40 års fest!

Hemma efter en trevlig fest :) Nu nattmat sen en god natts sömn. Bjuder på en ego bild, långklänningen fick premiär ikväll :)

Frukost mys hos Brossan!

Nellie hjälper morbror Nanne (Danne) att vattna! <3

Rastlös!

Såja, första dagen på semestern som är planlös & jag är sjukt rastlös! :/ Tog inte ens en vecka, haha.. Nellie vilar och jag hoppas hon vaknar snart, då är det lunch dags sen går vi ut på en promenad! :) Tråkigt att det blåser bara. Helgen händer det massa skoj! Imorgon ska vi på 40 års fest & Nellie ska sova hos Farmor & farfar! Hihi, lördagen blir nog lugn. Sen på söndag ska jag träffa Fia, så längesedan så vi kör på en hel dag tillsammans. Först hem till henne och fika sen hit här & hjälpas åt i trädgården sen avslutar vi vår söndag med grillning och kanske ett glas rose! ;) <3

Sommarväder!

Äntligen har vi haft lite sol och jag njuter, har tyvärr inte haft tid till att sola men det behövs inte! :) Just nu vilar Nellie och jag har fått gjort en del så gott det går.. Var hos doktorn igår eftersom jag fick riktigt ont i min hand/handled. Det visade sig vara Tumbas artros/förslitnings skador, smärtstillande och salva fick jag utskrivet. Ska vidare till sjukgymnast & arbetsterapeut och få hjälp att leva med det.. Även en skena ska provas ut!! Hjälp vilken chock det blev! Men men får hoppas att jag inte har allt för ont, är ju bara 25 år gammal. Tabletterna börjar ge värkan. Jobb i helgen sen går jag på semester och då ska jag vila upp mig! Doktorn ville sjukskriva mig men känns inte lönt eftersom jag bara har helgen kvar :) Jag kämpar på! Ha det bäst!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0