Glada besked!

Dagen till ära har varit bra, började lite nervöst inför vårt bankmöte men slutade riktigt bra! Fick goda besked och nu har vi tagit ett steg i rätt riktning, underbart :) Efter det körde vi till Billesholm, hem till Nille, Sandra & Nova på kaffe och fika. Mycket trevligt! Sen vidare hem till svärföräldrarna på god kalops och sällskap. Jag körde en snabb runda till Familia och handlade present till Pappa som fyller år imorgon :) Då väntas det middag på 21 an. Nu ska vi snart köra hem och bädda ner oss i soffan till filmen Studio Sex. :) Ha en trevlig kväll.

Skäralid!

Hej på er! Idag blev det en promenad i Skäralid med Tobbe, Nellie och Malin. Mycket trevligt och uppfriskande! :) Avslutade med en glass. Hemma igen hyrde vi två filmer och sen blev det flygande jakob till kvällsmat och massa mys! En perfekt start på veckan. :) Håll tummarna för oss imorgon, berättar mer då. Sov gott!

Utgång!

Gårdagen bjöd på grillat & utgång med finaste vännen, Malin! Vi hade riktigt trevligt. :) Kom hem rätt sent så man är trött idag. Hehe! ;) Tack bästa vännen för en rolig kväll. <3 Har varit på kalas hos släktingarna i Ausås i eftermiddag och nu har vi ätit kinamat och bäddat ner oss i soffan! Myskväll <3

Godmorgon!

Vaknade av att Nellie låg och snackade i sin säng, goa unge! Nu blir det kaffe och planering inför denna dag. Uppdaterar mer sen! ;D

Hemfärd.

Efter en heldag på Skånes Djurpark är vi på väg hem, alla är trötta, varma men väldigt nöjda! Barnen sover gott efter allt bus. Det har varit en lyckad dag, vi hade tur med vädret, ätit glass, fikat, kollar djuren och promenerat väldigt mycket. Fötterna är varma och helt slit! Hehe. Ikväll blir det bara familjemys! <3

Skånes Djurpark!

Hade en trevlig dag igår, stack in till Helsingborgsfestivlen med Sara, Richard, Julia, Robin & Leo! Gick och kollade på marknaden, åkte karusell, åt langos och lyssnade lite på Rixfm festivalen. En underbar eftermiddag/kväll med fina människor! :) Nu är vi på väg till Skånes djurpark tillsammans med Robin och Leo! Ska bli en trevlig dag med picknick, kolla på djuren och mycket bus! :) Ha en bra dag!

Besvikelse!

Måste få avreagera mig lite... Är djupt besviken, irriterad och arg på försäkringskassan! Upptäckte idag till min förvåning att jag bara får FP för 10 dagar när jag ansökt om en månad. Ringde i paniken dit och frågade vad som gått fel, troligen missat min ansökan!! Hur kan det gå så snett? Jag förlitar mig på dem för det är mina levnadspengar.. Jag har liksom räkningar att betala, ett barn som ska ha mat och behövligheter. Tycker det är under all kritik att "missa" någons inkomst bara så??! Besviken och arg är bara förnamnet på hur jag känner. Nu dröjer det ytterligare några dagar innan jag får resterande pengar. Det borde inte få gå till så! Hoppas detta är första och sista gången detta händer. Tur att man har sparpengar som får gå till räkningarna så länge. Skam till er på försäkringskassan... Jag känner ingen tillit till er längre!!!

Godmorgon världen!

Godmorgon! Fick lite sovmorgon allihopa, vilket behövdes! Gårdagen bjöd ju på sol, i Skåne hade vi nog den varmaste dagen på väldigt länge. :) Vår grill kväll igår blev lyckad, hade trevligt och god mat. Nellie busade massor med Morbor & Sofie! :) När gästerna gått hem slängde vi oss i soffan och varvade ner lite, Nellie somnade hos mig sen gick vi in och la oss. Provar på att blogga från mobilen nu, har tagit ner appen så får vi se hur det kommer gå ;) Idag väntas det ett besök på Helsingborgsfestivalen med Sara, Richard och Julia! :) Ha en trevlig solig dag!

Sol & Bad.

Igår kom äntligen värmen tillbaka, vi fick besök av Tobbes Pappa som hjälpte oss upp med Nellies hoppegunga. Som hon gillade den ;) Roligt! Sen körde vi med Arne till Billesholm där det blev sol, bad & promenad. Underbart, så även jag har premiär badat. Haha! Lilla skruttan tog oxå ett dopp, vi lånade Leos lilla pool och fyllde den med ljummet vatten, där satt vi och hon gillade det. =D
 
 
Hemma igen gjorde vi hemmagjorda köttbullar, sås & potatis. Mumsigt! Sen tog jag tag i lite måsten, bäddade rent och städade toaletten.. Sånt som måste göras!!!
 
 
Idag blir det tvätta och dammsuga, oxå lite måsten. Men ska se om vi kan få fram Nellies lilla pool så kanske hon kan ta ett dopp idag oxå! :) Tobbe ska på fotboll ikväll så jag & Nellie får gäster, Pappa, Daniel & Sofie kommer och grillar. :) Ska bli trevligt.
 
 
Nu ska jag se om min snackeglada lilla plutt vill vila lite. Hon går på högvarv nu hör jag! ;D
 

Helgen!

En lite summering av helgen som passerat..
 
 
I fredags körde vi till Billesholm och bytade bil hos svärföräldrarna för vår hade gått sönder, stannade på en kopp kaffe och lite prat! Sen körde vi en tur till Farhult, hälsade på Sune & Janet i deras sommarstuga. Himla trevligt! Sen körde vi hem och hade pizza & film mys med Sara, Richard och Julia. En perfekt och fartfylld fredag! :)
 
Lördagen startade lugnt, vi tog en promenad ner och handlade lite sedan mot eftermiddagen körde vi till Hembygdsparken i Ängelholm, mötte upp Robin, Lotta, Arne, Leo & Karin. Tittade på djuren, lekte och avslutade med en glass. Underbart! Hemma igen gjorde vi middag och hade lördagsmys.
 
Söndagen började med en kopp kaffe hos Brossan & Sofie ute i trädgården. Nellie fick busat med Morbror :) Sen körde vi vidare till Svärföräldrarna och drack kaffe, satt ute hela dagen och bara njöt av det fina vädret. Leo och Robin kom oxå en runda så det blev en massa bus :) Vi grillade och hade jätte trevligt. Mot kvällen kom Sara & lilla Julia en runda oxå, jätteskoj. Blev en perfekt avslutning på en helt magisk helg. :)
 
 
 
Idag ska vi kontakta banken och se om vi kan få till ett möte och börja ordna upp saker och ting :) Kanske ska föreslå att vi kör till Skäralid och tar en promenad och har med lite fika? :)
 
 
Har även klickat hem One Tree Hill säsong 8, den var på erbjudande. =D
 
 
Ha en underbar dag mina vänner.
 
 

Tidig morgon..

Lilla skruttan väckte mig vid halv sju, så det var bara till att gå upp och slänga oss i soffan, ge henne mat och mysa. Hon somnade om igen och här sitter jag ;) Haha! Älskade hjärtat. ♥
 
Igår tog vi en promenad ner i byn och handlade, provade att inviga sittdelen till Nellie, det gick super bra. Fast får ju ha halv fälld rygg men hon satt perfekt och tyckte nog det var roligt att se lite mer, har i stort sett börjat vägra liggdelen! :)
 
 
På eftermiddagen tog vi oss en utflykt med Robin, Leo, Lotta, Arne och Karin till hembygdsparken där vi kollade på djuren, lekte och mumsade på en glass :) Super duper trevligt, perfekt avslutning på en lördag! :) Hemma igen blev det en god pasta/bacon sallad och baguette bröd. Mumsfillibabba!
 
Åh vad jag längtar tills nästa sommar, då ska vi bege oss på en utlandsresa! Ska bli så himla mysigt, bara njuta och ha det gott.
 
I veckan ska vi köra ut och kolla på bil, det är dags att förnya sig lite. Har spanat in en Kia Ceed så vi får väl provköra och se om det är något för oss :) Hoppas!
 
 
 
 
 
 

Underbara, älskade!

Igår kom till vår överraskning Nellies allra första riktiga skratt. Ögonen fylldes av tårar, vilken lycka det var att höra. Obeskrivligt. ♥
 
 
Bvc besöket gick bra, hon växer på jättebra och är en långis på hela 64,5 cm! Gener efter sin far, hihi. ;) Men vi blev besvikna på en sak, skulle egentligen haft ett så kallat matsamtal men fick ingen information om det??! Vår ordinarie bvc sköterska har semester så kan ju bero på det, men vi blev besvikna... Sedan fick vi ju underbart besök av Sara & lilla Julia. Alltid lika trevligt! :) På kvällen blev det bara lugnt med film och god mat.
 
 
Dagens förmiddag har varit bitter och tråkig, jag har varit trött och Nellie har varit gnällig och allmänt sur. Men vi tog en tur till Familia och shoppade lite. Det var mysigt och piggade upp lite! :) Hemma igen har det blivit en massa mys!
 
 
Och måste tillägga att även idag fick vi höra Nellies underbara skratt, älskade fina du! ♥

4 månader!

Idag blir vårt lilla hjärta 4 månader, tiden springer iväg! Älskar dig, Nellie. ♥
 
 
Gårdagen planerades sådär lite hastigt, vi bestämde oss för att köra och handla lite grejor till Nellie. Så det blev lite roliga leksaker och en hoppegunga! :) Sen avslutade vi med en fika hos Mamma och en promenad upp i stan, mysigt. På kvällen stack vi hem till svärföräldrarna och kollade HIF matchen.
 
 
Idag ska vi till Bvc med loppan kl 12, sen får vi besök av Sara och Julia. Blir en god fika och kanske en promenad om vädret tillåter! :)
 
 
 
Ha en trevlig onsdag!

Nellies Dopdag!

Igår var det Nellies dopdag och allting var helt fantastiskt! Hon var superduktig i kyrkan, glad och sprallig. Underbara tös. ♥   Vi fick jätte många fina presenter och pengar. Var så roligt att ha alla samlade, men fy vad trötta vi var på kvällen när vi kom hem! Herregud, det var ju en massa springade och fixande både lördag & söndag, vi förberedde en fest för 66 personer. Och jag var nervös så huvudvärken kom ju när all spänning släppte! Men som sagt det var en lyckad och underbar dag. Tack till alla som kom och delade dagen med oss, ni är guld ♥
 
 
Idag har vi inte gjort många knop, körde och lämnade tillbaka nycklen till Församlingshemmet och lämnade rester av smörgåstårtan på jobb! Sen körde vi och hyrde två filmer som vi ska kolla ikväll och bara mysa. Nellie är trött och slö oxå efter gårdagen. :)
 
 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

12 Juli

Godmorgon!
 
 
Dagen började med morgonmys med min underbara dotter, alltid lika mysigt! Sen blev det kaffe och strax kommer Josse hit och ska sätta i löshåret på mig, spännande! =) Sen ska vi köra och inhandla drickan till dopet.
 
 
Igår blev det som sagt ett besök i Röstånga, mina danska släktingar är ju på besök! Blev kaffe och glass och massa mys med Nellie :) Så roligt att träffa alla igen.
 
 
Ha en bra torsdag!

... inför dopet!

Goddag på er!
 
Vi har sovit gott inatt och tog oss en sovmorgon till kl 9, då väckte loppan oss! :) Har pratat med Svärmor imorse och fått handlelistan inför dopet, behövde hennes hjälp :) Så idag ska det handlas och fixas lite. Kanske kanske avslutar vi dagen med att besöka mina danska släktingar som bor på camping i Röstånga. :)
 
Ringde BVC och fick rådfråga lite ang Nellies falska krupp, hon är fortfarande jättehes, slemmig och rälig hosta och snuvig. Men det var normalt att ha det rätt så länge efteråt så det var bara att vänta ut, hoppas hon blir av med det till dopet. Mitt lilla hjärta <3
 
 
Ska även ta och färga mitt hår inför morgondagen då det är dags att sätta i förlängningen :) Bild kommer såklart upp efteråt :) Ska bli spännande!
 

 
Min kärlek till dig är evig, du är det finaste gåvan! ♥

Höstväder!

Buhu vilket tråkigt väder att vakna till... ; /
 
 
Igår var vi hos prästen på möte inför dopet, herregud vad vi längtar nu! Kommer bli så fint så. :) Sen blev det en kop kaffe hos svärmor och sen vidare hem. Lite senare mot eftermiddagen körde jag, nellie, mamma & gunilla till Engelbrektsboden och Väla en snabbis :) På kvällen blev det mat på Chaplin, mums!
 
Idag ska vi ÄNTLIGEN hälsa på lilla Julia, åh så mysigt det ska bli! :) Sen i eftermiddag ska vi ta en promenad med Josse och Hugo, hoppas det är uppehåll.. :)
 
 
Ha en bra dag!
 
Vår lilla älskling imorse, börjar bli stor och vill hålla flaskan ;)

Panik!!!

Vår morgon startade tidigt, Nellie väcker oss halv fem och har panik. Kan knappt andas, är hes och hade rälig hosta. Hon förstod nog inte vad som hände med henne så hon skrek av värsta paniken, vi blev helt panikslagna och ingenting hjälpte. Ringer 1177 och rådfrågar, det enda svar jag får är åk in till barnakuten... Vi slänger oss i bilen och gasar in till sjukhuset. Väl inne fick hon hjälp direkt och dem konstaterade rätt snabbt att hon drabbats av krupp! Väldigt vanlig hos barn och kan fås vid kvalmigt väder i kombination av förkylning så vi fick många bra tips och avslutade med att hon fick inhalera kortison. Puh, vad hjälplös man kände sig när detta inträffade! ; / Men tills nästa gång vet vi vad vi ska göra..
 
 
Efter akutbesöket körde vi hem, Nellie & Tobbe la sig för att somna om och jag startade kaffet för att piggna till lite. Malin kom till mig efter ett litet tag och då var dte bara till att lasta ut i bilen allt som skulle med till loppisen där vi spenderade hela förmiddagen :) Vi hade ett jäkla flyt och fick sålt en hel del grejor och kläder. Skrapade ihop 800 kr, inte illa pinkat faktiskt. Underbart väder hade vi oxå, vilket resulterade i att jag är rödare än en kräfta! Ajaj, slängde mig i en dusch direkt när jag kom hem så jag fick svalka mig lite...
 
Ajaj!

Nagelbygge!

Godkväll!
 
Varit iväg och fixat lite ärende under dagen och när vi kom hem fick vi kaffebesök av Malin, Marcus & Tim. Mycket trevligt! :) På eftermiddagen satte jag mig och gjorde gelenaglar för allra första gången och jag blev himla nöjd. =) Ska prova och göra på några vänner och se om det är något man kan ha som hobby. ;p
 
 
Såhär blev resultatet och då återstår lite fin filning bara. Rätt så bra tycker jag, är som sagt nöjd! :)

Välkommen till världen!

Äntligen, idag kom lilla Julia till världen! Nellie har fått en kusin, så underbart söt. Stort grattis till er Sara & Richard, det har ni gjort bra. ♥
 
 
                           

Sjukstugan!

Hejsan på er!
 
 
Vi är fortfarande sjuka i detta hus, imorse väcker Nellie oss vid 04.30! Paniken som uppstår när hon kippar efter andan, näsan var helt igenkorkad! Stackars hjärtat. ♥  Ringde Bvc imorse och råd, sen körde jag ner till Apoteket och handlade hem grejor. Idag ska vi kurera oss och bara mysa! Är trött på detta nu, dumma virus skit.
 
Igår hade vi en mysig dag med Mamma & Gunilla. Körde till morfars grav, tände ljus och la blommor sedan vidare
till Höganäs för ett besök på Lager 157, blev lite shopping. Sen åt vi lunch på Bryggan, en jättemysig restaurang nere vid havet. Därefter körde vi hem och slängde av grejorna och sedan gick vi ner i byn och hyrde film. Sen hem och startade grillen :) Mamma sov över här!
 
Idag tog jag steget och beställde löshår som en vän ska sätta i till mig. Åh det var ju så himla längsedan jag hade långt hår så detta ska bli spännande, självklart kommer det upp bild när allt är färdigt! :)
 
Nu återgår vi till soffan...

Soliga måndag!

Fortfarande en dryg förkylning som inte vill ge med sig, och på köpet imorse så satte magen igång! Bläää... Vill bara bli frisk. Igår var vi en runda hos Sara & Richard på fika, sen körde vi hem och hade middagsbjudning vid 17 tiden, himla trevligt! Vi bjöd på falsk fläskfile, ris & en god sallad. Mums! :) Sen hade vi Greys Anatomy maraton på kvällen. =)
 
Ikväll när Tobbe är på fotboll så ska jag & Nellie umgås med Mamma/Mormor och bara ta det lugnt, äta god mat! :)
 
 
Idag kom namn napparna som jag beställde för någon dag sen, jättefina! :) Är så nöjd och Nellie tog dem utan problem, härligt!
 
 
 
 

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0