Bakfylla deluxe.

Kan ju säga att gårdagen var hemsk att vakna upp till... Bakfylla deluxe, verkligen!! Usch men det var lätt värt det, vilken rolig kväll vi hade. :) Vi hamnade på efterfest efter puben och där stannade vi till hör och häpna 05.40. Herregud, jag är inte gjord för att vara ute så länge... Haha! ;D Aja, idag ska här tvättas, städas och sen är vi bjudna till Malin och Marcus ikväll på Tacos & Bingolotto :) En perfekt söndag!

Motgångar.

Ibland är det fan ingenting som går rätt. Dessa jäkla motgångarna.. Men vi reser oss upp och blir starkare tillsammans! FK har klabbat till det så nu fick jag inga pengar som jag ska för andra gången.. Blir så trött på dem!!

Idag ska paryhumöret plockas fram för ikväll är det party party i billesholm! Vårt lilla hjärta ska vara hos Farmor & Farfar och mysa! :) Men först ska vi uträtta några ärende och fixa lite annat. Ha en trevlig fredag mina vänner!

Naglar & Storhandling!

Japp morgonen har bestått av tvättning! Vi hade samlat på oss en del.. Haha! ;) Och såklart en massa bus och mys med tösen min.. Om någon timme bär det av till Ängelholm för storhandling med Malin! :) Men först lite ärende i byn. Ha en trevlig dag!

Klabberi...

Ja min mobil & blogg appen har inte riktigt samarbetat med mig dem senaste dagarna.. Riktigt trist! Och har nästan alltid problem att lägga upp bilder här i bloggen från mobilen. Någon mer? Iaf så var mitt Tupperware party lyckat och jag hade jätte trevligt ;) Gårdagen spenderades på Familia med Nellie och bästa vännen, Malin! Mysigt, blev shopping och fika :)


Idag har vi varit och hälsat på min barndomsvän Emma och hennes lilla dotter Tilda! Fika, bebismys och en massa prat, underbart. Tack för idag, har varit jätte mysigt! :) Hemma igen blev det vila för Nellies del och nagelfixande för min del.. Är nöjd, kan ty ärr inte visa er pga problemen med uppladdning men ska försöka hinna fixa det på datorn imorgon! :) Sen på kvällen var det dags för Babysim. Har haft en bra dag, natti natti!

TupperWare party!!

Godmorgon!
 
Gårdagen bjöd ju som sagt på en heldag med Mamma & Nellie i Ängelholm. Det blev en runda på stan med shopping och lunch. Vi hade det riktigt mysigt! :) Kärlek till er! <3
Sen på kvällen kom Sara, Richard och Julia till oss på middag & film mys. En helt perfekt lördag med många härliga skratt och underbara människor. Precis så det ska vara! :)
 
Nellie väckte mig vid tiden imorse så då var det dags att gå upp, vi har myst ett tag i soffan nu och hon har fått mat så nu ska jag ta tag i att plocka undan här hemma och fixa inför TupperWare partyt som ska hållas här hemma =) Ska bli trevligt :) Har aldrig haft ett sånt party förut så det ska bli spännande! En uppdatering om hur det var kommer ikväll eller imorgon. Ska bjuda mina gäster på lite fika oxå som jag fixade igår. ;D
 
Ha en trevlig lördag mina vänner.
 
 

Lördag!

Godmorgon! Kaffet är nere och nu får loppan mat, efter det kör vi till Ängelholm för att umgås med Mamma/Mormor. Kanske blir en sväng på stan och lite lunch :) Igår när jag kört till jobb så ringde Tobbe och berättade att Nellie vänt sig själv och vilken känsla jag fick inom mig. Lycka! Mammas tös börjar bli stor ju <3 Synd att jag missade det men sånt är livet.. Hihi! Ha en trevlig lördag.

Ändrade planer...

Godkväll! Nyss hemkommen från barnakuten.. Nellies mage som klabbar igen så hon fick in och bli spolad, stackaren. Hon hade så himla ont i magen, skrek av smärta. Så nu är det hej och ivaj med mjölk igen, detta är ett bevis på att hon inte tåler det! Men tur att där finns mycket och många andra mjölkfria alternativ :) Nu ligger hon på mitt bröst och sover tryggt, älskade fina ängel <3

Torsdag!

Igår jobbade jag en kvällstur och innan dess var vi på halvårs kontroll med Nellie på Bvc. Det gick jättebra, hon växer på och utvecklas som hon ska. Vår lilla långben! ;D
 
 
Idag ska vi köra till Systembolaget och en runda in på Väla :) Ska handla go dricka till nästa helg för då ska vi partaja. Härligt! :)
 
 Sen blir det hem och slappa för ikväll är vi bjudna till Nille, Sandra & Nova. Blir middag och fotboll med trevligt sällskap :D
 
Ha en bra torsdag!
 
 

Halvår <3

Ja, helt ofattbart.. För 6 månader sen kom du till världen och gjorde oss till dem lyckligaste! Tiden går fort och idag blir du halvåret, vår älskade lilla prinsessa. Du är obeskrivligt älskad och så himla fin! Vi älskar dig, Nellie <3

Orkelös..

Hejsan!
 
Blev inte mycket sömn inatt, Nellie sovit lite oroligt och vaknat några gånger.. Vaknade strax innan klockan skulle ringt, upp och fixade kaffe sen fixa mat till loppan osv.. Blev en promenad ner till BVC för en föräldragruppsträff där det idag handlade om mat, sömn m.m.. Intressant! :) Nellie busade med sin favorit Theo, så gulligt att se dem tillsammans. Hihi! Efter det gick vi hem och åt lunch sen blev det en powernap för mig och Nellie. Helt slut i huvudet är jag.. Sömnbrist och snorig är nog anledningen! ;) Nellie har nyss ätit lite kalops och druckit päronjuice, det resulterades i kalops överallt. Idag fick hon verkligen kladda överallt, roligt att se. Hehe! Om ett tag ska jag börja på maten, Lasagnette.. Mumsmums. :)
 
En liten uppdatering ang Vällingen så håller vi på att trappa ut ersättningen men får köra lite 50/50 i några dagar så hon vänjer sig. Visar inga tecken på mjölken änsålänge... SKÖNT! :)
 
 
Ha en trevlig måndag!

Söndag!

Hej hej! Idag körde vi på en fika hos svärmor och även en skogspromenad. Hur härligt som helst! :) Sen inom Bjuv och kollade in Robins lägenhet, där kommer bli riktigt fint när renoveringen är färdig :) Nu är vi hemma och ska strax börja på köttbullarna som bli vår middag.. Gott gott! Sen blir det bara mys och bus med loppan. :) Vår älskade Malin kommer på en kopp kaffe oxå lite senare <3

Babysim!

Yes vi fick plats på babysimmet, var där i god tid och skrev upp oss :) Totalt blev vi sex barn. Det var så roligt att se loppan bada, hon är så duktig.
Vi gjorde en övning där dem tränade på om man "ramlade" ner i vattnet... Skitskoj! Loppan somnade innan vi hade lämnat badhuset, haha. Snacka om trött? ;) Nu har vi käkat hemmagjord kebabtallrik och om ett tag ska vi kolla filmen vi hyrt. Lördagsmys <3

Lördag!

Fick vi sovmorgon till halv 9 imorse sen väckte loppan oss. Har faktiskt sovit himla gott inatt trots förkylning, skönt! Idag har vi tagit några foto på Nellie i sin dopklänning, bättre sent än aldrig... Haha! Hon somnade ju som en stock direkt efter dopet så där fanns ingen möjlighet att ta några foto på henne. Men som sagt idag fixade vi det och tacka gud för att klänningen fortfarande passade! ;D Hehe. Så nu håller jag på att lägga in lite foto på datan som jag ska framkalla via smartphoto. :) Sen ska jag scrappa ihop tack kort när bilderna kommit. Det blir super bra! :) Idag väntas det Babysim, tar igen en av gångerna hon missat. Så det ska bli mys, Tobbe ska oxå med! :) Sen blir det nog bara mys denna dagen oxå.. <3
 
Ha en trevlig lördag!
 
 
 

Halsont & slö!!

Godmiddag! Vaknade upp igår och kände mig kass, ont i halsen och snorig. Förmodligen min tur att bli sjuk nu. Får hoppas det inte är så långdraget.. Idag har vi haft mys på morgonen jag och Nellie bäddade ner oss i soffan och kollade tecknad. Sen fick vi ett samtal från Bvc så passade på att rådfråga ang Nellies mat så idag ska det handlas välling för att se om hon tycker om det, blir det stora mjölktestet nu. Hoppas hon tåler det men annars fanns det mjölkfi välling oxå!! Återstår att se vilket hon klarar. Stora tjejen nu, vi har oxå börjat ge henne större port med burkmat oxå. Det gillar hon! Lite senare ska vi in till Väla en sväng, hämta min laddare som varit på service. Ikväll återstår bara mys med familjen! <3

Jobb jobb jobb!

Tjena!! Har inte hunnit med att blogga på ett tag, har haft fullt upp + sjuk familj. Men dem börjar bli bättre, tack och lov. Fick tyvärr hoppa babysimmet i tisdags oxå för att Nellie var sjuk! Vi får ta igen dessa två gånger på lördagar.. Vi håller fortfarande tummarna att huset blir sålt :) Har två intresserade!! Åter till rubriken.. Har jobbat många dagar denna månaden vilket är riktigt härligt, ska hoppa in några timmar imorgon oxå. Lite extra klirr i kassan är aldrig fel, kommer lagom till Ullared. ;P Strax blir det hemmalagad pizza till kvällsmat sen mys med min lilla familj ;)

Kalas för Leo!

Japp nu har jag jobbat färdigt för idag och strax kör vi till Billesholm på kalas för Leo! <3 Ha en trevlig eftermiddag!!

Fredagsmys!

Startade denna dagen med att jobba en dagtur och sedan hem, blev att städa lite men får ta lite varje dag nu i helgen inför vår visning på måndag eftersom jag jobbar hela helgen :) Jag hoppas verkligen vi har turen att någon är intresserad av huset!! Just nu sover loppan och vi ska fixa lite mat sen myser vi ner oss i soffan och håller kväll. Imorgon väntas jobb igen och sen kalas för lilla Leo. :) Presenter är fixade, hoppas han blir glad. Ha en trevlig kväll!

Sjukstugan!

Godmorgon! Nellie är väldigt förkyld och hostig fortfarande, jobbigt att se henne dålig så får hoppas det släpper snart! :) Idag blir det bara lugnt här hemma med massa mys. Fick ett trevligt paket i brevlådan idag. Lite olika smakportioner och en bok, sånt uppskattas!

Husvisning :)

Förmiddagen har varit lugn, bara myst massvis! :) Sen har jag varit på lite ärende i byn, nu samlar vi krafter för en husvisning i Billesholm. Ska bli spännande! Sen blir det bara mys till Tvn med mina hjärtan..

Trädgårdsarbete!!

Fick ett ryck innan och fixade lite i trädgården & nu har jag varit nere och hämtat ut medicin till Nellie för hennes krupp så vi slipper köra in till sjukhuset varje gång det kommer! :) Älskade lilla hjärtat, hoppas hon snart blir bättre. Nu ska vi snart äta sen mysa ner oss i soffan och kolla en film som vi hyrt! :) Ha en mysig kväll.

Akuten..

Japp där var vi någon timme inatt med Nellie! När jag kom hem efter jobb igår så hade lilla skruttan blivit dåligare, hesheten och krupp hostan var tillbaka och hon var jätte ledsen. Ringde och rådfrågade på 1177 och dem tyckte vi skulle åka in. Ringde Malin och frågade om hon ville åka med för Tobbe är sjuk själv och hade ingen ork till att sitta där vilket är fullt förståligt. Malin ställde upp och vi körde in. Tack min vän <3 Nellie fick inhalera två olika mediciner sen fick vi åka hem igen! Så idag ska vi bara ta det lugnt och mysa, babysimmet är avbokat och vi tar igen det en annan dag.

Måndag!

Ny vecka och nya tag. Vi har en hostig lite tjej här hemma, får hoppas det går över snart och inte blir värre! Förmiddagen har gått åt till städ och tvätt. Hann inte med det igår, blev Ikea och Ekeby med Malin! :) Lunchade, fikade och shoppade på Ikea. Mums! Sen avslutade vi med ett ärende i Ekeby, köpte en bumbo stol till Nellie och hon gjorde premiär sittningen direkt när vi kom hem :) Gick jätte bra! Sen blev det kinamat och hyrdfilm med mina hjärtan. Snart är det dags att hoppa in och jobba lite extra, en kvällstur! :)

Kräftskiva!!

Bara fin kläderna som ska på och vänta in folket sen drar kräftskivan igång! Är taggad till tusen, kommer bli en trevlig kväll. Puss på er!

Shopping och kräftskiva!

Godmorgon. Har varit vaken någon timme nu och börjat så smått att städa och plocka undan! Snart ska vi köra till Helsingborg, älskling ska shoppa skor och vi ska inom systemet och ha lite god dricka :) Ikväll blir det kräftskiva hos oss med underbara folk, det ser vi fram emot :) Ha en bra dag

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0