2014 01 31

Helvetes veckan är över, fy fan för influensan/viruset som bodde i min kropp! Har varit helt utslagen med febertoppar m.m och det i kombination med att ta hand om en snart 2 årig dotter är inte lätt.. Men jag fixade det och avslutade med ett besök hos doktorn, kraftig magkatarr så nu är medicin fixat!! Dags att stressa ner och ta det lite lugnt.

Helgen bjuder på mycket roligheter så det ser vi fram emot ♡ :)

Stå emot bli starkare

Idag har jag kommit fram till att jag är en stark person, jag har tagit ett steg längre i min utveckling som person att inte ta en massa skit och våga stå emot. Trots motgångar hela tiden och nya svek så står jag kvar starkare än någonsin och det är helt underbart! Man får bevisat gång på gång hur människor faktiskt inte är dem man trodde dem var. Men men bättre sent än aldrig, jag är inte bitter för denna gången känner jag mig stark! En klapp på axeln och godnatt.


True love



Pulkaåkning och fika med varm oboy

Efter lunch körde vi hem till Brossan, Sofie & Vincent där vi sedan åkte pulka och barnen fick busa lite :) Avslutade med en god fika och varm choklad med grädde i :) Mums!!

















Försenad Julfest

Ikväll var vi på julfest med dagmammorna :) Himla trevligt och mysigt. Dansade runt granen, lekte, fikade, lott försäljning + vinster & fiskedamm :) Har en dotter som sover gott nu! I förmiddags kom Malin hit och umgicks med oss, tog även en kall och behövlig promenad :) Tack för idag ♡















Gränslös kärlek ♡

Min fina dotter är livets gåva. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, gränslös kärlek!









Underbara ungar!

Kusinerna ♡



eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0