Magsjukan över!!

Tack gode gud att skitet har lämnat.. Magsjukan kom krypandes i fredags kväll men startade ordentligt natten till igår!! Kramp i magen, feberfrossa och illamående. BLÄ BLÄ BLÄ!!! Helt utslagen var man.. Gårdagen bodde jag på soffan och försökte börja äta smått och såklart mycket vila..


Idag är jag mer som människa igen, skönt. Har behållt min tandläkartid eftersom det inte blivit värre. :) Så ska jag ta lite kaffe & frukost nu sen bär det iväg dit.. Usch gillar inte det!!



Men ha en bra dag!



57 dagar kvar, vi längtar efter dig bus-bebis! ;)

27/1

Snooozade lite imorse, hehe. ;) Efter kaffe och frukost blev det lite röj här hemma, sedan en akut sväng till Helsingborg, alla mina tankar går till er. ♥ Beklagar sorgen!!


Sen fick jag träffat min saknade vän Malin en snabbis, åh vi måste ses oftare!! :)


Nu ska jag hoppa i joggingbyxorna och invänta mitt hjärta sen ska vi till Pappa på middag & spelkväll! :) Mycket trevligt.


Ha en bra fredag allihopa!

Underbar känsla!!

Besöket hos Barnmorskan gick jättebra, vår lilla älskling har vänt sig och ligger neråt med huvudet nu. :) Starka och fina hjärtslag hörde vi oxå, åh vad längtan är enorm efter dig bebis! ♥ Om två veckor börjar vi en föräldrakurs, det närmar sig med stooormsteg! :)


Nu ska vi slänga oss i soffan och bara mysa! :)

BM!!

Godmorgon, dags för frukost sen ska vi till Barnmorskan och få lyssna på vår bebis! KÄRLEK ♥

Efter det besöket ska vi nog fika med Lotta på Väla en runda och därefter storhandla. I eftermiddag kommer Sara hit en runda och snackar lite skit. En perfekt dag!

Onsdag!

Hejsan! Har varit uppe med tuppen imorse och tog en vaaarm dusch, sen blev det frallefrukost hos Pappa innan vi begav oss till Sjukhuset för ett återbesök med hans fotled. Allting gick bra, dryg väntan bara! :) Sen hade vi några andra ärende inne i stan som vi fixade.. Hemma igen blev det ett besök på kommunen, blivit klabb med min ledsagarlön!! Typiskt, men men.. Är hemma på soffan nu och ska vila ett bra tag är helt slut! ;)


Är så glad för alla mina nära och kära, livet är underbart! Önskar er alla all lycka. ♥


Imorgon är det dags för ett besök hos BM, lyssna på vår älskling i magen! ♥

Ny vecka!!

Japp, ny hyfsat fullbokad vecka väntar!! :) Idag är det ner till socialen för att skriva på faderskapspapper sen har vi bara hemma fix.. Skönt!


Imorgon har vi bjudit in oss på middag hos bästaste Mamma. ♥





Vi har 65 dagar kvar till bf, åh vad vi längtar efter dig! ♥ ♥

Fotodag!

Gick upp tidigt imorse och tog en varm lååång dusch! :) Passade bra efter bara några få timmars sömn.. :( Åt frukost och gick morgonrundan med Jack. Sen körde vi tilll Billesholm och hämtade tobbes kusin, erika. Hon har hjälpt oss att ta lite magbilder här hemma. Hon är ju så duktig på det och sedan ska hon redigera dem lite. Åh ska bli så spännande att se resultatet, blev många fina bilder på oss! :)

Sen körde vi hem henne och hämtade hem lite Sibylla mat.. Slängde oss på soffan innan Sara kom hit, sen bar det iväg på Kalas i Hjärnarp hos tobbes släktingar, det var mums med kakor! ;D


Är lagom trött, svullen och allmänt seg så nu slänger denna gravida kvinna sig i soffan och slappar resten av kvällen. =)


Ha en bra söndagskväll allihopa!

Drömmarnas land!

Ja vilka drömmar man kan ha.. Inatt drömde jag om en gammal vän, det kändes så himla verkligt! Hoppas du har det bra! :)


Orkade inte gå upp när klockan ringde, helt slö. Så blev lite mer än en timmes snoozande, haha! Men nu är kaffet på g och jag ska väcka min älskling så vi kan äta frukost! :) Idag blir det måla vidare för älskling och hans pappa medans jag ska fixa med lite annat.. Sen ikväll ska vi bjuda svärföäldrarna på middag! Tror vi kör på grillat, det var ju skit jäkla gott när vi åt det häromdagen. ;D


Kommer bli en bra dag!



67 dagar kvar tills beräknat bf! ♥

Fredag!!

Godmorgon! Vi försökte gå upp i tid idag men det var jobbigt, haha.. Snoozade 20 minuter!! Men blev en varm go dusch och nu är frukosten i magen! :) Ska strax bege oss ner till banken för möte sedan ska jag hem och ta det lugnt bara.. Ikväll är det dags för kalas hos Janet! :)


Ha en bra fredag mina vänner!!

Sömnlös i klippan!

Ja det blev inte många timmars sömn inatt, har en väldigt aktiv bebis som håller en vaken om nätterna! ;) Men det gör ingenting för det finns inget bättre än att få ligga med händerna på magen och känna det lilla livet! ♥ Får se om jag kan vila lite under dagen istället. Ska ner en runda till jobb närmare förmiddagen och fixa med lite grejor sen blir det en runda med Jack och därefter middag hos svärföräldrarna. Ska bli himla trevligt och gott! :)



Ha en bra dag mina vänner!

18 Januari!

Morrn morrn, efter en härlig sovmorgon så är det dags för kaffe & frukost! Mums, så gott det ska bli. Denna dagen är oplanerad vilket känns underbart! Ska bara ner och handla det nödvändigaste som ost, mjölk och bröd. :) Hihi! Vi får se om vi tar tag i målningen och fixar lite med inredningen, åh så fint här är hemma. :)



Om en vecka ungefär ska vi till BM igen och lyssna på bebis hjärta. LÄNGTAR! ♥





Bild från Stockholm, resan dit var med Mamma! <3

Fart och fläng!!

Började dagen tidigt, körde Pappa ner till tandläkaren imorse och medans han var där stack jag bort till jobb en runda och hälsade på! :) Sen blev det frallefrukost med älskling och så har vi varit hundvakt åt Jack i förmiddags. Hihi! Sen kom Tobbes Mamma och hälsade på en runda, blev kaffe & fika. Trevligt! :) Sen efter det blev det en lagom runda med Jack och sen fick vi kaffebesök av Pappa och hans vän. Så det har varit fartfyllt, är helt slut nu och ska bädda ner mig i soffan en runda tills det är dags att fixa kvällsmaten, blir fisk, potatis och sås! :) Hoppas där är något bra på tvn ikväll! :)


Bebis sparkar på i magen, det är så mysigt. Vi längtar såå efter dig! ♥


Blev en goood fika och en shoppingrunda på Väla med bästa Sara igår, det var himla trevligt. Får vi göra om snart igen, måste bli bättre på dedär med att ses!! :)



Jag älskar dig!!

Väla!!

Godmorgon, lite varm oboy och frukosten är nere ska strax fixa till mig för en efterlängtad fika med Sara! :) Ska bli trevligt.


I eftermiddag ska jag bädda rent och fixa lite här hemma :)

Söndag!

Jaha då var det söndag igen.. Idag ska vi inte göra för mycket, min kropp protesterar och jag har ont!!


Igår hade vi en superduper trevlig kväll hos Nille, Sandra & Nova! :) Det blev pizza och gladiatorerna sen skitsnack resten av kvällen. :D


Nu ska jag fixa frukost sen slänga mig på soffan! :)

Omöjligt!!

Skulle försöka med ett trick att få sova ut igår när jag la mig, ingen klocka ställd och mobilen på ljudlös men det hjälpte inte mig i allafall! Klockan 9 öppnade jag ögonen och kunde ikke sova mer, typiskt. Men bara att gilla läget och får nog vänja mig vid att inte kunna sova hela dagarna längre, haha.. Fast det var längesen man gjorde det! ;)


Ska göra mig lite frukost nu, blir i min ensamhet vill inte väcka hjärtat ju! :)


Ha en bra dag!

13 Jaunari

Uppe långt innan klockan ringde, hum.. Försökte somna om men det gick mindre bra, har masat mig upp till nyhetsmorgon och ska göra mig en kopp varm oboy såhär på morgonkvisten. :) Gott! Om någon timme ska vi möta upp Mamma på Ikea för att införskaffa det sista till bebis säng även ett besök på Jysk och lite sådant. Sen sticker vi hit och städar lite och börjar fixa i barnrummet, Mamma hjälper oss! :) Så snällt. Ikväll väntas det Taco mys för mig och älskling. Mysigt! :)


Blev en lång och trevlig fika med Emma Aarbye igår, alltid lika trevligt :) Får vi göra om snart igen!


Ha en bra dag allihopa!

Torsdag!!

Godmorgon, efter en natt med mardrömmar så är man rätt seg! Haha, men lite kaffe och macka ska nog på mig lite piggare om inget annat så lär mitt jobb få mig pigg.. Ska dit och hälsa på en runda nu på förmiddagen och fixa med lite papper :) Sen beger jag mig till Åstorp för en fika med Emma Aarbye, ska bli himla trevligt. Längesen vi sågs nu ju! :) Sen blir det hem och slänga mig i soffan..


Ha en bra dag mina vänner!

Bygge!!

Usch ja.. Vårt hus ser verkligen ut som en byggplats, skitigt och grejor överallt! :D Men sånt man får ta när man målar och fixar, kommer bli så snyggt när allt är färdigt! :) Lääängtar...


Barnrummet är färdigmålat och vi är så nöjda med resultatet, mitt hjärta är så duktig! :) Nu har han börjat att måla i hallen, kommer oxå bli så snyggt alltså.

Blev frallefrukost hos Pappa imorse, var mycket gott :) Sen hemma igen så började jag bygga spjälsäng och skötbord, så nu är det färdigt. På fredag kommer Mamma då ska vi fixa och dona i barnrummet :D LÄNGTAR!!


Ikväll är vi bjudna till Svärföräldrarna på middag, ska bli gott! :)


Jag är världens lyckligaste på denna jord, är så galet förälskad och lycklig med min älskade Thobias och om två månader har vi vårt älskade lilla mirakel hos oss och är en liten familj. Kan man vara annat än glad? ALL KÄRLEK TILL ER MINA HJÄRTAN!




Bebis vecka 29 ♥

Ikea och andra ärende!!

Godmorgon! Efter en sömnlös natt ska jag försöka piggna till med lite kaffe och frukost, hehe! Ska möta Mamma i Åstorp om någon timme sedan ska vi vidare till Ikea och handla lite nödvändiga grejor. :) Kommer bli en mysig dag! Ska även ta hand om Jacks promenader idag för att avlasta brossan men det sköter Tobbe. :) Hihi! Sen blir det nog måla när vi kommit hem igen. Åh så fint där blir inne i barnrummet, längtar tills det är dax att inreda till bebis. :)


Måndag!

Igår vart vi på Bauhaus med Daniel & Sofie. Köpte färg till hallen och barnrummet, blir nog lite nallepuh tema som det ser ut som. Åh så fint det kommer bli! :) Hihi! Sen fortsatte vi vidare till Rusta en sväng och kollade. Sen blev det hem till soffan och vilade.. Därefter började tobbe att spackla i barnrummet så idag ska det nog målas! :) Hihi!


Frukosten är snart nere, sen blir det fixa till sig för en god fika med Josse & Hugo! :) Det ser vi fram mot, ska bli mysigt. :)



Ha en bra dag!

Hundvakt!

Ja vi har varit hundvakt sen igår åt lilla Diesel, allting går jättebra! :) Mysigt! Frukosten är nere och har kollat lite tv, sen ska vi nog köra till Bauhaus med brossan och sofie, köpa färg till barnrummet och hallen. Åh det kommer bli så fin fint.. Hihi! Nu börjar det närma sig BF, bara två och en halv månad kvar.. Inte klokt vad tiden går men det gör absolut ingenting, hihi.. Men hög tid att börja fixa och förbereda lite så man inte har allt den sista månaden! :) Så idag ska det handlas färg sen har Tobbe att göra... Haha ;D


Hade en riktigt mysig dag igår med Farmor, Brossan och Pappa! Vi tillagade världens godaste fleskestej. :)


Nä nu ska vi fixa till oss lite.


Lördag 7/1

Godmorgon, gick upp i lagom tid och tog en dusch. Frukosten är nere nu ska strax träffa Mamma en snabb sväng sen blir det hem till Pappa och förbereda kvällens middag... Farmor ska lära oss att göra hennes fantastiska fleskestek. Det tar ju lite tid att tillaga så vi ska vara med från början! :) Spännande. Så vi ser fram emot kvällens middag. Mums! :)


Igår hade vi fonduemiddag hos brossan och sofie, det var så himla gott och trevligt. :) Tack för en lyckad kväll!

Ha en trevlig lördag allihopa!

Trettondagen!

Det blev en uppfriskande liten promenad i skogen med Älskling, Sofie, Daniel och vovvarna! :) Mysigt och perfekt väder, avslutade med varm choklad :) Hemma igen blev det en härlig vila sen fortsatte jag att plocka ner julen, bara granen kvar som ska ut. Skönt sen är det över!!

Ska strax fixa till oss och hämta upp Mamma vid 18 tiden på stationen, sen vidare hem till brossan och sofie på fonduekväll! :) I LOVE IT..


Fick en gullig present av brossan och sofie igår till bebis, så söt!


Inget blev som planerat...

Vi stack till Väla en runda med brossan och sofie men blev inte långvarit för vår del, efter en liten shoppingrunda och en fika fick vi bege oss hemåt.. Jag fick min smärt attack igen, suck!!!! Så sen 16 tiden har jag varit sängliggandes med desperata försök att bli av med den hemska smärtan.. Först nu är jag lite mer rörlig men har fortfarande lite ont när jag andas! Jävla skit att man ska behöva ha det såhär... Läkarna hittar ju inget fel på mig heller, ALLTING ser bra ur efter udersökningar och prover.. Så det är märkligt att det kan göra så ont och sen inte veta riktigt vad det är.. Aja!!


Vi får snart bastu och nattgäster, brossan och sofie kommer hit :) Mycket trevligt, blir ett varmt bad för min del när dem bastar sen soffan igen.. :)

Torsdag!

Godmorgon! Började med lite sovmorgon, har ingen ork till att gå upp när klockan ringer så vi snoozar lite istället. Skönt. :) Har fixat kaffet så nu blir det väcka mitt hjärta sen äta frulle. Får se vad vi gör idag, kanske en runda till Väla med brossan och sofie. Sen ska vi till Tobbes kusin och fika för hon har fyllt år. :) Gott! Blir nog en bra dag. Sen lär jag ligga helt deckad i soffan ikväll!!



Är verkligen supernöjd med håret igår, blev röda slingor och klipp! Häftigt.


Så mysigt det var igår, jag och älskling låg och tittade på magen när bebis bökade runt där inne, fick oss en och en annan spark! ;) ♥

Storm!!

Godmorgon, en stormig natt och morgon.. Pii, jobbigt kan knappt sova när det blåser så!! :/ Men det slutar väl snart hoppas jag..


Frukosten är nere och är lite piggare, ska snart ner till frissan och få mig en makeover, haha! :)



Ha en bra dag!

3 jaunari

Var uppe tidigt imorse, blev en dusch sen körde vi in till helsingborg för ett besök hos BM! Det var dags att dricka glukosbelastningen, gick som en dans. Smakade ju inget vidare men tyckte inte det var så hemskt som dem flesta säger.. :) Men väntan därinne i två timmar var ju drygare än något annat.. Tråkigt men nu är det gjort, hade ju min älskling som sällskap! :) Vi fick höra bebis hjärta och det slog på bra, en frisk liten sprallig bebis! Mysigt. Alla värden såg bra ut, skönt.


Nu är vi hemma och jag har fått mitt efterlängtade kaffe och frulle.. Gott! Ska vila oss till en film nu sen väntas det ett besök till hos BM i eftermiddag, fast ska träffa läkaren då och sen får vi se hur det blir.


Ha en bra tisdag!

Måndag!

Fösta måndagen på det nya året, hehe!!

Idag ska jag bara ta det lugnt, väntar viktigt samtal på förmiddagen, håll tummarna. :)
Imorgon ska vi till BM på morgonen och dricka glukosbelastningen, ska ha med mig en hel citron för har hört att det smakar ikke gott. ;) Sen får vi se om det blir jobb..


Nu är kaffet färdigt så det blir frukost till Våra bästa år, haha! :)


Lite bilder från nyår...


Vår varmrätt, hemmagjord plankstek!!



Firar in det nya året därute :)



Nyårspussen ♥

1/1-12

Vaknade upp med samma smärta som jag hade i veckan... Fick ringa till jobb och säga att jag inte kommer, vila står på mitt schema hela dagen!! Typiskt, vilken start på det nya året. Men finns inte mycket att göra åt det, man måste ju lyssna på sin kropp. Blir ett varmt bad senare!


Hade en riktigt bra och trevlig nyår med Älskling, Pappa, Daniel och Sofie! :) Vi fick till en riktigt god 3 rätters middag, toast skagen, hemmagjorde plankstek & marängswiss! MUMS säger jag bara. Sen spelade vi Monopol fram tills 12 slaget då vi gick ut och firade in det nya året.. Mysigt, sen fortsatte vi med Monopol ett tag till sen blev det hem till sängen.. :) En perfekt avslutning på det förra året. ♥ Tack allihopa!


Nu väntar ett underbart 2012, längtar! ♥


Bebis är väldigt aktiv, så mysig känsla! Då är vi inne i vecka 28, nu får tiden gärna springa iväg och bli mars månad, vi längtar efter dig!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0