Nyvaken!!

Nu ska här fixas och trixas lite, första stoppet ner till cindy och klippa till luggen :)


hörs sen

Manikyr :)

Bortskämd det första man blir på morgonen, haha! Jag och Älskling gick upp vid halv 10, vidare bort till Mok.. Fick mina naglar fixade och med ny design, helsnyggt :) Älskling tog thailändsk massage, lyxis. Sedan fick jag mina bryn plockade, har inte hunnit till P och det är nyår imorgon liksom. Hehe! Blev jättenöjd med brynen med, fick en brynpenna med mig hem som passade till mig :) Perfekt! Fick även med mig lite Thaimat hem, nudlar och sånt gott. :) Ska strax in i duschen och fixa till mig inför K:s 20 årsfest. Ha det bra allihopa!



(ursäkta för en dålig bild)

Tisdag!

Morgonen började med att jag snoozade 20 minuter, en väldigt seg morgon. Jobbade 8-15, sedan var det hem och börja tvätta! Jag & Älskling gick bort på Nova en runda, fick med mig ett par jeans hem, skitnsygga ;) Sedan blev det matlagning, spagetti & köttfärssås! Riktigt gott. Ska fixa lite här hemma nu sen slänga mig i soffan, är jättetrött och nere. Känner mig inte alls rolig, ibland har man såna dagar.. :( Men är ledig fram tills lördag nu, skönt som tusan! :) Och snart nyår, ser fram emot det.


Ha det bra allihopa!


Hejhej!

Gick upp i lagom tid, åkte till Klippan för att beskåda Saras lägenhet igen, hon har ju fått nycklarna nu :) Sedan bjöd jag på bullar här hemma, det var mums! Har inhandlat alkohol till nyår, skönt att ha det gjort faktiskt. Stressiga dagar nu innan.. Hehe! Ska strax åka till Åstorp, vidare till tandläkaren.. Usch! Har ju inte blivit bra i min tand sedan jag var där sist, ber till gud att det inte är något farligt! Men efter det ska vi ta oss in till Väla, har tjatat med min älskling. Han är så söt! Bara måste kolla in rean lite ju, hehe.


Hörs kanske ikväll!

God Jul Mina Vänner!

Har haft 2 dagars julfirande nu, sista dagen idag. Har varit jättemysigt & fått en massa fina grejor! Hihi.

Fick hoppa in och jobba imorse, rätt lugnt men nu är jag äntligen ledig :) Skönt! Ikväll blir det jul hemma hos älsklings föräldrar. Och kanske ett glas vin på kvällen? ;P


Nä nu kallar duschen.


GODJUL ♥

Tisdag!

Det närmar sig jul med stora steg, så mysigt! :) Är uppe och tvättar nu så slipper jag det i juldagarna. Hihi! Skönt, ska dammsuga och plocka undan här hemma sen med. Ikväll kommer min älskling hit ;) Men jag jobbar natt så får träffa honom imorgon bitti :) Längtar!


Hörs senare.

Mysig hemmakväll!

Gick av mitt nattpass 13.00.. Var hos Mok vid 13.15, fixade naglarna, äntligen. Blev supernöjd, hon är så duktig! Hihi. Fick även träffat min farbror från Danmark, han var här på besök. Blev superglaaad :D Nu sitter jag hemma i mina myskläder, skönt. Ska strax dammsuga och slå in julklappar sen blir det nog en bra film. Kanske fixa lite mat oxå, men är inte hungrig direkt?! .. 

Yesyes, imorgon jobbar jag natt sen börjar min ledighet. Ska bli gott, längtar massor! :)

Hörs senare.

 

Personalfest!

Full rulle på mig & Sara här hemma, gör ve oss sen är det dax för personalfest. Frossa i julmat och ha 3 kamp :) Skoj!


Älskar dig, Thobias !



Starkt jobbat, Elin

Jag måste få berömma mig själv. Var hos doktorn imorse, allting såg bra ut med mina urinprover. Skönt, tackar gudarna för C-vitamnier helt enkelt! Även mina allergitester såg bra ut, ingenting. Så jäkla underbart, nu kan jag äta tomat & nötter igen. Haha! Blev remissad till en sjukgymnast med min nacke & rygg innan vi kan fylla i papper till försäkringen. Tog även blodprov, dem fyllde 3 rör. Ännu en gång har jag övervunnit min rädsla och gjort det själv. Fyfan vad bra jag är! *stolt* :)


Onsdagens Familia tur slutade i kaos, bussen kom aldrig.. Jag & Fia frös som fan, stod och vänta i en och en halvtimme. Skoj!!! Efter många om och men kom bussen, vi var hemma halv 10! Puh, värmde oss med riktig varmchoklad med marshmellows i. MUMS! Sedan blev det en film, tack för en trevlig dag fia :)

Igår var jag ute på äventyr med Sara efter tandläkaren.. Vi körde in till Confina och köpte massor med choklad, som jag ska frossa :) hahaha! Sedan till Familia och åt Mcdonalds, gick bra trots en öm mun. Haha! Efter det körde vi till Billesholm, hämtade lite kläder sedan hem till mig. En lång dag och i stort sett bodde vi i bilen eftersom det var så halt ute.. Vi kunde köra max 30 km, riktigt glashalt! Men är stolt över oss, vi klarade det galant. Massa beröm! :)

Ska nog strax städa, ska bara orka??! Sedan blir det leta fram kläder tills ikväll, vi ska på personalfest. :)

Nu har jag och göra.

hörs imorgon!

Mera snö !

Det är så mysigt med all snö. Blev en god lunch med Mamma, Gunilla, Malin & Sandra på den nya kinarestaurangen. Tog wokad fläskfile med ris & sweet chili. Mums var det! Sen blev det Nova & Netto en runda innan det var dax att gå hem och ta tvätten, hehe. Har även hunnit damma, dammsuga och torka golven här hemma. Väntar på den sista tvätten nu sedan blir det inom jobb och därefter bussen till Familia. Ska möta upp Fia där så ska vi gå ett varv och ta en mysig fika, längesen jag träffade henne nu! Så det ska bli skoj. Sedan är det hemåt igen och slå in julklappar och måla mina naglar. :) haha!

Men uppdaterar mer senare om min eftermiddag :) Hihi.


Längtars tills på måndag, då ska jag fixa till mina naglar hos min farbrors fru här i Klippan. Så dem är fina till jul & nyår. I like ! :)


Hörs sen...


Min Lediga Onsdag!

Ja, rätt skönt. Ska börja tvätta vid 12, få undan berget! Haha.. Sedan blir det luncha med Mamma och Gunilla :) Får se vad klockan blir när jag är färdig med allt, kanske åker jag en runda till Familia och fixar det sista. Imorgon är det dax för äventyr med Sara, alltid lika skoj! Är så himla glad att jag fått chansen att lära känna henne och att vi fått så bra kontakt, hon är underbar!

Blev helt plötsligt ledig till lördag, skönt. Men har en massa småärende varje dag typ, hehe! Sånt som måste göras. :)


Hörs senare.

Träning.

Började min morgon med ett gympass med Frida :) Härligt! Nu sitter jag och tittar på Våra Bästa År, haha. Spännande! Ska strax fixa något att äta sen ta en vaarm dusch. Jobba ikväll!


Ha det gott.

Söndag!

Hade en jättetrevlig kväll igår, blev lite kortspel & vin hemma hos älskling! Fick även träffa Mickis en runda, längesen nu ju. ♥

Har endast sovit 4 timmar inatt tack vare folk som inte kan ta hänsyn till andra... Var så jäkla förbannad!! Men som sagt må detta vara en engångshändelse. Dagen har rättat till sig, är på bättre humör. Blev mat från vagnen idag, så gottit! :) Kollade även film, Remember The Titans! Skit bra. Har nyss duschat, ska göra ve mig lite nu sen kommer brossan och hämtar oss, ska in till Mamma och äta god middag :) Mums!

puss...

Higher ...

Vilken underbar Idolfinal.. Vinnar låten var superbra och det bästa var att ERIK TOG HEM ALLT! Love it. Sitter på youtube nu och lyssnar på Higher! Så jävla bra.

Vaknade halv 12 idag, tog mig en rejäl sovmorgon.. Skönt!


Ikväll blir det vin med Malin och några till :)

IDOLFINAL !!

Resultatet av frissan blev magiskt, är jättenöjd! :) Åkte till Väla efteråt och mötte upp Älskling, Sara & Lotta. Fixade lite julklappar. Snart färdig med allt, skönt..

Precis gottat i oss Tacos, nu ska vi invänta IDOLFINALEN och massa godis. En underbar fredagskväll :)

Torsdag!

Är hemma hos min älskling nu, ska strax hem till Sara ett tag innan det är dax att jobba kväll! :)


Gårdagens julbord på jobb var supergott, åt nästan tills jag sprack :) haha! Fick en prefekt julklapp oxå, såna inneskor där det står gäster på :) Perfekt nu till vintern, har ju svinkallt på mina golv då. Hehe!

Nä nu ska jag byta om och fixa till mig.



(redo för julbord)

Onsdag!

Massagen var underbar, behövde verkligen det! Hade 4 muskelknutor och allmänt spänd. Usch! Men nu känns det bättre ;) Skönt. Har nyss ätit, blev omelett som stod på menyn. Ska ju äta massor med julmat om någon timme! Haha, måste spara mig till det. Var ute en runda innan, inom Nova och bytte en tröja :) Sedan hälsade jag på Mok, min farbrors fru som öppnat massage & naglar här i Klippan. Drack världens godaste Thaikaffe ;) Love it! Och så planerade vi lite med mina naglar, så ska få dem fina innan nyår :) Hon är verkligen proffs. Nu ska jag bränna en skiva sedan packa lite och duscha :)



Jag har ett sånt lyckorus i kroppen och känner mig verkligen på topp!

Julbord på jobb ikväll!

Ja, det ska bli supersmaskigt. Älskar julmat :) Gick upp tidigt idag, hade planerat att träna men hoppade det nu på morgonen, ont i kroppen. Förmodligen är det från igår, träningsvärk så har tänkt om och ska gå dit och träna lite senare är ju ledig idag så.. Ska på massage vid halv elva, det är efterlängtat :) Därefter blir det hem och packa lite åker till min älskling ikväll :) Och ska passa in gymmet någongång under dagen. Love it!

Ha en jättebra kväll.

Träning.

Det blev ett svettigt träningspass imorse, tjatade med mig Malin. ;) Haha du var duktig, gumman. Sedan blev det nya frallor till frukost. Mums! Nu ska jag strax hoppa in i en dusch sedan jobba. Har fått mina kläder från HM, därav en klänning som jag kanske tänkte ha på nyår? Men är kluven.. Hm! Får se hur jag gör, har ju lite tid att tänka. :)


Längtar redan tills imorgon, ny träningsdag och att jag får träffa min älskade Thobias. <3

Hej!

Det var verkligen en mysig lördag igår, blev pepparkaksbak och god mat med min älskling :) Vi tittade på Robinson och sen en film, 28 dagar. Skitbra :) Hehe! Nu tvättar jag för fullt, segt men skönt när det är gjort. Hehe! Ska strax in och väcka min älskling men först ringa malin och ner i tvätten igen! Dax att jobba natt sen.


Puss.

Underbara lördag!

Slutade jobba för ca en halvtimme, lagom sleten nu. Har varit på Väla och Ikea och jag kan lova där var smällmycket folk.. Har aldrig varit med om detta! Fyfasen.. Så vad ni än gör idag, åk inte dit ! Haha.. Är hemma nu med min älskling, vi ska strax fika på lussekatter, mums! Blir en riktig myslördag, ska baka pepparkakor ikväll och titta på Robinson :) hihi!


Älskar min tobbe <3

Efterlängtade fredag :)

Har varit flitig idag, fått iväg allt skit från källaren nu. Skönt! Sedan hängde jag med mamma, sandra och gunilla till storköpet. Fick köpt min goda texmexskinka! Mums. Är hemma nu och helt slut, jobbade ju natten. Hoppar faktiskt träningen idag, vill inte stressa ihjäl mig ju! :( Men lite ångest kryper i kroppen på mig, men vafan nästa vecka blir det hårdträning, får pressa mig själv! Haha. Ska packa upp alla påsar som står här i storarummet och fixa lite sen kommer min älskling hit ikväll, längtar massor!


Hörs senare.

Torsdag.

Vaknade och tog mig en härlig dusch :) Skönt.

Igår somna jag på soffan i min älsklings knä, var så jäkla trött alltså! Men är ofta det om kvällarna, blä. Idag ska jag jobba natt... Så nu ska jag dricka en kopp varm choklad och umgås med min älskling.


hejdå!.

Vilken runda..

Gick inom Nova och köpte mig en söt tröja innan jag tog bussen till Åstorp, ner på Åstorpsdata och väntade in Brossan och Sofie. Fick träffa det lilla charmtrollet oxå, sötisvovve! Sedan körde vi in till Väla och fixade julklapp till Mamma och Pappa, helt klart nu. SKÖNT! Vi hamnade på den här julmarknaden inne på Väla som jag och Sofie döpte om till Välas loppmarknad... Haha, för nog var den loppig!! Aja, vidare in på Ikea och glodde lite. Och till sist hamnade vi på Maxi, gick där och slog ihjäl lite tid :) Har varit en helgalen kväll med många skratt, ni är bäst! Haha. Är hemma hos min älskling nu och väntar på att han ska komma hem från jobb, massa mys. :)


Nu ska jag hälla upp ett glas kall cocacola.


tjaoo.

Guldstjärna till mig.

Orkade inte för mycket efter jobbet igår, la mig på soffan och läste lite i min bok, är halvvägs nu.. Tror jag kommer läsa ut den inom några dagar :) haha! Sen blev det in i bingen somnade direkt.

Jobbade 8-14 idag sedan gick jag direkt till doktorn, tog blodprov.. Hörde ni? Blodprov, helt själv.. Hade ingen med mig som kunde hålla min hand. Nä, men kände av en allergisk reaktion igår efter jag ätit nötter och tomat.. Så dem ville kolla om det är så, var ju inte beredd på ett blodprov liksom, men det var ju bara att le och försöka se bekväm ut. Höll på att svimma ett tag men dem tog bra hand om mig :) Så nu är jag jättestolt att jag lyckades med det, provsvaret kommer nästa vecka...


Nu är jag hemma, ska byta om och gå till gymmet en runda sedan hem och duscha.. Ska åka med brossan till Väla och fixa lite julklappar :) Och det mysigaste av allt är att jag ska hem till min älskling och sova med honom inatt. Mys!

Hörs senare..

Tisdag!

Hemma igen, ska fixa med lite grejor här hemma nu sedan ut på ett ärende. Får se om jag hinner med gymmet idag annars kör jag dubbeltpass imorgon :) Hehe! Sen är det dax att jobba kvällen.


eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0