) Men fick mig en helt ny frisyr, är nöjd men tar nog ett tag att vänja sig :) Hihi!

Lägger upp en bild imorgon, är väldigt trött nu!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0