la la la...

Hemma igen, var supermysigt och få umgås med Josse nu ikväll. Träffar ju inte henne på en hel vecka och det är illa, kommer sakna henne jättemkt. Vi såg en film och snackade :) Tihi! Nu ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng. Upp tidigt imorgon, ska till frissan. Josse är söt och följer med så vi kör vid 09.00 tiden. Efter det blir det Familia en runda, luncha och kolla lite affärer. :) Sen jobba 14.30-22.

Hörs mer imorgon.

Natti Natti . .

Klok unge!

Haha, tittar på ett komediprogram på 5:an. En liten unge fick en fråga..

Vad vill du bli när du blir stor?!

- Jag vill inte bli stor.

Hahaha, rätt smart sagt tyckte jag.


Till verkligheten här nu. Har städat, tvättat och påbörjat min packning. Fasen, det är verkligen svårt. Vet inte alls vad jag ska ha med mig. ; / Jag är ju rätt känd för att packa alldeles för mycket bara jag ska vara borta 1 natt. Haha! & hur ska detta sluta? Vi ska ju vara borta 1 vecka. Men jag får väl tänka att det inte finns så mycket plats i väskan. ;p Kanske hjälper?

Har precis slängt i mig lite mat, eller ja nudlar & ägg. gottigottgott. Ska strax hitta fram en film och gå hem till Josse! :) Ska bara packa klart först. Hihi!

Torsdag.

Idag ska jag vara duktig. Kom hem från jobb, slutade 13, gick direkt ner och startade en tvätt. Nu tittar jag lite på Våra Bästa År, sen blir det städa hela lägenheten. Massa dammråttor som flyger runt här ! ; ) & så ska ge mig på att packa min väska, ingen aning vad jag ska ha med mig i klädesväg. Svårt som fan, där är ju mycket kallare där uppe än vad vi har här i lilla Skåne! hehe. Yesyes, det löser sig väl. Sen ikväll ska jag hem till Josse och kolla film, myspys.

Hörs sen.

Tur i oturen?

Min dag har varit superbra. Kom iväg till bussen vid halv 3, men tyvärr kokade motorn över sista stationen i Kvidinge. My gaaad! Vadå, irriterad? Hade ju en tid att passa, skulle ju möta Sara. Ja, det blev att slänga iväg ett mess och förklara, men hon var så söt som kom och hämta mig mitt därute på landet. Jävla bussjävel rent ut sagt! Så det kan man ju säga var tur i oturen. Väl framme på Familia började vi känna oss hungriga så det blev mat på Graffitti :) Mums, alltid lika gott & trevligt sällskap hade jag. Tack för en jättetrevlig dag, Sara!  Efter besöket på Familia åkte jag med till Billesholm, träffade mitt hjärta en runda. Myspys! Han & Nille spelade Xbox när vi kom dit, så jag & Sara passade på att bowla lite. ;) Sen var dem med på en omgång oxå, jag förlorade med 2 poäng. Men skoj var det :) Sen blev det lite kvällsmat & sen mys med min älskling. Åh, vad jag älskar honom. Har aldrig varit såhär lycklig! Han är det bästa som hänt mig. Vid halv 8 hämtade min kära bror mig, körde till Oj i Åstorp och handlade lite gottis och sånt. Sen hem till honom och kollade en film, inte träffat honom på länge ju, & brun var han. Vill oxå utomlands ju! ; ) Efter filmen körde han mig hem och här sitter jag nu. Ska strax sova, en lång dag framför mig imorgon med tusen grejor att fixa. Men som sagt det löser sig !

Jag måste få säga att min bror har räddat min dag, när vi körde från billesholm till åstorp så dunka han musik för fulla muggar, asbra låtar! Så jag fick låna skivan och bränna till datan, så nu sitter jag här i soffan och diggar! Ååh, jag älskar verkligen musik. :) thaaank's brooo.

- Förstår mig inte på vissa människor? Varför prata bakom ryggen? Blir så less på er. Att ni orkar, men nu har jag ännu fler anledningar till att inte tycka om er...


Godnatt   ♥

Vad säger man?

Godmorgon kanske. Jobbat min sista natt på över 1 vecka nu, underbart. Gick hem halv 9 imorse och kunde minsann somna om. Kryss i taket! Vaknade igen vid elva. Kände mig utsövd då? Haha. Yesyes, nu sitter jag här och kollar runt. Får väl gå och bädda sängen en runda eller nått. :)

Ska ta bussen till Hyllinge vid halv 3. Möta Sara och fika på Familia! Trevligt. ;)

Hörs sen, ha det bra.








Tisdag.

Vaknat för en timme sedan, fixat & trixat. Bland annat slängt igång lite kaffe till mig och Malin såhär på morgonkvisten :) Sedan blir det byn för att hämta ut mitt paket från H&M. Ska springa ner och kolla tvättid oxå, usch vad jag har och göra denna veckan ; /  hatar att vara stressad. Idag jobbar jag natt, så hela dagen går ju åt till de! Suck.

Nu har jag inte mer att skriva förtillfället.

Världens sötaste mamma .

Japp, det har jag & är så stolt. Träffade henne imorse på jobb, efter mer än 2 långa veckor. & brun var hon! Fuskis. Hihi. Hon hade mina parfymer med. Så nu är man 2 luktegott rikare ; P Love it! Hon hade handlat massa fint till mig i Thailand. En väska, plånbok, linne, strumpor, bordsunderlägg och glasunderlägg i samma modell, annan väska. Massa fint <3 Tack världens sötaste mammi <3 Men det bästa av allt är att hon är hemma igen, har saknat henne så mkt! Även min kära bror som jag får träffa på fredag. Love yaa!

Är hemma med Malin nu, hon ska sova här inatt. Treeevligt! :) Det blir nog tv, yatzi och vem vill bli miljonär. Hihi! Fick brev från H&M idag, mina grejor är kommna, ska hämta det imorgon. Iih, ska bli skoj och se om allt passar!



                en av väskorna & plånboken :)

HejHej !

Befinner mig i Helsingborg nu, hemma hos Malin. Hon ska hämta sin väska som ska med till Kläppen :) & så har vi druckit kaffe. Trevligt! Ska strax bege mig hemåt, blir en lugn kväll framför tvn, jobba natt imorgon igen. Puh ! Går på den sista energin nu, är så trött & har ont i hela kroppen. Sträck halva ryggen, gör svinont. Kan inte sova ordentligt eller någonting! Jobbigt. Men överlever, snart semster 1 vecka och det ser jag fram emot, en hel vecka med Malin & Tobbe. Underbart! :)

Ha det bra, hörs senare.

Helgen <3


Helgen är slut och det går alldeles för fört. ; /



Fredag; Min älskling kom, vi tittade på Let´s Dance och hade myskväll.


Lördag; Jobbade till 15.00.. Sen hem och spelade lite yatzi med tobbe tills vi kom på vad vi skulle göra. Det blev en promenad och en runda i solariet. Nu kan jag verkligen inte sola på ett tag, brände mig ;( haha! Sen gick vi inom affären. Handlade lite till kvällsmaten. Det blev potatis i ugnen, lövbiff & bearnaisesås. Mums säger jag bara! Vi hyrde även en film " The Strangers " Läskig som tusan. Hihi! Buut, efter maten gick vi inom jobb och snackade lite med Malin ang Kläppen så hon är medveten om hur allting kommer bli till helgen ;) Sen hem till Frida, där dem satt och drack lite :) men vi var bara sociala ett tag sen gick vi hem och slängde igång filmen. Mysdag! <3

Söndag; Vaknade vid halv 10. Ville inte gå upp, hade kunnat ligga i sängen med mitt hjärta hela dagen och berätta hur mycket jag älskar honom ;) Men det var bara upp & hoppa. Spelade en runda Vem vill bli miljonär på Dvd. :) Skoj. Sen tog jag en dusch & så gick vi och hämtade Mat från Centrum Kiosken. Nu ska jag strax gå till jobb! :( Men har haft en mysig helg med älsklingen. Älskar dig, thobias !

Hur har er helg varit? :)

puss & kram.

Irriterad !

Nu går dem över gräns, jag tänker snart sluta visa respekt åt dem gamla & jag har fan all rätt till det med ! ! Idag när vi var ute och handlade med jobb. Är ju som sagt personlig assistent! Vi hade precis packat ner varorna och skulle gå så knackar en dam mig på axlen och viskar en sak om tjejen vi hade i rullstolen. Jävla kärring rent ut sagt ! Jag blev chockad och trodde jag skulle ge kärringen en stor jävla smäll.. Det förtjänade hon! Men tur va så hade min jobbekompis börjat gå utåt redan och jag bara gick ifrån tanten. Fick bromsa mig själv från att dänga till henne! Men usch för vissa gamla .. Att dem bara vågar ! Hela vägen hem sen, gick jag & älta detta. [Vill inte skriva här vad hon sa!] Men irriterad som fan är jag.  Vissa folk är bara så respektlösa. . Isch & tvi !

Underbara fredag!

Godmorgon. Sovit gott?

Pigg & vaken, det är ju fredag. Alltid lika underbart! Har tagit mig en varm morgondusch, nu väntar jag på att gå till jobb. Lite tidigt ännu, börjar ju inte förräns halv 9. Tänkte ju att då hinner jag blogga en runda!  :)

Igår var ju som sagt Malin här hos mig. Det var jätteroligt att träffa dig igen, gumman. Längesen nu ju! Vi hade hur mysigt som helst, snackade en massa, sola, gick en långrunda på 1 timme, spelade yatzi & drack varm oboy! :) Mys. Tack för allt.

Ja, tillbaka till den ljuvliga  fredag.. Min älskade Tobbe kommer till mig idag, jag LÄNGTAR ! Blir en massa mys ikväll, kolla Let´s Dance tex. :) Någon som mer ska se det eller? Såå bra, diggar Hasse Aro!

Mamma & brossan är hemma igen. Fick mess imorse. Älskar er <3

Ha en bra dag.

; /

Hemma från Åstorp. Tog bort mina fina naglar idag, eftersom Sofie strax ska vara Mammaledig och jag vill ju inte gå till någon annan, trivs så bra hos henne & är alltid nöjd. Så får bannemej vänta tills hon är tillbaka igen. Men fyy vad jag kommer sakna mina naglar! Det är så tomt utan dem faktiskt. Men jag vänjer väl mig! Hälsade på Pappa en runda oxå idag, alltid lika trevligt. Malin följde med mig hem, myspys. Vi gick inom Nova när vi hoppa av bussen, köpte mig en fin tröja på rean! :) Sedan gick vi bort & solade en runda. Skööönt! Nu sitter vi här och tittar på Next. Haha, så jäkla lökigt program egentligen.. Men roligt att titta på! Blir en halvsleden film ikväll & tidigt i säng.. Jobba imorgonbitti!

Puss & kram.

Im ready !

Japp, redo att åka till Åstorp och få fixat mina naglar. Har slängt i mig en halv panpizza, allt jag orka ; / ingen aptit. Vaknade även imorse och kände min hals, har ont i den ! Men men, det går nog över igen. Hörs sen!

Morrn Morrn !

Är kass på rubriker, jag erkänner det. Men det får ni stå ut med! Vaknade imorse utan min väckarklocka, otroligt. Brukar sällan göra det! Hade ju ställt den på lite sovmorgon, men ikke. Ännu värre med min nacke idag, hade behövt en omgång massage. Får vänta tills imorgon och be Tobbe snällt (a)  : ]

Idag är det Åstorp för min del, ska göra ve naglarna & träffa Malin. Som jag inte gjort på länge länge ! Sedan blir det bussen hem, och promenad med Josse mot kvällen. Underbart! Kan ju inte bli en bättre dag, nästan.

Jag börjar få panik.. Nästa helg åker vi till Kläppen, skidsemester. Men vad ska man packa med sig i klädesväg? Har skidställ & underställ m.m Men va tusan det tar ju nästan upp all plats i väskan? pah. Orättvist! Jag får väl stampa, hoppa, trycka, helt enkelt vara hur våldsam som helst för kläder måste jag ha med mig. Klarar inte mig på 1 par jenas och sådant? Aldrig! ! Äh, det löser väl sig. Tur att Malin ska med :)

Fick ett sms av Mamma innan, dem åker från hotellet idag. Saknar dem så himla mycket! Men imorgon då är dem hemma hos oss igen. & daniel du ska få en bamsekram! Älskar er.


Ha det bra, hörs sen. 

Godnatt!

Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Ont i nacken som fan!   ; /


Sov gott.

Duktiga jag är.

Tog mig an dammtrasan för ett tag sen. Det behövdes! Men har en liten paus nu, tittar på OneTreeHill. Sen blir det dammsuga & torka golv. Alltid lika skönt när det är nystädat. Känner mig så duktig! Visst är det bra att berömma sig själv? Jag brukar göra det iaf.

Ska promenera ner i byn när jag är färdig och handla lite & sola :)

Blir nog en fruktsallad till Top Model ikväll! Mys.

Hejsålänge!

Väla !

Är hemkommen från Väla för ett litet tag sen. Hittade lite kläder och en efterlängtad nattkräm. Nu är det slut på vissen hud i facet!  :) Är nöjd med mina köp. Älskar verkligen att shoppa! Ni med? Haha. Blev Mcdonalds för min & josses del, men fick äta det i bilen hade lite bråttom hem! Hehe, men det gick lika bra. Är ju ledig idag, så blir väl slappe resten av dagen. Tänkte faktiskt gå och sola en runda. Hade varit skönt! & ikväll är det Top Model.


Är smått irriterad på min mobil, vi kommer verkligen inte överens ! Den böjar dumma sig som fan, och så jäkla teknisk är jag inte så jag kan fixa det. ;o Ska ringa min kära far och höra om där finns garanti på skitet? Isf ska jag ha en ny. Uhff, för detta. Mobilen är ju en del av ens liv, tyvärr. Jaoo, det löser sig! Annars får jag dras med den gamla halvtrasiga mobilen sålänge. Men hur kul är det liksom?

Vill ha mina kläder från H&M som jag beställt. Blir i denna veckan dem kommer! :)


puss & kram.

ville bara säga att..

Jag är världens lyckligaste.

älskar dig, tobbe  ♥

Daglig dos

Kom hem för ca 20 minuter sedan. Gick kvällsrundan med Josefin, det var verkligen behövande. Fick pratat ut, tack för att du orkar med mina problem. Eller ja, problem kan man nog inte kalla det. Alla tankar, jag behöver en knuff då & då! Man är ju bara människa, precis som alla andra liksom. Hade jag kunnat trolla så hade jag gjort det för längesen. Är ni med mig vad jag menar?

Är ledig ons-tors. Skönt, Josse frågade om jag  ville följa med till Väla imorgon. Och självklart vill jag det! Utan tvekan. Förmodar att vi lunchar eller fikar, brukar bli så. Det är mysigt! Ska försöka hitta två lampskärmar till sovrummet. Är i stort behov av det! Hoppas turen är på min sida.

Måste bara berätta en jätterolig grej för er, igårkväll när jag befann mig hemma hos Tobbe så ringde Josse. Jag & Sara satt i köket och var allmänt trötta & tramsiga. Vi kom på en superidé, Josse vill köpa sig en hund... (det var så allting började) så trött/tramsig som jag var sa jag att jag skulle skaffa mej ett marsvin, och Sara kom på att hon skulle skaffa en guldfisk, så skulle vi alla gå ut med våra husdjur. HAHA ! Okej, förstår om ni inte alls tycker detta är roligt, men vi tyckte det igår. SKITSKOJ! ! & idag när jag mötte upp Josse kommer hon med en påse i denna påse låg där ett gosedjur... Ett Marsvin. Tyckte det var supergulligt, hon hade köpt det till mig idag på Ikea. Eftersom vi pratade om det igår ! HAHAHA, klockrent om ni frågar mig. Äh, ni förstår er inte på detta ändå. Men tack, gumman. Du gjorde min kväll !

Nu ska jag titta lite på tv sen krypa ner i sängen.

& grattis älskling. är glad för din skull, detta fixar du bra! älskar dig. ♥

Godmorgon!

Hemma igen efter några dagar hos min älskade. Det är verkligen underbart att få vara i hans närhet!

Känner att jag behöver skriva av mej lite här. Är väldigt tankspridd, får inte bukt på vad jag vill ha ut av alla tankarna. Verkligen jobbigt! Det finns så mycket här i livet man vill, men tyvärr inte kan få. Eller är det bara att kämpa på för att uppnå sitt mål? Men har nästan glömt bort hur man gör. Hur kämpar man? Vad vill jag, hur vill jag leva? Åh, så jobbigt. Jag känner för det första att jag behöver mod, mod för att våga vissa saker här i livet. Och stärka upp min självkänsla. Kanske dax att börja läsa lite av Mia Törnbloms böcker igen? Hon är en mycket stark person. Beundrar henne för hennes sätt att komma tillbaka! Hur stark hon har blivit och kan hjälpa andra människor. Det är liksom typ, Go For It ! Glömmer aldrig hennes förevisning vi var på med jobbet. Underbart, vilken energi! Som sagt, jag beundrar henne.

Efter jobbet ikväll ska jag ut och gå med Josse. Behöver verkligen prata av mej, och det finns inget bättre än att få göra det med den underbaraste varelse här på jorden som förstår mej helt ut. Min kära Josefin! Jag tackar henne för mycket, hon pushar alltid mig och det bästa med allt, tror på mig. Tror att jag kan lyckas, ingenting är omöjligt!

Jag är så lättirriterad, blir arg för ingenting. Har mina hastiga utbrott för ingenting, vad händer med mig? Är jättekänslig, tårararna kan lätt spruta för nada. Men jag håller tillbaka dem, har ju ingenting att gråta för liksom? Är hur lycklig som helst med kärleken & vännerna, även familjen. Så jag menar, varför detta känsliga? Märkligt hur vi människor fungerar. Eller jag är ensam om detta?!

 Nu har dem bannemej höjt priset när man ska åka tåg oxå? Vafan är det för problem med Sverige? Ruinera oss, gör det. Blir så arg. Ursäkta men det är jävligt löjligt?

Nej, nu ska jag inte klaga mer. Men det känns skönt att få ut allting, men kanske inte roligt för er att läsa. Men det är ju faktiskt inget lästvång på denna sida, visst? 

Ha en bra dag, jag ska fortsätta gräva ner mig i deppmusik och försöka komma på bättre tankar ! ! 

....


" farväl jupiter adjö, jag måste läka mina sår"


lars winnerbäck !



Crash boom bang.

Verkligen, alla planer ändrades igår av ett telefonsamtal från Josse ! Blir så less, hade verkligen ställt in mej på att börja dansa idag, nepp ändrat till vecka 6 ! Så det är bara till att bita ihop och längta ännu mer.

Igår blev det som sagt Väla med, Tobbe, Sara & Arne. Mkt trevligt, shoppade lite grann. Fick med mej; 1 jacka, 3 toppar och 1 par benvärmare. Helnöjd! Alla fina sommarfärger hade kommit in nu, vadå vill ha sommar ! !

Tur i oturen idag alltså, fick ett telefonsamtal från TheStudio i Malmö. Överlycklig, ta med 4 vänner, bli fotad och sminkad gratis. Så den 21 februari bär det av ner till Tourning Tourso för oss fotomodeller ;D Jag är lycklig !

Men vi vet fortfarande inte vad vi ska hitta på idag eftersom dansen blev framsköten. Aja, får kolla upp det mer när Sara och Tobbe är hemma igen. Kanske blir det Väla för att kolla in resan vi planerar att hinna med i sommar? :) Eller en långpromenad.


Snart bär det av till Kläppen, skidsemester! :)

kram på er.

Vill så mycket,

men räcker tiden till?

Sov till halv 11, underbart med sovmorgon. Särskilt med min älskling bredvid! Idag ska vi till Väla, har ju en hel hög med presentkort känns det som? hehe. Vill shoppa non stop! Men innan dess skulle jag vilja stekas i ett solarie. Men räcker tiden till som sagt. Det får vi se! Ska sova hos min älskling inatt, är ledig imorgon. & då börjar även dansen! Kan ni förstå hur jag längtar??

Igår blev det bio med älskling & pappa. Vi hade iallfall tur med vädret igen. Verkligen en komedi! :) Som vi skratta. Haha ! Myspys. Sen orka vi inte för mycket när vi kom hem, somnade till en film i soffan ! haha ^^

Hade en läskig dröm inatt, att en tandläkare jagade mig. ; O
fyyy. det var jätteläskigt.
Börjar nämligen känna av att en visdomstand är på väg, håller på att bli knäpp ! & ont gör det. Tror det är därav min mardröm kommer ifrån.

Nu ska jag leta fram kläder för idag, sen duscha. Älskling har varit söt och diskat precis! Love him.

Ha en mysig söndag !

Ljuva fredag

Mm, så känns det just nu. Efter jobbet gick jag inom Nova, dem har ju rea. Har klarat och hållt mej därifrån eftersom jag snålar med mina pengar så jag slipper vara fattig i slutet! :) Jätteduktig. Men fick ju en julklappspeng av Pappa, så det blev 2 tröjor för det plus där blev pengar över. Skitsnygga, kan både ha dem till vardag/party. Happy Me! Har bytat om och lite så nu, ska börjar tvätta om en timme. Härligt! Josse messade nyss vårt smink som vi beställt av Sandra är kommet, så jag ska knalla bort till jobb en runda sen och hämta det. Weehhej. :) Och såklart invänta min älskling. Är taggad som tusan inför Let´s dance ikväll. Köpt hem godis & cocacola, kvällens höjdpunkt! Mums.

Nepp, kära vänner nu har jag inte tid för detta mer. Hörs senare !!



Whiskey Lullaby, så great låt ! älska.

Life is short . .

Godmorgon.
Helt otroligt att jag hinner blogga såhär på morgonen. Börjar strax jobba, slutar 13. 00 idag! Skönt, sen är jag äntligen lite långledig. Har precis plattat mitt hår och slängt på mej lite kläder, frukost kan jag ju som sagt inte äta än. Är ingen morgonmänniska när det gäller mat!! Men det blir kaffe på jobb iaf, standarden. Men visst är det inte bra, jag vet. Men vad är godare än kaffe & morgoncigg? :) haha. Nej slutpratat om sånt trams ! Vi har alla många åsikter om den saken. Nu ska jag hitta fram ett par benvärmare sen borsta tänderna och gå till jobb. Ha en bra dag, hörs sen! puss.

Torsdag

Godkväll folk !


Hann med en runda i solariet innan jobbet.. Det var underbart som vanligt!
Fick sluta vid halv 9 ikväll, tog komp. Var verkligen inget att göra ikväll, bättre gå hem än att bara sitta liksom. Messade Josse direkt när jag gick hem, blev en snabbis hemma, bytade om och på med vinterpalterna! Möttes på Netto för vår kvällspromenad, jag gillar det starkt. Tog en mindre runda idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba, men vi hann prata om allt möjligt ändå! Det är så sjukt skönt att ha en vän som Josse, kan verkligen öppna mitt hjärta för henne, hon lyssnar och stöttar. Vi är lika i det mesta, min allra bästa vän.  Nu sitter jag i min kära soffa med datan i knäet och myser i min ensamhet! Ska strax fundera på sängvalsen, men lyssnar på jättemysig musik som Josse skickat till mej. Riktigt riktigt riktigt jäkla bra ! Mysmusik.

Imorgon är det fredag och det jag ser fram emot allra mest är att få ha min älskade tobbe hos mej. I hans närhet känner jag mej trygg & älskad. Han är underbar på alla möjliga sätt! Jag är världens lyckligaste människa som får känna hans kärlek. Det är en underbar känsla! Jag älskar dej mitt hjärta tusenmiljonertriljoner, äh det går inte att förklara. Vi vet vad vi känner och det är huvudsaken, visst? KÄÄÄÄRLEK ! ! !

godnatt!

Snökaos.

Aa, det snöar ännu mer idag. Men man kan ju inte klaga det är mysigt! Jag tog lite sovmorgon och ändrade min tvättatid till imorgon. Det var rätt skönt, men vaknade på ett väldigt konstigt sätt. Sover så himla knepigt ! ! Ett problem som är rätt svårlöst? Aja, nu ligger i soffan med min laptop och lyssnar på MTV. Britneys top 10! Haha, men hon gör mkt mkt bättre musik nuförtiden. . Och hon lyckas alltid ha sådär jättefin kropp?! *avis, lite grann* menmen.. Nog snackat om henne nu, jag har tänkt ut hur jag ska lägga upp min dag. Blir en långpromenad nu på förmiddagen, inom Ica och lämna in min ansökan om ICA-Kort. Nu jäklar ska här samlas bonus. Sen tror jag att jag tar en runda i solariet med, hade varit skönt. Sen är det bara hem och duscha för att sedan gå till jobb. 14.30-22.00!

Hejdå.

Kvällsrunda!

Kom hem från kvällsrundan med Josse för ca 15 minuter sedan. Det var verkligen en mysig promenad som allt annat är när det gäller min kära vän. Hon är underbar ! Vi börjar komma in i detta nu, och det är så himla roligt. Får se om det blir en runda imorgon oxå, slutar 22 då med. Men det återstår att se! Min förmiddag invigde jag i ett av Oasis solarium, mycket härligt kan jag tala om. Sedan blev det inom affären och handlade lite. Nu har jag börjat tina upp lite efter min kopp varm oboy. Det är verkligen något man uppskattar efter en lång kall promenad :) superbra. Nu ska jag bara blogga klart sen hoppa i säng, är rätt trött. Jobba kväll imorgon igen, det börjar bli rätt segt. Men snart min lediga helg och då blir det massa mys med min älskade. På fredag lutar det just nu åt premiären på Let´s dance och massa slappe! Underbart. Kan ni typ ge mig fredag så jag kan få pussa på mitt hjärta?? Saknar ju honom..

Godnatt på er !


                                         

Äntligen

Jag har plockat ner min julgran. Alla julsakerna är gone! Skönt, ska bara asa ner alla lådor i källaren nu :) najs. Sen ska jag gå ner i byn en runda och handla ! Hörs senare.

Snömys.

Slutade jobba halv tio, promenerade hem bytade om till mina fina träningskläder. (tack mamma) Gick och mötte upp Josse, sen tog vi oss en härligt promenad på cirka 1 timme, lite mer faktiskt. Så underbart skönt, ett stort plus för snön som kom precis lagom tills vi skulle gå. Nu har jag kröpit ner i soffan och gjort lite varm oboy, mysigt! Men saknar tobbe otroligt mycket, älskar verkligen honom. <3

Imorgon tänkte jag ställa klockan och gå upp lite tidigare, funderar nämligen på att sola en runda och fixa lite annat. Sen jobbar jag kväll. Men imorgon ska vi ut på en kvälls runda igen, underbart ! Hoppas det är snö då med.


puss & kram.



                Snöfina.

Skridsko :)

Aa, igår hämtade Tobbe och Sara mig i bjuv. Sen körde vi hem, åt några mackor sen var det dax för skridskoåkning. Älskling hade köpt ett par till mig <3 Så söt han är! Ner till en damm, jag & Sara var ungefär som bambi på hal is. Men efter ett tag så gick det undan. Skiteroligt. Nille kom oxå ner och åkte lite med oss ! Efter nästan 2 timmar på isen gav vi upp, hem till älskling och drack kaffe :) gott . sen blev det Tacos och mys. Men vid åtta tiden fick vi ett ryck igen, jag, sara, tobbe och robin stack ner till dammen igen och tog ett kvällsåk på våra fina skridsko. Hihi ! Men sen kan jag ju tala om att jag var trött. Slog igång en film, som jag somnade gott till. hehe, såg inte ens halva! ;) Vaknade upp men min älskling idag, mysigt. Vet ni vad?? Jag har ont i hela kroppen idag, hahaha ! 

Är hemma nu, ska strax jobba. ; /


Ha en bra dag allihopa.


Älskar dig, Thobias! Du är mitt allt, den finaste som finns. Är så glad att det är vi ! <3









Brrrh !

Kan ju säga att det är ganska så kallt ute nu alltså. Usch & Fy ! Slutat jobba halv 12, hemma nu ska duscha och fixa till mej sen åker jag hem till min älskling. Back imorgon igen ! Tänkte sola idag, men har ingen ork, tar det imorgon på vägen hem istället. Skönt! På måndag är det nya tag som gäller, ska börja dansa Hip Hop med Josse och Sara i helsingborg. Ska bli så jäkla skoj, och skitbra träning på köpet. Annars är det dax för ändrade kostvanor igen nu efter jul & nyår. Träning, simning och promenader + dans då,  är det som gäller i veckorna framöver. Och massa skräp på helgerna! Jag ser fram emot detta nu, komma igång liksom. :)

Jag har redans städat bort julen, är så jättetrött på den. Ska bara bråka med granen i veckan och slänga ner allt i källaren. SKÖNT ! Har fått nog av allt detta nu. Haha ! Börjar längta till sommaren igen....


Hejdå!

Huvudvärk & slö !

Jag förstår inte en sak, när jag har huvudvärk så kan jag verkligen inte vila. Jag får mer energi än någonsin, som igår hade dunderns värk i mitt huvud, men då sprang jag runt och städa och plocka ner julgrejor, ändrade om m.m ! What? Förstår inte detta riktigt, varför inte lägga sig en runda på sofflocket och koppla av? Men det fungerar verkligen inte för mig. Knepigt !

Efter allt pelande kom Josefin till mig, vi satt och snackade lite försökte komma på vad vi skulle göra. Ingen av oss hade ork till något typ. Men vi kom fram att mat skulle vi äta, gick till Restaurang Chaplin. Mums! Åt där och hade myspys. Sen tog vi en runda i byn, gick och kollade lite. Inom Ica och handla popcorn och cola :) sen hem till mig igen och kollade en komedi, verkligen en myskväll. Efter filmen satt vi och snakkade till halv två inatt om allt, det är underbart. Tycker om min Josse väldigt mycket, hon är guldvärd!

Jag somnade som en stock sen och vaknade idag 5 minuter innan klockan ringde. Sitter här nu men ska strax dammsuga, torka golv m.m. Sedan bege mig ut i byn en runda och passa på med en promenad, rätt skönt när det är sådär lite kallt ute! Sen hem och duscha, gå till jobb. Yes, såhär ser min förmiddag ut :) Ha en trevlig dag allihopa.

Puss & Kram.

Myspys.

Aa, det blev det igår för hela slanten. Jobbade till 11.30, tog tåget till Åstorp. Malin & Jatte hämtade mej där, körde in till stan. Inom och hämtade pengar hos min mammas morbror. Sen gick jag till ÖB, handlade såna "bra att ha saker". Alltid lika roligt. :) Sen gick jag därifrån till Ramlösa station på 4 minuter, det känns som rekord? haha. Tog tåget hem, gick inom Netto på vägen, handlade lite i matväg. När jag kom hem väntade jag in tobbe. Sen gick vi och handlade pizza. Mumsi! Kollade film, efter film, massa mys. Sen hade vi lite fotbad o så med! Älskar dig, tobbe <3 du är den underbaraste i hela världen.


Idag är det lördag och har avslutat mitt jobbepass. Börjar bli lite raastlees?? Ska iaf busa med min josse idag. Men den stora JOBBIGA jäkla frågan är, VAD SKA VI GÖRA? haha ^^.. Men som sagt om vi slår våra kloka huvud ihopa så kommer vi nog på något skoj som alltid. :)


Höres sen.


2008-2009

    Nyårsafton var suverän. Efter håruppsättningen som blev underbart fint, så begav vi oss till Billesholm. Började fixa, folket dök upp vid 18.00! Åt Preve och Eriks goda fläskfilé gryta, och skivade potatis i ugnen. Mums säger jag bara! Sedan hem till Erik och fira nyår. Drack, dansade och hade SUPER-ROLIGT ! Tack allihopa för en underbar nyårsfest. Kunde inte bli bättre.       : )


Älskar dig, thobias !

& alla nära och kära, ni är bäst.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0