Skottdagen!

Godkväll bloggen!


Denna dagen började väldigt tidigt, vid 07 var det dags för besiktning av bilen som tyvärr inte gick igenom!! Så är det med gamla bilar så det blir lagning sen ombesiktning, precis vad man behöver nu ju när man knappt kan röra sig.. Aja, det löser sig! Efter det körde vi ner och handlade frallor så det blev en god frukost tidigt på morgonen. :) Sen slappade vi lite i soffan.. Jag tog tag i dammsugningen medans älskling tränade sen fick vi besök av Sara, hon kom med frallelunch. Mycket trevligt och gott! ;) Sen dök Pappa upp med semlor så vi avslutade med en god fika tillsammans, hihi! Alltid roligt med besök. Sen tog vi oss i kragen och körde till Willys för storhandling. Skönt att ha det gjort!! Men fyfan vad slut jag var när vi kom hem, smärta i höfter och ett himla tryck neråt så det blev soffan ett litet tag sen åt vi hemmalagad pizza, mumsigt. =)


Har haft en bra dag! :)


Imorgon ska vi lite ärende i byn sen ett besök hos BM, lyssna på vår lilla bebis. ♥ Sen på eftermiddagen ska vi nog göra gipsmage, spännande! Hihi. :)


Nu ska vi invänta BigBrother sen soooova.

Sömnlös!!

Ja, ännu en sömnlös natt igen. Kan ikke sova när höfterna domnar bort, det är läbbigt! :/ Men får väl försöka vila mig under dagen.



Ska träffa Josse & Hugo vid 12 tiden och fika, det ska bli trevligt! :)


Ha en bra dag allihopa!

Måndag!

Godmorgon, vaknar snuvig och tråkig. Blä! Men det blev lite varm oboy och tvn såhär på morgonkvisten. ;) Idag ska vi förgylla vår dag med att köra och betala det sista på vagnen, åh vad vi längtar tills vi har bebis hos oss! :) Inte många veckor kvar nu! Bilen blev tvättad igår, det var behövligt efter fredagens dyng händelse, haha! Sen körde vi hem till Daniel & Sofie på en kopp kaffe. Trevligt! :)

Åh vad deprimerande det var att få veta hur mycket pengar man ska klara sig på med gravidpenningen. Fölorar flera tusen kronor ju, men bara at ställa om sig och försöka få det att gå runt! Vi klarar detta.


Igår hade jag en spa-dag, badade med mina nya produkter som jag fick i födelsedagspresent. Doftade ljuvligt med mango. Skrubbade mig och rakade benen och efteråt smörjde jag in mig med en härlig body lotion, kände mig som en ny männsika efteråt! :D


Ha en bra dag allihopa!

Perfekt födelsedag

Gårdagen blev super duper bra, började morgonen med tidig överraskingsfrukost med familjen. Alltid lika mysigt och gott, frallor och massor med pålägg! ;) Sen tog jag & älskling en skön promenad i solen och därefter körde vi till Väla och gick en runda, avslutade med en god fika med Svärmor :) Efter det körde vi hem och vilade lite sen var det dags för ett restaurang besök, älskling bjöd mig på Rackis. God mat och mysigt hade vi! ♥ Sen körde vi till vännerna i billesholm och hade lite förfest sen vidare till puben, fyfan vilken underbar kväll. Hade så jäkla roligt och vilket gäng vi är, tack allihopa för en riktigt bra kväll och en perfekt avslutning på min födelsedag! ♥


Var rätt trött imorse när jag vaknade och ska strax ta tag i saker här hemma för om någon timme får vi gäster, det blir kalas för mig och kakor! :D MUMS!!


Ha en bra dag allihopa! :)




En del av gänget..

Min 24 födelsedag! :D

Godmorgon, fick tidigt besök av familjen med frallefrukost. Underbart gott, det har blivit som en tradition när någon fyller år så kommer vi med frallor! :D Gottigottgott.

Ska snart ta en uppfriskande liten promenad sen blir det bara att njuta av dagen, ikväll ska vi till Billesholm Puben och träffa vännerna! :)



Ha en bra dag för det ska jag ha!

Ärende dag!!

Godmorgon, frukosten är nere och jag ska strax fixa till mig sen kör vi till Åstorp för att inhandla lite till mitt kalas på lördag :) Och i eftermiddag sticker vi med Mamma till Väla/Ikea för att fixa lite saker där med. En bra torsdag, men jag kommer vara helt slut ikväll. :)


Natten har varit sådär, jobbigt att sova nu för mina höfter domnar. Obehagligt! :( Men det är bara fyra veckor kvar nu, låååt tiden springa iväg. ♥


Igår körde vi till Willys i Ängelholm och handlade lite föda, haha! Sen vidare hem till Mamma och hälsade på. :) Kvällen blev det tvätt och vila. :)



Ha en bra dag!

Onsdag 22 februari

Godmorgon världen!


Dålig sömn denna natt, varit vaken och kissat flera gånger.. Så är rätt trött nu!! Men ska ta lite kaffe och frukost nu, ska bli spännande och smaka kaffet från den nya kokaren ;D

Bara 2 dagar kvar tills jag fyller år, herregud vad tiden springer iväg!! :)


Igår efter vi köpt kaffekokaren så körde vi till Pastamannen och köpte lite lunch, därefter ner till stranden och åt. Underbar utsikt och mysig lunch med min älskling. Sen körde vi hem till Sara en runda och tog en fika! :) Mycket trevligt.


Idag har vi inga stora planer, iväg och handla lite mat bara! :)

Vilken morgon...

Blev inget morgonkaffe idag då vår kaffekokare helt plötsligt hade bestämt sig för att lägga av... Typiskt! ;/ Så denna dagen förgyller vi med en kaffekoksjakt, haha! :D


Bebis ligger och trycker, sparkas och pressar i magen. Det känns ordentligt, hehe! Mysigt, men längtar tills det är dags börjar bli väldigt tungt att gå höggravid.. Endast 4 veckor kvar, går in i vecka 36 denna veckan!! :) Helt ofattbart att snart är vi föräldrar. Lycklig! Jag undrar om inte den lilla busen har fixerat sig nu för häromdagen försvann trycket vid revbenen och jag kan andas mycket lättare! :D Vi får väl se vad BM säger i nästa vecka.. Spännande.


Igår kom Emma och Sara hit på en kaffefika, det var mycket trevligt. Vi satt i flera timmar och pratade om allt, även Pappa kom på besök. Det var en perfekt förmiddag! :)


Nu ska jag klä på mig det sista sen kör vi!


Ny vecka väntar..

Godmorgon!

Ännu en helg passerat, dagarna bara springer iväg och snart är februari oxå slut. Men det gör inte mig någonting alls, bara skönt. :) Ska strax ta mig något ätbart här hemma sen dammsuga över för här kommer gäster vid 12 tiden, Emma & Sara! Ska bli himla trevligt att träffa dem igen.


37 dagar kvar till BF, det närmar sig med stora steg! Vi längtar så efter dig vår busiga bebis. ♥






Sleten söndag!

Godmorgon!


Efter en riktigt trevlig kväll med våra kära gäster så somnade jag gott! :) Det blev en god pizza och medans grabbarna roade sig med bastu och biljard nere i källaren så hade vi töser tjejsnack och kollade melodifestivalen.. Alltså en riktigt bra kväll! :)


Vaknade runt 9 tiden, har en nerv i ögat som bara hoppar och vill absolut inte ge med sig! :/ Störigt.
Nu ska jag slänga mig i soffan och vila lite. Idag händer inte alls mycket!! Skönt.


IKVÄLL ÄR DET BIG BROTHER PREMIÄR!! :D

Lördag!

Goddag!

Morgonen började med frallefrukost hos Pappa och en promenad med Jack! :) Trevligt.
Snart ska jag slänga på mig andra kläder sen beger vi oss mot kågeröd för att byta bil sen vidare till Billesholm.

Ikväll får vi gäster Sandra, Nille, Nova, Preve & Mickis kommer och käkar pizza med oss och bastar! :) En mycket trevlig kväll med andra ord. ;D

Kärlek!

Tobbes kusin, Erika tog för ett par veckor sen lite bilder på magen som hon nu fixat och trixat med. Vi är så otroligt nöjda och ska skicka efter en förstoring och lite sådant. FINT! :)


Tänkte bjuda på något smakprov:








EFTERLÄNGTADE BEBIS!! ♥

Godmorgon!

Fredag och allt, fick sova lite fler timmar denna natt! :) Skönt! Är redan duschad och färdig, frukosten är på väg ner i magen sen blir det en sväng till jobb för att hälsa på allihopa sedan en efterlängtad fika med finaste Josse och Hugo! :) Lovely.


Ha en bra dag mina vänner!

Tröttare än fan själv...

Blä blä och åter blä... Nu är det en kämpig tid, får ingen ordentlig sömn på nätterna och det stör hela ens vardag. Är dödstrött och har ingen ork till något, ögonen går i kors redan vid 19 tiden om kvällarna.. PUHH! Men självklart kämpar jag på och vi längtar så himla mycket efter bebis, går in i vecka 35 nu så endast 5 veckor kvar. HÅÅÅLL UT! ;D


Det är verkligen trångt för bebis i magen, minsta lilla rörelse känns! Mysigt men samtidigt lite jobbigt för bebis är stark. Hehe! ;)


Idag ska vi inte göra för mycket, jag orkar inte!! ;/

Föräldrakurs nummer 2!

Hejhej!

Morgonen började med en stadig frukost sedan begav vi oss till Ängelholm, Ö&B och Willys med Mamma och sedan hem till Mamma på lite lunch och fika. Mycket trevligt! :) Hemma igen har jag packat upp dagens köp och sitter nu i soffan helt sluuut.. Har ingen ork nuförtiden och sover ingenting på nätterna! Puh. Ska slänga mig på soffan innan kvällens middag ska intas för att sen ha lite energi kvar till Föräldrakursen ikväll nr 2! Spännande.


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Alla <3 dag!!

Godmorgon!

När jag vaknade så smög jag upp och gjorde en mysig frukost på sängen till min älskling. :)
Hihi, så mysigt. ♥

Ikväll ska vi till svärföräldrarna och ta en fika, ska bli mycket trevligt.



Ha en mysig alla <3 dag!


Godmorgon Världen!

Utan en klocka ställd slog jag upp ögonen vid 9 tiden, så det fick bli lite varm oboy och nyhetsmorgon! :) Bebis är jätte aktiv ofta och det är rejäla sparkar man känner.. Ojojoj! :) Vill bara att tiden ska springa iväg nu så bebis kan komma till oss. :)


Inga planer för dagen så får se vad vi hittar på!



ÄLSKAR MIN THOBIAS! ♥

Snö!!

Godmorgon, det första jag gjorde när jag vaknade var att ta en vaaarm dusch! :) Det var riktigt skönt. Upptäcker till min förvåning när jag ska göra lite frukost att det snöar ute och allting ligger vitt.. Oh my gaad! Haha.


Blev varm choklad och grov mackor :) MUMS!! Vi ska snart köra och ta Jack morgon rundan sen får vi se vad vi hittar på, tobbe ska kanske iväg och jag funderar på att köra till Familia en runda! :D


Igår körde vi till Kristin och Jonas på kaffe & fika. Så trevligt vi hade, vart ju längesen vi sågs. :)



Bebis knuffar och sparkar på i magen! Nu vill jag verkligen att tiden ska springa iväg så vi kan få ha vårt lilla mirakel hos oss. ♥

Lördag!!

Morrn morrn! Gårdagen blev lyckad, god mat och gott sällskap. Tack för en trevlig kväll ♥ Besöket hos BM gick superbra, bebis hjärta slog på som det skulle och jag hade växt ytterligare 2 cm. :) Inte lång tid kvar nu.. Spännande!


Vaknade tidigt, kunde inte riktigt sova... Men låg kvar i sängen tills klockan blev halv 9 ungefär!! Ska köra och ta Jack morgonrundan idag sen beger vi oss mot Billesholm och hälsar på bästa Kristin & Jonas på en kopp kaffe! :D Mycket trevligt ska det bli. :) Sen kvällen blir det bara lugnt här hemma!!


Ha en fin lördag!



Underbara fredag!

Godmorgon!

Vi börjar vår morgon med kaffe & frukost, snart bär det iväg till barnmorskan och ska få lyssna på vårt lilla hjärta som busar runt i magen! ♥

Därefter blir det lunch på Pastamannen sen vidare på en kopp kaffe hos Sandra, Nille & Nova! :) Sen inom affären innan vi kommer hem för ikväll får vi mat & bastugäster, Sara och Richard kommer! Ska bli himla trevligt. :) Hihi!


Ha en bra fredag mina vänner för det ska vi ha! :D

Frukostdejt!

Morrn morrn, ska göra ve mig lite nu sen köra ner och handla frallor sen vidare på frukost i Åstorp hos tjejerna. Ska bli roligt, så längesen vi sågs ju! ♥


Föräldrakursen gick bra igår, mycket information på en gång bara! Men många frågor man haft fick vi besvarade. Skönt :)



Imorgon ska vi till BM och lysssna på vårt lilla hjärta.

Duschen nästa..

Godmorgon!


Vaknade upp med förkylning, hosta & alllmänt tråkig! Pii, vill inte bli sjuk. Men ska masa mig in i en varm dusch nu så kanske allt släpper lite. ;) Sen kanske jag hälsar på Malin & Fredrica en runda sen blir det hem och fixa kvällsmat för sen är det dags att köra in till Helsingborg och gå på vår första föräldrakurs, spännande!! :D


Ha en bra dag mina vänner!!

Förberedelser...

Goddag!

Denna gravida kvinna har inte sovit så mycket inatt, många kissepauser och en aktiv natt bebis. =) Helt otroligt vilka rörelser man känner nu, det är en stark liten buse vi har.. Började morgonen med kaffe och frukost sedan tog vi tag i att börja packa BB väskan, känner att det är rätt skönt att ha det gjort för man vet aldrig när bebis bestämmer sig för att komma till världen, bara en och en halv månad kvar nu ju! :) Myspys. Vi längtar som tokar...


Så nu är det mesta nerpackat, det är fan inte lätt att veta vad man ska ha med sig, första gången och allt ju.. Men hade en liten checklista från nätet som vi gick efter och sen har vi hört oss för med andra föräldrar lite oxå! Det blir nog bra.. :D


Ska ta på mig lite mer anständiga kläder och borsta håret för snart kommer Sara hit på besök och en goood fika :) Vi ska kolla igenom lite FK papper oxå! Trevligt.

Imorgon kväll är det dags för vår första föräldrakurs, spännande! :) Sen på fredag ska vi till BM och lyssna på vårt lilla mirakel. ♥

Godmorgon Världen!!

Måndag igen, ny vecka och nya tag! Har nyss ätit lite flingor och ska snart ta en kopp kaffe, gott.. Älskling sover fortfarande, hihi ska låta han få lite sovmorgon! ;D Idag har vi lite planer, ska bland annat hem till Farmor lite senare med Pappa på en goood fika! :)

Ha en bra dag!

Söndag!!

Godmorgon, vaknar upp och är förkyld? Inte okej, man blir gnällig och alllmänt tradig! :/


Får se hur min dag blir...



Kram på er!!

Kylig lördagsmorgon!

Japp ännu en morgon med 13 grader här hemma, brrr. Kaffet och frukosten är nere, älskling sover fortfarande. ;) Ska strax påbörja lite bullbak, kanelbullar står på schemat. Får fikagäster efter 13, Robin, Maria & Lilla Leo! :) Alltid lika trevligt.


Igår körde vi hem till brossan och sofie en runda på kvällen. Blev ostbricka och snack långt in på natten! :) Trevligt. :)


Har fått börja använda Tobbes kläder nu, haha.. Och tror jag lär få göra det fram tills det är dags för förlossning, mina joggingbyxor sitter inte bekvämt längre! ;D Men skit i det bara man har kläder, eller hur??


Nästa månad är det dags för vårt lilla mirakel att komma till världen, längtan är enorm! ♥

Fredag och kallt som fan!

Jafyfan, vaknade upp till 13 grader i huset... BRR! Så får vi se om det blir någon morgonpromenad, kallt ju... Om någon timme ska jag & pappa iväg och fixa lite grejor. :) Sen blir det hem för vi får nog kaffegäst, trevligt. Sen håller vi heeeelg, skönt!! :)

Var och hämtade bilbarnstolen igår, så fin så! :)


Blev inte så många timmars sömn inatt, går upp och kissar rätt så mycket och har en aktiv nattbebis i magen. Haha! :) Nästa månad är det dags, åååååh längtar!



Kallt ute!

Ja det ser ut att vara himla kallt ute, haha! :) Ska äta frukost med hjärtat nu sen ska vi nog ta en promenad. Efter det kör vi till Åstorp och hämtar hem bilbarnstolen, blev inte av igår.. Vi körde och handlade nödvändigheter på Ö&B istället. haha!!

Har sovit sådär inatt, bebis har varit väldigt aktiv och sparkar hååårt ;D Älskade busunge! ♥


Ha en bra dag mina vänner!

februari

Gårdagen blev hur bra som helst, efter frukosten tog jag & hjärtat en promenad i kylan :) Hemma igen strök jag lite av bebis kläder, åh det nääärmar sig!!! :) Sen körde vi hem till Svärföräldrarna och tog en fika, Sara var oxå där! :) Sen påbörjade vi kvällsmaten som blev ungstektfalukorv med mos, mumsigt. Efter det blev det lite skitsnack sen tv. Riktigt trevligt, bebis ville sparka lite på Farmor & Faster igår, hihi! Busunge.


Gick upp i skaplig tid och har nu ätit frukost. Blir kanske en promenad om det inte är för kallt, haha! :D Sen ska jag ner till jobb och fixa det sista med papper och grejor. :) Sen får vi se vad vi hittar på, kanske kör och hämtar vår bilbarnstol, den är betald och färdig! Tack Mamma. <3



Vecka 33, detta är kärlek. Vi längtar efter dej! ♥

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0