Powerwalk och lek i parken.

Morgonen startade med världens träningsvärk men det var bara att kämpa sig upp från sängen ;) Vidare och fixade brynen sen blev det en härlig powerwalk med barnen som avslutades med lek i parken. Hemma igen har vi bakat lite till kvällsfikan. Nellie har fixat! Jag bakade en kaka som sambon kan ta med till sitt jobb ;) Ibland så hinner man med en del 👍 

Snart åker stora tjejen iväg på gympa och sedan blir det god kvällsmat! 

Imorgon blir det nya tag på gymmet igen och tro det eller ej men jag längtar faktiskt - tagga tagga! 😛💪


Puss & kram

Skärpning!!

Hej på er!
 
Jag som skulle bli bättre på det här med att blogga? Ni får ursäkta mig - skyller på att jag umgås och ger all tid till mina barn! <3 Helt godkänd anledning tycker jag. MEN jag ska bli bättre! ;)
 
 
Som sagt dagarna springer iväg och jag har fullt upp med att ta hans om dem små liven - vilket jag älskar!
Mycket har hänt den senaste tiden... Jag är på väg att uppfylla några av mina drömmar! Har anmält mig till ett par olika utbildningar inom massage & skönhet! Jag längtar så otroligt mycket tills det är dags och är taggad till tusen att få göra detta. Ni kommer få följa mig på detta roliga äventyr i mitt liv!
 
Vi har renoverat lite här hemma, byggt rum och målat! Lite kvar sen är allt äntligen färdigt. Riktigt skönt! Ska se om jag kan lägga upp bild på resultatet!
 
 
Idag eller snarare ikväll börjat min viktresa, jag ska till gymmet och börja träna igen ska även lägga om kosten och ge mig fan på att klara det!! Taggad? Nja jag vill vara det men det kommer nog... det är de där med första steget och komma igång!! :) Hejja mig!
 
 
Följ gärna mig genom allt som händer i mitt liv framöver =) Och jag lovar att bli bättre på det här med att blogga och hålla er uppdaterade!!
 
Puss & kram.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0