Regnväder

Igår hade vi en mysdag inomhus. Nellie började pyssla med hemmagjorda julkort. =) Sen kollade vi film och lekte. Tyvärr har hon blivit dålig igen. Hostar och snorar :( Så idag får hon bli hemma från dagmamman, tobbe vabbar så jag får jobba full tid. Fast har en natt så börjar inte förrens 14! Hon sover fortfarande men när hon vaknar ska vi mysa massor. =)

Ullareds helgen är över!

Vi har haft en riktig härlig & mysig helg i Ullared. Blev givetvis massa shopping, god mat, spa kväll, god dricka & massor med skratt. :) Husvagnen vi hyrde var super fin! Detta får vi göra om igen nästa år. Tack för allt i helgen tjejer, ni är bäst ♥♥





























Mys kväll!

Efter jobb cyklade jag och hämtade hem min saknade loppa :) Sen kom Sofie, Vincent & Pappa på besök. Vi bjöd dem på kvällsmat och kusinerna fick busa av sig. :) Sen blev det kaffe och kaka. Vi passade mitt älskade gudbarn ett tag också medans Sofie var i stallet. Han är så underbar! :) Nu sover Nellie gott och vi myser ner oss i soffan till ett avsnitt sons ;) Skönt att vara hemma i sin egen soffa med min fina familj efter många kvällsturer på jobb!




eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0