30 Maj!

Gick upp i skaplig tid, ner till Frida för att klippa till luggen.. Sen vidare mot Helsingborg och en frukost träff med Carina & Malin, himla trevligt var det! Blev en liten promenad och en god fika oxå, även såklart bebismys med Nellie :) Sen körde vi hemåt och nu har min lilla loppa äntligen somnat för en liten vila. Hon var supertrött! ;D Jag ska passa på att koka ris till vår köttgryta så vi kan få lite mat i magen. Sen kommer Sara på kvällsbesök! :)


Imorgon väntas Brandutbildning på jobbet. :)


Ha en bra kväll.

Ullared & prov!

Hejsan!

Gårdagen spenderades i Ullared med Mamma, Gunilla och Malin. Hur mysigt som helst och en massa shopping, hittade hur mycket som helst.. Till mig, tobbe, hemmet och såklart en massa till Nellie! :) Var hemma runt 19 på kvällen och då var jag helt slut, somnade gott sen! ;)


Idag började jag förmiddagen med att fixa lite här hemma, nya gardiner kom upp och har tvättat alla kläder som vi köpte igår! Sen stack jag ner till jobb och gjorde delegeringsprov, skönt att ha det gjort så slipper jag allt sånt om jag ska komma tillbaka och jobba lite i höst! :) Har precis avnjutit vår goda köttgryta och ska snart fixa lite på Nellies rum, få upp lite lampor med mera...


Imorgon ska jag ner och klippa luggen sen kör jag, Nellie & Malin in till hennes Mamma och käkar frallefrukost! :) Ska bli trevligt.



Lyckad Babyshower!

Godmorgon världen!

Fick en låång sovmorgon vilket var helt underbart! :) Idag är det morsdag, min allra första någonsin... Känns lite konstigt, har ju alltid bara firat min mamma men nu helt plötsligt är jag oxå mamma ju! :) Vilken lycka. Låg kvar i sängen och mös med världens finaste dotter.. Helt underbart! Du är mitt allt, Nellie.

Ikväll ska vi bjuda ut Mamma på restaurang i Ängelholm, ska bli mysigt! Och på förmiddagen ska vi köra till Billesholm och ta en fika med Tobbes mamma! :) En perfekt söndag..


Igår hade vi äntligen den efterlängtade överrasknings Babyshowern för finaste Sara, hon blev så glad vilket är helt fantastiskt för det var ju tanken! Massa härliga folk, god mat och en hel drös med presenter till Sara, så roligt. Det blev helt lyckat! ♥ Nu längtar vi bara tills den lilla busen kommer ut till världen.

Efter babyshowern körde vi till Billesholm, inom Kristin och Jonas och hälsade på för dem hade lite fest sedan vidare till svärföräldrarna där det blev mys i massor till ESC! :) Gött att Loreen tog hem hela alltet!


Tack för en helt galen helg allihopa!




Prinsess tema!

Värmeslag!!

Godmorgon på er!


Igår var ännu en jobbigt dag för vår lilla skrutta, hon är så himla varm. Fick ha henne lite naken igår för att svalka henne här hemma, stackaren! Men tog en promenad på kvällskvisten och det gillade hon för hon njöt i vagnen :)



Sitter nu i väntan på att tiden ska springa iväg, ska strax fixa till mig sen är vi redo för vår shopping runda idag! :) Nellie somnade direkt efter frukostmålet, tröttis!


Ha en bra dag i sommarvärmen!

Torsdag!

Hejsan!

Denna dagen började vi med en promenad, tog en lunch utomhus på Chaplin. En god hawaii sallad! :) Hemma igen har jag tvättat och rensat silen i diskmaskinen, inte fräsch! ;D

Nu närmar det sig ullared, woho vad jag längtar! :)


Imorgon väntas det äventyr med Malin, Marcus och Tobbe! Vi ska handla färg till det sista i hallen så det blir färdigt, sen även en runda till Ikea och handla möbler till Nellies rum så vi kan få upp lite fotoramar och sånt. :)


Ha en bra solig dag, jag är sjukt sugen på en Milkshake får se om jag får med familjen till Familia en runda kanske, haha! ;D

Godmorgon!

Viilket underbart väder som hittat till Skåne! :) Men fy vad jobbigt det är för Nellie, hon lider verkligen i denna värmen.. :( Lilla gumman! Igår tog vi en promenad efter BVC besöket. Skruttan växer så det knakar! :) Hemma igen mumsade vi i oss vattenmelon och bara njöt av vädret. Pappa kom på en kopp kaffe, trevligt. Sen på kvällen blev det grille med Brossan & Sofie, mycket trevligt. :)


Idag får vi se vad som händer, får stanna inne med Nellie dem värsta soltimmarna.. Kanske kommer Malin hit och umgås lite och ev ikväll ska vi hem till Nille, Sandra och Nova och kolla HIF! :)



Ha en bra dag!




Underbara väder!

Har haft en superbra helg alltså, lördagen börjades med tidig frukost och sedan mötte vi upp Sara för en tur ner till jobbets årliga Loppis, fyndade en lampa och det blev en fika! :) Sen var det hem och byta om för att sen bege oss till Örkelljungadagarna med Sandra, Nille & Nova. Det var himla trevligt, shoppade ett skal till mobilen och sen köpte vi med oss munkar och körde hit på en fika! :) På kvällen kom Malin & Marcus hit och grillade, en kall cider slank även ner :) Gårdagen fick vi besök av Tobbes kusin med familj, satt ute och fikade. Vilket kanonväder! :) Sen körde vi och handlade lite och därefter bjöd vi hem till grillat hos oss med Tobbes familj, det var super duper mysigt..


Idag är det ÄNTLIGEN dags att lägga sig under nålen igen, gött med tatuering! Så om några timmar beger vi oss mot Åstorp! :)

Soliga dag!

Hejsan!

Gick upp i skaplig tid och gjorde ve mig, slukade kaffet och frullen sen väckte jag lilla loppan för att göra henne färdig! Vid 10 tiden kom bästaste Sara, blev en promenad ner i byn och en lunch på Koch´s. Vi hann även med lite andra ärende och mycket prat. :) Imorgon ska vi ner till jobbets årliga loppis, det ska bli skoj!


Gårdagen blev super lyckad, vi var ju bjudna till Nilles föräldrar på grillat och hockey. Tack allihopa för en rolig kväll! :)


Nu sover min lilla loppa och jag håller på att tvätta för fullt, blir nog att vi hyr en film ikväll. :)


Ha en fortsatt trevlig fredag!




ÄLSKLING FULL AV BUS ! ♥

15/5!

Hej på er!


Vi tog lite sovmorgon allihopa idag, skönt! Efter frullen stack jag ner och gottade mig med en halvtimmes massage, söm jag har saknat det när jag vari gravid. Efter massagen unnade jag mig 10 minuter i solariet och det är första gången på väldigt väldigt länge som jag gjorde det. Kan ju säga att det var riktigt gött! :) Sen promenarade jag bort till Susannes Present affär som ligger här i Klippan och shoppade lite, hon hade Vår Rea så det blev lite fint till hemmet ;) Men nu måste jag verkligen sluta shoppa tills det är dags för Ullared! ;D Haha!


Älsklingen är ute och klipper gräset och jag har precis sytt en av Nellies body som där gått hål på, helt ny! Typiskt, men tur man kan sy förhand! ;D Snart dags att börja på maten sen blir det bara massa mys med min lilla familj. ♥


NELLIE, livets fina gåva! Jag älskar dig!

14 April!

Hej hej!

Ett tag sen jag uppdaterade, har haft fullt upp... Vi är ju hundvakt till Jason och det går jättebra, han är så duktig! :) Idag har vi promenerat ner i byn och fixat lite ärende sen blev det hem och fixade i trädgården så nu är här så fint så!! Skönt att ha det gjort.. Sen kom min kära vän Malin hit och umgicks lite. Drack Cappucino och fixade våra naglar, himla trevligt. :)


Snart dags för en Ullareds tur med Mamma, Gunilla & Malin, blir en massa shopping! :) Lääängtar!


I lördags var vi hos Mamma och åt middag, då passade vi på att beställa en dopklänning från Onetex till Nellie.. Så nu är det fixat! :) Blev även en Taste Teaser och en Buddy Bag därifrån! Tack snälla Mamma ♥




Taste Teaser, perfekt när det är dags att börja smaka lite olika saker
så slipper man att barnen sätter i halsen,
eller när det är dags för tänder så är det bara att lägga i lite is! :)

Energi!!

Godmorgon, Nellie väckte mig vid halv 8 och då var det dags att gå upp och ge henne mat! Nu ligger hon och jollrar i sitt babygym, sötnosen! :) Har inga planer på dagen men får se vad som händer, ska nog försöka mig ut på en promenad och röra på fläsket. Nice!! Solen tittar ju fram så hoppas det håller i sig.


Imorgon eller övermorgon kommer Jason, vi ska ju passa honom i en vecka. Mysigt, så då blir det många promenader! :D


Ha en bra måndag!

Grillkväll!

Igår hade vi lite grillkväll här hemma med underbara människor! :) Hade hur trevligt som helst, och såklart blev det mina första cider på 11 månader ungefär.. Haha!! Kändes konstigt att kunna dricka igen. Tack allihopa som kom och gjorde kvällen med oss. ♥


Idag är det lugnt, har städat och tvättat lite. Ska nog ta en promnad med loppan senare! :)


Ha en bra dag!

Grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag, nej idag är det THOBIAS födelsedag... HURRA HURRA HURRA! ;D
- GRATTIS ÄLSKLING! ♥


Vårt lilla hjärta vaknade på strålande humör, det första hon gör är lägger av värsta smajlet mot Tobbe! :) Underbart, sen har vi legat och snackat hela morgonen. Hon jollrar som aldrig förr! Mys.


Idag ska vi ge oss ut på en promenad sen ikväll ska jag bjuda ut min födelsedagsgris på Rackis. :P MUMS!


Ha en mysig fredag allihopa!

Vårsol & promenad!

Idag blev det en promenad i Billesholm med Maria & Leo, riktigt nice väder att vara ute i! :) Det blev en runda på 1,5 timme, härligt att röra fläsket.. Haha! ;) Efteråt körde jag & Nellie tillbaka till Klippan, inom jobb och hälsade på en runda. Mamma & Gunilla hade köpt present till Nellie, fin fina kläder och hon fick även en dop present av Gunilla (lite för tidigt present) men ack så fin. Det var en gåstol :) Sen körde vi hem och hade mys i trädgården, blev grillat till kvällsmat. MUMS!


Jag kan ju säga som såhär att solens underbara strålar har bränt denna bleka kropp, HAHA! Fyfan vilken kräfta jag ser ut som. ;D Blir att smörja sig med en superfet kräm ikväll..


Imorgon fyller mitt hjärta år och då väntar ett restaurangbesök på Rackis, mumsfillibabba! :)

Onsdagens äventyr!

Hejsan!

Gårdagen var verkligen fullbokad, jag började morgonen med ett besök hos frissan och blev fin i håret. Sedan var det hem och hämta lillan för att sedan ta en promenad ner till invigningen på Familjens Hus tillsammans med Josse och Hugo, himla trevligt! :) Hemma igen fixade vi till oss och gjorde oss fina, sen gasade vi in mot staden för ett foto på HD. Åh är så nällad att se bilderna på oss. Om 3 veckor skulle det komma i tidningen och tidigare på nätet :) Håll utkik! Sen blev det en god fika hemma hos bästa Sara, det var mycket trevligt. Efter de var det dags för ett besök på Väla och shoppa lite tillsammans med Malin & Fredrica. Riktigt roligt att träffa dem, blev shopping och middag där sen även ett besök på Ikea och shoppade lite. Vår lilla tjej var så duktig, väl hemma igen var vi helt slut och somnade gott allihopa! =) Tack alla fina männsikot för en bra dag! ♥

Underbara sol :)

Hejsan!

Idag sprudlar det av lycka i kroppen, detta underbara väder ger en massa ny energi :) Idag ska vi nog köra in  till Helsingborg och gå en promenad vis stranden, kanske det slinker ner en glass oxå? :) Idag ska vi även posta alla dopinbjudningarna. =)


Imorgon ska jag en runda till frissan och bli fin i håret :) Sedan ska vi in till HD huset ich fota vår lilla tjej till tidningen, spännande. Efteråt blir det en fika hos Sara :) Mot kvällen blir det en shoppingdejt med mina töser på Familia eller Väla, det gillas! :)


Ha en bra dag alla fina människor. :)

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0