jag är trött.

kunde inte sova inatt på jobb. helt totalt meningslöst, men har ändå kämpat mig igenom en extra tur på dagen, slutade kl 14.00! stolt. kom hem för ett litet tag sen, tänkte vila lite nu sen dammsuga. sen blir det byta om till lite varmare kläder för mamma kommer och hämtar mig vid 6 tiden. så blir det kolla på vovvarna! ska bli skoj. :)


grattis till lägenheten, sara. fyfan vad bra grannar vi kommer bli ! ; D

 

jag älskar min thobias mer än allt. ♥



tillbaka till verkligheten.

sant, idag börjar jag jobba igen. ska bli rätt skönt, tycker inte om långa rastlösa dagar på soffan! går av tidigt imorgon 08.30. rätt skönt! blir kanske en sväng till familia då, vill ju ha mina skor ;) senare ska jag med mamma och titta på daniels första vaplkurs med jason! mysigt. men berättar mer om det imorgon. ska strax hoppa in i en dusch och fixa till mig, sen vänta på att Sara hör av sig. Blir till att umgås lite med henne innan jobb! :)


hejdå!



höstväder

ja, idag har vi verkligen haft ett blåsigt höstväder! lite mysigt faktiskt.

 

imorgon har jag och thobias varit tillsammans i 17 månader. det är så himla mysigt. är världens lyckligaste! och jag älskar honom med hela mitt hjärta. ♥

 

ska invänta idol nu och återgå till soffan!

hoppas

ringde capio, skulle rådfråga om mitt tillstånd så att säga. hosta kvar, det andra har lagt sig. enligt dem lät det som att det var på bättringsväg. tjoho! men dock ville dem att jag nog skulle vila lite till så det inte bryter ut igen! men fan va skönt. blir nog till att jobba imorgon :) förhoppningsvis. ska ta tempen idag och kolla, är febern helt borta så är jag tillbaka igen.

nu ska jag kolla lite i reklamen sen invänta våra bästa år, när man varit hemma såhär och bara legat i soffan har man lyckats fastna för alla halvkassa serier förstår ni! ;) hehe.

...

kommer inte på någon rubrik för det känns som ett evigt tjat bara. vet inte vad jag ska blogga om idag? har inget mer att säga än att jag hostar och är dålig fortfarande. så nu vet ni det, frukosten kallar !!

retliga hosta..

jag blir galen! hostar snart upp mina lungor alltså. gaah! men håller tummarna att det snart blir bättre.

ikväll blir det film och soffan med min älskling. och kolla finalen i kändisdjunglen förståss, heja kp! :)

och tack ännu en gång för hjälpen med bloggen, sara :) du är bäst!

sjukling.

fyfan, igår bröt helvetet löst. jag är dåligare än någonsin på dessa 5 veckor! blö, hatar verkligen detta. soffan har varit min vän sedan jag gick upp imorse! frossa, hosta, förkyldning & allmänt off. tog beslutet och sjukanmälde mig igår, jag behöver vila upp mig och bli frisk!

nä, nu ska jag lägga mig på soffan igen!

Hej hej!

sara har varit snäll och hjälpt mig med min blogg :) så söt. lite ändringar kvar men det kommer. är jättenöjd, tack gumman. nu ska jag, sara & emelie åka ner till lägenheten och titta på idol. har köpt cocacola och kexchoklad som vi ska smaska på. :)


jag blir bannemig inte bättre, har tagit tempen nu oxå. feber såklart! grr.. kanske får ställa in helgens planer om det inte blir bättre ;/ så tråkigt. men ska försöka kurera mig!

jag vill bli frisk.

börjar bli duktigt trött på min förkyldning.. nu är det väärre igen, blev det igår ;( har inte tid att vara sjuk! vill ju kunna träna igen och ha en massa energi i kroppen :) hihi!

jag och älskling gick upp i lagom tid imorse, fixade till oss sen åkte vi upp till hans föräldrar, åt en smarrig frukost. sen stack jag, sara, emma och robin in till stan och besiktade saras bil, därefter hem igen och sedan åkte jag, sara & emma in till väla en runda. käkade och gick och kollade lite. fick med mig en kofta hem :) najs! nu är jag hemma hos sara, ska äta kvällsmat här sedan hem till älskling och kolla kvällens tvprogram, idol blandannat! hehe. och sedan invänta min älskling, han är ju på fotboll :)

imorgon är det dax för jobb, har en kort tur imorgon 8.30-13.0! sen på kvällen blir det bio och mat med älskling, sara & richard. trevligt! vi ska se "flickan som lekte med elden" .

Hejmoss!

lite piggare nu, tror det är sara som kommer med massa energi till mig :) hon bjöd på en god kaka och så drack vi te och snackade lite skit. alltid lika trevligt! ska strax masa mig in i en dusch, det behöver jag. sedan blir det soffan ett tag. glömde berätta att jag beställde 2 par stövlar igår, lagom till hösten. älskar det! så får la se när dem kommer. :) bestämde även med sara att jag ska följa med henne in till staden imorgon, så får vi se vad vi hittar på efter hennes bil är besiktad! (ursäkta stavningen)... Men trevligt ska det bli iaf! :)

näpp, nu ska jag ringa malin seeeen duscha :)

seg förkyldning...

ja, den vill aldrig ge sig. min älskling är oxå lite sjuk! synd om oss. åkte hit igår efter jobb. mysigt! nu på förmiddagen lagade vi lasagnette, mums! och nu har hjärtat åkt till jobb. jag inväntar sara en runda nu som ska komma med lite fika. trevligt :) sedan blir det soffan och vila upp mig. får se om jag hittar någon bra film att se annars är där väl massa skitserier att glo på?

tisdag

började min morgon mycket duktigt. tvättat undan allt, nu sitter jag och fixar mina naglar innan det är dax för jobb! :) åker kanske hem till mitt hjärta redan ikväll, får se. saknar ju honom så himla mkt.


vi har snart 17 månader tillsammans och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går.


tvättar..

hade ett stort mega berg av tvätt så det var dax att ta tag i detta! haha. men tycker det är rätt skönt att gå upp lite tidigare och tvätta, man har hela dagen på sig sen och göra massa saker :) hehe. jag behöver verkligen handla lite, det skriker här hemma... så tråkigt! förkyldningen sitter kvar fortfarande och jag blir så förbannat trött på detta skitet. vill bara bli frisk ! ! det tar på all ens energi och gå såhär halvdant hela tiden. grr! men kämpar på som vanligt, jobbar kvällen idag. sen är jag bannemig ledig ons-tors. skönt som tusan! :) får la se vad jag hittar på då. jaha, nä nu ska jag dricka upp min varma nyponsoppa sedan gå ner till min tvätt igen.

Måndag igen!

helgen går alldeles för fort, men har haft riktigt roligt! festen i lördags blev lyckat, det får vi ta och göra om. och jag har bara en sak att säga er just nu; JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE ! ! :) sådeså.


jobbet kallar om ett tag, har kvällen idag!

hejhej.

Tjena!

hamnade i soffan framför filmen GSH! älskar den. så nu ska jag strax planera in en dusch, för om 3 timmar ungefär kommer Malin hit. Så skoj vi ska ha ikväll! Vinet på kylning och sedan bara dunka bra musik. ; ) Blir att kolla HIF matchen med älskling, swempa och malin såklart. hoppas vi tar hem vinsten! nepp, nu ska jag röka och sedan leta fram kläder? !


förresten, har fastnat för en låt som jag tycker är helt underbart bra.
* Skid Row - 18 and life

puss.

Standing strong!

vaknade upp hos min älskling, finns inget finare! låg kvar ett tag och mös. underbart :)

igår blev det ju frissan som sagt, hur nöjd som helst. färgade underhåret mörkt och la i lite blonda slingor ! daajligt. blid får ni nog inom kort. lotta hämtade upp mig i helsingborg efteråt så körde vi till maxi och handlade lite i matväg, sen hem till familjen nilsson och grillade. mums! men det var tomt utan sara där. buhu! sen gick jag & älskling hem, slängde oss i soffan med godis och kollade idol! ;) mysigt.

idag får vi se vad som händer, var typ planerat med det sket sig. ska ringa malin strax, hoppas hon inte sover ;)

blir säkert en trevlig kväll.

ska strax ta en dusch med mina nya hårprodukter. köpt schwarzkopf schampoo & balsam, frissan tipsade om det!

; D


hejdå, heja hif idag !

Hejsan hopp!

min dag igår började lite off. inte så konstigt men endå! sara kom ner till mig, vi lunchade. mumsigt! sedan snackade vi och drack cocacola som vanligt. :) alltid lika trevligt. sen var det dax för jobb och det var skoj. härligt gäng igår :) göttmos. nu ska jag gå och jobba sen åka in till frissan.


ha en bra helg!

...

det finns vissa människor man inte gillar, och så kommer det alltid vara! jag är stolt över mig själv hur jag tagit mig upp och är starkare än någonsin.


en stor kram till er mina underbara vänner som hjälpt mig att bli denna människa jag är idag!

nygaddad.

har inte hunnit med bloggen nu på någon dag. i tisdags kväll kom mitt hjärta hem till mig och sov, sen igår åkte vi till ängelholm på morgonen, vidare till big city tatto för att tatuera oss :) vi är jättenöjda. för min del blev det ett hjärta & två änglavingar. slänger upp bilder senare! efter det åkte vi tillbaka till klippan, åt chaplin sen vidare till billesholm, sov hos min älskling inatt. gud vad jag älskar att vara i hans närhet, känner mig trygg & älskad till tusen! du är underbar min älskade tobbe. ♥ nu sitter jag här, ska strax duscha sen ringa sara. vi ska kanske luncha innan det är dax för oss att åka till jobb. har kvällen idag! sen imorgon är det jobb 8-13. därefter frissan. ska bli skoj och se vad det blir något något denna gången. är alltid lika nöjd efteråt! sen blir det att åka hem till min älskling, är ju ledig hela helgen efter alla om & men... hehe! Nepp, se klart våra bästa år sen duscha! ha det så bra.

 

Takida- things we owe

Takida- as you die...

sweet home.

besöket i helsingborg gick bra, hade jättetrevligt. vi gick och kollade lite affärer och så blev det såklart lite shopping. hihi! hittade en stickad tröja, läppglans, brynpenna, bh, trosa och lite blandat från lagerhaus. helnöjd med mina köp. men är dock jättetrött nu, rödsprängda ögon. ser inte klok ut, tur man bara ska ligga på soffan resten av kvällen. tack, malin för en trevlig eftermiddag! mötte upp sandra när vi kom till klippan, jag fick mina efterlängtade gardinstänger. tack! blev aldrig färdig till att köpa så jag fick 2 stycken av sandra. hihi.

nu ska jag fortsätta hålla soffan sällskap och invänta sara.


puss.


hejhej.

är hemma om en runda nu, ska strax gå till tåget och åka in till helsingborg med malin g. trevligt! ska kolla lagerhaus en runda och så skulle hon några ärende, så då kunde vi lika bra ta sällskap. träffade mamma idag, saknar henne. hon har ju varit på semester en vecka i spanien. gottegris! fick lite fina grejor av henne, så sött. nä, nu ska jag byta handväska sen ge mig iväg.


ikväll kommer sara och sover här, hihi! :)


hörs senare

the studio

gårdagens händelse var en upplevelse. åkte till ängelholm och in på hotellet för att bli sminkade och fotograferad av proffs ;) så himla skoj. man kände verkligen sig som en modell! weei, vi fick mkt beröm av fotograferna oxå. jag & sara blev sist kvar på hela stället tillsammans med crewet, så himla trevliga dem var. satt kvar ett tag och snackade med dem i väntan på våra bilder skulle brännas till en cd :) hihi! sen blev det maxi för att köpa massa godis, därefter mcdonalds för att fylla våra tomma magar. smällgott. och har nog inte haft så skoj på länge. tack, sara för hela gårdagen det har varit en superbra dag. många minnen!


 



har massa fler bilder. ni får se dem en annan dag :)

jag är lycklig!

har världens underbaraste och finaste pojkvän. jag älskar dig, thobias. mer än ord kan beskriva. du står mig närmst hjärtat! snart 17 månader tillsammans och det är den bästa tiden i mitt liv. alltid vi hjärtat !

nu är det inte lång tid kvar innan det är dax för mig & sara att bege oss till ängelholm och vara modeller för en dag. :) ska bli skoj. lääängtar! hörs imorgon.

lalala..

bra rubrik va? moha. igår blev det väla, familia, citygross med josse (jobbeärende).. men fy vad skoj vi hade, som alltid. barnkläder är för himla söta men även gräsliga. haha! gick av mitt pass 11.30 idag, skönt med helg fast jag jobbar. malin & sara kom till mig i förmiddes, snackade och drack cocacola som vanligt. alltid lika trevligt med tjejerna! sen var det dax för dem att gå till jobb och jag ställde mig i köket och gjorde något jag aldrig gjort förr. en överraskning till min älskade som kommer till mig efter han slutat jobba! tihi. får väl se resultatet sen. haha. ska strax ge mig på och baka negerbollar tänkte jag, guud vad jag är flitig idag! underbart. sen ikväll blir det massa mys med min älskling. ♥

 

imorgon är det dax för mig och sara att vara modell för en dag.  ska bli intressant och framför allt superskoj! ser fram emot detta. hihi! kommer nog hem rätt sent, men då ska vi nog ta ett glas vin och koppla av här hemma hos mig. trevligt! :)

ha det så bra.

jahaja.

vilade bort hela eftermiddagen igår, det behövde jag. orkade inte gå och hämta någon mat så det blev att jag gjorde en soppa. mums! intog soffan resten av kvällen. tittade på fotbollen och idol. gick upp för ett tag sen, la mig på soffan, drack ett glas nyponsoppa. blir duscha senare och sedan jobba natt!

ge mig ork!

jobbade 8-14 idag. kände mig dålig som tusan imorse, ringde bort till capio och fick en tid efter jobb! dem tog prov och jag hade ingen infektion men var svullen och röd i halsen. så blir vila resten av dagen! segt, får kurera mig här hemma nu, ska kämpa på. tack för sällskapet idag, sara! du är underbar. saknar min älskling väldigt mycket, önskar han var hos mig nu. imorgon är det jobba natt som gäller, ge mig ork. men som sagt ska klara det. fotograferas på lördag i ängelholm med sara, längtar! ska bli spännande, men svårt med klädvalet? haha.

nej, ska jag lägga mig ner på soffan igen. just nu är jag jättesugen på kebab eller en pizza? men orkar bannemig inte gå och hämta..

så jäkla stolt!

kan inget annat än att vara stolt över mig själv idag, mötte upp frida och stack bort till gymmet. inte alls på träningshumör, men kämpade på och det blev ett svettigt pass ändå! så jäkla gött. ökade vikten i hantlarna idag, det känns i armarna kan jag säga. hehe! tack för din positiva energi idag, frida. det behövdes! nu blir det duschen sen jobba kväll. hörs!

man kan om man bara vill.

sara kom med varsin hamburgertallrik som vi luncha på, det var smaskens :) satt och snackade ett tag, sen körde hon till jobb. jag fixade till mig det sista sen tog jag bussen till hyllinge, gick ett varv på familia men handlade inget. duktigt! sen in på citygross där jag handlade lite i mat väg, väldigt avkopplande att gå där själv :) hihi! sen tog jag bussen tillbaka till billesholm, gick upp till matöppet och handla det jag glömde på city. haha! fixade till världens godaste köttfärssås, ljuger inte. har aldrig gjort det så gott förut :) helnöjd. ska strax slänga mig i soffan och invänta färjan3. hihi, sen blir det nog att jag cyklar och möter älskling när han slutat jobba. köpte även lite godis som vi ska smaska på senare ;) hihi.

imorgon är det jobb och träning som gäller. härligt!



bild från lördagens fest.


måndag

lördagens galaj blev lyckat. :)

idag är det måndag igen. ny vecka, nya tag! ska hoppa in i en dusch nu sen kommer sara hit, vi ska luncha! lite senare ska jag till hyllinge, tänkte handla lite på citygross.

hörs.

lördag

träningsvärken börjar smyga sig på. haha! vaknade upp hos mitt hjärtas imorse, vi sov till 12. skönt med sovmorgon. blev upp och klä på sig sen hämtade preve oss, stack till crossbanan och tittade på när nille tävla. efteråt hamna vi på puben, tog en cocacola och snackade lite. ska strax in i duchen sen fixa till mig. blir hem till älsklings föräldrar för att äta sedan hem till nille och kolla fotbollen, därmed ett par glas vin ;) trevligt. blev nog lite sällskapsspel efter oxå. ha en trevlig kväll för det ska vi ha :)

fredag

igår ringde pappa vid halv8 och frågade om jag ville ha mat, så han, sofie, daniel och vovvarna kom med mat från rackis. blev kycklingsallad för mig :) mums. vovvarna busade som aldrig förr, dem förvandla mitt storarum till ett bombnedslag på tio minuter, haha. så det blev fram med dammsugaren och städa när dem hade kört. ;)
det var mysigt att få komma till min älskling, igårkväll.


nu närmar det sig, ska strax möta frida och gå till badhuset. köpa gymkort och träna, sedan blir det möta upp malin för att luncha innan det är dax för jobb :) trevligt.


ha det så bra.

jobbigt rastlös..

var får jag all denna energi ifrån? jag är egentligen jättetrött men kan inte lägga mig och vila heller. makalöst! ska ta och rensa bland mina skor i graderoben, slänga ner det mest av sommarskorna i källaren och in med alla stövlar och sådant! går mot dem tiderna nu ju, mörker och kyla! rätt mysigt, längtar faktiskt till dem mysiga hemmakvällarna med bra filmer och tända ljus (: nä, nog om detta. blir nog en runda i solariet efter skorna och denna tvätten som är i. känner mig väldigt duktig, men tror egentligen att jag är övertrött?

Var ska jag börja?

Jo, på något sätt känns mitt liv lite lättare att leva. Trivs så bra med alla i min närhet och är stolt över mig själv och mina vänner. Ni är helt fantastiskt underbara! Och får dela mitt liv med den bästa killen i hela världen. Min fina Thobias. Vad skulle jag gjort utan dig? Massa kärlek. Är så lycklig!

Igår kväll blev det en promenad med Malin upp till parken och hem igen, liten men lagom runda. Sen hem och tittade på efterlyst ett tag innan sängen. Blev kladdkaka & vaniljvisp till det. Smarrit! Tack för en superbra dag, gumman. Har alltid lika skoj med dig! :)

Jobbade 8-15 idag, och därmed p-möte. Grattis till mig som vann första vinsten på öl lotteriet. Haha! 23 öl är aldrig fel. Älskling blev glad iaf för han ska få några av mig :) hihi! Ska strax ta tag i min tvätthög, blir det jag kommer ägna min torsdags kväll åt. Men vid 22 tiden åker jag med Sara till billesholm och sover hos min älskling. hihi! mys.

Daniel ringde innan, min mobil har kommit. Underbart! Ska hämta den imorgon ; p


Imorgon ska jag möta Frida vid halv tio, sen bär det av till gymmet och köpa gymkort därefter träna ett tag. får väl mjukstarta lite, men jag känner mig själv rätt så bra. vill ge 100% direkt! aja, sen är det äntligen helg.


näpp, hörs sen.

en snabb uppdatering..

fick massage innan, det behövdes. fyfan, vad ont jag har i min nacke! mötte upp malin efteråt, gick och åt en smarrig lunch på chaplin, blev grillspett. efter det gick vi hem till mig och tog det lungt tills sara slutade, då gick vi till systemet en runda sen hem till mig igen och snackade ett tag :) efter det begav jag & malin oss ut igen för att sola. stekte 17 minuter, gött som fan. brände dock mig ;l nu ska jag hoppa in i en dusch sen bege oss ut på en långpromenad. tar med kameran så det blir några bilder. hejsålänge!


älskar dig, thobias <3

Tjena!

Nu närmar det sig jobbedags. Segt, men rätt skönt ändå! Imorgon händer det lite grann, ska på massage efter jag gått av mitt pass. Slutar ju 8.30! Sen blir det hem och vila ett tag, får ju alltid en dundershuvuvärk efter massagen. Mot eftermiddagen ska jag möta upp Malin och så blir det sola ett tag. Sedan hem och duscha och fixa till oss för att äta på Chaplin, mums! Hon ska sova här oxå, så till tvn blir det kladdkaka. :) Jag längtar tills imorgon.

Ha en bra tisdagskväll allihopan!

godmorgon!

har sovit rätt gott, tomt utan min älskling! ;( Funderar på att gå och sola innan jobb, men vet inte om jag har orken till det? Hehe. Segt! Men vi får se hur det blir.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0