Lediga måndag!

Godmorgon!

Ätnligen fick vi oss lite sovmorgon, skönt! Nu blir det frukost & kaffe, härliga lediga måndag. ;) Sen ska jag städa det sista som jag inte orkade igår.. Rätt skönt att dela upp det lite.

Ikväll bär det av till Malmö med Sara, vi ska kolla på Rihanna! :) Ska bli nice!!

Söndagsmorgon..

Godmorgon, slog upp mina ögon vid 7 tiden. Herregud! Klockan ställde om sig själv så slapp tänka på det, gick upp för jag kunde inte somna om.. Kokat kaffe & fixat frukost, även startat en maskin tvätt! :) Har även tänt lite ljus för att får upp lite höstkänsla! ;)

Gårdagen blev jättebra, bilen är lagad och går som en klocka :) Skönt! Vid 14 tiden körde vi till Billesholm, Älskling skulle kolla fotboll med svärfar. Jag, Sara & Maria tog på promenad skorna och begav oss ut på en runda. Det var perfekt väder att promenera i! :) Sedan på kvällen blev det pizzamys och bus med Leo. Strax därefter körde vi hem, var väldigt trötta OCH speciellt min rygg/fogar... Dem tål inte så mycket nuförtiden! Men det är värt all smärta för vi får vår lilla bebis. :)


Nä, denna dagen får vi se vad som händer.. Kanske ska jag köra ut på Familia en runda och hitta en anständig topp att ha på mig imorgon när jag & sara ska bege oss till Malmö för att kolla på Rihanna! ;D

Frukost!!

Mm, varma mackor & oboy blir lördagens frukost, MUMS! :)

Denna dagen tar vi som den kommer, bilen är på lagning. Bromsarna var helt slut ;o...


Hade en trevlig kväll hos brossan & sofie igår med idol och umgänge! Trevligt :)


Uppdaterar mer senare..

Goddag!

Jaha, nyss kommit hem. Varit iväg en runda på förmiddagen, först i Bjuv.. Älskling skulle fixa lite grejor på sitt jobb och jag passade på att ge mig ut på en promenad :) Skönt! Sen körde vi hem till brossan & pappa och tog en god fika. :) Nu är vi hemma igen, tvätten är upphängd och brasan är igång, mysigt. Ska väl fixa med något här hemma och vila lite mellan varven. Skönt! Härliga lediga fredag.


I onsdag beställde vi bilbarnstol till bebben, blev en av märket Brio! :) Hur snygg som helst och hyfsat smidig, lite enklare än Akta gracon.. Så nöjd med köpet! Det bästa av allt är att vi behöver inte hämta ut den än utan dem lägger undan en i affären och så kan vi hämta den när det närmar sig. Perfekt! :)


Exakt denna blev det, svart/röd! :)



Slänger även upp en bild på mina nya älskade skooor. Adidas!

Torsdag

Ska strax iväg och jobba mitt sista pass för denna veckan, sen är jag långledig. :) Härligt! Var uppe tidigt och tog en dusch, nu sitter jag och spretar med fingrarna för jag har nyss målat naglarna.. Haha! Möte på jobb idag, men det ska vi nog klara av. :) I eftermiddag eller imorgon måste jag verkligen färga mitt hår, växer som ogräs ju och utväxten är inte fin.. På lördag är det höganäs marknad som gäller, ska bli skoj. Hoppas på fint väder bara!


Vi hade en mysig förmiddag igår med Mamma, blev även en god fika hos brossan på deras jobb :) Sen begav vi oss till Ängelholm för störhandling. Så nu har vi mat hemma igen ;) Tjoho!

Jag köpte mig ett par riktiga promenad skor igår som man kan ha alltid, dags att börja tänka på min rygg och att jag inte blir mindre direkt framöver ju.. ;) Är hel nöjd med mitt köp, ett par adidas blev det för endas 399 kr på erbjudande. Slänger in en bild imorgon el i eftermiddag.


Ha en bra torsdag allihopa.

Fika time!

Gick av mitt nattpass 8.30 cyklade inom konditoriet och handlade frallor som jag överraskade hjärtat med :) Mysigt! Så nu har vi precis ätit frallefrukost och druckit en kopp kaffe. Gott.

Ska snart bege oss ut på ett ärende sedan möta upp Mamma i Åstorp för ytterligare ett ärende sen blir det en gofika hos brossan på deras jobb :) Efter det har vi nya krafter till en storhandling på Willys i Ängelholm, hehe.


Kommer nog bli en bra dag!

Vårt mirakel <3

Äntligen kan jag berätta för er vad vår lilla hemlis är.
Vårt mirakel beräknas att komma till oss i Mars ♥
Gränslös kärlek & enorm lycka!

Onsdag!

Lönedag... Oj, vad denna månaden har sprungit iväg! ;) Men det gör inte mig något, tiden får gärna gå mycket mycket fortare, hihi!

Nu är det dags för kaffe och frukost. Tro det eller ej men kaffe smaken har kommit tillbaka lite och jag är lycklig. :D Haha..


Ska strax cykla ner till frissan och klippa till luggen, den växer ju som ogräs! :) Hehe.


Tack till alla som kom och gjorde gårdagens party till en fantastiskt trevlig kväll :) Ni är bäst. Beställde lite fina ljuslyktor till hemmet, ett halsband och ett set med skålar! ;) Skit nöjd, tack ännu en gång allihopa. ♥




Homeparty!

Goddag!

Jobbade till kl 13, sen åkte jag och handla med Mamma & Gunilla inför kvällens festligheter :) Är städat och färdigt nu, måste bara försöka vila lite.

Sen ikväll är det dags för mig att ha mitt första heminrednings party från LivingandRoom, ska bli spännande! :)


Hoppas ni alla får en lika trevlig måndags kväll som vi. ;D


Söndag!

Jaha då är det söndag och nu är det dags för frukost och sedan köra grabbarna in till staden, dem ska ju in och fira HIF guldet! ;) Jag ska hem efter jag lämnat dem och fixat till lite innan det är dax för jobb..

Imorgon är det dax för mitt homeparty! :) Ska bli spännande och roligt.



Ha en bra söndag allihopa!

Cykeltur..

Godmorgon!

Igår avslutade vi min lediga torsdag med pizza & Robinson :) Fick även fixat och målat mina naglar, hihi! Risotton äter vi idag. ;)


Nu är det dags för frukost sedan ska vi vara duktiga och cykla ner i byn och göra lite ärende. ;) Sedan väntar jobb för min del, ska jobba över lite ikväll oxå! Så det blir sent hemma..


Ha en bra fredag mina vänner!

Ärende avklarat!

Oh yes, sjukhusbesöket gick väldigt bra. Roligt med positiva besked, snart är min älskling på fötterna igen! Jiho. Därefter fick det bli en liten lunch på donken, haha.. Sedan lite andra ärende! Nu är man  hemma igen och ska strax bege sig ner i byn för en efterlängtad fika med Josse, ska bli himla trevligt. :)

När jag kommer hem igen efter fikan ska jag nog börja rensa lite i vårt extra rum, där vi lyckats samla på oss en massa skit. ;D Haha! Till kvällsmat blir det Risotto, mumsfillibabba.


Ha en fortsatt bra torsdag!

Torsdag!!

Yes, full rulle direkt på morgonen denna torsdag! :)

Ska fixa frukost nu sen kör vi in till Helsingborgs lasarett för ett återbesök med Tobbes fot, hoppas den är läkt! :) Sedan ska vi köra lite andra ärende :D I eftermiddag ska jag ta en god fika med Josse i byn och prata en massa. Hihi! Trevligt. :)


Nä nu kallar frullen..

Höstväder!

Ja, idag blåser det friska höstvindar. Dock inget regn! ;) Började min morgon med lite sovmorgon, det var skönt. Sen bakade jag scones till frukost, med citronsmak. Mycket friskt & gott! :) Idag är jag ledig så det blir lugnt på förmiddagen, skönt! I eftermiddag ska vi till Sandra, Nille & Nova på lite fika, alltid trevligt. Och svärföräldrarna bjuder på middag ikväll. :) Mumsigt! Får se om jag börjar på något hemma projekt snart, kan ju inte sitta här hela dagen... Ha en bra dag mina vänner!


Åh vad jag längtar tills november, då ska jag & hjärtat till Ullared! :D




Frukostscones med citronsmak! :)

Tisdag!

Då var min långledighet över, idag väntar jobb! :) Hade tänkt ta mig en morgonpromenad men ikke så länge det regnar och blåser. Blä! Men förhoppningsvis kan jag ta den promenaden imorgon kanske. :)

Nu är jag mega hungrig så ska väcka mitt hjärta så vi kan äta frukost! :)

TOTAL JÄVLA LYCKA!!

Den enorma längtan till måndag är äntligen över. Åh nu går jag i ett stort lyckorus! :) Vilken fantastiskt känsla detta är och jag är den gladaste & lyckligaste människan i hela världen! ♥

MÅNDAG <3

Äntligen är vår måndag här, men nu får tiden gärna gå lite fortare :)

Spelkväll..

Dagen har varit lugn och skön, i eftermiddags körde vi till Bjuv och hälsade på Tobbes släktingar. Fikade på lite munkar & kanelbullar. Gottit! :)

Hemma igen började jag med kvällsmaten, vi inväntar våra gäster nu. Maria, Robin & lilla Leo kommer och håller oss sällskap ikväll. Mycket trevligt! Ska ha spelkväll efter maten, lite bingolotto och sällskaps spel. =)

Så det blir en perfekt avslutning på en underbart bra helg. ♥

Oplanerad söndag!

Oh yes, det är rätt skönt att vakna upp till en oplanerad dag. :)


Kanske Kanske ska vi bege oss till Bjuv och fika hos Tobbes släktingar och så ska jag hämta min jacka som jag fick av min super bästa Mamma!


Ikväll anländer mina danska släktingar, men vi ska inte ha middag förrens imorgon kväll! :)


MÅNDAG, längtar! ♥

Lördag!

Godmorgon!

Vaknade tidigt imorse, suck. Men sånt är livet! :)

Hade en trevlig kväll igår med god mat och trevligt sällskap! :)


Dagens lördag är utan planer, rätt skönt. Tror jag slappar i soffan lite så man blir frisk! :)


Ha en fortsatt trevlig kväll.


JAG VILL HA MÅNDAG! ♥

Underbara fredag!

Blev ledig idag från jobb, skönt för jag tog mig en välbehövlig sovmorgon! :) Vaknade kl 10, amazing! Ligger och slappar i soffan nu innan det är dags för frukost. Sen består min dag av städning och fix här hemma. Ikväll får vi gäster. Ska bjudas på god mat! :)

Får se om jag sticker en runda till Billesholm imorgon, kollar in loppisen och tar en fika med Sandra! :)

Blev även ledig på måndag, så helt plötsligt har jag långledig, aldrig fel. Särskilt när man kämpar med en dryg förkylning! ;/ På måndag kväll blir det middag hos Pappa för mina danska släktingar kommer på middag, mysigt! Inte ofta man träffar dem ju, bor väldigt långt ifrån varandra. :( Men ska ta vara på måndagskvällen. :)


3 dagar kvar ♥






Vilken gårdag!

Jag, Malin & Sara tog oss ut på ett annorlunda äventyr igår! Hamnade i Staffanstorp hos ett "Medium" och blev spådda. Det var en helt magiskt timme som jag satt där, fylld av lycka och en massa posiitiva grejor! Åh, är så himla glad. Detta var en av dem bästa sakerna jag gjort i mitt liv hittills! :) Ska ta vara på detta och må bra nu, det finns saker man kan ta med sig och det ska jag absolut göra. :)

Har inte sovit så mycket inatt pga min dumma och dryga förkyldning som kommit. Men ska försöka ta mig igenom jobb ikväll sen är man ju ledig i helgen! :)

Imorgonkväll kommer Pappa, Daniel & Sofie hit på middag, ska bli trevligt. :) Får se vad jag ska bjuda på, kanske färsfyllda paprikor.. Mums! ;)


Nu är det dax för frukost!


4 dagar kvar, jag längtar som en tok!!

Mot nya äventyr!

Godmorgon!

Uppe tidigt och duschat, nu är det inte lång tid kvar tills det bär av mot nya äventyr med Malin & Sara! :) Ska bli himla intressant och spännande. ;) Haha!


Jag kan ju bara välkomna förkyldningen och hostan... Precis vad jag behöver!!!! Eller inte... Men bara att bita ihop och se glad ut. Alla ska vi ta oss igenom den någongång. :)


Ha en bra dag mina vänner.

Mörk morgon!

Godmorgon!

Vaknade innan klockan ringde, som vanligt.. Regnet öser ner och det är jätte mörkt ute! Verkligen höstväder :) Hehe. Ska nog tända några ljus och mysa ner mig i soffan med min frukost. ;) Sen ska jag ta mig ner och handla lite för imorgon bär det av till Staffanstorp med Malin & Sara, vi ska bli spådda. Spännande!

Igår var jag och älskling hos Mamma och åt god middag, tack bästaste Mamma ♥ Hade en jättemysig kväll.


Ny Vecka!

Min jobbehelg slutade inte riktigt som jag tänkt, fick gå hem i lördags pga sjukdom! Typiskt, stannade hemma igår oxå och nu är jag redo för jobb igen! :)


Tänkte jag skulle cykla dit idag så får nog klä mig vaaarmt! ;)


Ikväll ska vi till Mamma och äta god mat ♥

Fredagens nöje!

Hej på er!

Slutade jobba vid ett tiden, blev hem och vila en runda på soffan till ett avsnitt av vårt älskade SOA! ;) Nu ska vi fixa till oss och vänta på tvätten... Sen köra lite ärende i byn därefter till Billesholm, hem till Ingela & Conny. Grabbarna ska kolla fotboll och tjejerna står för skitsnacket ;) Haha! Kommer bli en trevlig kväll.

Imorgon väntas det jobb, middag hos svärföräldrarna, taxi & lite tjejkväll hos Sandra! ♥



gammal festbild på sandra & mig! :P

Godmorgon!

Ska strax ta och äta lite frukost sen en dusch. Vid 11 tiden kommer Sara hit och lunchar innan jobb, har natten och så har vi p-möte! :) Så det är min förmiddag typ!

Igår var en bra dag, trots ryggvärk! :) Körde in och kollade upp min rygg och har fått tips hur jag ska gå till väga. Inom Mcdonalds och köpte vars en cheeseburgare. ;) Sen även ett besök på Väla, så nu äger vi Säsong 3 av Sons Of Anarchy! ;) Så vår kväll bestod av film såklart. Haha!



Jag är så galet lycklig.  ♥

Varm Nyponsoppa!

Mm, börjar min morgon med lite varm nyponsoppa! :)

Igår vart en jobbig dag, fick så fruktansvärt ont i ryggen, helst då ländryggen.. Usch och pi! När jag kom hem från jobb så blev det vetekudde och sängen direkt. ;/ Är fortfarande väldigt öm och det onda har inte riktigt lagt sig! Ska besöka Apoteket efter jobb och se vad dem har att erbjuda!!


Nu kallar plattången, ha en bra dag mina vänner!!

Lördags mys! :)

Aha, kunde inte sova mycket längre idag heller.. ;) Men får väl börja vänja mig det tråkiga är att jag deckar tidigt på soffan när kvällen närmar sig! Igår såg jag inte ens 5 minuter på filmen vi hyrt, haha. Men tar igen det idag, tänkte jag skulle kolla på den sen.. Ska ta mig ner och köpa frallebullar tänkte jag och överraska mitt hjärta till frukost! ;)


Sen tar vi dagen som den kommer... SKÖNT! :)

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0