310514

När du stöter på motgångar lär du känna din verkliga styrka.

Upp&Ner

Har haft en underbar dag med Pappa & Nellie. Vi har varit iväg på lite äventyr :) Blev en hel del bus med loppan hela kvällen. :) Underbart!

Den senaste tiden har livet fått en del förändringar som jag inte vet hur man ska hantera... Men jag lägger det åt sidan och låter tiden utvisa resultatet!! Hoppas förnuftet tas fånga och rätt beslut ges.

Snart åker vi till Småland och njuter en hel helg i stuga och går på Astrid Lindgrens Värld med hela min familj. Alla samlade, så mysigt vi ska ha de. Skönt att fly vardagen och får njuta av underbara människor! ♡

Efter helgen går jag på en veckas semester och det ska bli skönt. Massa bus och lek med min lilla familj. :)


Kärlek och förståelse till folket!

Kärlek!











Tisdagsmys!

Mysig eftermiddag och kväll med dem bästa ♡


Smärta!

Andra dagen ryggen smärtar konstant.. Hatar dessa dagar extra mycket! Idag fick det bli min starka kräm och en stark tablett, hoppas det snart går över eller ja går över gör det aldrig med min rygg men att smärtan blir lite mildare så jag kan röra mig igen! Godnatt.

STOLT!!

Idag plockade vi fram Nellies potta igen för att se om hon tycker den är mer intressant nu och det första hon gör när vi sätter henne på pottan är att kissa. Så duktig. Hela dagen idag förutom när vi varit iväg och handlat har hon varit utan blöja och sagt till när hon behöver kissa =) VI ÄR STOLTA ÖVER VÅR TÖS! ♡

Godmorgon!

Fick lite sovmorgon idag ska strax gå upp och mysa med mina älsklingar! :) Min lång ledighet har börjat och jag njuter. Idag ska vi handla på förmiddagen och ikväll får vi middags gäster, det ser vi fram emot! :)

Ha en bra dag.

Återställt.

Får bli ett snabbt inlägg innan jag säger godnatt...
 
Igår fyllde min älskling 30 år och vi hade ordnat en överrasknings fest för honom som blev lyckad. <3
 
Mycket annat positivt har hänt i mitt liv den senaste tiden och jag tar tillvara på det! Vad andra tycker och tänker skiter jag i. Mitt liv, mitt val..
 
Natti natti <3

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0