Julbak!

Igår hade jag & josse en förmiddag full med julbakning. Det blev en hel del Lussekatter och några Saffranslängder med vitchoklad. MUMS! Tack för en trevlig bakstund, gumman! ♥ Det fick bli någon timme på soffan efter det för jag var helt slut i rygg och huvud! ;) Sen körde vi till svärföräldrarna på lite fika.


Idag har jag tagit det lugnt hela förmiddagen, ska strax dammsuga sen kallar jobbet! :)


Åh vi är inne i vecka 23 nu, längtar efter dig bebis! ♥

Första advent

Godmorgon, vilken blåsig morgon vi har. Snart är det dags för frukost sen líte fix här hemma innan lilla Leo kommer, vi ska bara barnvakter! :) Planen var en tur till Ängelholm och går på Julmarknad med Mamma, men vädret är ju inte det bästa direkt. ;/ Men får se om vi hittar på något annat kanske! :)


Vår Ullareds tripp igår blev lyckad, fick handlar en massa till bebis och lite till oss själva. Även dem flesta julklappar är fixade. Hur skönt som helst! Men mina höfter var helt slut efter denna dag, men det var det värt med allt fint vi hittade. :) Väl hemma igen blev det bara soffan!


Ha en trevlig första advent mina vänner!

Mysig fredag!

Godmorgon, frukosten är på väg ner i magen och sedan väntar en dag med lite ärende & ett bio besök med min älskling. Vi ska se Twilight, som jag längtat! :D Sen blir det hem och ta det lugnt för imorgon sticker vi till ULLARED! Wooohoo..


Ha en bra fredag allihopa.

Långledig!

Ooja, nu har jag gått på min långledighet! Efter jobb körde jag och hjärtat till Bali & Familia en runda, shoppade lite. Ska strax köra och handla sen blir det fixa mat och därefter ska jag stolt slänga mig i soffan och njuuuuta av min ledighet. Tjoho!

Det väntas en helg med massa skoj. Lääängtar som en tok! :)

Julen är här!

Yes, nu har även julen hittat till detta hus! ;) Fick mitt ryck och har börjat julpynta lite här hemma, får ju hålla jämnt tempo med grannarna.. ;D Men här är så mysigt, men fortsätter med gardiner och sådant efter Ullared på lördag. :) Äger ju inte så mycket gardiner..


Kvällens mat blir Rotmos & korv, fyfan vad gott! :) Sen slänger vi oss i soffan och kolla Bonde söker fru, final tror jag...



Åh så fint det blev hos morfar på graven idag! ♥



Onsdag!

Gick av mitt nattpass 8.30! :) Nu ska jag dricka lite kaffe sen en träff med Mamma. Vi ska till graven och lägga blommor hos morfar. ♥ Har inga planer för eftermiddagen, rätt skönt. Kanske julpyntet åker upp! ;D

Besök på Hardrocksalong!

Japp, frukosten är nere och snart väntar ett besök på Hardrocksalong. Ska bli spännande för jag är sugen på en riktig förändring! ;D Sen är det dags att jobba natt med min älskade vän, Malin! :)


Ha en bra dag!

Soffhäng!

Det var ett underbart besök hos BM, bebis hjärta var starkt och slog som det skulle :) Och jag hade växt på bra, underbart! :) Efter där körde vi till Väla en runda och tog en fika. Sen hem och gick igenom lite papper sen kom Josse en runda och hälsade på. Trevligt! Efter det blev det mat, korvstroganoff och ris. Nu har jag välförtjänt slängt mig på soffan med min träningsvärk och tänker ligga kvar ett bra tag till! ;D




Måndag!

Äntligen är måndagen här! :) Snart blir det jobb till kl 13, sen direkt in till BM för ett besök. Längtar! ♥ Efter det ska vi nog besöka Väla en snabb runda sen hem och besöka Josse, behöver hjälp med mina papper till F.K. Inte mycket man förstår av det hela. Blä! Haha, men tur hon vill hjälpa mig. :)

Usch och fy vad mina fötter och vader har börjat svullna om dagarna nu.. Puhh, knappt att stödstrumporna hjälper ju! ;/ Men det är bara att kämpa på. ;)

Nä nu ska jag föna håret och fixa till mig, ha en bra dag!

Söndag!

Slutet på denna helg närmar sig, ska äta frukost & dricka en kopp kaffe nu sen kanske gå en promenad! :) Längtar tills imorgon då ska vi ju till BM! Sen nästa helg är välkommen oxå för så ska jag och hjärtat till Ullared och shoppa en massa. Mysigt! :)


Ha en trevlig söndag & tack allihopa för en trevlig Gåsamiddag igår! :)

Gåsamiddag!

ÄNTLIGEN... är det dags för den efterlängtade och goda Gåsamiddagen! En gång om året har vi det och jag äter lika mycket varje gång för det är så satans gott. :D

Ska lägga mig och vila lite nu så jag blir huuungrig. Haha! ;D Sen är det dags att fixa till oss.
Om det inte blir för sent efter middagen så ska vi till Nille & Sandra en runda och hälsa på. :)


Ha en trevlig lördag allihopa!

Fredag!

Jobbehelgen är kommen, men mycket mer händer i helgen :) Jobb ikväll och imorgon är det dags för den älskade & efterlängtade Gåsamiddagen. Åh vad jag ska äta!! Hahaha..


Hostar & nyser som bara den, vad är detta? Inte en förkylning igen?! :O Får hoppas det går över! Frukosten är nere nu ska nog ge mig ut på en promenad sen slappa tills jobbet kallar!


Ha en bra fredag!

Mysmorgon!

Ja denna underbara morgon. Efter lite sovmorgon kokar kaffet och brasan är igång, ska mysa lite till tvn nu innan jag sätter igång med något :) Blir att tvätta lite sen får vi se vad denna oplanerade dag erbjuder. Kanske kanske kör vi till Väla en runda och kollar läget, självklart med en god fika! ;) Hehe!


Åh vilket lyckorus jag är inne i, bebis hade värsta gympapasset igår! Det är så mysigt. På måndag ska vi till BM, lyssna på hjärta och mycket mer! Läängtar. ♥



Bak & fix!

Helllo!

Har haft en mysig förmiddag med Pappa, först en runda på Ikea med lunch och shopping sedan vidare till Familia, in på Citygross en runda och handlade sen avslutade vi med en fika! Gott. :)

Hemma igen är jag igång och bakar lite lussekatter, en enkel mix från Kungsörnen ska testas! :) Hoppas det blir gott. Sen tar jag med mig lite av baket och köra till Billesholm en runda! ;)


Sen ska det julbakas en dag med Josse oxå, det ser vi fram mot! :)


Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!

Onsdag!

Godmorgon, en kall morgon!!

Det doftar kaffe här nu så tror bestämt jag tar mig en kopp :) Sen får vi se vad denna lediga onsdag har att erbjuda. Hihi! Ska köra älskling till hans Pappa om ett tag för dem ska jobba lite med köket. Men jag har inga planer efter det, skööönt.


Åhh, nu jar Breaking Dawn haft premiär.. Jag skulle varit där men jobbade så tror det är dags att boka in ett biobesök med älskling så vi kan få se vår efterlängtade film! :D


Ha en bra dag!

Harmoni!

Ja denna förmiddagen har varit väldigt lugn och harmonisk :) Skönt! Vi har fixat och donat lite men även tagit det lugnt. Underbart! Ska vila lite nu sen är det dags att cykla till jobb. Hihi! Sen väntas 2 dagars ledighet, orörda i planering. SKÖÖÖNT! ;D

Maten är nere och det verkar lilla busen ha fått energi av, så mysigt att känna hur den rör på sig! ;)
Det är kärlek! ♥


Har fått ett nytt craving, MARABOU APELSIN KROKANT! :D

Måndag!

Ny vecka nya tag!


Började med lite sovmorgon efter en sömnlös natt, suck! Men sånt är livet, hehe. Ska äta frulle nu sen måste vi fixa lite ärende innan jag ska jobba. :)


Ha en bra dag!

All negativitet ska bort....

Ja vissa männsikor har en väldigt negativ inställning ibland och jag tycker det är tråkigt. Varför gå runt och vara bitter? Man lever bara en gång och då ska man ta vara på det och sina medmänniskor.. Har tänkt en del dem senaste dagarna och tänker ta bort all negativitet runt om kring mig, jag förtjänar inte männsikor som inte kan vara glad för ens skull och inte visar vänlighet! Ni kommer hamna långt ner i min sällskapskrets. Thats it! Sen kvittar det vem det är. Oftast vet personerna inte om det tyvärr men det lär ju märkas för jag slutar upp med att försöka... Det är upp till personerna själv att komma på hur bittra dem är!! Usch, tråkigt med sådana männsikor. Man kan väl förfan vara trevlig och framför allt glädjas åt andra med, sluta upp med allt ego för det finns fler. Tänk på det!


Jaja, denna dagen kommer bli en bra dag. Ska spenderas med min älskade älskling! :) Frukosten är nere nu och blir lite slappe i soffan sen ska vi bege oss mot skogen och gå en härlig promenad. Sen i eftermiddag ska vi fira Pappornas dag, mysigt! :)

Grattis världens bästa & älskade Pappa på din dag! ♥

Känslomässigtvrak...

Javisst, det här med graviditet, hormoner och motgångar är väldigt svåra att hantera.. Blir ett känslomässigtvrak för ingenting och målar fan på väggen långt i förväg! Men vafan, det är inte lätt? Bara att försöka ta det lugnt, ska försöka lära mig det men tror inte det går så bra med tanke på att jag inte kan styra mina reaktioner riktigt!! Men folk får faktiskt ha lite förståelse för hur man bemöter en gravid kvinna, jag kan inte garantera att jag klarar av att vara trevlig.. Men sen får jag ångest efteråt för hur jag svarade men bara ibland, det beror på situationen såklart. Men man har sina ups and downs, thats life! :) 

Hade en jättebra dag på jobb, sen blev det banken efteråt och det gick jättebra! Känns skönt.. Pappa kommer snart med en gooo kaka sen blir det mys med mitt hjärta resten av kvällen. Nu är det ledig helg som gäller och jag ska slappa jääärnet, det förtjänar jag! :)


Frukost dejt!

Har duschen avklarad och lite morgon kaffe nere.. Nu ska jag fixa till håret sen träffa Josse för en frukost dejt, kommer bli himla trevligt. :) Sen väntas jobb!


Då är vi inne i vecka 20, halva tiden gått. Kan knappt förstå det, men den bästa känslan i hela mitt liv. Det är en livlig buse där inne om dagarna och jag älskar det. ♥


MASSA KÄRLEK TILL MIN THOBIAS!

Ledig onsdag!!

Godmorgon, sov till 9 sen blev det upp och vakna till liv :) Ska strax köra till Pappa en runda och hälsa på honom och djuren sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda. :)

Ha en bra dag!

Lyckorus!

Ja, jag går verkligen runt i ett lyckorus! :) Underbart.

Igår var vi på några ärende och jag är så himla nöjd! Hihi. Efter det körde vi hem och tvättade lite sen ner och hämtade ut mina grejor från Living and Room för dem hade äntligen kommit. Även ett paket från H&M med ett par Mammanbyxor, tjoho! Ska prova de idag och hoppas att det passar. :) Sen köpte vi hem pizza och såg på en film, en bra avslutning på en bra dag :)


Tog lite sovmorgon imorse, det var behövligt :) Ska äta en god frukost nu sen bege oss på lite ärende och därefter väntar jobb.. Tror det kommer bli en bra dag! !

Söndag!

Gårdagens Halloweenmiddag blev riktigt lyckad och rolig :) Man är lite trött idag men sånt ät livet. Tack allihopa som kom och gjorde kvällen, ni är bäst! ♥


Nu ska jag sticka och jobba kväll. Hörs imorgon!

Halloweenmiddag!

Godmorgon!

Ska strax ge mig iväg till jobb sen väntar en fartfylld eftermiddag/kväll med god mat och gott sällskap här hemma. Vi ska ha lite Halloweenfest om man säger så, grabbarna vill även kalla det GULDMIDDAG! ;) Så direkt efter jobb kommer Sandra & Nova till mig så ska vi fixa och dona lite. Kommer nog bli en super bra kväll! :)


Älskade fredag!

Haha, inte för att det är så jätte speciellt.. Men snart har även denna vecka gått :D

Ska strax bege mig till jobb, slutar kl13.. Sen blir det hem och mysa med mitt hjärta, vi ska fixa med pumpor idag eftersom vi ska ha Halloweenmiddag här imorgon med ett härligt gäng :) Trevligt! Grabbarna vill även kalla det guldmiddag. Hehe!


Så det ser vi fram mot, men jag måste städa lite här i eftermiddag så det är klart! :)


Ha en bra dag!

Torsdag!

Ännu en sömnlös natt, jag blir galen!!


Igår körde vi till tippen med lite skit, skönt att bli av med det. Sen var Tobbe hos sin sjukgymnast och därefter stack vi på lite ärende.. Hämtade ut vår blöjhink som kommit och plockade även ut en gratis body från Kappahl. Trevligt :) Går in i vecka 19 idag, helt sjukt vad tiden går.. hihi! Men den får gärna gå mycket fortare. :)

Sen stannade vi hos tobbes föräldrar och åt kvällsmat, gottit. :)


Nu ska jag fixa lite frukost och kaffe sedan är det jobb som gäller...


Ha en bra dag mina vänner!

Rihanna - Inställd

Godmorgon!

Har inte hunnit med att blogga på någon dag... Men måndagens äventyr slutade rätt så fort för oss nere i Malmö, hann precis ner och ställa oss i kö, 40 minuter efter insläpp.. Och efter 5 minuter börjar folket snacka om att konserten är inställd... Pga, sjukdom/utmattning! Rihanna kommer inte att uppträda. En stor & grym besvikelse eftersom man kört ner till Malmö och betalt parkering, fyfan.. Man kan inte komma på en utmattning 1 timme innan spelning, det finns inte. Men vi fick köra hem igen, tog en sväng inom Mcdonalds och dränkte våra sorger i MAT! ;) Igår ringde vi till tocnet och bad om pengarna tillbaka, aldrig mer en konsert med henne, hon dyker ju inte upp ändå...

Jaha, nu är det snart dags för jobb... Ska fixa till mig det sista!

I eftermiddag ska vi köra till barnenes hus och hämta ut vår gratis blöjspann! ;) Ha en bra dag!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0