Torsdag!

Min morgon började med en halvtimmes massage, det var behövligt kan jag tala om! Sen blev det hem och in i en dusch, vid 11 tiden kom Sandra, Nille & Nova och hälsade på! :) Mycket trevligt, nu har dem kört och jag väntar på att Malin ska ta sig hit så blir det sola & bada hos oss sen en tur till Väla ikväll och ta en fika. Great day! :)


Jag värderar min familj, sambo & vänner högt!
Utan dem i mitt liv hade allt varit kaos.
Ni finns där och plockar upp mig när allt rasar.
Så all min kärlek till er. ♥



True friendship never ends!

Solsting!

Ja, det är ett under att man inte drar på sig solsting! Haha, jag är världens sämsta på att dricka vatten. Måste lära mig det.

Har haft en mysig dag med Emma & Minna i Danmark. Shoppat, ätit & fikat ;) Hemma igen blev det ett dopp i poolen för att svalka sig lite och nu återstår tvätt.. Sen tror jag nog att jag bakar en rulltårta, hann ju inte det igår!

Sen blir det lite vila innan det är dags för en promenaad med Sofie! :)



Minna i danmark :)

Helsingör!

Godmorgon!

Ska strax ner och fixa mina naglar sen är det dags för utflykt med Emma & Minna. Vi ska till Helsingör, äta gott & mysa! :) Kommer bli en underbar dag! ♥


Ikväll ska jag & sofie ta oss en behövlig promenad ;) Haha!



Ha en bra dag :)

Favorit köp!

Mitt bästa köp denna sommaren!
Escada - Taj Sunset




23 Juli

Godmorgon!

Idag blir det en lång dag, ska jobba typ hela dagen! Lite xtra på förmiddagen, därför. Men det gör inget, älskar mitt jobb! Finns fan inget bättre. :)

Imorgon är det Midsommar, snacka om att tiden bara springer iväg.. Snart har hela Juni gått!! Går på min semester om 2 veckor ungefär, ska bli gött. Har lite planerat och tror denna sommaren kommer bli riktigt bra. :) Bara hoppas på att vädret blir bra.


Nä nu är det kaffe som gäller sen fixa till sig och dra till jobb.


Chris Medina - What are words.. Så jäkla bra låt!


Tysklandstur!

Hej!

Igår vid halv sju tiden begav vi oss till Tyskland med buss, vi var ett gäng på 15 pers. Riktigt roligt, handlade hem mycket gott så man klarar sig hela sommaren ;)
Man var ju lagom trött när man var hemma på kvällen, den resan tar en hel dag!

Sov till 12 idag, väldigt längesen man gjorde det. Men behövde nog de! ;) Så nu blir det att ta det lugnt och fixa lite här hemma sen träffa Sara på Väla i eftermiddag, vi ska hjälpas åt och kolla outfit till midsommar. Fan vad jag längtar, tror vi kommer få en riktigt rolig kväll! :)

Ha en bra dag!

Skyttefest!

Godmorgon!

Igår var vi på fest med skytteföreningen som Pappa är medlem i, det var god mat & riktigt bra sällskap! Alla var sjukt trevliga och roligt hade vi. =) Lite senare tog vi en taxi ner i Klippan till parken, mötte upp Sara Aarbye och henne kille, gick in och tog någon kall. Var riktigt roligt! :)


Nu ska jag fixa till mig sen pysa till jobb!

Suprise!

Godmorgon!

Gick upp tidigt imorse och överraskade mitt hjärta med nybakta scones, det uppskattades väldigt mycket! :) Hihi, nu är det dags för en dusch & fixa till sig. Luncha med Sara innan det är dags för jobb! :)

Ha en bra dag allihopa!

Skit dag!!!

Morgonen började inte så väldigt bra, efter ett stopp på Preem och vidare till jobb startar inte biljävlen. Tack för den! Världens bästa Pappa fick komma och rädda mig, startkablar och hela skitet så fick vi igång den.. Men nu är det körstopp tills vi köpt nytt batteri, så denna fina eftermiddag får jag spendera hemma.. Får väl se det lite positivt att jag sparar pengar & får saker gjorda här hemma istället!! ;)


Precis haft mina kusiner på besök, My & Ida. :) Mycket trevlig, Mysan klarade ju sitt körkort igår! Ännu ett stort grattis. :)


Nä, nu ska jag ringa Svärmor sen greja lite till här hemma!


IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MALIN ÅR, GRATTIS PÅ DIN DAG GUMMAN ♥

Ny vecka, igen!

Hejsan!

Måndag, ny vecka & nya tag. Hoppas allt är bra med er därute, har haft en trevlig men intensiv helg. Hänt något varje dag, det är roligt men man blir trött ;) Haha! Min sista lediga dag idag, ska träffa tjejerna på förmiddagen för en fika & skitsnack. Alltid lika trevligt, sen får jag se vad eftermiddagen har att erbjuda. :)


Onsdag!

Då var man hemma från jobb, gick av 8.30. Ska sätta igång lite kaffe nu så man piggnar till sen blir det en jäkla brakstädning :) Behövs!  Haha.

Sen kör jag till Maria Dahlgren och umgås lite, i eftermiddag ska vi passa lilla Leo.
 Får se vad vi hittar på, hihi! :)



Leo :)

Premiärdopp!

Igår tog jag årets första dopp :) Kan ju säga att det var riktigt härligt!
På kvällen blev det grillat tillsammans med Daniel, Sofie, Maria, Robin & Leo! En mycket trevlig kväll. =)

Vaknade upp som världens tröttaste, förstår inte det. Hur trött får en människa vara? Haha. Dricker mitt morgonkaffe nu och ska strax packa nattväskan och fixa lite.
Väldigt tråkigt väder idag, solen kunde ju tittat fram lite tycker jag ;)

Imorgon blir det ett besök hos Maria Dahlgren & Leo, lite skitsnack sen ska jag & tobbe passa Leo ett tag på eftermiddagen. Ska bli mysigt, får se vad vi hittar på. Kanske hembygdsparken och titta på djuren? ;)


Ha en fortsatt trevlig dag allihopa!

Sanningens ord

- Glöm igår, lev idag och be för morgondagen!



Ska minsann äta frukost och dricka mitt morgonkaffe ute i trädgården.
Underbart väder.

Trädgårdsarbete is killing me!

Godkväll alla!


Det har varit en lång dag för mig känner jag, först var det jobb sedan direkt hem och började med trädgårdsarbete, svärföräldrarna var här och hjälpte oss. Jättesnällt! :) Men så fint det blev, är himla nöjd. Tack för all hjälp idag! Vet ni vad? Poolen visade en temperatur på 20 grader idag, gissa om det blir bad i nästa vecka? Lovely! ;)

Efter allt slit var vi väl värda en pizza, den satt precis där sen skulle! Vi hyrde även en film  Änglagård, tredje
gången gillt
 & köpte ton med godis, mumsfillibabba. ;D Vilken kväll vi ska ha.


Är hundvakt åt Jason ikväll oxå, lilla busen! Så blir en promenad efter detta inlägget. :)


Ha en trevlig kväll.

3 juni

Godmorgon!

Dricker mitt morgon kaffe nu, sen blir det fixa till sig och sticka till Väla med Sofie Nordström :) Hihi, lite shopping som gäller. Sen ikväll blir det jobb!


Idag är en speciell & tung dag, ett år sedan du lämnade oss. Alla tankar går till Lennie & familj!
RIP, du kommer alltid finns med oss.

Kvällens planer..

Yes, ska strax hoppa in i bilen och köra till Bjuv. Familjen Andersson bjuder på middag ikväll, kommer bli en trevlig kväll med många skratt, tro mig. :)

Ciiiaaoo!

Hundvakt.

Hejhej!

Hoppas allt är bra med er idag. Vädret är lite mysko, varmt men kvavt! :)
Började morgonen med ett tidigt kaffe besök av Daniel & Sofie. Sedan blev det fralle frukost hos Pappa, mumsfillibabba. Gräset är klippt och har renbäddat, duktiga mig! Är hundvakt nu åt Jason, så blir en promenad efter detta inlägget, grabbarna är och fiskar. Undras om dem får någon fiskelycka? ;)

Eftermiddagen är inte planerad, tar den som de kommer :)


Underbara dag!

Kaffe, ett måste..

Godmorgon!

Börjar min morgon med kaffe, det är mitt beroende och måste om morgonen. :)
Ska försöka tvätta lite nu på förmiddagen för sen sticker jag till Billesholm, hem till Sandra Andersson för fikatime och även ett besök hos bästa Maria Dahlgren :) Kommer bli en bra dag detta!

Ha det bäst allihopa!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0